3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

19. 3E eli Exit EU Euro. Kokonaan uusi puolue, kansanliike

19. 3E eli Exit EU Euro. Kokonaan uusi puolue, kansanliike
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
Hyvät kansalaiset!  Uutta suomalaisuuden aatteen puoluetta pukkaa

Kirj. Anne Lindell 28. 2. 2016
Talvisodan henkeä tarvitaan. Rajat kiinni. Stop Suomen islamistaminen. kvua: Anne Lindell
Jo  n. 6 vuotta sitten aloin lanseerata markkinoille 3E-aatetta, eli ”Exit-EU-Euro” –aatetta tai jopa sen nimistä puoluetta.
 
Tähän EU- ja eurovastaiseen kansanousuun minua insiptoivat silloiset selkeästi EU-vastaiset n.s. ”änkyrä” puolueet kuin UKIP (Nigel Frage, Britannia), Viiden tähden liike  (*****Movimento, Peppe Drillo, Italia) ja Sakasalainen Alternative-puolue.   
Eurovastaisia aatteita, puolueita: 3E. Suomi. AFD, UKIP, 5 star Movimento, kuva Anne Lindell
Perussuomalaiset Juudaksia
PS-puolue, perususomalaiset ... pettivät kansan - Juudaksia.
Perususomalaiset väittivät aluksi olevansa EU- ja eurovastaisa, mutta kun puolueen kannatus alkoi nousta jytkyn jälkeen, niin vastaisuus muuttui EU- ja euro kriittisyydeksi, ja viimeisen mega-jytkyn ja hallituspaikan jälkeen Eu- ja eurokriittisyys muuttuikin yht´äkkiä EU- ja euro myönteisyydeksi. Eikä ole ihmekään, että PS-puolueen kannatus on romahtanut (nyt jo varmasti) jopa alle 10 prosentin. Eli Suomi ja suomalaiset on jätetty ajopuun lailla tuuliajolle, ja ennen pitkää heräämme joku aamu ja huomamme olevamme mukana ”Eurostoliitossa”,  Euroopan Liittovaltiossa, ja siitä ei siten erotakaan muuten kuin asein. Olemme silloin orjakansa.


Suuri Kusetus

Nyt suomalaisia poliitkoita painostetaan lähinnä Saksan ja Ranskan taholta pitäytymään Shengenin sopimuksessa ja pitämään rajat apposen auki ... eli  sepposen selällään” näille elintasopakolaisille, koska kohta he itse sulkevat rajansa, joten ulos sieltä pääsee, mutta ei enää sisälle, ja minnekäs muualle ne silloin tulevat kuin Suomeen. Tätä kutsun ”Suureksi Kusetukseksi”.  
ISIS, ISL, Islam, muslim war, 3 WW, kauhua, terroria, horror, Suomi vaarassa, rajat kiinni, kuva Anne Lindell
Suomeen on siis pelättävissä viimeistään kevään ja kesän aikana tulevan masiivinen laittomasti pysrkivien muslimi-miesten hyökyaalto. Nämä mulsimi-miehet (painostus sanalle ”miehet”). haluavat rahamme, asuntomme, palveluja, hyvinvointimme, naisemme ja tyttö-lapsemme ja tehdä väkivalloin ja alistamalla  Suomesta islamistisen kalifaatin.
           
Suomi tuhoutuu, jollemme pian laita rajojamme kiinni. Kulttuurimme, hyvinvointyíyhteiskuntamme tuhoutuu. Kristinuskontomme, oikeuslaitoksemme , terveydenhoitomme, sosilaalihuoltomme ja koulumme ... kaikki tuhoutuu. Voin aivan varmasti väittää, että tämä ei ole edes ”suvakkien” toive, mutta he eivät osaa aavistaa tätä vaaraa, koska heidät on avivopesty vihervasemmiston taholta. Sumutetut eivät voi nähdä tulevaisuuteen
Lue lisää täältä tästä mulsimi-invaasiosta ja mitä tulisi tehdä ja pikaisesti


Suomen päättäjät  ja "suvakit", kuoliaaksisuvaitsevaiset - EU-zombies, aivopestyjä, Kuva Anne Lindell

