3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

21. Annen X-file
Kokoan tähän sensuroidut kirjoitukseni talteen.

……………………
*********************************************
Tämä kirjoitukseni, postaukseni sensuroitiin Facebokissa sunn. 21.6. 2020  6 pv. sen julkaisemisen jälkeen. Valitin aiheettomista banneista, mutta kirjoitustani ei palautettu pyynnöistäni huolimatta. Minun piti saada 3 vrk bannit, mutta banneja kestikin vajaa 2 vrk. Tässä kirjoitukseni sellaisenaan (kuva liittyi Fb-postaukseeni) : - - - > 


Facebook-postaus 16.6. 2020, Tuhoa kylvävät Antifa-/BLM-mellakoitsijat: ihmishirviöitäkö, terroristejako?


Älkää hyvät ihmiset levittäkö/jakako enää niitä Antifa-/BLM-/väkivalta-/ryöstö-/ täystuhovideoita, sillä juuri sitä nuo villiintyneet ihmislaumat haluavatkin. Miksi muuten ne tilanteet olisi videoitu. Eihän ryöstöjä ja pahoinpitelyjä yleensä videoida. Päinvastoin ne salataan mahdollisimman tarkasti. Ja useasti videointi alkaa jo ennen, kun kauppojen ikkunat helisevät. Ne haluavat (en sano ”he”, koska ne ovat ihmishirviöitä), että me valkoiset pelkäämme ja kauhistumme, ja siksi ne haluavat, että näitä terrorivideoita levitetään kaikkialle maailmaan. Sanoma on selkeä: ”Polvisukaa, nuolkaa jalkojamme! Me olemme maailmanvaltiaita! Te olette orjiamme!” … Täysin verrattavissa isiksen, al gaidan, jihadistien yms. äärijärjestöjen agendaan: ”hallitse kauhulla”. Ne haluavat pelolla lamaannuttaa meidät. Ne eivät enää ole ihmisiä. Ne ovat ihmishirviöitä.


Ja juuri näitä Antifa-BLM-ihmishirviöitä meidän valtamediamme ja hallitus suitsuttavat ja ylistävät aivan samalla lailla kuin antisemitismin aikaan "Nasti"-Saksassa, missä kansa ja media aplodeerasi ja palvoi tyrannijohtajaansa, ja aivan kuten nyt Lähi-Idässä ”mutsimien” keskuudessa, Pohjois-Koreassa jne. tänä päivänä. ... Historia toistaa itsesään. Mitään ei ole opittu.


Nämä värilliset evät uskalla käydä tässä ajassa elävientodellisten ja iljettävien orjakauppiaitten kimppuun.? USA:ssa on Trump paljastanut laajoja pedofiili- ja orjakaupparinkejä (ns. ”tunneliverkosto”. ”Deep State”) ja lapsikauppiaita, jopa vauvakauppiaita.

Tutkintavankilassa itsemurhan tehnyt billionäärimoguli Epstein oli yksi törkeimmistä ihmiskauppiaista. Hänellä oli todella paljon ystäviä (jopa brittikuningasperheessäkin), mutta jotka häipyivät kuin maa olis heidät niellyt, kun Epstein joutui vankilaan? Nyt ovat nämä ihmiskauppiaat ja pedofiilit täällä netissä vainoamassa alaikäisiä uhrejaan (”gooming-rinkejä”) … meilläkin Suomessa. Eikä näihin syyllistyneitä monesti edes tuomita, jos/kun tekijä/tekijät ovat ”niitä”. Täysin käsittämätöntä eriarvoisuutta.


Ympäri maailman tapahtuneet naurettavat ja lapselliset patsaitten kaatamiset ja töhrimiset ovat vain osoitus siitä, että kaatajat eivät ole olleet läsnä/hereillä historian tunneilla. 


