3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

12. Velkavangit, konkurssilaki, pikavippifirmojen ja perintäfirmojen uhrit12. Velkavangit, konkurssilaki, pikavippifirmojen ja perintäfirmojen uhrit
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
Kokemuksia ja tietoa Velallisten Tuki ry:lsä, salainen fb-sivu. Ano jäsenyyttä?
Velallisten Tuki ry, suljettu fb.ryhmä, avustajina Hilkka Laikko, Liisa Mariapori ja paljon muita. Kuva Anne Lindell

.........................................

1. Velallisten Tuki ryJäseniä suljetussa facebookin ”Velallisten Tuki” - ryhmässä on jo ilmeisesti jo yli 3000 (Tammik. 12. 2017), mutta jäsenmäärä olisi päätä huimaava, jos kaikki velkaorjat/ velkavangit/ kärsineet/ sivustakatsoneet osalliset olisivat fb-yhmässä mukana., Vanhukset ja erityisesti ne, joilla ei ole mahdollisuus päästä tietokoneelle (nettiin), ovat yksi suuri ryhmä, jotka eivät eivät edes pääse tänne ryhmään, ja heitä on todella paljon.

Pieneläkeläiset uusi köyhyysrajan alapuolella elävä ja ”uusvelkaorjien”- ryhmä.

Yli 70-vuotiaitten velkaantuminen on jo valtava ongelma. Lääkkeiden, sairaalakuljetusten ja sairaala terveyskeksus- ja polikliniikkamaksujen jatkuva kohoaminen, on saanut sen aikaan, että kaikesta on tingittävä, myös lääkkeistä, sillä eläkkeet ja muut tuet (esim. lääkekorvaukset) sitävastoin pienenevät koko ajan.

Eläkeläisiä on Suomessa n. 1 500.000 ja heidät on Lipposen hallituksen aikana vuonna 1992 ryöstetty siirtymällä eläkkeiden palkkaindeksiin sitomisesta taitettuun indeksiin. Näin eläkkeet ovat vuodesta 1992 lähtien puolittuneet. Tämä on yksi asia, joka meidän on saatava kuntoon, joten eläkeläisten olisi hyvä olla täsä ryhmässä samassa ohejita ja neuvoja selviytymiseen ja jaksamisen, kun omat voimat ja kunto ei riitä. ..

Nyt tämä nykyinen SOS-hallitus poisti koko indeksin, että tämmöistä. Tätä menoa eläkeläiset kuolevat nälkään, vaikka heidän rahojaan on eläkerahastoissa lähes 200 miljardia (lähinnä sijoitettuina,  piilotettuina  veroparatiiseinin). Ja jopa valtio itse mukana tässä verokikkailussa, veronkierrossa (esim. Eläke Varma). Eli valtio ryöstää itseltään, eli meiltä – me olemme valtio. Ihmettelttekö enää lainkaan, miksi tällaista veronkiertoa ei saada julistettua laittomaksi, rikolliseksi?

Kun Suomen talous lähti toisen laman jälkeen nousuun, niin luvattiin v. 2007 palauttaa   palauttaa indeksileikkaukset eläkeläisille. .. .Siis eläkkeitten indeksileikkaus (taitettu indeksi) piti olla vain väliaikaista, mutta siitä tulikin lopullinen päätös, eikä tässä vielä kaikki: eläkkeitä sitä vastoin alennettiin, kun samaan aikaan esim ruuan, vuokrien, pakollisten vakuutusten, bensan, öljyn ja sähkön ym. hinta on koko ajan noussut ja valtavasti. Eli, eläkeläisiä kustiin suoraan silmään. Ja näin voitiin tehdä koska eläkeläiset eivät voi lakkoilla. Eläkkeet eivät ole sosiaali tms. tukia, vaan omalla työllä ansaittua (säästettyä) rahaa vanhuuden päiviä vasten. Ja nyt tätä työtätehneitten rahaa on tasatahtia ryöstetty vuodesta 1992 alkaen, ja suurin osa tuotoista menee veroparatiiseihin, eli eivät palaudu verotuloina Suomeen.

