3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

20. Mega massivinen muslimikansainvellus kohti Eurooppaa ja pohjoista

Massiivinen muslimi-nuortenmiestene invaasio, massa-maahantunkeutuminen. Selittäkääs´tämä: miksi tänne pitää ängetä väkisin, jollei meitä, systeemjämme, kultturiamme, oikeuslaitostamme,  uskontoamme ... tai  ykeensä mitään suvaita.


............................................................
............................................................

*************************************
Donald Trumpin puhe Betlehemissä 23.5. 2017
USA:n presidentti Donald Trump puhuu Betlehemissä 23.5. 2017, kuva Anne Lindell
STT tiedotti 23. 5. 2017 (ja kaikki valtamedian lehdet ja Yle tiedottivat täysin samaa.
Tätä Trumpin puhetta ei vieläkään ole käännetty kokonaan suomeksi  ... paitsi nyt, ks. alla).

STT: Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo olevansa sitoutunut rauhansopimuksen aikaansaamiseen Israelin ja palestiinalaisten välille.
– Aion tehdä kaikkeni auttaakseni osapuolia saavuttamaan tuon päämäärän, Trump sanoi Betlehemissä.
Trump kommentoi asiaa tavattuaan Länsirannalla palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin.
Trumpin puheet Lähi-idän rauhasta ovat herättäneet runsaasti epäilyjä, koska pitkään vastakkainasetteluun ei ole löytynyt vuosikymmenten aikana ratkaisua useista yrityksistä huolimatta. Lisäksi esimerkiksi Trumpin puheet Yhdysvaltain suurlähetystön mahdollisesta siirtämisestä Tel Avivista Jerusalemiin ovat olleet omiaan lisäämään jännitteitä.
Trump vieraili eilen Jerusalemissa ja Tel Avivissa vakuuttelemassa Israelin johtoa yhteisistä tavoitteista.
Trump jatkaa vielä tänä iltana matkaansa edelleen Eurooppaan. Huomenna hän tapaa paavi Franciscuksen Vatikaanissa. Torstaina vuorossa ovat neuvottelut Naton ja EU:n johtajien kanssa Brysselissä.
...........................
Anne Lindell: eli, tuossa yläpuolella oli  kaikki mitä STT tiedotti. Tämä minun kääntämäni suomennos englanninkielestä Trumpin puheesta voi olla täynnä virheitä ja kieliasu töksähtelevää, mutta pitää muistaa, että Trump puhuu lyhyillä lauseilla, käyttää selkokieltä ja ...hmmm ... totta  ... Trumpin artikulointi on hieman ”töksähtelevää”. Korjatkaa ihmeessä, jos löydätte virheitä. En ole virallinen kielenkääntäjä englannista suomeksi,  ja olen ainoastaan kääntänyt 2 kirjaa ruotsinkielestä suomeksi, ja ollut muutaman kerran tulkannut luentoja ja puheita ruotsista suomeksi, joten voi olla, että tästä löytyy pian (toivottavasti) parempi suomennos. Mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa ... niin ei löydy. Tumpin puheesta saudeille suimeksi käännetty versio on vina ilmeisesti edellenkin se ainoa, joka löytyy (ks. kirj 4, omalla fb.sivullani, julkinen). Sensuuri on Suomessa nyt aivan ennennäkemätöntä. Jopa Trumpin puheisiin kohdistuu ennakkosensuuri, vaikka perustuslakimme kieltää jyrkästi ennakkosensuurin
...........................
Ja tässä Trumpin puhe koknaisuudessaan suomeksi.

Betlehem, 23.5. 2017, Donald Trump

Yhdysvaltojen presidenttinä, Yhdysvaltojen puolesta, haluaisin aloittaa esittämällä rukoukseni Manchesterin ihmisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kohdistan syvimmät surunvalitteluni niille, jotka ovat niin hirvittävällä tavalla loukkaantuneet tässä terroristihyökkäyksessä, sekä monille surmansa saaneille ja uhrien perheille. Olemme ehdottoman solidaarisia Yhdistyneen kuningaskunnan kansalle.