Nyt herää kysymys, että onko ”Deep State” eli ihmiskunnan vastainen ”pimeä puoli”,”reptillit” ja heidän manipuloimansa kannattajajoukko  manipuloineet, valjastaneet värilliset lamaannuttamaan koronakriisin heikentämän USA:n (NWO:ta pukkaa), ja ovatko mellakat hyökkäys Trumppia vastaan, joka vastustaa ”Deep Statea”,  sillä nämä mellakat ja valtavat tuhotyöt ja väkivalta-aallot ovat mitä ilmeisimmin tarkoitettu estämään Trumpin valinta toiselle kaudelle, jolloin Demokraatit voittaisivat eli  ”pimeä puoli” (Soros & Co., eli illuminati).


Tulee aika, jolloin noittenkin villilauman tavoin tuhoa viljelevien silmät avautuvat, ja he tulevat näkemään oman pahuutensa ja oman alhaisuutensa, ja heidän häpeänsä tulee kestämään yli sukupolvien, kuten kävi Saksassa toisen maailmansodan jälkeen. Nykyistä. saksalista sukupolvea emme voi syytää toisen maailmansodan holokaustista, emmekä voi syyttää nykyisiä valkoisten jälkeläisiä ”bawanojen” (valkoisten ”herrojen”) teoista.


Yle:n ja Suomen valtamedian on valittava puolensa selkeästi, jos aikovat saada rahoitusta kansalta toiminnalleen. Valehtelun ja vääristelyn aika on ohi. Joko olette meidän, Suomen alkuperäsikansan puolella tai meitä vastaan.


Pahinta elämässä ei ole pahat ihmiset, vaan hyvät ihmiset, jota eivät tee mitään.  ”Niin kauan kuin on elämää – on toivoa”. Joten, pahalle ei saa antaa valtaa. … ”All Life Matters”.


P.S. Tässä artikkelini muutaman vuoden takaa Uusisuomi (”Usari”) verkkolehden blogiltani, joka koskee syytä siihen miksi eräät ihmisryhmät eivät ole menestyneet eivätkä menesty. Kannattaa lukea ajatuksella. Se on raaka totuus. En ole syksystä 2017 enää saanut kirjoittaa Usariin, sillä sain sinne ikuiset bannit, porttikiellon Alma-median ostettua sen. Oli ehdottomasti yksi Usarin suosituimmista bloggareista.  - - - > https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/annemargaretalindell/221369-pahuuden-alku-ja-kehto-on-madallettujen-odotusten-rasismi/
Kirj. Anne Lindell, 16.6. 2020, saa jakaa … ja tehkää se pian (tallentakaa myös tietokoneellenne), koska tämä kirjoitus, ja minäkin, voi hävitä täältä joksikin aikaa.

******************************************Tämä kirjoitus sensuroitiin Uusi Suomi verkkolehdessä ja 3 kk:n bannit ... saas´ nähdä kestääkö bannit kuukauden tai enemmän?

Sain ikuiset bannit 27.9. 1017, (porttikiellon) Uusisuomi verkkolehteen, mutta en suostunut poistamaan Puheenvuoroja. sivulta blogiani. Se löytyy nimelläni ... edelleenkin. Oli yksi suositelluimmista ja luetuimmista bloggareista. Porttikiellon jälkeen en voi kirjoittaa enkä edes kommentoida tai klikata "suosittelen" tuolla verkkolehdellä. Pt. Markku Huusko ei suostunut kommentoimaan ikuisia bannejani mitenkään.
...................................

Alla oleva kirjoitukseni huhtikuulta 2016 (nr. 1), joka on julkaistu myös Uusisuomi-verkkolehden blogillani otsikolla ”Torakoitten kanssa ei kannata neuvotella”, ja myös sen oheen värkkäämäni kuva, on herättänyt aikamoisen haloon, koska ihmisistä on tuntunut siltä, kuin tuo kirjoitukseni ja kuva olisivat profetiaanisia, eli, että näin tulee tulevaisuudessa vielä tapahtumaan, jollei EU ja sen kansalliset valtiot sulje rajojaan ja pane näin stoppia haittamaahanmuutolle ja karkota laittomasti maahan tunkeutuneet, sinne mistä ovat tulleetkin, eli Suomen kohdalla Ruotsiin. Pahinta on, että minua yritetään vaientaa (banneja satelee joka puolelta) ... eli totuudenpuhujista eikä etenkään "näkijöistä" tykätä – heidät pitää vaientaa keinoilla millä hyvänsä. 