Suomessa, perintäfirmojen luvatussa maassa, eli Eldoradossa,  meno on kuin Villissä- Lännessä
Perintää ja etenkin näitä villejä perintäyhtiöitä koskeva laki, käytäntö ja valvonta  ovat kaikki retuperällä, ja näitä kaikkia korkeviin muutoksiin ja uudistuksiin  tulee pyrkiä vaikuttamaan väellä ja voimalla, koska päätäjt tuntuvat pesevän kätensä koko ongelmasta.

Kansalaisaloite taitetun indeksin korjaamisesta tulee ilmeisest ijo veätätalvella eduskunnan käsittelyyn ja silloin on koko kansan pidettävä valtavaa metaskajaa asiasta (lähinnä korkeintaan paukutellan roskapöntön kansia). Ehdotan myös näkyvää ja kuuluvaa mielenilmaisua k.o. aikana eism. Elienlin aukiolla tai Eduskuntatalon edessä Arkadianmäellä. Pidetään palopuheita ja jaetaan pamflettia ja korkeintaan paukutellan roskapöntönkansia.

Yhteiskunnan henkinen taso mitataan sillä, miten se kohtelee vanhuksia, lapsia, syntymättömiä sikiöitä, vammaisia, sairaita ja naisia”.

Kirj. Anne Lindell (12.1. 2017)

P.S. Muista, sinä voit olla villien ja jopa mafiamaisesella koronkiskonnalla  ja muulla kyseenalisella  toiminalla toimivien perintäfirmojen seuraava uhri. Liity velallisten Tuki ryhmään heti (suljettu ryhmä) – ano jäsenyttä.
.................................................................................
2. Mitä asioita tämä Velallisten Tuki - ryhmä ajaa?

Hilkka Laikko kirjoitti, alkutalvi 2017 (quote): ...” Tilanne, jossa investoivalta yrittäjältä viedään omaisuus pilkkahintaan - on laiton. Tilanne, jossa tk-laskun päälle lisätään perintäkulut suoraan ulosottoon -on laiton, tilanne,jossa velkoja ei tee tai suostu tekemään tilitystä asiakkaan suorituksista - on laiton, riidanlaista laskua ei voida merkitä luottotappioiksi - toiminta on laiton jne jne jne....

Olkaa erityisen varovaisia perintätoimistojen laskujen kanssa ja maksakaa suoraan velkojalle. Pari uutta casea on tullut tilanteista, jossa perintäyhtiö on käyttänyt suorituksen omiin kuluihinsa ja varsinainen lasku jäänyt maksamatta. Keskustelin juuri erään energiayhtiön talouspäällikön kanssa, joka totesi; "Me olimme perintäyhtiön vieraina ja kyllä siellä oli ihan suomalaisia töissä - oli todella hyvät tarjoilut" ...  Anteeksi nyt, mutta jäiköhän tältä kunnallispolitiikassa olevalta joku juttu huomaamatta - esim perintäyhtiön motiivi tarjoilulle.  Seuraava kampanja koskee kuntapolittiikoja ja mm. sähköyhtiöitä; jokainen centti, joka perintäkuluina toimitetaan veroparatiiseihin, on pois kuntataloudesta.” …  Hyvät veljet vetivät kotiinpäin ... kuten tavallista. Ulosotto toimi taas OP:n kanssa kimpassa. Jokainen alihintainen kauppa on purttava tai valtionkonttorille lasku ulosoton toiminnasta Perustuslain ja Ihmisoikeussopimuksen rikkomisen takia”. 

Liisa Mariapori kirjoitti fb:ssä: ...” Oikeusministeri Jari Lindström mainitsi tänään (6.1. 2017) kommentissaan Hilkka Laikon kirjoituksesta, että perussuomalaiset eivät pysty yksin hoitamaan 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien asioita kuntoon, kun kokoomus ja keskusta sitä vastustavat. ...  Meidän täytyy siis jatkaa taistelua ja yhdessä vaatia, että koko hallitus on tässä muutoksessa mukana.

Näitä nopeasti hoidettavia asioita on niin paljon, että meillä pitää olla tavoitteena asiantuntijahallitus. Esim. lainsäädäntömme korjaaminen vaatii nopeita muutoksia, joihin poliitikkojen tietotaito ei riitä, eikä kenelläkään ole aikaa heitä opettaa.
...........................................................
........................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.