Meidä omat ja nykyiset päättäjät ovat tyhmiä kuin saappaat.
Suomen päättäjät ja viranomaiset tyhmiä kuin saappaat. Laittomia muslimi.partalapsia maahantunkeutujia, muslim invasion, Ku.a Anne Lindell
Siksi ehdotan, että rauhanomaisesti, sivistyneesti ja fiksusti yrtämme ensin massiivisilla ja näyttävillä mielenosituksilla lähinnä pääkaupungissa osoittaa, että kansa on täysin toista mieltä kuin päättäjät. Ja jollei tämä auta, niin alkaa ”Occupe Mammerheimintie”  tms. liikehdintä ... Pohjanmaan lakeuksista varmaankin tulee massiivista maatalouskalustoa avuksi.
Mielenositus Suomen hallitusta vastaan, rajat kiinni, Pampakselta pesee, kuva Anne Lindell

Meidän toisinajattelevien on pakko tehdä (ja edelleenkin rauhallisin keinoin) päättäjillemme ymmärrettäväksi, että Suomen ulkorajat on saatava kiinni heti, ja samantien kaikki laittomasti maahantunkeutujat on karkoitettava ... saatettava turvallisesti mutta varmasti  maamme rajan ulkopuolelle sinne, mistä he ovat tänne tulleetkin.
Jo riittää ... rajat kiinni - kansa päättää - ei päättäjät , kuva Anne Lindell
Ja Naton joukot on myös karkoitettava, sillä emme suostu suurvaltojen sotatantereen astinlaudaksi. Naton ”isäntämaasopimus”, ”kumppanuussopimus” – what ever  - oli täysin laiton. Jos Suomi aiotaan liittää mukaan Natoon, on siitä järjestettävä kansanäänestys.

Suomen kansa on vaivihkaa ja salaa viety Natoon . laitonta ... kuva Anne Lindell
Laittomuuden aika on peuuttamattomasti ohi. Me suomalaiset olemme todella fiksua, korkeasti koulutettua ja älykästä kansaa, ja sen me tulemme näyttämään päättäjillemme. Me määräämme omasta tulevaisuudestamme  ... ETTE TE!  Ja jollette te toimi kansakuntamme ja Suomen parhaaksi, me panemme teidät hyvin nopeasti  ulos virastanne. Pallo on nyt teillä, ja sen jälkeen se on meillä. Mietintäaikaa on maximissaan hieman yli 2 viikkoa ... eeli noin pääsiäiseen asti. - Tästä hallituksemme salaisesta Nato- sopimuksesta enemmän täällä

 ..................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tässä hieman tietoa 3E - aatteesta eli "Exit EU Euro" ...

3E, Exit EU Euro aateryhmittymä, ei eurostoliitto, no european union federation, anne lindell
Meitä jokaista toisinajattelijaa  tarvitaan.  Me emme voi enää vaieta! Vaadimme, että äänemme tulee kuulluksi ja että vähintäänkin saamme kansanäänestyksen EU:sta ja eurosta eroamisesta viimeistään syksyllä  2016, jollei EU ja euro sitä ennen romahda ja hajoa itsestään. EU ja euro on  nähty ja huonoksi koettu. 

3E eli “Exit EU euro”-aateryhmittymä on lähtenyt käyntiin koko Suomessa. Silti monet sellaisetkin poliitikot epäröivät EU:sta ja eurosta irrottautumista, jotka tietävät tasatarkkaan, että ei ole enää  mitään järkeä siinä, että me suomalaiset yhä roikumme kiinni EU:ssa ja eurossa. Suurin syy epäröintiin on kysymys, että: Mitäs Sitten? ... Jatkossa tuon vastauksia tähänkin kysymykseen. Ja muistakaa! Sana on tällä blogilla täysin vapaa kaikille. Kommentoikaa ja keskustelkaa keskenänne ja minun kanssani! Kommenttinne ilmestyvät heti sivulle ... ei esimoderointia. Jälkeenpäin voin moderoijana poistaa esim. "trollaukset" ja täyin sopimattomat kommentit. 

