3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

2. Tositapahtumia ja uutisia RuotsistaRuotsi romahtaa, Sverige nära kollaps, Stefan Löfven, kuva Anne Lindell


Tätä tapahtuu Ruotsissa. Näistä ”tositapahtumista” ei saa ei puhua Ruotsissa, koska siellä on vallalla yhtä ankara sensuuri kuin meillä Suomessakin. Tavallinen kansa vaiennetaan sensuurin raskaalla kädellä.

Helvetti on Ruotsissa päästetty valloillen ja valtiovalta vain hyssyttelee. Kukaan ei uskalla julkisesti avata suutaan ja sanoa totuutta ... ja kansa kärsii. Ruotsissa on jo lähes 90 ns. ”No go”-aluetta, jonne ei edes poliisi uskalla mennä ambulanssita ja paloautoista puhumattakaan.Ruotsissa on ollut jo pitkään vallalla väestöpako. Varsinkin koulutettu ja nuori väestönosa pakenee maasta mm. USA:han.  Kiinteistömarkkinat eivät vedä miinuskorkoista asuntolainoista huolimatta , eli pankki maksaa sinulle, jos lainaat rahaa (= EKP:n setelirahoituksen laillista rahanpesua Ruotsin keskuspankin kautta), ja tietyillä alueilla kiinteistöt ovat menettäneet kokonaan arvonsa.

Yksikään, jolla on valtaa, ei tee mitään. Onko tähän suuntaan menty nyt Suomessakin?  ... Vastaus:  ON.

Alan siis nyt Suomessa vallitsevasta sensuurista huolimatta kerätä uutisia Ruotsista. Olen jäsenenä myös eräässä ruotsalaisella salatulla fb-sivustolla, jossa ihmiset ovat huolissaan Ruotsin ja ruotsalaisten tämänhetkisestä tilanteesta ja etenkin tulevaisuudesta. Tällä salaisella fb-sivulla ovat nuo tosikertomukset Ruotsin kansalaisten itsensä kertomaa (niitä ei uskalleta julkaista missään muualla mediassa sensuurin ja vihapuhesyytösten pelossa). Ja hyvät ihmeiset, sanon teille .... ne ovat järitytävän karmeita kertomuksia ja joka päivä tulee lisää noita tositarinoita. Jos kertoisin millaista Ruotsin kansalaiset (siis riikinruotsalaiset ja ruotsinsuomalaiset) joutuvat jatkuvasti ja tauotta kokemaan ... ette te uskoisi.

Kertomukset ovat silminäkijöitten ja itsensä kokemia tositapahtumia Ruotsista, koska ei sen kummemmin Ruotsissa kuin ei meilläkään Suomessa kerrota valtamediassa eikä muuallakaan halaistua sanaa siitä, mitä Ruotsissa on ihan oikeasti meneillään (enkä minäkään uskalla kertoa), mutta ainakin jotain tulee kertoa suomalaisille, sillä meillä media vaikenne lähes 100 %:sti kaikesta mitä Ruotsissa tapahtuu, ja tulee kertoa myös, koska Ruotsi on lähinaapurimamme, ja koska Ruotsin rajat ovat edelleenkin apposen auki ja sepposen selälään, ja rajatarkastukset ovat mitä ovat .... eli yhtä tyhjän kanssa. Ne eivät estä mitään eikä ketään
Rajatarkastukset Ruotsin ja Suomen rajalla, Yhtä tyhjän kanssa. Asylum-sana  riittää ja tänne vaan kaikki. Anne Lindell
En käännä näitä julkisuudessa ja valtamediassa julkaistuja uutisia ja tiedontoja tai tilastoja  suomeksi, koska silloin voisin joutua syytteeseen täällä Suomessa vihapuheesta, kansankiihottamisesta tai mistä lie. Jollet ymmärrärä ruotsia, niin käännä itse suomeksi vaikka googlella.

Tuorein uutinen on aina ensiksi. Poiminnot ovat copy pastella pomittuja tekstejä tai /ja linkitettyjä alkuperäiseen artikkeliin, ja lopussa voi olla lyhyesti suomeksi jotain minun referointia.
  
********************************************************
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
..............................................
..............................................

Falsk identitet vanligt bland asylsökande från Marocko

Svenska Dagbladet (SvD), Frida Svensson ,  27.5. 2017

Falska identiteter är ett stort problem inom den marockanska gruppen asylsökande i Sverige. Av 77 personer som kontrollerats mot fingeravtryck hade 65 uppgett felaktiga uppgifter, enligt gränspolisen.
SvD har tagit del av ett PM som skickats från gränspolisen till justitiedepartementet den 12 maj. I dokumentet framgår att av totalt 77 personer som Marocko bestämt sig för att ta emot så har 65 av dem haft en annan identitet än den de uppgett när de sökte asyl i Sverige.
”Av de 50 som vid tidpunkten för asylansökan uppgett att de var minderåriga var de facto bara endast två minderåriga”, skriver gränspolischefen Patrik Engström i PM:et.

Anne: Eli,  vain 2 turvapaikanhakijaa 50:stä oli sitä mitä he väittivätkin olevansa ja lopuilla oli väärä identitteetti. Tässä on ongelmana usein se, että yksin tulleet ”partalapset” sijoitetaan pääsääntöisesti toisten alaikäisten lasten pariin. Eli,  myöhemmissä tutkimuksissa he ovatkin osoittautuneet täysi-ikäisiksi. Mielestäni tämä jos mikään on aidoille lapsille todella vaarallista.
.............................................
.............................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.