3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

6. Suursodan uhka ja Lähi-idän ja Afrikan kriisi6. Suursodan uhka ja Lähi-idän ja Afrikan kriisi
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
Silmukka kiristyy Lähi-Idässä. Globaali ”filunkipeli” täysin mahdollinen.  


Globaali filunkipeli, Obama,. Olland, Cameron, Putin.
Kirj. Anne Lindell, 29.8. 2013

Venäjä on tässä asetelmasssa täydellinen arvoitus. Iran uhkaa iskeä Israeliin, jos U.S.A. ja mahdolliset liittolaiset Englanti ja Ranska iskevät Syyriaan. Mielestäni U.S.A.:n joukkojen  todellinen  eli pääkohde saattaa yllätys, yllätys olla Iran. Iranhan  tukee Syyrian hallintoa, uhkailee Israelia ja  aseistaa Libanonissa Hizbollahia ja Gazassa Hamasia. En yhtään ihmettelsisi, jos tänä yönä tai huomen aamuna pommitetaan sekä Syyria että Irania samanaikaisesti. Mielestäni Yhdysvallat ovat puhuneet korskeudessaan itsensä pussiin. Molemmat vaihtoehdot ovat erittäin huonoja, ja molemmat voivat  johtaa katastrofaalisiin seurauksiin, eli, kyse onkin dilemmasta: sekä toimiminen että toimimattomuus on tuhoisaa. Mitä äänekkäämmin ja useammin länsijohtajat toistavat samaa sanomaa sitä enemmän he luovat itselleen painetta toimia. 

Asiantuntijat maailmalla uskovat, että Yhdysvallat, Britannia ja Ranska tekevät mereltä käsin yksittäisen ja yhtäaikaisen täsmäiskun usemapaan tärkeään kohteeseen pikänakantman ohjuksilla, koska Syyrialla on imatorjunta-aseistus toiminassa. Siis he ovat aivan samaa mieltä kuin minä. Nopeat yllätysiskut samanaikaisesti tärkeisiin sotilaallisiin tukikohtiin ja tuotantolaitoksiin ja infran kannalta tärkeisiin kohtesiin, kuten esim. lentokenttiin yms. Mielestäni maajoukkueita ei käytetä ... ei ainakaan tässä vaihessa, sillä oletetaan, että al-Assad on jotain oppinut historiasta, ja hänellä on tuoressa muistissa, miten kävi muille korskeille niskuroijille kuten esim. Saddam Husseinille ja Muamar Kaddafille. 
Mitä tekee Putin, mitä tekee Iran, ei hyvältä näytä.
Länsijohtajien pitää nyt punnita, kumpi riski on isompi: toiminnan seuraukset - - -> suursota, ja että Iran voi hulluudessaan laukaista ydinpommin Israeliin, vai kestääkö  toimimattomuuden aiheuttama uskottavuuden menetys, jolloin selvänä riskinä on, että  sisällisodan helvetti näännyttää ja kurjistuttaa entisestään Syyriaa, ja sota voi kuitenkin myöhemmin johtaa suursotaan, joka lopuilta leviää kaikialle maailmaan - - - > III Maailmansota, ”Harmagedon”.  Onko enää viisasta sanoa, että, katsotaan ja odotetaan, ehkä asiat tästä itsestään lutviutuvat. Minulla on sellainen hytinä, että länsiliittoutuma ei enää odota. Heillä ei ole muuta valinnanvaraa kuin iskeä Syyriaan ja jopa Iraniin.

P.S. Yksi asia tuli tässä illan mittaan mieleeni, eli: miettikääpäs, miten olisitte reakoineet, jos Venäjän presidentti Putin olisi noin vain yksikantaan ilmoittanut, että pian Venäjä tekee pommi-iskuja Syyriaan. 
Siteeraan tähän lopuksi  torstai-iltayöllä n. klo. 0:10 saamaani älynvälähdystä, kun mietin mitä motiiveja U.S.A.:lla olisi tällä kertaa hyokätä Syyriaan. Tämä sama "heurekea-ajatus" löytyy Uusi Suomi verrkolehden kommentistani nr. 11. ks. linkki alla (quote): .... "sota piristää aina ihmeellisesti maailmantaloutta etenkin öljyntuottajamaitten taloutta. Saadaan taasen hissattua polttainehintoja taivaisiin ... muka "öljykriisi".