Sivuston sisältö /runko:
Tällä sivustolla ja nimenoman  ylläolevan otsikon alla tulee olemaan  
2. Imoitustaulu;EU- ja eurovastaisista tapahtumista, kokouksista yms.
3. 3E materiaalia; ideoita, ohjeita, ideoita yms.
4. Kirjoituksia eri henkilöiltä - eli muutkin kuin minä voi tänne kirjoittaa. Lähetä kirjoituksesi e-mailina minulle: anne_margareta(at)hotmail.com
5. Yhteystietoja: eri henkilöille, ryhmille, puolueille yms.
6. Anne Lindellin uusimpia kirjoituksi, lähinnä poimintoja kirjoituksistani Uusi Suomi verkkolehdestä. Täältä voi läydä lukemassa uusimmat kirjoitukseni, jollen ole kerennyt siirtämään tänne : 


Mikä on minun Anne Lindellin rooli:
Toimin täysin vapaaehtoisesti ja suurella sydämellä kaikille yhteisen Suomi Vapaaksi EU:sta ja eurosta aateliikkeen kokoavana ”linkkinä”, ”käsikassarana”ja tulisieluisena verkostoitumisen avustajana, ja toivon vilpittömin sydämin, että tähän aateliikkeeseen ilmottattautuu osallistujiksi muitakin puolueita ja ryhmittymiä ja aateliikkeitä, eli niitä, joilla on vakaa tahto saada Suomi irrotettua EU:sta ja eurosta ja vähän äkkiä.

Muistutan vielä, että en ole perustamassa uutta puoluetta, uutta ryhmittymää, enkä edes uutta kansanliikettä, vaan kokoamassa internetin avulla ja verkostoitumisen kautta samanhenkiset toistensa tietoisuuteen. Siis vilpitön tarkoitukseni on saada EU- ja eurovastaiset ihmiset verkostoitumaan ja toimimaan yhdessä ... puhaltamaan yhteen hiileen. Tämä blogini on siis takoitettu teidän kaikkien käyttöön riippumatta puoluetaustata tai kansanliikkeestä tms. Minä olen vain tekninen avustaja, moderoija, editoija tms. ...ei muuta. ...  Olen uusiovanhapiika (eli eronnut) ja entiseltä ammatiltani yrittäjä, ammattivalokuvaaja, mainosgraaffikko, ja nyt olen designeri, piirtäjä ja taidemaalari. Asun Pedersöressä (lähellä Pietarsaarta). Puhun sujuvasti suomea ja ruotsia (siis. ”hurri”) ja englantia ja suht´koht hyvin saksaa. Minulle voit lähettää e-mailia: anne_margareta[at]hotmail.com  tai soittaa  puh. 050 5925131.
........................................
 

Esittelytauluja oheismateriaaleista : ideoita, teko-ohjeita yms.

deoimme yhdessä erilaista oiheismateriaalia visuaalisen näkyvyyteen. Kaikki kuvamateriaali tulee olla vapaasti käytettävissä ja kopioitavissa ja lähetettävissä eteenpäin. Laitoin joihinkin kuviini ”copy right” logoni, jotta kukaan ei kehtaisi tehdä näillä ideoilla bisnestä. Jos joku jossain näillä vuolee rahaa, niin siitä tulee oitis minulle ilmoittaa. Sanktioita tulee - se on jämtti. Siis kaikki ideat tulee olla ilmaisia ja kunkin vapaasti toteutettavissa. Suurin osa ideoista on totutettavaissa ITT- periaatteella, eli ”Itse Tehty Tekele ”. Ja jos nyt joku esim. tilaa jostain firmasta esim. 1000 kpl. metallisia ja kuvallisia rintamerkkejä, niin hän ei saa ottaa välittämistään rintamerkeistä profiittia, eli, kaikki pitää tapahtua sillä periaatteella, että vain omat rahansa saa ottaa pois .... ei yhtään enempää: esim. postitus ja valmistukustannukset. Työ tässä ryhmässä tehdään talkoohengellä eli kaikki työ on vapaaehtoistyötä ”non profit” periaatteella.

3E. exit eu euro, Suomi irti EU:sta ja eurosta, Katainen, Urpilainen, Soini, Sipilä, crash, catastrophe
Keksin idean, joka sopisi kaikille ... jopa poliittisille puolueille ja etenkin pikkupuolueille,   ... eli, selvä EU- ja euro vastaisen logon näkyminen katukuvassa. Keksin 3E:n idean, eli "Exit-EU-Euro"- logon ja tajuntaan iskevän teeman.  Jokainen voi lisätä k.o. 3E-logoihin, merkkeihin vielä oman puolueensa tai ryhmittymänsä  tunnuksen. Voin jopa halutessanne laittaa logojen ja tekstien aihiot (kuvat) sähköpostissa eräänlaisina perusmalleina, joita voitte sitten työstää ja käyttää itsekukin mitä mihinkin mieli halajaa.