Niin monet nuoret, kauniit viattomat ihmiset – jotka elivät ja nauttivat elämästään – heidät murhasivat pahat luuserit. En kutsu heitä hirviöiksi, koska he haluavat kuulla tuon nimityksen. Minä kutsun heitä luusereiksi - koska he ovat  juuri sitä – raukkamaisia luusereita.

Viime päivinä olen käyttänyt aikaa puhumalla matkani aikana tästä silmälläpidosta - yhteiskunnassamme ei enää saa löytyä minkäänlaista suvaitsevaisuutta, jotta tällainen  verenvuodatus olisi mahdollista jatkua, emme voi enää laskea syyttömiä kansalaisia teurastettaviksi.

Terroristit ja ääriliikeen kanattajat ja ne, jotka antavat heille apua ja tukea, on poistettava (ajettava ulos) yhteiskunnastamme lopullisesti. Tämä kieroutunut ideologia on tuhottava, ja viatonta elämää on suojeltava. Kaikkien sivistyneiden maiden on liityttävä yhteen suojellakseen ihmiselämää ja kansalaistensa pyhää oikeutta turvallisuuteen ja rauhaan..

Haluan ilmaista syvän  kiitollisuuteni palestiinalaisille ja presidentti Abbasille, että ottivat minut vastaan isäntinä ​​tänään. On kunnia ollan kanssanne Betlehemissä - kaupungissa, joka on arvokas kaikille ihmisille ympäri maailmaa.

Kuten keskustelimme presidentti Abbasin kanssa Washingtonissa aiemmin tässä kuussa, olen sitoutunut pyrkimyksissäni saavuttaa israelilaisten ja palestiinalaisten välinen rauhansopimus, ja aion tehdä siinä kaikkeni, jotta voisin auttaa heitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Presidentti Abbas vakuuttaa minulle, että hän on valmis työskentelemään tämän tavoitteen kanssa hyvässä uskossa. Pääministeri Netanyahu on luvannut samoin.

Odotan innolla yhteistyötä näiden johtajien kanssa kestävään rauhaan

Odotan myös, että saan pohdiskella presidentti Abbasin kanssa muista tärkeistä asioista, kuten Palestiinan talouden potentiaalin vapauttamisesta ja todella hyvien ja myönteisten terrorismin vastaisten toimien luomisesta.

Useita päiviä sitten Saudi-Arabiassa tapasin koko arabialueen muslimien ja arabivaltioitten johtajia. Kehotin heitä liittymään kumppanuuteen  keskenään, jotta terrori-iskut saadaan loppumaan nyt, aina ja lopullisesti. Se oli todella tuottoisa kokous, ja monet johtajat sopivat yhteistyöstä kanssamme tämän tärkeän tavoitteen kanssa.

Olin tyytyväinen siihen, että presidentti Abbas liittyi huippukokoukseen ja sitoutui ryhtymään vakaviin mutta välttämättömiin toimiin terrorismin torjumiseksi ja sen vihamielisen ideologian torjumiseksi.

Rauha ei voi koskaan juurtua ympäristöön, joka sietää väkivaltaa, ja jossa väkivaltaa rahoitetaan ja palkitaan. Meidän on päättäväisesti tuomittava tällaiset menettelyt yhdessä  yhdeksi yhtenäiseksi ääneksi.

Rauha on valinta, joka meidän on valittava joka päivä - ja Yhdysvallat on täällä auttamassa tekemään tämä unelma mahdolliseksi nuorille juutalaisille, kristityille ja muslimi-lapsille koko alueella. Näin tehdessämme me kaikki saamme turvallisemman ja valoisamman tulevaisuuden.

Tässä toivon hengessä tulemme Betlehemiin ja pyydämme Jumalalata rauhanomaisemman, turvallisemman ja suvaitsevan maailman kaikille.

Olen todella toiveikas siitä, että Amerikka voi auttaa israelilaisia ​​ja palestiinalaisia ​​luomaan rauha ja tuomaan uutta toivoa alueelle ja sen kansalle.

