3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

3. Tositapahtumia ja uutisia Euroopasta ja maailmalta3. Tositapahtumia ja uutisia Euroopasta ja maailmalta
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
*************************************

”Pole sift” ja ”Polar sift” – jotain todella pelottavaa on tulossa
"Pole shift", maapallon napojen vaihtuminen, kuva: Anne Lindell


Kirj. Anne Lindell. 7.1. 2018

Maapallon mageneettikentät ovat aivan ilmeisesti vaihtumassa. Se taittaa olla jo faktaa. Mutta onko nyt menossa joitain muitakin mullistavia muutoksia? Itse olen pannut merkille, jotain vieläkin pahempaa. Jopa paljon pahempaa kuin EU tai Sipilän laiton hallitus tai Sauli Niinistön uudelleenvalinta tai edes ”uuvatit”. Totaalituho voi olla edessämme. Ja sille me emme mahda mitään. Ja nyt en puhu sodasta. Lue tästä ensin Tekniikan Maailman artikkeli  ”Polar sift”:istä” https://tekniikanmaailma.fi/etela-afrikan-jo-alue-magneettikentta-kiepsahtanut-ylosalaisin-tutkijat-kirjoittavat-etela-atlantin-anomaliasta/ 

Jotain perin outoa ja pelottavaa on nyt meneillä, josta ihmisille ei puhuta mitään, koska aikammääre voi olla huomiesta 1000:een vuoteen tai jopa pidemmälle hamaan tulevaisuuteen. Ehkä olemme jo sitä ennen itse tuhonneet kaiken elävän tältä planeetalta. 

Mietikääs mitä tapahtuisi, jos eritoten ”pole sifit”:istä alettaisiin informoida ihmiskuntaa julkisesti? Börssikurssit ja valuuttojen arvot romahtaisivat ja ihmiset alkasivat elää kuin viimeistä päivää: kaikki tulisivat uskoon ja lopettaisivat sotimisen, tuhlaamisen, rietastelun ja ruokottaman elämän. Maailman talous romahtaisi (pankit kaatuisivat) ja ökyrikkaat sijoittajat köyhtyisivät.  

No, antaaks´ kun selitän tuon minun ”hytinäni” vieläkin pahemmasta kuin vain magenttikenttien vaihtumisesta. ... Aloitan ihan alusta, koska muuten te haukutte minua ”foliohatuksi”  .... Eli, taitelijana olen herkempi väreille ja valolle kuin keksivertokansalaiset. Minulla on absoluuttinen värisilmä ja todella hyvä värimuisti - testattu, koska sain sen ansiosta työskennellä nuorena kirjapainossa värierottelijana (eityisesti työn alla oli taide- ja luontokirjoja), ja olen myös erittäin herkkä valolle   - olen ent. ammattivalokuvaaja. Aistin sudiossa vallitsevan valon ja kuvattavan värien suhteen pelkillä silmillä. Sanoin aina ihmetteleville kolleegoilleni, että minulla on pikkusormen päässä herkkä cds-kenno sisäänrakennettuna. Studiokuvaajilla oli ennen digiaikaa näetsen manuaaliset studiokamerat ns. palkkikamerat, laakafiilmikamerat, enkä koskaan käyttänyt valotusmittareita. Ei ollut yksinkertaisesti aikaa alkaa mittailla valotusta, koska kuvasin myös paljon lapsia ja minulla oli alitunen kiire (omistin jopa kaksi valokuvausalan yritystä). Aika oli kortilla.

Aistin ehkä siksi vielä nytkin herkästi valon vaihtelut. Herään joka aamu klo 8 ja olen pannut jo aikoja sitten merkille, että joka toinen aamu on klo 8 aikaan pimeämpää ja seuraavana aamuna valoisampaa ja seuravana aamuna taas pimeämpää jne. (kukaan muu ei näytä huomaavan tätä eroa),  ja tähän ei vaikuta se, että siirrymme koko ajan kevättä kohti ja siksi valoisuus lisääntyy, vaan seuraavan aamuna on pimeämpää kuin edellisenä, eikä siihen vaikuta säätila tai että onko kesä tai talvi, koska sama ilmiö toistuu kaikkina vuodenaikoina ja myös pitkinä poutajaksoina. Lapsuudessani ja nuoruudessani valoisuuden erot eivät olleet näin suuria. ...  Perin omituinen ilmio.

