3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

5. EU:n sanelupolitiikka. Toalitarsimia, ”Eurostoliittoa” pukkaa5. EU:n sanelupolitiikka.Totalitarsimia,  ”Eurostoliittoa” pukkaa
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................

Matkalla fasistiseen EU:n Liittovaltioon - Eurostoliittoon
Jyrki Katainen selittää: "Ei hätiä päiviä". Eurostoliitto, NWO, UMJ, Illuminati, 666, Hitlerin unelma toteutuu Euroopan Liittovaltiossa, Eurostoliitossa. 3E-puolue eli "Exit-EU-Euro"-puolue.
Kirj. Anne Lindell 24.9. 2013

Joukkoero EU:sta ja eurosta paras ratkaisu. Nyt Suomen tulisi houkutella muita EU-maita eroamaan EU:sta ja eurosta. Emeritusmeppi Esko Seppänen uskoo, että Saksan vaalit näyttävät EU-kehityksen tulevan tien, näin minäkin uskon. Eli, mielestäni Angela Merkelin vaalivoiton jälkeen eurobondit ja muut  muutokset EU:n perustulakiin jyrätään nyt läpi keinolla millä hyvänsä ja salkavalasti ja jopa laittomilla keinoilla, jolloin huomaamme yht´äkkiä olevamme EU:n Liittovaltiossa – Eurostoliitossa, josta irtaudutaan sitten enää vain asein.
 
Esko Seppäsen todella mielenkiintoinen haastattelu on pitkä (kesto 44:21 min.), mutta se kannattaa katsoa ehdottomasti loppuun saakka.
http://www.youtube.com/watch?v=rYOKme3VYsY

Suomelle ei kuitenkaan olisi edullista tässä vaiheessa erota yksin  EU:sta ja eurosta, sanoo Esko Seppänen haastattelussa, mutta, jos välimeren vaikeuksissa olevat EU-maat eroavat (Portugali, Espanja, Italia, Kreikka), niin silloin tuleva Suomen markka vahvistuisi vahvasti euroon verrattuna, ja mahdollisista seuraamuksista (EU:n kostotoimenpiteet) ja velvoitteista selviämisen meillä on silloin mahdollisuuksia, eli niistä sitoomuksista ja velvoitteista joihin jo olemme ilman kansanäänestystä emätyhmien päättäjiemme vuoksi jo sitoutuneet. 

Ei tule euro-bondeja ilman EU:n jäsenmaitten yksimielistä päätöksentekoa. Voimme vielä panna hanttiin, jos päättäjääme saisivat nyt jostian kuin ihmeen kaupalla hieman viisautta. Suomen  ei tule mennä mukaan euro-bondeihin, joissa meillä tulee yhteisvastuu muiden EU-maitten veloista. Ei tule yhteivastuita ilman EU-jäsenmaitten  yksimielistä päatöksentekoa. Sillä EU:n perustuslakia voidaan muuttaa vain kaikkien jäsenmaitten yksimielisellä päätöksellä. Eli silloin Maastrichtin sopimuksen 123 ja 125 artiklojen klausuuleihin tulisi muutos, ja siksi Suomen ei tule missään nimessä lähteä mukaan pankkiunioniin, jossa meille tulee silloin yhteisvastuu muiden maitten pankkien talletuksita ja pankkien konkurssien pesänselvityksistä. Jos Suomi vastustaa näitä edellämainittuja ratkaisuja, niin EU:n perustuslakiin ei tule muutosta, koska (kertauksen vuoksi vielä kerran): EU:n perustulakiin voidaan saada muutoksia vain kaikkien EU-maitten yksimilisellä päätöksellä. Ja tähän yksimielisyysvaatimukseenhan Saksa ja Ranska haluaisivat muutoksen, koska näillä mailla on molemmilla omia intressejä pelastaa pankkeja ja sitä myöten omien maittensa suursijoittajien rahoja.  Jos tähän yksimielisyyspäätöksestä luopumiseen jäsenmaat yksimielisesti suostuvat, niin silloin olemme Liittovaltiossa – Eurostoliitossa. 

