3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

21. Annen X-file

Nämä kirjoitukseni ja myös niihin värkkäämäni  kuvat ovat herättäneet aikamoisen haloon ja osa niistä on sensuroitu ja tuntuu siltä kuin ne olisivat profetiaanisia, eli totuudenpuhujista ei tykätä – heidät pitää vaientaa keinoilla millä hyvänsä.
 …………………….
…………………….
********************************************
……………………
……………………
*********************************************
Torakoitten kanssa ei kannata neuvotella
(Tämä kirjoitus sensuroitiin Uusi Suomi verkkolehdessä ja sain ikuiset bannit k.o. lehteen)

Huhtkuu 2016
Anne Lindell

Tässä ennustukseni: Olen paasannut tästä jo aikoja, eli, että "torakoitten" kanssa ei kannata neuvotella. . Turkki uhkaa päästä kaikki siellä olevat pakolaiset Eurooppaan, jollei turkkilaisille anneta viisumivaputta EU:hun  --- uhkavaatimuksen määräika menee Erdoganin mukaan upeen kesäkuussa 2016.


Saksan liittokansleria Angela Mekeliä kustiin silmään.

Tästä varoitin Merkeliä e-meilillä jo viime vuonna marraskuussa. Meni juuri niin kuin sanoin, eli Turkki ottaa rahat (miljardit) ja silti alkaa kiristää pakolaisilla. ... Roisto! Mm. tästäkin mainitsin vähän aikaa sitten presidentti Niinisiölle kirjoittamassa kirjeessäni ... (löytyy täältä blogiltani sekin ) 


Rajat kiinni ja äkkiä ja sotilaat rajoille.

Erdogan voi avata Turkin rajat milloin tahansa, ja silloin ”pakolaisia” vyöryy miljoonittain Euroopaan´. Ei tässä enää muu auta, kuin sulkea kaikkialla Euroopassa maitten väliset rajat. Muutoin on koko Euroopassa  helvetti irti  ... Suomessakin. Emme ole enää mikään lintukoto. On vain ajan kysymys, milloin Suomessa tapahtuu ensimmäinen terroriteko. Putin pitää kyllä Venäjän rajat kiinni ja Suomenkin vastaisen rajan, mutta Ruotsi on meidän suurin ongelmamme. Ruotsin ja Suomen välinen raja on suljettava, eli, se ”sulkeminen” tarkoittaisi, että laiton maahanmuutto tyssää jo rajalla. On otettava käyttöön sama malli kuin on jo Japanissaa ja Australiassa. 

Ei vain Turkista, vaan myös Afrikasta on tulossa miljoonia "matuja". Ne etenevät kuin heinäsirkkaparvi tuhoten kaiken edetessään pohjoista kohti .... eli Suomi on selvästi Tämän ”heinäsirkkaparven” seuraava kohdemaa, sillä täysin vastikkeeton täysylöspito ja muut ilmaiset palvelut tekevät maastamme erittäin houkuttelevan elintasopakoloisille. Ruotsissa heitä on jo liikaa. Ruotsi tulee tuhoutumaan. Ruotsista tulee Pohjoismaiden ensimmäinen muslimivaltio ... ”kalifaatti”.  

Jos suljemme rajamme ajoissa ja saamme karkoitettua laitomat maahantunkeutujat, ja saamme luotua maahamme jälleen turvallisen eliympäristön, niin voimme ottaa avosylin vastaan Ruotsista sieltä pakenevia Ruotsin kansalaisia  (joukossa myös ruotsinsuomalaisia paluumuuttajia) eli ”riikinruotsalaisia”. He toisivat muoassaan omaisuutensa ja tietotaitonsa ja ammattitaitonsa, ja he olisivat Suomen taloudelle se piristysruiske, jota me niin kipeästi tarvitsemme.

Maamme tuhoutuu totaalisesti, jollemme karkoita laittomia maahantunkeutujia ja laita rajojamme kiinni haittamaahanmuutolta.  Pahimmassa tapauksessa joudumme pakenemaan henkemme edestä, mutta mikä maa ottaa meidät vastaan? .... Ei mikään. Kaikki turvalliset maat sulkevat rajansa. Kaikki .... Jotkut Euroopan maat eivät voi sulkea ... koska se on jo liian myöhäistä ... tuho on jo alkanut (Ranska, Englanti, Saksa, Italia, Kreikka, Hollanti, Belgia, Tanska, Ruotsi esim.). Näihin maihin ei kannata paeta.


Kalifaaattia pukkaa ja suursota uhkaa

Jollei mitään tehdä nuorten muslimimiesten mega-massa-maahantunkeutumisen estämiseksi, niin suursota syttyy - 3:s maailmansota, jota tullaan kutsuman ”muslimisodaksi”. Tästä ovat näkijät ja profeetat ennustaneet. (Elä ihmeessä blogiltani löytyy bulgarialaisen Baba Vangan maailmaa kohuttanut ennustus mm. muslimisodasta nyt käännettynä suomeksi Baba Vanga  syntyi 1911 ja kuoli 1996. Baba ennusti muslimisodan .... kolmannen maailmansodan. Baban ennustukset ovat menneet kutakuinkin nappiin ... Lue tästä - - - >   http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/14-suomea-koskevia-profetioitanakyjaenn.html )

Suomi pommitetaan Naton kumppanuusmaana kraatereiksi. Naton isäntämaasopimus oli perustuslain vastainen. Siihen syyllistyneitä ei kuitenkaan rangaista, kuten ei muitakaan poliitikoita, jotka toimivat perustuslain vastaisesti EU:hin ja eurooon liittyessämme. Isänmaanpetturit ja rikkaat pakenevat ja köyhä kansa jää Suomeen mottiin. Suomi on Natolle pelkkä "astinlauta". Suomesta käsin käydään Naton joukoilla sotaaa Vernäjää vastaan ... ja me sallimme sen ... olemmehan itse jo päästäneet Naton joukot tänne. Suomessa on Vantaan seudulla jo kymmeniätuhansia sinkkiarkkuja varastoituna Naton varastoihin. Miksi sinkkiarkkuja? Miettikääpä tätä! ...  Naton joukot eivät lähde täältä. Ne ovat tulleet jäädäkseen. Suomeen voidaan tuoda jopa yhdinohjuksia.


Rajoja suljetaan ja tullaan sulkemaan EU-ssa ja muuallakin Euroopassa

Ainoana Pohjoismaana Norja toimii viisasti. Se tulee karkoittamaa laittomasti maahantunkeutuneet ja tulee sulkemaan rajansa. Ainoa asia, mitä Norja tulee Ruotsilta oppimaan on se, että miten ei saa toimia tässä muslimien maahanmuuttopolitiikassa. Venäjä ja Viro ovat jo sulkeneet rajansa, samoin Unkari, Puola ja Sveitsi, ja Itävalta on sulkemassa rajansa. Tanska tulee myös tiukentaamaan maahanmuuttopolitiikkaansa.  

Mikä siis mättää Suomessa ja Ruotsissa ja Saksassa ja Ranskassa ja Italiassa ja Kreikassa jne ?  ... Vastaus: Täysin seonneet  päättäjät.
........................................
*******************************************************
………………………………
………………………………
*******************************************************
………………………………
……………………………...
*******************************************************
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.