3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

8. Suomi Natossa (!?), Naton ja YK:n nykytilanne ja tulevaisuus8. Suomi NATO:ssa (!?). NATO:n ja YK:n nykytilanne ja tulevaisuus
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
Totuus esille Nato:n ja Suomen suhteesta!

Nato, Suomi, Filand, Venäjä, Russia, USA, EU. Kekkonen, Paasikivi. Kuva: Anne Lindell


Kirj. 25.2. 2016, Anne Lindell Kun yhdysvaltalaiset ja Naton sotilaat ja sotakalusto (hävittajalentokoneet, panssariajoneuvot, maihinnousuveneet) tulevat Suomen maaperälle ja aluevesille, on syytä puhua asioista oikeilla nimillä. Näissä sotaharjoituksissa on kyse valmistautumisesta aseelliseen yhteenottoon Venäjän kanssa ... ei muusta. Tällainen  massiivinen ”näytös” on samalla myös selkokokielinen viesti itänaapurillemme ... että: ”Täältä pesee!”  Tämä on mielestäni aika outoa, ja absuurdia, koska Suomessa on iät ja ajat  keskusteltu maamme "rähmallaan olosta" idän suuntaan, ja nyt voisi  kohtuuden nimissä kertoa, kuinka syvästä kumarruksesta olikaan kyse verrattuna esimerkiksi nykyiseen EU-jäsenyyteen ja Nato-yhteistyöhön. Miksi kukaan ei ihmettele tätä?

Syyskuussa 1990 Mauno Koiviston yksipuolinen ”veto” tyrmasi kenenkaan millaanlailla puuttumatta Pariisin rauhan sopimuksen Venajan ja Suomen valilla. Tata sopimuksen uutta ”kaannetta” ei kyllakaan ole ilmeisesti ratifioitu virallisesti edes Suomen osalta Venajasta puhumattakaan. Asiasta vietaan valtamediassa tyystin  Kenen kaskysta?  Miksi tasta pitaa olla hiljaa kuin hiiri pissalla? Tasta on kyllakin Koivisto jopa kertonut taysin avoimesti muistelmissaan, joten ei jarin salaisesta tiedosta voi olla kyse. Vai oliko kyseessa ”huru-ukon” selva lapsus?  Marraskuussa 22. pv 1990  kyllakin tuo sama Koiviston junnaama lausunto tuotiin puolustusvaliokunnan tarkistettavaksi, ja vasta silloin hekin saivat tietaa tasta. Tasta samamyhkaisyydesta voi paatella hyvin yksinkertaisesti vain yhden asian, eli, Suomi on ollut ja on edelleen salaisesti Naton jasen koko ajan.

Preisdenttimme Sauli Niinisto ”hyssytteli” eilen (24,2, .16) sivuten rivien valista tatakin asiaa kutsuttuaan puoleitten johdon ”puhutteluun”. Minun mielestani nyt olisi korkea aika kertoa kansalle, missa tassa oikein mennaan ja mista on kysymys, kun Nato tuo raskasta maa-, ilma- ja merivoimakalustoa Suomeen ”muka ” harjoittelemaan. Onko kutsu tullut Suomelta vai ovatko he taalla kutsumatta. Mista tassa massiivisessa sotilasoperaatiossa on oikein kyse? Olemmeko Naton salaisia jasenia vai vain muka ”kummapaneita” ja mita velvoitteita  Suomelle tai oikeuksia Natolle tämä meidan ja Naton valinen ”isantamaasopimus”  ja ”kumppanuus” oikein todellisuudessa pitavat sisallaan.  

Kekkonen ja Paasikivi painottivat molemmat  historian kokemuksen pohjalta, että Suomen on saatava päättää itse Venäjän-politiikastaan. Idänsuunnan turvallisuuspolitiikkaa ei pidä mennä kuuna päivänä luovuttamaan Suomen ulkopuolelle – ei EU:lle  kun ei sen kummemmin Nato:llekaan. Suomen on huomioitava Venäjän legitiimit turvallisuusintressit etenkin Pietarin suunnalla ja Itämeren alueella eikä Suomen pidä koskaan luovuttaa maaperäänsä astinlaudaksi Venäjää vastaan, siinä selkkauksessa Suomi pienen pienenä maana pommitettaisiin kraatereiksi. Suomen ei pidä koskaan antautua vapaaehtoisesti suurvaltojen eturistiriitojen taistelutantereeksi. Siis Suomen ja Nato:n valisessa ”isäntamaasopimuksessa” (Naton kumppanuussopimuksessa – what ever) on kyse salaisesta mutta selvääkin selvemmästä Natoon ”liittymisen” sopimuksesta, jonka Suomen silloinen hallitus v. 2014 solmi yksin ilman eduskunnan tietamystä tai suostumusta Nato:n kanssa. Sopimusta ei ole tähän päiväänkään mennessa käännetty suomeksi. Sopimuksessa ei ole mitään varaumia edes Suomen alueen käytölle ydinaseiden tukialueena. Sopimus tuo vakavan sotilaallisen uhan Suomelle, sillä se sisältää Suomen alueen käyttämisen Venäjaa vastaan, siis, Suomen maaperällä tai sen lapi. Aivan kuten sanoin, sotatilanteessa Suomi toimisi astinlautana ja Suomi pommitettaisiin kraatereiksi ilman, etta me voimme siihen itsenäisenä ja rauhaa rakastavana kansana mitenkään vaikuttaa.. – Kysyn päättäjiltä, entisiltä ja nykyisiltä, oliko Suomen silloinen eduskunta tietoinen tästä, ja jos oli, niin oliko se antanut tällaiseen suostumuksensa? Tietääkö Suomen nykyinen eduskunta, hallitus tai edes presidentti tästä höläyksen pöläystä?
 

Rakkaat suomalaiset siellä, kuunelkaa tarkasti: ”Ystävät on syyta hankkia läheltä ja viholliset kaukaa”.


Sanokaa nyt kaikki siellä yhteen ääneen: ”Meitä ei enää kusta silmään!  ... Totuuskomissiota pukkaa! Totuus Natosta on tuotava julki. ....

............................................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.