Kiitos
………………..
Annen huomautus:

Vakava varoitus! Seivatkaa tämä ja aikaisempi Trumpin puheen suomennos tietokoneellenne (ks, alla tai  fb-sivullani, julkinen) , koska se voi Suomen ankarasta sensuurista johtuen hävitä kaikkialta netistä   Facebook sensuroi aivan äsken ilmeisesti joltain suomalaiselta fb.sivustolta ja jonkun muun jakaman Trumpin saudeille pitämän suomennoksen. Eli "trolleja" ja ilmiantajia Suomessa on joka lähtöön. Sain varoituksen Suomen fb:ltä. Ei ilmeisesti vielä "banneja". Eli Trumpin puheita ei saa kääntää suomeksi. Nyt ymmärrän miksi käännöstä ei löydy valtamaedialta eikä Yle:ltä. Törkeätä sensuuria ... ennakkosensuuria, vaikka sellainen on ankarasti kielletty Suomen perustuslaissa. Eli, USA:n presidentti Donald Trump on joutunut sensuurin uhriksi Suomessa. Englanniksi tai jollain toisella kielellä Trumpin puheita saa julkaista täysin vapaasti internetissä. Kuka, mikä taho on kieltänyt julkaista suomennoksia Trumpin puheista? Tämä tulee selvittää!  ... Tällaista sensuuria ei ole muualla maailmalla.

*********************************
............................................................

Donald Trumpi puhe (suomeksi) saudeille ... 21.5. 2017 Riadissa
USA:n presidentti Donald Trump puhuu Saudi Arabiasa, Riadissa 21.5. 2017, kuva Anne Lindell

Trumpin puhetta ei olla vieläkään käännetty kokonaisuudessa suomeksi missään, ja Ylen 22.5. klo 20:30 uutisissa oli vain muutaman sekunnin katselmus tilaisuudesta ja siinä Ylen toimittaja hehkutteli, että nyt Yhdysvaloilla ja saudeilla on yhteinen vihollinen ...Iran, niin kuin se olisi ollut koko Trumpin puheen pääasia, vaikka se oli vain muutaman lauseen mainita muutoin niin pitkässä puheessa .. .eikä siinä edes mainittu sanallakaan yhteisestä vihollisesta. ... Näin suomalaisia TV-katsojia sahataan linssiin mennen ja tullen. Kuka enää viitsii katsoa Ylen:n uutisia?

Mitähän tästä ajattelisi ... tai pikemminkin uskaltaisi ajatella, sillä kohta Suomessa ajattelukin kielletään lailla. No, jos Yhdysvaltain presidentti Donald Trump olisi pitänyt tämän elisen (21.5. -17),  Saudi-Arabiassa pitämänsä puheen (löytyy alta) Helsingissä ja vaikkapa Itäkeskuksen pihalla, niin hän joutuisi syytteeseen vihapuheitten johdosta  ... niin ja minä myös, koska uskalsin kääntää Trumpin puheen suomeksi... kuten Junes Lokkakin,  koska hän  oli kääntänyt Paulatin puheen ranskankielestä suomeksi. Usein on niin, että ne sanat, joita ei ole lausuttu, ovat tärkeimmät ... eli, katso yllä olevaa kuvaa! ... Etsin tästä Trumpin eilisestä puheesta käännöstä suomeksi ... ei löytynyt ... eikä varmaan edes Ylen kerro tästä juurikaan mitään uutisissa. Arka aihe ... siis Suomen hallitukselle, mutta kansalla on oikeus tietää, sillä, nimittäin Trump puhuu faktaa ... tosiasioita, ja jos Suomen hallituksella, Nergillä,  Suomen ev. lut. kirkon johdolla, Yle:llä ja valtamedialla on edes sen verran järkeä, niin nyt ne häpeävät  ... ovat menneet näetsen  selvästi pimeälle puolelle .... pahan puolelle.  Mitens´ nyt suu pannaan, kun näyttää siltä, että jopa arabijohtajat ovat siirtymässä Trumpin kehoituksesta valon puolelle, ja lakkaavat hyysäämästä ja rahoittamasta mahdollisia terroristeja ja heidän agendaansa. Suomessa on varovaisten arvioitten mukaan ainakin 5000 laitonta ja kielteisen turvapaikanpäätöksen ja karkoituksen saanutta  ”pakolaista” painunut maan alle (kadonnut ”vokeista”) ... eli niitä, joilla ei ole tiettävästi puhtaat paperit. Silti valtionkirkkomme johto on ilmoittanut suojelevansa näitä kielteisen päätöksen saaneita. Eli kirkkomme toimii lainvastaisesti.