Ratkaisuja ulospääsyyn tästä pattitilanteesta on Suomen kannalta vain yksi, joten kumpaan tilanteeseen lähdemme mukaan.

1:nen vaihtoehto: Tukijärjestelyjä jatketaan EU:ssa ja Suomi myöntyy ilman kansalta kysymistä kaikkeen (eli pankkien eli suursijoittajien  tukemista jatketaan), ja siitä seuraa eurobondit ja uppoaminen syvemmälle EU:n upottavaan suohon. Eli olemme tulevia orjia, maksumiehiä ja kurjuus ja nälkä on kohtalomme. Meidät ujutetaan kansalta salaa Euroopan ”Supervaltioon” eli Eurostoliittoon, eli Hitlerin unelma III:sta Valtakunnasta toteutuu. Merkelin & EKP:n Mario Draghin tunnuslause: ”Lisää Eurooppaa”  tarkoittaa lisää  lisää liittovaltiota ja vähempi demokratiaa. 

2:nen vaihtoehto:  Suomen on lähdettävä EU:sta ja eurosta, ja alettava jo nyt houkuttelemaan muita EU-maita eromaan yhdessä Suomen kanssa. Suomella on täysi oikeus periatteessa erota EU:sta ja eurosta heti, koska EMU:uun mukaanmeneminen tehtiin vastoin Suomen perustuslakia; ei järjestetty kansanäänestystä, vaikka näin oli EU:hun menemisen ehtoina oli 90-luvun puolivälissa annettu ymmärtää, niinkuin kansanäänestys EMU:uun menemisestä järjestettiin Ruotsissa ja Tanskassa. Eromme EU:sta ja eurosta olisi siis pelkkä ilmoitusluontoinen asia ... ja yksipuolinen sellainen. Emme tarvitse eroomme edes EU:n muiden jäsenmaitten tai edes komission hyväksyntää.

Pääministeri Jyrki Katainen on luopio ja ajaa selkeästi Liittovaltioon menoa, ja ainoa liittovaltiokehitystä vastustava puolue Perussuomalaiset ovat alkaneet lipsua periaatteistaan ja kannastaan. Suomi on ajautunut ”tuuliajolle”. Menemme sinne minne meitä viedään – eli kohti Liittovaltiota, Eurostoliittoa. Kansalta ei kysytä enää mitään, sillä kansanedustajamme ovat sulkeneet korvansa syvien rivien äänelle, huolelle ja kritiikille, eikä tämän vuoksi kansan syvien rivien suurella joukolla ole lainkaan omaa puoluetta. 

Summa summarium:

Tarvitsemme siis uuden puolueen - kolmen e:n puolue: ”Exit-EU-Euro”-puolue – eli 3E.
Kuka vetäjäksi, puheenjohtajaksi?
Antakaa tulla ehdotuksia!

P.S. Tämä artikkeli on julkaistu Uusi Suomi verkkolehdessä, ja siihen on tullut muutamassa tunnissa yli 30 kommenttia, joita voitte käydä lukemassa täältä http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/150146-matkalla-fasistiseen-eun-liittovaltioon-seuraavat-kuukaudet-ratkaisevia
............................................................
Suomi ensimmäisenä eroon EU:sta ja eurosta.

Eduskunta oli torstaina  21.6.- 12 hyväksynyt sopimuksen Euroopan pysyvän vakausmekanismin (EVM) perustamisesta .