3E, exit eu euro, no, nej, Suomi, Finland, crash, catastrophe
Minulla on jo kännykässäni 3E-tarra (malli 6). Tein sen tänä aamuna (30.11.-13).  
3E, exit eu euro tarra kännykkään, klistermärk till molbiltelefonen, printtaa tästä,
Par´aikaa olen ompelemassa tuollaisia ostoskasseja itselleni ja ystävilleni. Nihin "painan" (silitysraudalla silittämällä) tuon 3E-logon  ja tekstin  Siihen tarvitsen erikoispaperia tulostimeen. ...
3E, Exit_EU_Euro aateryhmittymän logoja. Design: Anne Lindell 1.12. 2013

Siis ensiksi näkyvyyttä, että saadaan ihmiset kyselemään, ja samaan aikaan tulisi "jengin" kirjoitella yleisönosastoille ja mielipideosastoille ja kommentoida nettiin uutisia ja kirjoitella kuten minä US-verkkolehteen, Aamulehteen ja omalle poliittiselle blogilleni. Olkaa aktiivisia ja näkykää katukuvassa ja viekää sanomaa eteenpäin. 

Kansannousu - materiaalia "Suomi itsenäiseksi" , Suomi vapaaksi EU:n ja euron orjuudesta

3E, exit euro eu, design Anne Lindell, Suomi irti EU:sta ja eurosta, T-paita
..................
3E, exit euro eu, design Anne Lindell, Suomi irti EU:sta ja eurosta
.................
3E, exit euro eu, design Anne Lindell, Suomi irti EU:sta ja eurosta
............................................................
............................................................
3E eli  Exit EU Euro aatteen synty


Suomi väkisin kohti Euroopan Liittovaltiota, Uutta Maailman Järjestystä – tuhoa, UMJq       , New World Order (NWO), Jyrki Katainen , Jutta Urpilainen, Sauli Niinistö, Bilgerberg, Eu, euro
Kirj. Anne Lindell, 3E aatteen äiti, 5. 11. 2013

EU- ja euro kriittisyys/vastustus lisääntyy kansan keskuudessa, mutta yllätys, yllätys, vähentyy poliittisella rintamalla. Mistä tässä on pohjimmiltaan kysymys? Timo Soini sanoo puolueensa olevan EU-ja euro kriittinen, ja tätä nykyä taitaa olla ainoa sellainen. Perussuomalainen puolue ei siis ole EU-ja euro vastainen tai edes kielteinen, eli, persut eivät vastusta EU:ta ja euroa – eivät ainakaan enää, vaan päinvastoin Soini toppuuttelee EU- ja euro-ero-intoisia, että katsotaan, miten tässä oikein käy, ja tarvittaessa voidaan järjestää kansanäänestys. ... Siis, hei, mistä äänestettäisiin? EU:ssa tai eurossa mukanaolosta tai mollemmista, tukipaketeista, pankkiunionista – mistä? Jotenkin minusta tuntuu, että taas meitä kustaan silmään, ja nyt joka puolueen taholta. Ei sen kummemmin köyhällä kuin keskituloisellakaan ole enää ystävää. 

Pääministeri Jyrki Katainen puolestaan kuitenkin "nälvisteli" Soinille tuosta kansanäänestyksestä: ..."Pitäisikö meidän äänestää eurosta joka viides vuosi?" ... Siis, Kataiselle ei kelpaisi yksi kansanäänestys ja yksi EI-vastaus, vaan asiaan palattaisiin aina uudestaan ja uudestaan, kuten Guggenheimin taidemuseotapauksessakin. Guggenheimin lobbareille ei  myöskään yksiselitteinen ja selvä ”EI” ei näytä kelpaavan. 