Eli ilmoitan tässä virallisesti, että en sano mitään enkä ajattele mitään, käänsin vain Trumpin puheen suomeksi, ja ainakin minun mielestäni käännöstyö ei ole laitonta Suomessa .... vielä.

P.S. Pieni anteeksipyyntö: Käänsin tämän Trumpin puheen englannista hät´hätää ja noin niinkuin ”lonkilta” ja aika lailla vapaasti suomeksi, ei siis mikään täydellinen käännös, virheitä voi löytyä  ... Korjatkaa, please!

.............................................................

Donald Trumpin koko puhe muslimimaailmalle sunnuntaina 21. 5. 2017  

Riad, Saudi-Arabia (CNN)

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump piti  sunnuntaina puheen yli 50:lle muslimimaitten johtajille kuvaillen visiotaan Yhdysvaltojen ja muslimien suhteista.

Tässä on täydellinen selostus Trumpin puheesta:

"Haluan kiittää kuningas Salmania hänen poikkeuksellisista sanoistaan ​​ja Saudi-Arabian suurenmoista kuningaskuntaa, joka järjestää tämän huippukokouksen, ja minulla on kunnia saada kohdata todella ystävälliset isännät, ja olen aikaisemminkin kuullut maanne loistosta ja  ystävällisyydestänne. Kansalaiset, sanat eivät tee oikeutta kuvaamaan tämän upean paikan suuremmoisuutta ja sitä uskomattomatonta vieraanvaraisuutta, jonka olette osoittaneet meille tänne saapuessamme.

Kuningas Abdulaziz, valtakunnan perustaja, joka yhdisti tämän suuren kansan, isännöi ennen minua amerikkalaista presidenttiä Franklin Roseveltia, jonka kanssa hän aloitti kestävän kumppanuuden  maittemme välillä. Kuningas Salman, isäsi olisi niin ylpeä voidessasi nähdä, että jatkat hänen perintöään - ja aivan kuten hän avasi ensimmäisen luvun kumppanuudessamme, aloitamme tänään uuden luvun, joka tuo kansalaisillemme pysyviä etuja.

Haluaisin nyt myös laajentaa syvää ja sydämellisen kiitollisuuteni jokaiselle arvostetulle valtionpäämiehelle, jotka tekivät osaltaan mahdolliseksi tämän matkan tänne. Te kunniotatte suuresti meitä läsnäolollanne, ja lähetän lämpimät terveiset maastani teille. Tiedän, että aikamme yhdessä tuo monia siunauksia sekä teidän kansalle että omalle kansalleni.

Odotan teidän edustustanne amerikkalaisen kansan keskuuteen ja toimitan teille ystävyyden ja toivon viestin. Siksi päätin tehdä ensimmäisen osan ulkomaanmatkastani muslimimaailman sydämeen, joka kansakuntana toimii islamilaisen uskon kahden pyhän paikan vartijana.

Toimeni alussa olin luvannut Amerikan kansalle vahvistaa Amerikan vanhimpia ystävyyssuhteita ja rakentaa uusia kumppanuuksia rauhan saavuttamiseksi. Lupasin myös, että Amerikka ei aio pyrkiä määräämään toisten elämäntapaa, vaan ojentaa kätemme yhteistyön ja luottamuksen hengessä.

Visiomme on rauha, turvallisuus ja vauraus myös tällä alueella ja koko maailmassa.
Tavoitteenamme on kansojen koalitio, joka yhdessä jakaa tavoitteen ääriryhmien estämisestä ja antaa lapsillemme toiveikkaan tulevaisuuden. Koalitio, joka kunnioittaa Jumalaa.