Timo Soini oli harvinaisen oikeassa kommentoidessaan eduskunnan äänestyksen tulosta huudahtaessaan, että: ” Saatanan tunarit!
Timo Soini tuohtui eduskunnan "Kyllä" äänestä EVM:lle.  Sekä David Cameron että Ben Zyskowicz ovat sitä mieltä, että nykyinen EU ei voi koskaan toimia. Se ei ole toiminut eikä se tule toimimaan, vaan se toimii vain Liittovaltiona, eli Hitlerin unelmavaltiona eli Eurostoliittona. ... Tätäkö me haluamme?Helsingin Sanomat 22.6.-2012: Ben Zyskowiczille euron säilyminen ei ole itsestäänselvyys. "Voi olla, että 10–20 vuoden kuluttua on laaja konsensus siitä, että oli perusteetonta uskoa yhteisvaluutta euroon", sanoi eduskunnan pankkivaltuutettu kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok) perjantaina Ylen Ykkösaamussa. "En minä tiedä, oliko euro alunperinkin tuhoon tuomittu projekti", Zyskowicz pohti. Kyseenalaista eurossa on Zyskowiczin mielestä se, voiko mailla olla yhteinen valuutta ja yhteinen rahapolitiikka ilman, että niillä on myös yhteinen talouspolitiikka eli yhteinen budjetti ja yhteiset budjettipäätökset. "Voi olla, että jälkikäteen ihmetellään nykypäättäjien ymmärtämättömyyttä niin kuin me ihmettelemme 1990-luvun vahvan markan politiikkaa: "Olihan selvää, ettei se voi kestää." Zyskowicz nimitti euroa ainutlaatuiseksi projektiksi, järjestelmäksi, joka voi purkautua, hajota "tai sitten joudutaan laajentamaan tätä yhteisyyttä myös yhteiseen talouspolitiikkaan". Sitä Zyskowicz ei kuitenkaan pitänyt mahdollisena, että euromailla olisi yhteisvastuu veloista ilman yhteistä talouskuria.

Reuters, Lontoo, 9.5. 2012: "Euroalue tarvitsisi yhteisen hallituksen toimiakseen kunnolla", Britannian pääministeri  David Cameron sanoi lehtihaastattelussa. "Missään päin maailmaa ei ole yhteisvaluuttaa ilman yhteistä hallitusta", Cameron sanoi brittilehti Daily Mailille. Cameronin mukaan euromailla tulisi olla nykyistä paljon enemmän yhteistyötä talouspolitiikassa.

Siis, silloin olisi kyse ”Liittovaltiosta” eli ”Eurostoliitosta”.

Miten eroon EU:sta ja eurosta?

Näin kävisi Suomalaisille.

Miten tapahtuisi jonkin euromaan, esimerkiksi Suomen, ero eurosta? Entä mitä se tarkoittaisi tavallisen kansalaisen säästöjen ja velkojen kannalta? 

Varmuutta asiasta ei ole, sillä EU:lla ei ole ainakaan julkista suunnitelmaa euromaan eron toteuttamisesta. Ålandsbankenin varainhoidon johtaja Stefan Törnqvist, joka tunnetaan eurokriittisyydestään, esitti ajatuksiaan Uudelle Suomelle. Törnqvist puhui lähinnä Kreikan erosta, mutta hänen skenaarionsa on hyvin muunnteltavissa koskemaan Suomea.

Leiktäänpäs hieman ajatuksella, että Suomi päättäisi erota EU:sta ja eurosta

Aivan ensimäiseksi Suomen parlamentti (hallitus ja eduskunta) päättää uuteen valuuttaan siirtymisestä eli takaisin markkaan siirtymisestä (tovottavasti markan vanhoja "paino-sabluunoja" ei ole tuhottu). Parlamentin olisi säädettävä laki, jolla kaikki suomalaisten pankkitalletukset, velat ja palkat muutettaisiin samalla hetkellä (esim. klo 12 yöllä) vaikkapa markoiksi 1:1, eli niin, että yksi euro vastaisi yhtä markkaa. Mitään valuuttapakoa Suomesta ei takuuvarmasti syntyisi, koska markka muutettaisiin suhteessa 1:1 euroon nähden, ja vasta tämän jälkeen markka asetettaisiin kellumaan esim 6 kuukaudeksi tai korkeintaan 2 vuodeksi. Minun mielestäni vuoden kellunta-aika vahvalle Suomen markalle on täysin riittävä. Liian pitkä kellunta-aika tosi mukana vain valuutalla spekuloijat ja silloin yritettäisiin lyhyessä ajassa tahallaaan ulkomaisilla ostoilla nostaa markan arvoa lyhyitä voittoja tavoittelevien taholta, mikä taasen loisi markan kurssiin epävarmuutta pitkäsikaissijoittajille, ja tämä taasen hidastaisi taloudellista kasvua.  