Valtiovarainministeristä Jutta Urpilaisesta minulla ei ole sen enempää sanottavaa, kuin että: ”Siellä missä isot pojat – siellä Jutta” (tässä  tarkoitan mm. ”Bilderberg”-salaseuraa) -  tai  että: ”Mitä isot pojat edellä, siellä Jutta kärppänä perässä” -  tai että: ”Isot pojat sanelee pelisäännöt, ja Jutta tekee likaisen työn ”...  ja vieläpä ilman minkäälaista urputusta. Kaiken lisäksi Jutta on hehkuttanut suomalaisille, että Suomi osallistuu tukipaketteihin ainoastaan ja vain, jos Suomi saa takauksilleen täydet (eli kattavat) vakuudet. Jutan hehkuttamat täydet vakuudet, ”takuutukset” ovat osittautuneet pohjaltaan täydelliseksi huijaukseksi. Niiden avulla on huiputettu suomalaisia ja vedätetty Suomea yhä syvemmällä katastrofiin. Ja, eikä sinä kaikki, Jutta selittelee vielä, että tämän  kaiken hän on tehnyt ja tekee meidän suomalaisten parhaaksi, ... ja siksi meidän täytyy lakata valittamasta ja  jaksaa olla solidaarisia ja uskollisia EU:lle hamaan nälkäkuolemaamme asti.
Keskustan pj. Juha Sipilä on nostanut puoluettaan omalla henkilökohtaisella talouselämässä menestymisellään, vaikkei häneltä ole kuulunut oikeastaan kertaakaan mitään "rakentavaa", eli miten me suomalaiset pääsisimme irti tästä EU:n kuristuotteesta – pakkopaidasta.

Timo Soini blogissaan: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/57464-timo-soini-v...  mm. näin : ” ...”Perussuomalaiset hyväksyy, ettei Suomi voi lähteä eurosta yksin, eikä pikaisesti.” .... ”EU:n liittovaltiokehitys voi olla taloudellisessa mielessä ”puolimielekäs juttu” ...  ja sanoi myös, että : ...”eurosta eroamisen poliittiset kustannukset olisivat kovat.” ...

Ja näin siksi, että Soinikaan ei vissiin tiedä, että emme alkujaan edes ole liittyneet EU:hun ja euroon, koska tapahtui laittomuus – petos.  Sellaisesta ei tarvitse erota mihin ei ole liittynytkään, mutta irrottautua aina voi, ja laiton liittoon liittyminen petoksen seurauksena voidaan aina mitätäöidä, jos vain niin haluamme, ja tätähän suurin osa Suomen kansasta haluaa.

Aivan yleisesti ja jokaisen puolueen taholta kansalle uskotellaan, että EU kostaa kovilla sanktioilla EU:sta ja eurosta eroavalle valtiolle ... eli, jos on menty takaamaan jonkun EU-valtion velkoja, niin silloin jonkun toisen maan velka lankeaa oitis eron jälkeen takaajavaltion maksettavaksi. Eli, Suomi valtiona vastaisi siltä osin esim. Kreikan ja Espanjan veloista (osatakuu), joita me olemme menneet tyhmyyksissämme takaamaan (vaikka meiltä ei ole lupaa kysytty).  

Tässä alkuperäinen Daily Telegrafin haastattelu ja haastateltavan oli  Timo Soini:  http://www.newsmax.com/StreetTalk/Finland-Collapse...  (quote): ... "There are no rules on how to leave the euro, but it is only a matter of time. Either the south or the north will break away because this currency straitjacket is causing misery for millions and destroying Europe's future," .... Ja tässä  vapaa käännökseni edellisestä:. ”Ei ole minkäänlaista sääntöä, mallia, miten joku valtio voisi erota/irrottautua eurosta, mutta sellainenkin on vain ajan kysymys. Ei sen kummemmin eteläinen tai pohjoinen alue halua viheltää peliä poikki johtuen tästä nykyisestä pakkopaidasta, joka aiheuttaa kurjuutta miljoonille ihmisille ja tuhoaa Euroopan tulevaisuuden”....

Soini taisi olla väärässä, sillä me emme ole samassa veneessä muitten EU- ja euromaitten kanssa.  Me voimme irtaantua EU:sta ja eurosta pelkällä yksipuolisella ilmoituksella, koska liittymisemme EU:hun ja euroon oli alkujaan laiton, ja sitä myöten kaikki muutkin päätökset ja sitomukset EU:n kanssa ovat olleet laittomia, ja siksi ne eivät ole sitovia. 