Joten tämä historiallinen ja ennennäkemätön johtajien kokoontuminen - ainutlaatuinen kansojen historiassa - on symbolinen osoitus yhteisvastuullisuudesta ja keskinäisestä kunnioituksestamme koskien koko maailmaa. Kaikkien täällä tänään kokoontuneitten maitten johtajille ja kansalaisille haluan tehdä tiettäväksi, että Yhdysvallat haluaa muodostaa teidän kanssanne läheisempää ystävyysvakautta, turvallisuutta, kulttuuria ja kaupankäyntiä.

Amerikkalaisille tämä on jännittävää aikaa. Uusi optimismi on pyyhkäissyt läpi maamme, ja muutamassa kuukaudessa olemme luoneet lähes miljoona uutta työpaikkaa, lisänneet yli 3 biljoonaa dollaria uutta kasvua, antaneet mahdollisuuden amerikkalaiselle teollisuudelle, ja teimme ennätykselliset investoinnit sotilasjoukkoihimme suojelemaan ihmisten turvallisuutta ja parantamaan upeitten ystäviemme ja liittolaistemme turvallisuutta - joista monet ovat täällä nyt tänään.

Minulla on enemmän siunaaavia uutisia, ja olen iloinen voidessani jakaa ne kanssanne Kuningas Salmanin, kruununprinssin ja varapuheenjohtajan kanssa, jotka ovat olleet täynnä suurta lämpöä, hyvää tahtoa ja valtavaa yhteistyötä. Eilen allekirjoitimme historiallisia sopimuksia kuningaskunnan kanssa, joka sijoittaa lähes 400 miljardia dollaria kahdessa maassa ja luo useita tuhansia työpaikkoja sekä Amerikassa että Saudi-Arabiassa.

Tämä maittemme välinen sopimus sisältää ilmoituksen 110 miljardin dollarin Saudi-rahastoidusta puolustusostoksesta - ja me varmasti autamme saudi-ystäviämme tekemään hyväiä kauppoja suurien amerikkalaisten puolustusyrityksiemme kanssa. Tämä sopimus auttaa saudi-sotilaita ottamaan suuremman roolin turvallisuustehtävissä.

Olemme myös aloittaneet keskustelut useiden nykyisten maitten kanssa kumppanuuksien vahvistamisesta ja uusien yhteyksien muodostamisesta turvallisuuden ja vakauden edistämiseksi Lähi-idässä ja myös sen ulkopuolella.

Myöhemmin tänään teemme jälleen historiaa sopimalla perustaa uusi maailmanlaajuinen keskus ääriainesideologian torjumiseksi, joka tulee sijaitsemaan juuri tässä islamilaisen maailman keskeisessä osassa.

Tämä uraauurtava uusi keskus edustaa selkeää julistusta siitä, että muslimien enemmistön on otettava johtava asema radikalisoitumisen torjunnassa,  ... ja haluan ilmaista kiitollisuutemme kuningas Salmania kohtaan tämän vahvan johtajuuden osoittamisesta.

Minulla on ollut ilo toivottaa tervetulleeksi useat tämän päivän johtajat Valkoiseen Taloon, ja odotan innolla yhteistyötä kaikkien teidän kanssanne.

Amerikka on suvereeni kansa, ja meidän ensisijainen tavoite on aina kansalaisten turvallisuus ja turvallisuus. Emme ole täällä saarnaamassa. Emme ole täällä kertomassa muille ihmisille, miten elää, mitä tehdä, kuka on Jumala  ja miten häntä tulee palvoa. Sen sijaan olemme täällä tarjoamaan kumppanuutta - joka perustuu yhteisiin intresseihin ja arvoihin – edistämään pyrkimystä  parempaan tulevaisuuteen meille kaikille.

Tässä huippukokouksessa keskustelemme monista intresseistä, jotka me kaikki jaamme yhdessä. Mutta ennen kaikkea meidän on oltava yhtenäisiä pyrittäessä saavuttamaan yksi tavoite, joka ylittää kaikki muut näkökohdat. Tavoitteena on kohdata historian suurin koettemus - valloittaa ääriliikkeet ja torjua terrorismin voimat.