Suomen uuden valuutan "markan" arvo nimittäin voipi myös laskea tai nousta, kun se laitettaisiin kellumaan eli valuuttamarkkinoiden arvioitavaksi. Suomen jo tunnetusti hyvin hoidettuun rahapolitiikkaan luotetaan mahdollisesti myös jatkossakin, joten erittäin uskottavaa on, että Suomen markan arvo lähtisi heti nousuun euroon nähden. Markka mitä ilmeisimmin kelluisi jo heti aluksi hieman euroa arvokkaammaksi, koska Suomen talous on katsottuna koko euroryhmän taloutta vasataan huomattavasti paremmassa kunnossa (vielä) kuin yhdessäkään muussa EU:n maassa.

Jo tämä positiivinen luottamus Suomen markaan saisi aikaan sen, että mm. rakentaminen, tuotanot ja teollisuusinvestoiminen ja esim.  asunto-. auto- ja venekaupat lähtisivät nousuun, ja investoinnit, jopa ulkomaalaisten investoinnit Suomessa kasvaisivat huomattavasti. Paperi- ja metsäteollisuus palaisivat Suomeen. Ja jopa vaate- ja huonekaluteollisuus alkaisi olla maassamme kannattavaa. Ja jos hyvät kauppasuhteet Venäjälle palautuisivat, loisivat nämä Suomelle huikeat vientinäkymät. Tämä lisäisi jo toiminnassa olevien liikeyritysten ja laitosten liikevaihtoa ja kasvua, ja samalla alkaisi kansantalouden vilkas elpyminen, jopa siinä määrin, että työvoimasta tulisi pulaa. Suomeen rekrtytoitaisiin ulkomailta vierastyöläisiä, ja näin eräitten ääriryhmien harrastama ulkomaalaisviha muuttuisi ulkomaalaisrakkaudeksi. Pian suuret ikäpolvet eläköityvät ja oma työtätekevä kansanryhmämme ei missään tapauksessa kykene elättämään kaikkia eläkeläisiä, joten vierastyöläisiä veronmaksajia tarvitaan tässäkin tapauksessa. Suomella olisi vihdoinkin varaa satsata vanhusten- ja sairaanhoitoon, koulutukseen, tutkimukseen ja purkaa homesairaalat ja homekoulut maan tasalle ja rakentaa uudet tilalle. Itsemurhat ja perhesurmat ja koluampumiset poistuisivat tai ainakin vähenisivät minimiin, koska kunnilla olisi paremmat mahdollisuudet satsata resursseja nuoriso- ja perhetyöhön ja alkoholi- ja huumeongelmiin. Syrjäytyminen olisi Suomessa yhtä outo käsite kuin se oli vielä muutama vuosikymmen sitten, sillä kaikille halukkaille löytyisi työpaikka tai koulutuspaikka. Suomessa alkaisi maatalous jälleen kukoistaa, kun entisen EU-standardien mukaisten mega-suurtilojen rinnalle syntyisi pilvin pimein mitä erilaisempia pientiloja, ja pian kakkialta saisi ostaa lähiruokaa ja puhtaasti ja myrkyittä viljeltyä ruokaa. Voisimme itsenäisenä maana asettaa porttikiellon Monsantolle ja GMO-tuotteille. Myrkylliset ja ihmisravinnoksi kelpaamattomat ulkomaanpöperöt ja roskaruuat (Junk Food) pysäyttäsi tullilaboratorio jo Suomen rajalle tiukemmalla valvonnalla, kuin mitä oli entisessä hatarassa ja korruptoidussa EU:ssa. Valtio myöntäisi starttirahaa ja edullista valtion korkotuella tuettua starttilainaa uusille pienyrityksille, jotka oman perheenjäsenen (jäsenten) lisäksi työllistäisivät ainakin yhden ulkopuolisen. Oppisopimusopintojärjestelmää ei lakkautettaisi, vaan pänvastoin se elevytettäisiin ja sitä paranneltaisiin. (Välihuomautus: minä olen kouluttanut entisessä yrityksessäni 4 henkilöä ammattiin juuri oppisopimuskoulutuksella, ja 3 heistä aloitti oman yrityksen yksityisyrittäjänä). Yritysten perustamista tuettaisin kuntien ja kaupunkien taholta mm. siten että pienyrittäjiä autetaan palkanmaksu-, kirjanpito-  yms. byrokratian koukeroitten kanssa.