…………...……….
 Torakoitten kanssa ei kannata neuvotella


Anne Lindell, huhtikuu 2016

Tässä ennustukseni: Olen paasannut tästä jo aikoja, eli, että "torakoitten" kanssa ei kannata neuvotella.  Turkki uhkaa päästä kaikki siellä olevat pakolaiset Eurooppaan, jollei turkkilaisille anneta lisää miljardeja ja myös viisumivapautta EU:hun  - uhkavaatimuksen määräaika menee Erdoganin mukaan upeen kesäkuussa 2016. Saas´ nähdä suostuuko EU:n johto Erdoganin kiristyksiin ja näin EU joutuu  jatkuvan kiristyksen uhriksi. Erdokanin säkki on pohjaton kuin papin säkki.


Saksan liittokansleria Angela Mekeliä kustiin silmään.

Tästä varoitin Merkeliä viime vuonna marraskuussa ja nyt uudemman kerran pari viikkoa sitten henkilökohtaisella e-mail-kirjeellä (saksaksi). Eli, asiat meni juuri niin kuin Merkeliä varoitin ... tulijoitten määrälle ei tunnu loppua tulevan, ja varoitin Merkeliä myös, että Turkki ottaa rahat (miljardit) ja silti alkaa jatkossakin kiristää lisää rahaa pakolaisilla. ... Mm. tästäkin hirvittävästä skenaariosta mainitsin vähän aikaa sitten presidentti Niinisiölle kirjoittamassa kirjeessäni ... (löytyy täältä blogiltani sekin ) 


Rajat kiinni ja äkkiä ja sotilaat rajoille.

Erdogan voi avata Turkin rajat milloin tahansa, ja silloin ”pakolaisia” vyöryy miljoonittain Euroopaan´. Ei tässä enää muu auta, kuin sulkea kaikkialla Euroopassa kaikki kansallisten valtioitten väliset rajat, eikä vain EU:n ulkopuolisia rajoja, muutoin on koko Euroopassa helvetti irti  ... Suomessakin. Rajojen sulkeminen ei tarkoita vapaan liikkumisen estämistä laillisesti liikkuvilta (passi, viisumi tms). 

Emme ole enää mikään lintukoto. On vain ajan kysymys, milloin Suomessa tapahtuu ensimmäinen terroriteko ja että raiskausten, puukotusten ja rikosten määrää kasvaa kasvamistaan, ja vankilat täyttyvät muista kuin oman maan rikollisista. Putin pitää kyllä Venäjän rajat kiinni (Suomenkin vastaisen rajan), mutta Ruotsi on meidän suurin ongelmamme ja uhkamme ... ei Venäjä. Ruotsin ja Suomen välinen raja on suljettava, eli, se ”sulkeminen” tarkoittaisi, että laiton maahanmuutto tyssää jo rajalla. On otettava käyttöön sama malli kuin on jo Japanissaa ja Australiassa: käännytys vähänkin kyseenalaisille maahan pyrkiville ja ilman matkustusasiakirjoja (viisumi, passi, työ- tai opiskelupaikka) ja ilman rahaa matkustaville jo rajalla.

Ei vain Turkista, vaan myös Afrikasta on tulossa miljoonia laittomia tunkeutujia. Ne etenevät kuin heinäsirkkaparvi tuhoten kaiken edetessään pohjoista kohti. Ja mikä pahinta - Suomi on selvästi tämän ”heinäsirkkaparven” haaveilema kohdemaa, Eldorado, sillä täysin vastikkeeton täysylöspito ja muut ilmaiset palvelut tekevät maastamme erittäin houkuttelevan elintasopakoloisille. Ruotsissa heitä on jo liikaa. Ruotsi tulee tuhoutumaan. Ennustan sinne sisällissodan kaltaista tilannetta tapahtuvaksi jo hyvin pian. Ruotsista tulee Pohjoismaiden ensimmäinen muslimivaltio ... ”kalifaatti”.  