Nuorten muslimien poikien ja tyttöjen pitäisi pystyä kasvamaan vapaaksi pelosta, turvattomuudesta, väkivallasta ja vihamielisyydestä. Ja nuorilla muslimimiehillä ja -naisilla pitäisi olla mahdollisuus rakentaa uusi hyvinvoinnin aikakausi heille itselleen ja heidän kansalleen.

Jumalan avun avulla tämä huippukokous merkitsee lopun alkua niille, jotka harjoittavat kauhua ja levittävät sen väärennettyä uskontoa. Samanaikaisesti rukoilemme, että tätä erityistä kokousta voidaan muistella alkuna Lähi-idän rauhalle - ja ehkä alkuna rauhalle jopa kaikkialla maailmassa.

Mutta tämä tulevaisuus voidaan saavuttaa vain lyömällä alas terrorismin ja ja sitä ajava ideologian..

Harvat maat ovat säästyneet väkivallalta..

Amerikka on joutunut toistuviin barbaarisiin hyökkäyksiin - syyskuun 11. päivän julmuuksista Bostonin pommituksen tuhoon San Bernunin ja Orlandon kauheisiin surmatekoihin.

Myös Euroopan kansat ovat kärsineet kiistattomasta kauhusta. Niin myös Afrikan kansat ja jopa Etelä-Amerikka, Intia, Venäjä, Kiina ja Australia ovat olleet uhreja.
Kuitenkin, pelkästään, arabi-, muslimi- ja Lähi-idän kansakunnilta vaaditaan vastuu viattomien ihmisten tappamisista. He ovat vastuussa tappojen ja pahimman tuhon aiheuttamista fanaattisen väkivallan aalloista.

Jotkut arvioiden mukaan yli 95 prosenttia terrorismin uhreista ovat itse muslimeja.

Meillä on nyt humanitaarinen ja turvallisuuskatastrofi levittäyttynyt koko planeettamme ympäri. Se on ”eeppisten” (epäoikeudenmukaisten) mittasuhteiden tragedia. Mitkään kuvaukset kärsimyksistä ja hivittävyyksistä eivät voi kuvata sen koko totuutta.

ISIS: n, al-Qaidan, Hizbollahin, Hamasin ihmisuhrien todellista määrää ei voi vain laskea kuolleitten määrästä. Uhrien määrä  on myös laskettava sukupolvien kadonneista unelmista.

Lähi-idässä on runsaasti luonnon kauneutta, vilkkaita kulttuureja ja valtavia määriä historiallisia aarteita. Lähi-Idän pitäisi yhä olla yksi maailman suurimmista kauppakeskuksista ja mahdollisuuksista.

Tämän alueen ei pitäisi olla paikka, josta pakolaiset pakenevat, vaan johon uudet tulokkaat saapuvat.

Saudi-Arabiassa on yksi maailman suurimmista uskonnon pyhimmistä paikoista. Vuosittain miljoonat muslimit tulevat ympäri maailmaa Saudi-Arabiaan osallistumaan ”Hajjiin”. Muinaisten ihmeiden lisäksi tässä maassa on myös nykyaikaisia ​​- myös arkkitehtuurisia saavutuksia.

Egypti oli kukoistava oppimisen ja saavuttamisen keskus tuhansia vuosia ennen muita osia maailmaa. Gizan, Luxorin ja Aleksandrian ihmeet ovat muinaisen perinnön perinnöt ylpeitä.

Koko maailmassa ihmiset haavilevat kävelevänsä joskus Petran raunioilla Jordanissa. Irak oli sivilisaation kehto ja luonnonkaunis maa. Ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat yltäneet uskomattomiin korkeuksiin lasilla ja teräksellä, ja muuttivat maan ja veden mahtaviksi taideteoksiksi.