Tämän oudon ilmiön selittää mielestäni vain se, että  maapallo on alkanut "kieppua", "vaappua" akselinsa ymäri ... ja todella paljon

Maapallo on kieppunut ilmeisesti koko olemassaolonsa ajan, näin väittävät tiedemiehet, mutta nyt kieppuminen on niin laajaa, että sen jo huomaa herkimmät näköasitillaakin, eli, ei vain mageneetikentät tulee vaihtumaan, vaan napojen vaihtuminen (”pole shift”, ”polar shift”= magnettiikenttien vaihtuminen) voi olla nyt kyseessä.

Jotkut tiedemiehet väittävät, että kun napojen vaihtuminen tapahtuu, niin silloin siirtyvät samanaikaisesti sekä akseli että magneettinen kenttä. Mutta näin ei ole aina. Joissakin tapauksissa akseli voi siirtyä ja magneettiset navat  jäävät paikoilleen ja toisinaan voi tapahtua jonkin verran magneettisten napojen siirtymistä ilman akselin epävakautta. Mutta monissa tapauksissa kummatkin siirtyvät. Silloin syntyy valtavan tuhoisa  ”epäjärjestys” (sievästi sanottuna), ja se antaa tilaisuuden evolutiiviseen kehitykseen (tämä taas on tiedemiesten ”kapulakieltä”)  Eli ... selkokielellä: entinen kuolee ja uutta syntyy tilalle.

Ja myös kartat menisivät uusiksi (jos jäismme eloon ja lisimme todistamassa sitä), sillä merenpinta on suurin alue maapalolla, ja se on liikkuvaa ainetta, joten jotkut alueet jäisivät mernepinnan alle ja uusia alueita paljastuisi, koska ilmeisesti tulisi valtavia tulivuorenpurkauksia ja maanjäristyksiä ja jopa manneralltat saattaisivat liikkua. Joten tuo minun tietokoneella värkäämäni kuva on vain ”toiveajattelua”.

Jotkut tiedemiehet väittävät, että maapallo on "kiepashtanut" ylösalaisin useita kertoja olemassaolonsa aikana (n. 5 miljr.v., vert esim. fossiililöydökset merenelävistä alpeilla ja muilla ylängöillä  - tosin maanpinnan nousu jääkausien jälkeen ja mannerten törmäysten vuoksi voi olla myös syynä), ja.huomioitava on, että ”pole shif”  voi tapahtua uudestaan milloin tahansa. Eli, saisimme Etelä-Afrikan ilmaston tänne Suomeen. ...  Tämä oli vitsi, sillä ilmeisesti ihmiskunta ja eläimet  tuhoutuisvat miltei tyystin (ainakin 3/4)  tuossa "kiepsahduksessa". Tätä taustaa vasten alkaa pikkuhiljaa ymmärtää, miksi suuravallat ovat kääntäneet katsensa esimerkiksi Mars-planeetalle.

Raamattua kannattaa lukea myös siksi, että se on ainoa kirja maailmassa, missä on ihmiskunnan historia alusta loppuun saakka. Erityisesti kannattaa lukea Ilmestyskirja.  Siellä tästäkin aiheeesta kerrotaan, ja myös siitä miten ihmiskunnalle käy. Mikä on kohtalomme? Todella mielenkiintoista ...ateisteillekin. ... Kandi tsekata.

Joten ... ei ku´ menox sanoi Annie Lennox –  ”Valtakunnassa”  tavataan! ... Aha, taas putositte kärryiltä, että missä valtakunnassa? Lukekaa itse Raamatusta - en jaksa selittää.
......................................
.......................................
.......................................
.......................................
...........................................
 

1 kommentti:

  1. En jostain syystä löydä tätä pole shift juttua läppärillä joten näpyttelen kännyllä.

    Mitäpä jos tuo napojen liikkuminen ei olekkaan paikkojen vaihtoa vaan siirtymistä uusiin paikkoihin? Mitä jos etelänapa siirtyy Saharan päälle ja pohjoisnapa pallon toiselle puolelle?

    Tuota teoriaa tukee moni fakta, pohjoiseuroopan jääkaudet ja kilometrien paksuisen jääkerrosten sulaaminen, Sahara on ollut joskus merenpohjaa ja joskus sademetsää, Yonaguni-Jiman PYRAMIDIT, äkillinen veden nousu Aboriginaalien kansantaruissa jnejne.

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.