Jos suljemme rajamme ajoissa ja saamme karkotettua laittomat maahantunkeutujat, niin vain siten saamme luotua maahamme jälleen turvallisen elinympäristön, ja voimme ottaa avosylin vastaan Ruotsista sieltä pakenevia Ruotsin kansalaisia (joukossa myös ruotsinsuomalaisia paluumuuttajia) eli ”riikinruotsalaisia” ja myös esim. Venäjältä pakenevia juutalaisia ja tietenkin oikeita pakolaisia sotaakäyvistä maista. He toisivat muassaan omaisuutensa ja tietotaitonsa ja ammattitaitonsa, ja he olisivat Suomen taloudelle se piristysruiske, jota me niin kipeästi tarvitsemme.

Maamme tuhoutuu totaalisesti, jollemme karkota laittomia maahantunkeutujia ja laita rajojamme kiinni haittamaahanmuutolta.  Pahimmassa tapauksessa joudumme pakenemaan henkemme edestä, mutta mikä maa ottaa meidät vastaan pakolaisina? .... Ei mikään. Kaikki turvalliset maat sulkevat rajansa. Kaikki .... Jotkut Euroopan maat eivät voi enää sulkea rajojaan ... ei kannata ...  liian myöhäistä. Tuho on jo niissä alkanut, esim.: Kreikka, Ruotsi, Italia, Ranska, Saksa, Englanti, Hollanti, Belgia. Näihin maihin ei kannata paeta … mennyttä kalua. Ilmeisesti itäblogin maat eivät houkuttele turhapaikanhakijoita, elintasosurffareita (ei vastikkeetonta täysylöspitoa), ja mitä ilmeisimmin Unkari, Puola, Slovakia, Tzekinmaa ja Itävalta ainakin sulkevat rajansa (piikkilankaa, sotilaita - viisaita valtionpäämiehiä, kuten Unkarin Viktor Orban).
Kalifaaattia pukkaa ja suursota uhkaa

Jollei mitään tehdä nuorten muslimimiesten mega-massa-maahantunkeutumisen estämiseksi, niin suursota syttyy - 3:s maailmansota, jota tullaan kutsumaan ”muslimisodaksi”. 

Mahdollisessa suursodassa Suomi pommitetaan NATO:n kumppanimaana kraattereiksi. NATO:n isäntämaasopimus oli perustuslain vastainen. Siihen syyllistyneitä ei kuitenkaan rangaista, kuten ei muitakaan poliitikoita, jotka toimivat perustuslain vastaisesti EU:hun ja eurooon liittyessämme, koska meillä on mätäpaisehallituksia niin kauan, kunnes ensimmäinen, aito isänmaallinen puolue on PM-puolue (tällä en tarkoita Soini &Co:ta). Isänmaanpetturit: koulutettu pullamössösukupolvi ja ökyrikkaat pakenevat, ja vanhukset ja raihnaat ja köyhät jäävät Suomeen mottiin. Suomi on NATO:lle pelkkä "kynnysmatto", "astinlauta" hyökkäyksessä Venäjää vastaan. Suomesta käsin käydään NATO:n joukoilla sotaa Venäjää vastaan ... ja me sallimme sen, sillä olemmehan itse jo päästäneet NATO:n joukot tänne. Suomessa on Vantaan seudulla jo kymmeniätuhansia sinkkiarkkuja varastoituna Naton varastoihin. Miksi juuri sinkkiarkkuja? Miettikääpä tätä! ...  Naton joukot eivät lähde täältä. Ne ovat tulleet tänne jäädäkseen. Suomeen voidaan tuoda jopa ydinohjuksia. Eli, kuten Putin sanoi: "Mahdollisessa suursodassa NATO hyökkää Venäjää vastaan Suomen maaperältä ja taistelee viimeiseen suomalaiseen mieheen. 

Saa jakaa


........................................
*******************************************************
………………………………
………………………………
*******************************************************
………………………………
……………………………...
*******************************************************
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.