Tämä koko alue, jonka välissä on Suezin kanava, ja joka on Punaisen meren ja Hormudan salmien keskeisten laivaväylien keskellä, on alue jonka  potentiaali ei ole koskaan ollut suurempi. 65 prosenttia väestöstä on alle 30-vuotiaita. Kuten kaikki nuoret miehet ja naiset, he etsivät suuria tulevaisuudenmahdollisuuksia, suuria kansallisia hankkeita joihin liittyä, ja löytää paikka heidän perheilleen, jota kutsusa kodiksi.

Mutta tämä valtava potentiaali ja  valtava, optimistisen skenaario, tukahdutetaan verenvuodatuksen ja kauhun vuoksi. Tällä väkivallalla ei voi olla tulevaisuutta. Sitä ei saa eikä pidä sietää, eikä hyväksyä, eikä antaa anteeksi, eikä jättää huomiotta.

Joka kerta, kun terroristi murhaa viattoman ihmisen, hän valehtelee Jumalan nimeen (Anne –välihuomautus - huutaa: ”Allahu Akbar!”), niin sen pitäisi olla loukkaus jokaiselle uskovalle ihmiselle.

Terroristit eivät palvo Jumalaa, he palvoivat kuolemaa.

Jos emme toimi tämän järjestäytyneen terrorin vastaisesti, tiedämme, mitä tulee tapahtumaan.

Terrorismin tuhoaalto leviää edelleen. Rauhalliset yhteiskunnat joutuvat väkivallan kouriin.  Ja monien sukupolvien tulevaisuus valitettavasti tuhoutuu..

Jos emme yhteisesti ​​tuomitse tällaista silmitöntä tappamista, niin meitä ei vain tuomitse meidän kansamme, meidät  tuomitaan historiassa, ja  Jumala tuomitsee meidät.

Tämä ei ole taistelu eri uskontojen, erilaisten lahkojen tai erilaisten sivilisaatioiden välillä.

Tämä on taistelu barbaaristen rikollisten häätämiseksi keskuudestamme, jotka pyrkivät lakkauttamaan ihmiselämän ja ”tolokun” (Annen oma käännöskukkanen) ihmiset kaikista uskonnosta, jotka pyrkivät suojelemaan eri uskontojen jaloja pyyteitä..

Tämä on taistelu hyvän ja pahan välillä.

Kun näemme terrosrismin tuhot, emme näe mitään merkkejä siitä, että murhatut olivat juutalaisia ​​tai kristittyjä, shiioja tai sunneja. Kun näemme miten viatonta verta virtaa muinaiseen maahan, emme näe uhrien uskoa tai lahkoa tai edes heimoa - me näemme vain, että he olivat Jumalan lapsia, joiden kuolemat ovat loukkauksia kaikkea pyhää kohtaan.

Mutta voimme vain voittaa tämän pahuuden, jos hyvän voimat ovat yhtenäisiä ja vahvoja - ja jos jokainen tässä huoneessa tekee oikeudenmukaisen osuutensa ja täyttää osan velvollisuudestaan..

Terrorismi on levinnyt kaikkialle maailmaan. Mutta rauhan tie alkaa täällä, tällä muinaisella maaperälla, tässä pyhässä maassa.

Amerikka on valmis seisoimaan kanssasi - yhteisten etujen ja yhteisen turvallisuuden saavuttamiseksi.

Mutta Lähi-idän kansat eivät voi odottaa amerikkalaisilta voimaa murskata heidän vihollisensa. Lähi-idän kansat joutuvat päättämään, millaista tulevaisuutta he haluavat itselleen, mailleen ja lapsilleen.

Se on vaihtoehto kahden tulevaisuuden skenarion välillä - ja se on valinta, jota Amerikka EI voi tehdä teille.

Parempi tulevaisuus on mahdollista vain, jos kansakunnat hävittävät terroristit ja ääriryhmät.

AJAKAA heidät ulos!
AJAKAA heidät ulos moskeijoistanne, pyhäköistänne!.
AJAKAA heidät ulos yhteisöistänne!
AJAKAA heidät ulos pyhästä maastanne, ja
AJAKAA HEIDÄT ULOS TÄLTÄ MAAPALLOLTA!.