Ahaa ... nyt minä keksin" Heureka!!! Israelhan on ilmoittanut alkavansa öljyntuotannon vast´ ikään löydetyillä öljykentillä ensi vuonna ... ja ne öljylöydökset on valtavat. Hmmm ... jos sotatilanne tulee, niin Israeliin mitä ilmesemmin isketään ei vain Iranista, vaan myös Egyptistä ja mahdollisesti myös Libanonista ja Jodaniasta ... Syyria on pois suljettu, koska sitä ennen sen asevoimat on tuhottu. 

Obama pelaa kaksinaamaista peliä ja on oikeastaan liittoutunut saudien kanssa. Ovela ketkuli. Obaman tarvitsi vain yhden syyn hyökätä Syyriaan ja suututaa näin Iranin iskemään Israeliin, ja näin ei kukaan voisi häntä (puhdasta pulmusta) syyttää Israelin öljyntyotannon tuhoamisesta.  Siis kyse oli sittenkin öljystä - taas ja jälleen kerran.

Obama! Sinut on paljastettu! " ....
...........................................................................................
Lisätiedote torstaiaamuna  29.8. 2013

Raporttien mukaan USA:n Jordaniaan sijoittamat joukot siirtyvät panssarein ja ilmavoimin tuettuna kohti Syyrian rajaa valmiina iskemään Syyrian kohteisiin.
Siis maajoukkueitten käyttö on täysin mahdollista, aikaisemmista vakuutteluista huolimatta. Selvääkin selvemmmin suursodan uhka leijuu ilmassa.
Syrian map, Syyrian kartta, mobilisoinnit 28.8.- 13 mennessä
P.S Artikeli on jukaistu Uusi Suomi –verkkolehdessä,  28.8. -13ja siihen on tullut  jo 16 kommentia, jotka voitte käydä lukemassa täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148133-silmukka-kiristyy-lahi-idassa#comment-2300886
............................................................
Nyt voi jopa syttyä suursota - YK:n R2P klausuli velvoittaa iskuun Syyriaan  

YK:n klausuli R2P velvoittaa puuttumaan Syyrian sisällisotaan, pakolaisia, suursota, Lopun Aika
Kirj. Anne Lindell 29.8. 2013 

Peruutus vaihdetta ei ole. Suursota on vääjäämätön. “Velvollisuus suojella”, “the responsibility to protect” (R2P tai RtoP), eli, YK:n R2P-klausuli velvoittaa Syyrian ulkopuolisia valtioita jopa sotilaallisesti puuttumaan Syyrian sisällissotaan. Ja nyt on enemmän kuin aihetta puuttua tilanteseen vaikka pakolla ja asein, sillä  jo pelkästään n. 1 milj, syyrialaislasta asuu teltoissa Syyrian ulkopuolella pakolaisleireissä, joissa on pian nälänhätä, jollei asiaan puututa välittömästi. Pelättävissä on, että valtaisa pakolaisvirta alkaa levitä Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta (lähinnä Egyptistä),  kohti Eurooppaa ja aina Pohjoismaihin saakka. Tätä pakolaisvirtaa ei pysäytä mikään eikä kukaan, ja se jos mikään heikentää entisestään EU-maitten rapakunnossa olevaa taloutta. Olemme menossa kohti hirvittävää ja tuhoisaa katastrooffia. 

Tässä profetiaaninen enneuneni vuodelta 1997, joka nyt on alkanut toteutua. ”Euroopan ja muun maailma katastrooffi”:
http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

YK:n turvallisuusnevostosta ei taida tulla valtuutusta tutkia Syyriassa tapahtuneita sotarikoksia kansanmurhana, ja vaatia sotasyyllisia tuomittavaksi, koska  Syyria ei ole kansainvälisen tuomioistuimen jäsen, eikä siksi Syyria ole allekirjoittanut Rooman sopimusta. Joten sotilaallinen puuttuminen taitaa olla ainoa keino panna stoppi tälle mielettömyydelle ja raakuudelle. 