Ks. Jorma Jakkolan tutkimukset k.o aiheesta: http://jormajaakkola.fi/

Ks. historiaa/aineistoa n.s. EU:hun menon ja sen jälkeisistä sumutuksista ja salailuista: http://www.satanen.com/index.php?k=yleista&sivu=poytakirjat

Mitään diplomaattista selkkausta ei irtoamisemme johdosta tule, eikä EU voi asettaa Suomelle minkäänlaisia sanktioita sopimusten "rikkomisesta". Soinin pelkäämiä sanktioita ei tule  Suomen valtiolle eikä sitä myöten myöskään meille veronmaksajille, vaan jos sanktioita tulee, niin niistä joutuvat syylliset (”räätälit”) henkilökohtaisesti vastaamaan.

Yksikään eduskunta puolue (eduskunnan ulkopuolella olevista pikkupuolueista puhumattakaan) ei yksin saa Suomea irti eurosta - ei pikaisesti, eikä hitaasti. Siihen tarvitaan järempiä aseita – eli kansanliike. Tämä hallitus ja tämä eduskunta ei kykene (lue halua) järjestää kansanäänestystä ”ulos EU:sta ja eurosta”. Se ei sellaiseen kykene, eikä muuten edes  kansanäänestykseen tarvitse mennä, jos asiat hoidetaan tällä kertaa laillisesti, rehellisesti ja oikein. Miltei ainoana esteenä lain ja oikeuden ennalleenasettamisen täytäntöpanoon on tämä hallitus ja tämä eduskunta, ja siksi tarvitaan kansanliike, ja tarvittaessa jopa kansannousu, jotta laittomuuteen ja petoksiin syyllistyneet entiset ja nykyiset päättäjät (”räätälit”) saadaan vastuusen teoistaan.
Mielestäni Keskustan ja Perussuomalaisten kannatusta nostaa nyt hallituksen epäsuosio, ei niinkään heidän oma politiikkansa. Tämän kai kaikki myöntävät. Luotetaan ja uskotaan pimeästi siihen että, kun etenkin SDP ja Kokoomus  kammetaan seuraavissa vaaleissa ulos hallituksesta, niin uudet tuulet vaikuttaisivat siihen, että Suomi päättäisi viimeinkin irrottautua EU:sta ja eurosta, mutta kuten edellä olen esitellyt, näin ei varmastikaan tule käymään, vaan sama meno jatkuu. Tämä kaikelle kansalle tiedoksi. 

Älkää hyvät ihmiset uskoko enää opposition lumepolitiikkaan. Ei uusi hallitus eikä sen kummemmin uusi eduskuntakaan  voi tehdä ratkaisevia muutoksia, ennenkuin lain ja oikeuden ennalleenasettaminen on viety loppuun, ja laitomuuksiin ja petoksiin syyllistyneet entiset ja nykyiset poliitikot joutuvat vastaamaan itse teoistaan. Sen jälkeen irtiotto EU.sta ja eurosta on vain Suomen yksipuolinen ilmoitusasia, emmekä tule samaan valtiona minkäänlaisia sanktioita, vaikka mm. 

Soini peloitteli edellämainitussa englanninkieleisessä lausunnossaan, että ero tulisi  Suomelle hirvittävän kalliiksi. Soini unohti tai ei tiennyt, että  ”liittymisemme” oli laiton,   ja siitä syystä emme ole edes liittyneet EU:hun ja euroon,  ja tästä seuraa automaattisesti, että kaikki päätöksetkin (esim. tukipaketit, EVM jne.) ovat kaikki myös olleet laittomia. Miellä on siis päinvastoin aika paljon saatavia EU:lta, ja EU voi sitten puolestaan periä näitä takaisinmaksuja  mistä nyt lystää ... mutta ei ainakaan Suomen kansalta. Meitä on huijattu, kustu silmään, sahattu linssiin ... me olemme uhreja ja täysin syyttömiä.

Niin Suomessa kuin maailmallakin sumutus jatkuu. Katarstrofi faktum.