Kansalaisen näkökulmasta esimerkiksi asuntovelan määrä pysyisi siis ennallaan, kunhan velka on otettu kotimaan pankista, joten velkaa omaavienkaan ei tarvitsisi pelätä markaan siirtymistä ja EU:sta eroamista. Näin ollen markaan siirtyminen ei Törnqvistin arvion mukaan vaikuttaisi säästöihin ja velkoihin Suomessa kuten heikko drakma Kreikassa.

Siis tavallinen pulliainen, joka ei maksa velkaansa ulkomaille, ei huomaisi eroa EU:sta ja eurosta eroamisen jälkeen, paitsi että täällä olisi raikkaampi ja vapaampi henkinen ilmapiiri ja puhtaampi ruoka ja vähemmän sairastumisia ja ihmiset alkaisivat jälleen uskoa huomiseen ja yrittämiseen ja kaikenlainen ruikuttelu, lusmuilu ja yhteiskunnan loisena eläminen jäisi historiaan.Yhdessä yrittämisen ja "Talvisodan henki" alkaisi kukoistaa EU:sta ja eurosta irrottautuneessa Suomessa, ja maailmalla puhutttaisiin Suomi-ihmeestä, jota tultaisiin ihmettelmään muualta maailmasta.

Siis, summa summarium ei ole mitään järkeä tarrautua Euroopassa yhteen valuuttaan, koska EU-mailla on niin erilaiset lähtökohdat ja tavoitteet ja toisistaan poikkeavat moraaliset käsitykset talouspolitiikasta ja siitä mikä on kohtuullista ja jopa laillista.
Jos markan kurssi olisi sama kuin euron, mikään ei muuttuisi. Jos markka vahvistuisi, tuontitavarat halpenisivat suomalaisten näkökulmasta. Mutta silti pitää valtion omilla tukitoimilla tukea suomalaista yrittämistä ja osaamista, sillä vain parempilaatuisilla tuotteilla voimme kilpailla halpatuonnin kanssa. Se pitäisi tässä eurosta eroon kampanjassa eritoten huomioida, että ulkomaankauppa ei saisi kärsiä. 

Venäjän kanssa yhteistyö on tulevaisuuden kannalta kannattavampaa kuin ”Moskovan-pirujen” ja uhkakuvien  maalaaminen seinälle. Venäjä on meille suomalaisille 100 kertaa tärkeämpi kuin EU:lle. Suomella on paljon viemistä Venäjälle esim. tieto-ja  rakennustekniikan ja koulutuksen osaamisen kanssa ympäristötekniikkaa, sosiaalisektoria ja sairaanhoitoa unohtamatta. Entä opiskelijoiden vaihto Venäjän kanssa? Nykysin se taitaa olla olematonta. Vaihto-oppilas systeemi Venäjän kanssa olisi saatava nopeasti käyntiin.

