3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

B. Johdanto, agendani, motiivini. Miksi ja mistä syystä?............................................................
............................................................
Johdanto: Näin löydät juuri sinua kiinnostavat kirjoitukset ja uutiset yms. tiedotteet.

Haluamaasi blogiarkoston kirjoitukseen pääset klikaamalla oikealla puolella olevassa palkissa haluamaasi blogiarkiston (punavärillä) numeroitua otsaketta (niitä löytyy 1- 21). 

Sinun kannattaa myös skrollata tätä blogini sivua alaspäin, koska vanhat kirjoituksenii eivät näy oikeanpuleisessa palkissa. Monet jo vuosia vuosia vanhat kirjoitukseni ovat nyt tänä päivänä osoittautuneet jopa profetiaanisiksi. Ei siis mitään huuhaata.
..........................................................
Agendani ja motiivini. Miksi ja mistä syystä minä toimin kuten toimin?:
Elämän asenne .... arvopohjat .... hmmm .... Jeesus on idolini .... tiennäyttäjäni ... eiköhän se riitä. Kuva : Anne Lindell
............................................................

Jaa a ... sitä sopii kysyä. Olen ollut hamaasta nuoruudestani asti yhteiskunnallisesti osallistuva ja jo silloin eräänlainen ”tosinajattelija”. Perhe ja eritoten lähes 30 vuotinen ura yittäjänä sai aikaan sen, että osallisuminen jäi, ja keskityin minulle tärkeimpään ... eli lapsiini (3) ja heidän hyvinvointiinsa ja firmojeni pyörittämiseen (2, Pietarsaaressa ja Kokkolassa, Foto Calamnius: studio/lab./myymälä).V. 1994 ... EU-vaalien aikohin en enää kyennyt olemaan hiljaa, vaan aloin kirjoittelemaan sanomalehtiin yleisönpalastoille (Keskipohjanmaa. Jakobstads Tining, Vasblaldet, HS, jne).  Samoihin aikoihin aloin näkemään yhä enemmän ns. ”enneunia”, selkounia .. .eli olin jotenkin hereilläni, tajuissani unennäön aikana. Tajusin, että minua kolutettin, ohjattiin ja neuvottiin sieltä ”toiselta puolelta”. Tämän ohjauksen olen ottanut nöyränä ja armollisesti vastaan, ja suostunut Taivaan Isän työkaluksi, käsikassaraksi.

Maailmanlaajuisestikin kuuluisin enneuneni (on jo valitettavasti osittain toteutunut ja toteutuu par´aikaa) on tämä: nr. 2, ”Euroopan ja muun maailman taloudellinen katastrooffi” - - - > http://annelindell.blogspot.fi/2013/12/2-ilmoitustaulu-tapahtumat-kokoukset-yms.html ´

V. 2005 tapahtui Pietarsaaren liikkessä todella paha vesivahinko, (olin parivuotta aikaisemmin eronnut ja  lopettanut Kokkolan liikkeen). Kuumavesiputki räjähti taloyhtiön tiloissa ja tuhosi kaikki 3 kerrosta liikehuoneistossani ... kaikki tuhoutui yhdessä yössä. Möin korjatun liikehuoneiston ja jäin ennenaikaisesti eläkkeelle ja kirjauduin Åbo Akademiin ja aloin opiskella teologiaa. Olen aina haaveillut sairaalapapin urasta ja  erityisesti saada olla kuolevia ja surevia omaisia lähellä, koska minullä itselläni on ollut enkelikokemus ja sitä myöten lapseni ihmeparantuminen ja myös omakohtainen kulemanrajakokemus (ajoin 1997 autolla ympäri – mustaa jäätä), ... eli olen jo saanut vähän esimakua ”Taivasmaailmasta” ja mitä kuoleman jälkeen on odotettavissa. ... No, sukset meni ristiin ev.lut. kirkon kanssa .... en löytänyt uskoa sen sisältä. Lopetin opinnot n. 3,5 vuoden jälkeen ja myöhemmin erosin v. 2011 arkkipiispa Mäkisen vuoksi koko kirkosta.

V, 2007 olin Perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaana ja sain ihan mukavasti ääniä.

V. 2011 aloin bloggaamaan (täällä hetkellä 9 blogia) ja kirjauduin facebookkiin ja aloin yhteiskunnallisen osallistumisen internetin kautta. Eli, en vain yksinkertaisesti kykene katsomaan vierestä vanttuut suorina, kun kaikki se minkä isämme ja esi-isämme ovat rakentaneet tuhotaan systemaattisesti ja järjestelmällisesti illuminatin (rahamaailman valtaeliitin) Suuren Sunnitelman mukaisesti, jopa kristinusko mädätetään. Vähintä mitä voimme tehdä on panna hanttiin ja avata ainakin suumme.
Aforismi, elämäohje, mietelause, viisaus, Anne Lindell . Jos jatkat silmiesi sulkemista ....

Pahinta maailmassa ei ole se, että pahat ihmiset tekevät pahoja tekoja, vaan se, että hyvät ihmiset eivät tee mitään.
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.