Ainoa järkiratkaisu eurokriisiin olisi se, että euromaitten talous alkaisi kasvamaan erittäin voimakkaasti lähivuosien  aikana. Mutta mitään sellaista ei ole näkyvissä  jopa Euroopan väestörakennemuodostuksen vuoksi. Kaikissa EU:n valtioissa on laskeva syntyvyys ja eläköityminen ja erittäin nopeasti kasvava pakolaisvirta Syyriasta ja Pohjois-Afrikan muslimimaista. Ja toisaalta tätä täysin naurettavan utopista kasvuennustetta vastaan sotii myös maailman erittäin heikko ja myös kokoa ajan heikentyvä taloustilanne.
Kaikkialla maailmassa on kulutusta vedätetty viimeiset 20 vuotta velkaa kasvattamalla. Jos nyt tehdään niin kuin poliittiset päätäjät vannovat käsi sydämellä, eli velkaantuminen lopetetaan (kuten virallisesti julistetaan), ja  seurauksena on vääjäämättä yleismaailmallinen lama ja siitä globaali, hallitsematon taloudellinen turbulenssi eli katastrofi. Ja, jos velkaantumista ei kertaheitolla lopeteta, niin siitä seuraa myös globaali katastrofi. Tulevaa globaalia katastroffa ei voi mitenkään estää tai välttää. Uhkaavan mailmanlaajuisen katastrofin  merkkejä näkyy jo nyt kaikkialla. Keskuspankit miltei kaikkialla harjoittavat ”setelirahoitusta”, eli painetaan lisää seteleitä ja laskettaan ne markkinoille ilman minkäänlaista keskuspankin varantoa (esim. kultavarantoa). Siis velkakriisi tulee vain pahentumaan ja syvenemään. Yleismaailmallinen, globaali taloudellinen katastrofi tulee olemaan vakavampi lama kuin v. 1929 pörssiromahdus USA:ssa, ja se on on hyvin pian faktum, tosiasia. 

Suomi tyhmä lypsylehmä.

Näin tule käymään myös EU:ssa, ja siksi EU:ssa on kiire muodostaa liittovaltio vaikka väkisin, ja tämän vuoksi Suomi pidetään hyvänä ”lypsylehmänä” mukana EU:ssa ensin kehumalla 3A-luokituksella (kuten nyt viimeksi on tapahtunut) ja sitten kristämällä ja sen jälkeen uhkailemalla ja viimeksi pakkokeinoin. Jos haluamme säilyä itsenäisenä valtiona ja omavaraisena sellaisena ja kestää joten kuten kriisin ja katastrofin läpi, on meidän ensitöiksemme irrottauduttava EU:sta ja eurosta.  Tämä on elinehtomme ja ainoa vaihtoehtomme. Muuta ei ole. Mitä pikemmin sen teemme sitä parempi meille. 

Herätkää! Euroopan Liittovaltio on pian totta! 

Liitovaltiokehitys on siis EU.ssa faktum, tosiasia, eikä sitä enää yksikään EU:n johto eikä EU:n kansallisten valtioitten johto kiellä. Välimeren ripulimaitten korruptoitunut taloudenpito ja valtavat tulonsiirrot köyhiltä rikkaille sekä suornaisella kansalle valehtelulla ja sumuttamisella toteutettu liittovaltio voivat aiheuttaa sellaisia levottomuuksia, että koko tuo hulluus voi kaatua oman mahdottomuuteensa, tai sitten kansannousut tukahdutetaan asein. Molemmissa tapauksissa  lasku on jotakin vielä kauheampaa kuin osaamme kuvitellakaan.

Herätkää suomalaiset! Meillä on vielä mahdollisuus selvitä kuiville ... pian se voi olla jo myöhäistä. Älkää uskoko poliittisia päättäjiä, valtaapitäviä virkamiehiä ja talouselämän raharikkaita, sillä he ajattelevat vain omaa loistavaa tulevaisuuttaan liittovaltiossa, ja raharikkaat odottavat kieli pitkällä nettoavansa liittovaltiossa suurempia voittoja kuin koskaan ennen. '

”Uusi Maailman Järjestys”(UMJ) seuraa Liittovaltiota. Liittovaltio on vain sen esiaste.