Monet lehdissä, TV:ssä aj internettin foorumeilla epäilevät asiantuntijoitten tavoin, että tässä vaiheessa ei vielä voida edes olettaa, että olisi käytetty jotain myrkky- tai hermokaasua, ja että kyseessä olisi edes Syyrian hallitus takana. Itse EN asetu edelliselle kannalle. Antakaas´ kun selitän, eli, kun katselin videokuvia tilanteesta, missä  hallituksen joukoista koostunut sotilaallinen viranomaistutkintaryhmä tuli noutamaan ja tarkastamaan kaasumyrkytyksen uhreja, niin he ilmeisesti tiesivät, että kyseessä ei ollut ”sariini”-hermokaasu, koska heillä ei ollut kaasunaamareita eikä suojahaalareita. Tästä päättelin, että al-Assad tietää tasatarkkaan mitä kaasua on käytetty, joten  myrkkykaasuisku on tehty Syyrian halltituksen suostumuksella ja siunauksella. Lisäksi tehtiin vielä hyvin nopeasti  pommi-isku samalle alueelle ja lisäksi YK:n tutkijoitten pääsy paikalle estettiin lähes viikon ajan, ja lisäksi paikalle tulleen YK:n tukimusryhmän autokolonnaa tulitettiin. ... Mitäs´ tästä sanotte? 

Ulkomaalaiset avustustyöntekijät ovat Syyriassa todellisessa hengenvaarassa. Paikallinen siviilijärjestö kyselee, että miksi ette tee mitään sodan lopettamiseksi, ja avustustyöntekijät ihmettelevät, miksi he itse eivät tee mitään sodan lopettamiseksi. Suuri kysysmysmerkki on, että mistä tässä oikein soditaan  ja kuka ketä vastaan, ja että onko tällä sodalla olemassa lainkaan voittajia. 

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry lausi eilen illalla, että on kiistatonta, että Damaskoksen  liepeellä on käytetty myrkkykaasua, mutta mitä ... se on vielä epäselvää, ja tulokset saadaan aikaisintaan 2:n viikon kuluttua. 

Eräät asiantuntijat ovat sitä mieltä, että U.S.A.:n  olisi ilman YK:n suostumusta ainakin tuhottava välittömästi ohjusiskuin kemiallisten aseiden kuljetusjärjestelmät, ja siihen heidän ei tarvitse saada YK:lta lupaa eikä siunausta, koska kansainvälisen YK:n klausulin mukaan aina on olemassa oikeus siivilliväestön suojatoimiin, vaikka se vaatisi jopa aseellisen puuttumisnen tilanteeseen. Tätä klausulia kutsutaan juuri tuoksi “the responsibility to protect”-klausuliksi, eli “velvollisuudeksi  suojella”. 

Damaskos on historiallisesti tunnettu maailman vanhinpana kaupunkina, ja pelättävissä on, että Raamatun "Lopun Ajan" profetia totetuu, eli Damaskos tuhotaan maan tasalle ...eli,  ei jää kiveä kiven päälle. Vanhan Testamenin profeetan Hesekielin kirjan luvut 38–39 näyttävät kuitenkin kuvaavan globaalit mittasuhteet saavaa tapahtumaa, mahdollisesti jopa rajoitettua ydinsotaa. Jos tämä Syyrian sisällisota ja ulkopuolisten valtioitten (lähinnä U.S.A. Venäjä ja mahd. Britannia ja Ranska) puuttuminen johtaa siihen, mistä myös Ilmestyskirja puhuu eli ”Harmagedoniin”, niin tämä valtaisa taistelu ei  tiedä hyvää muulle ihmiskunnalle, koska se merkitsee hirvittävän ”vaivan ajan” alkamista juuri ennen Jeesuksen Kristuksen toista tulemusta. Raamatun mukaan tämä ajanjakso sisältää ennenkokemattomia vaikeuksia ja ahdistuksia. Jeesus varoitti tästä ajanjaksosta: ”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule ”(UT, Matt. 24:21). 