Arvuuteltavaksi jää, millaisen rytinän Suomen ero EU:sta ja eurosta saisi aikaan Euroopassa ja eritoten euroryhmässä, ja millaisia välillisiä vaikutuksia tällä olisi Suomen talouteen. Yhdysvalloista lähtenyt vuosien 2008–2009 talouskriisi vei Suomen bruttokansantuotteesta kahdeksan prosenttia. Mutta mielestäni Suomen ero eurosta on Suomelle kannattavaa, mutta taasen EU:lle tuhoisaa, koska silloin saattavat muutkin jatkuviin eurokriiseihin ja tukipaketteihin väsyneet maat erota unionista.

Jos tilanne tästä vielä eskaloituu EU:ssa ja muuallakin maailmassa (lähinnä ajatellen arabimaita) vielä kaksi vuotta lisää, tulee meillä ja muualla olemaan aika paljon "ääripuolueita" nousussa. Puolesta ja vastaan kärjistymät kokoavat jo nyt rivejään. Uusnatsismi nostaa EU:ssa päätään ja Venäjällä Suur-Venäjä-rintama eli Putinin vastaiset kansalliset ainekset, ja historiasta on opittu, että epätoivo, työttömyys ja nälkä synnyttää anarkismia ja terrorismia. Historiassa on näistä samoista aineksista syttynyt maailmansotia. Kolmas Maailman Sota on siis jo ovella, jollei jotain radikaalisti nyt ryhdytä tekemään. Tämä sama meno ei kannata hedelmää - se on jo nähty - joten uutta on saatava tilalle. Kun on jo sotatila, niin silloin on ihan sama, mikä valuutta on käytössä. En ymmärrä, miksi takerrumme edelleenkin euroon? En ymmärrä, miksi eduskunta äänesti EVM:n puolesta? Ovatko päättäjämme todellakin tulleet hulluiksi? Vielä ei ole myöhäistä katua, mutta nyt eduskunnan EVM-päätöksen jälkeen katuminen tarkoittaa Eu:sta eroamista. 

Olen sitä mieltä (siis tällä hetkellä), että euron ja EU:n tulevaisuus on eurooppalaisielle tuhoisa, eli on vain kaksi vaihtoehtoa, ja molemmat ovat huonoja: 1. EU ja euro romahtavat ja laskun maksavat köyhät. 2. EU ja euro pelastetaan esim. setelirahoituksella (painetaan lisää rahaa) ja euromaitten sisäisellä devalvaatiolla, joka tarkoittaa kansa köyhdyttämista ja rikkaitten rikastumista ja rahamaailman tahallista romahduttamista. Nämä kaikki tiet johtavat joka tapauksessa "Eurostoliittoon", Euroopan Liittovaltioon, joka merkitsisi meidän suomalaisten kannalta sitä, että Suomea ei enää olisi olemassakaan. Olisimme vain maksajia ja orjia.

Nyt kun me suomalaiset olemme perin juurin  kyllästyneet euroalueen ongelmiin, ja omana elämämme syytöminä kurjistamiseen, tulisi meidän hetimiten erota eurosta. Siis nyt, eikä vasta sitten kun ero tulee meille todella kalliiksi. Parempi erota nyt, kun meillä olisi eron jälkeen Suomessa vielä elämisen edellytykset,  kuin että eroaisimme vasta sen jälkeen, kun ensin olemme maksaneet itsemme nälkäkuoleman partaalle rikkaille maailman pankeille EU:n holtittomien maiden tukipaketteina ja lainatakauksina. 

Eu:sta ja eurosta eromme jälkeen tulisi meidän mieestäni lähestyä muita Pohjoismaita. En pidä lainkaan mahdottomana ajatusta jopa uudesta pohjoismaisesta talous- ja sotilasliitosta/unionista ja jopa yhteisestä valuutasta (vaikkapa "Nordo"). 
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.