Euroopan Liittovaltiosta on sitten enää vain lyhyt askel Uuteen Maailman järjestykseen, johon ”illuminati” ja esim. bilderbergin salaseuran jäsenet ja maailman raharikkaitten ja valtaapitävän eliitin jäsenet tähtäävät. Tarkoituksena ja  tähtäimessä heillä on rahamaailman ja poliittisen valtaeliitin nousu maailman valtaan ja korkeasti kouluetetun eli akateemisen  kansanosan alistaminen ja alimman eli heikosti tai kouluttamattoman kansanosan orjuuttaminen. 

Haluaisin niin koko sydämestäni uskoa, että meidän pääministerimme Katainen ja presidenttimme Niinistö eivät tiedä mistä perimmiltään tässä Uudessa Maailman Järjestyksessä on kyse. Bilderbergin salakokouksissa on aina vedätetty. kusestettu ja sumutettu valtioitten poliitista ja taloudellista johtoa, ja siksi oletan (toivon), että näin on käynyt myös meidän maamme bilderbergiläisten kanssa.  Mutta, jos he tietävät mistä on kyse, niin ... niin silloin meidän on tehtävä se mikä meidän on tehtävä. Eli, heidät on pantava pois viralta. Tämä kehitys ei vetele ... ei kuulu ainakaan meille valveutuneille, smarteille ja fiksuille suomalaisille. Tähänkin tarvitaan kanansliikettä, sillä eduskuntamme on täysin pihalla tässä asiassa.

Katso ja kauhistu! Nämä videot eivät valehtele:

Katainen,  Jyrki esittelee rinta rottingilla Uuden Maailman Järjestyksen eduskunnan täysistunnossa 1/12/2010. Katso video:  http://youtu.be/BuVgVFGOW-g 

Niinistö, Sauli NWO:ta : Sauli Niinistö mainitsee Uuden Maailman Järjestyksen tulevaksi 3.:lla vuosituhannella.  http://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUkhttp://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk

Syvällinen ja elintärkeä kysymys maamme päävastuussa oleville virkamiehille/-naisille:

Nyt kysyn, kun meillä suomalaisilla on  vielä aikaa tehdä täyskäännös, että kenen puolella virkamiehet ovat: laittomuuden vai laillisuuden? Jos olette lain ja oikeuden  puolella, niin teidän velvollisuutenne on tutkia epäilyt, ja saatttaa syylliset oikeuden eteen. Näin annatte meille suomalaisille aseet sanoutua irti  EU:sta ja eurosta ilman sanktioita tai muita seuraamuksia. 

Tiedoksi oikeuskansleri Jaakko Jonkalle:

Oikeuskansleri Jaakko Jonkka, Suomen kansan puolesta Teidät on palkattu valomaan virkamiesten ja valtaapitävien poliitikkojen (päättäjien) tekojen laillisuutta, ja puuttumaan oitis laittomuuksiin, jos Te sellaista kohtaatte. Vetoan Teihin Jaakko Jonkka,  että laittaisitte pyörät nyt viimein pyörimään ja tulisitte kansan puolelle  ja puolustaisitte meitä. Me tarvitsemme Teitä. Voimme lähettää Teille tuhansia ja jopa kymmeniä tuhansia valituksia ... tietenkin voimme, mutta onko siitä sen kummempaa apua, kun teidämme jo etukäteen miten kansalaisten kanteluihin ja valituksiin oikeuskanslerin virastossa reakoidaan ... eli, niihin ei  reakoida ... eli, kantelut/valitukset evät johda mihinkään  --- > eli, ne ovat yhtä tyhjän kanssa.


P.S. Jos joku teistä ei ole vielä tutustunut Uuteen Maailman Järjestykseen (UMJ) eli New World Order´iin (NWO), niin tästä lyhyestä tiivistelmästä  voitte aloittaa. http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html

Tämä seuraava kirjoitus on levinnyt kaikkialle maailmassa, ja sen voit käydä lukemassa suomeksi täältä: Enneuni vuodelta 1997, Euroopan ja muun maailma katastrofi:
http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Tämä sama kirjoitus on julkaistu Uusi Suomi -verkkolehdessä, ja sinne tulleita 67 kommenttia voitte käydä lukemassa täältä:

http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/153109-kokonaan-uusi-puolue-exit-eusta-eurosta-eli-3en-kansanliike
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.