P.S. Kannatta lukea myös edellinen blogikirjoitukseni, [ http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147901-suursota-iii-maailmansota-voi-syttya-jo-ensiyona  ], jossa on linkkejä, joista avautuu enemmän tämän ajan näkijöitten profetioihin ja ennenkaikkea, mitä Raamatusta löytyy tästä aiheesta ... eli ”Lopun Aikojen” ennusmerkeistä ja profetioista 

Artikkeli on julkaistu Uusi Suomi –verkkolehdessä 27.8.2013, ja siihen tuli 30 kommenttia, joita voit käydä lukemassa täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148002-suursota-syttyy-ykn-r2p-klausuli-velvoittaa-iskuun-syyriaan
............................................................
Suursota, eli III maailmansota, voi syttyä ihan milloin tahansa


Suursota, Il. kirja: Harmagedon, Hesekiel:Googin ja Maagogin sota, Länsilittoutuma, Venäjä, Kiina Syyria, Egypti, Libanon, Turkki. Iran, Irak, Saudi-Arabia, pic. Anne Lindell
Kirj. Anne Lindell, 29.8. 2013

Tiedoksi kaikille maailman kansoille sunn. 25.8. Yhdysvaltain puolustusministeri Chuck Hagel ilmoitti, että Yhdysvaltain armeija on valmis mittaviin sotatoimiin Syyriassa, jos presidentti Obamalta tulee sellainen käsky. Kaikki on Lähi-Idässä pedattuna suursotaa varten. Yhdysvallat voivat jos vain haluavat aloittaa sotatoimet, sillä heillä on nyt syy ja motiivi olemassa, joten milloin tahansa voi suursota syttyä Lähi-Idässä – eli  vaikka ensiyönä, huomenna, ylihuomenna.  

Tilanne Lähi-Idässä näyttää erittäin vakavalta. On paljastunut, että Syyriassa on käytetty kemiallisia aseita siiviilejä vastaan. Obama piti nimenomaan kemiallisten aseitten käyttöä ”viimeisenä pisarana”, jonka jälkeen U.S.A. puuttuu asioitten kulkuun. 

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Ison-Britannian pääministeri David Cameron keskustelivat lauantaina 24.8. -13 puhelimessa 40 minuuttia. Heidän kerrotaan tulleen siihen päätökseen, että Syyriassa al-Assadin hallinto teki 21. elokuuta kemiallisen iskun Damaskoksen lähellä. "Se, että presidentti al-Assad kieltäytyy yhteistyöstä YK:n kanssa, saa uskomaan, että hallinnollaan on salattavaa", lukee Ison-Britannian pääministerin kanslian lausunnossa. 

24.8. Lääkärit ilman rajoja –järjestö kertoi, että niihin sairaaloihin, joissa työskentelee sen työntekijöitä, saapui noin 3600 neurotoksisia oireita kärsivää potilasta. Heistä 355 on jo kuollut. 

Venäjä puolestaan kehottaa niitä, jotka puhuvat mahdollisista voimatoimista Syyriaa vastaan, olemaan järkeviä, ilmoitetaan Venäjän ulkoministeriön virallisessa julkilausumassa. 

Seurataan tilannetta ja rukoillaan suojelusta ja varjellusta sodan jalkoihin joutuneille, ja muistetaan rukoilla myös Israelin puolesta.  

Allaolevassa linkissä ennustuksia, profetioita, artikkeleita ”Elä ihmeessä” blogiltani  suursodasta ja myös Israelin asemasta kaiken tuhon ja kauhun keskellä:
http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/15-tunnettuja-aikamme.html

Ollaanko menossa kohti ”Lopun Aikoja” ja kohti ”Harmagedonia” ? Ilmeisesti, sillä ”Lopun Ajan” ennsumerkit ovat käymässä toteen. Jos olet kiinnostunut tietämään, mitä nuo ennusmerkit oikein ovat, niin lue tästä lisää:
http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/5-elammeko-juuri-nyt-lopun-aikoja.html

P.S. Artikkeli julkaistu myös Uusi Suomi –verkkolehdessä 25.8.2013, ja siihen tuli 51 kommmentia, joita voi käydä lukamassa täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147901-suursota-iii-maailmansota-voi-syttya-jo-ensiyona
..................................................

1 kommentti:

  1. Niin, ehkä kovin tarkat ennustamiset olisi syytä jättää jehoville, horoskoopeille, lasikuulaan tuijotteleville, mormoneille, meedioille, Esson kuppilaan ja kamelikuskien taukopaikoille etc.

    Mutta siinä tapauksessa kun saat sanan Herralta, osaat varmaankin varmistaa sen? sellainen profetia on julkaistava heti varoitukseksi, nuhteeksi etc. mihin Herra osoittaa viestin toimitettavaksi.

    Rakkaudellisin ja siunaavin terveisin jouni
    Jeesus tulee pian.

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.