Meidän puolestamme Amerikka on sitoutunut sopeuttamaan strategiamme vastaamaan uhkia ja uusia tosiasioita. Hylkäämme ne strategiat, jotka eivät ole toimineet - ja käytämme uusia lähestymistapoja, jotka ovat tulleet tietoomme kokemusten ja tarkastelun kautta. Me hyväksymme periaatteellisen realismin, joka perustuu yhteisiin arvoihin ja yhteisiin intresseihin.

Ystäviemme ei tarvitse koskaan kyseenalaistaa tukeamme, eikä vihollistemme koskaan tarvitse epäillä päättäväisyyttämme. Yhteistyömme edistävät turvallisuutta vakauden avulla, ei radikaalien häiriöiden kautta. Teemme päätöksiä, jotka perustuvat todellisiin tuloksiin - ei joustamattomaan ideologiaan. Meitä ohjaavat kokemukset, ei jäykkä ajattelu. Ja aina kun mahdollista, pyrimme asteittaisiin uudistuksiin - ei äkillisiin toimenpiteisiin.

Meidän täytyy etsiä kumppaneita, ei täydellisyyttä - ja tehdä kaikista niistä liittolaisia, ​​jotka jakavat tavoitteemme.

Ennen kaikkea Amerikka etsii rauhaa - ei sotaa.

Muslimikansojen on oltava valmiita ottamaan kantaakseen oman taakkansa (osuutensa), jos aiomme kukistaa terrorismin ja lähettää heidän sairaan kieroutunut ja paha ideologiansa unohduksiin.

Ensimmäinen tehtävä tässä yhteisessä ponnistelussa on, että kansakunnat estävät pahuuden maahantunkeutujien, miehittäjien pääsyn alueelleen. Jokaisella alueella olevalla maalla on ehdottomasti velvollisuus varmistaa, että terroristit eivät pääse heidän omaan kallisarvoiseen maahansa.

Monet ovat jo edistäneet merkittävästi alueellista turvallisuutta: Jordanian lentäjät ovat ratkaisevassa asemassa olevia kumppaneita ISISia vastaan ​​Syyriassa ja Irakissa. Saudi-Arabia ja alueellinen koalitio ovat ryhtyneet vahvaan toimintaan Houthin militantteja vastaan ​​Jemenissä. Libanonin armeija metsästää ISIS-toimijoita, jotka yrittävät tunkeutua alueelleen. Arabi Emiraattien joukot tukevat afganistanilaisia ​​kumppaneitamme. Mosulissa amerikkalaiset joukot tukevat kurdeja, sunneja ja shiioja, jotka taistelevat yhdessä kotimaansa puolesta. Qatar, joka isännöi Yhdysvaltain keskuskomentoa, on ratkaiseva strateginen kumppani. Pitkäaikainen kumppanuus Kuwaitin ja Bahrainin kanssa lisää turvallisuutta alueella. Ja rohkeat Afganistanin sotilaat tekevät valtavia uhrauksia Talebania ja muita terrorisisteja vastaan taistellssa maansa puolesta.

Kun kiellämme terroristijärjestöjen hallinnan alueen ja väestön hallitsemisessa, meidän on myös poistettava näiltä mahdollisuus saada rahaa. Meidän on katkaistava kaikki rahoituskanavat, jotka auttavat ISIS: n myymään öljyä, jotta he voivat maksaa taistelijoilleen ja mahdollistaa terroristien salakuljettaa vahvistuksiaan.

Olen ylpeä voidessani ilmoittaa, että kansat täällä tänään allekirjoittavat sopimuksen terrorismin rahoituksen estämiseksi, jota kutsutaan terrorismin rahoituksen kohdentamiskeskukseksi - jonka puheenjohtajina ovat Yhdysvallat ja Saudi-Arabia, ja jotka kaikki ovat liittyneet Persianlahden yhteistyöjärjestön neuvostoon. Se on toinen historiallinen vaihe tässä päivässä, joka tullaan muistamaan kauan.

Suhtaudun myös myönteisesti Persianlahden yhteistyöneuvostoon, joka estää rahoittajia käyttämään maitaan terrorismin rahoittamiseen ja joka määrittelli Hizbollahin viime vuonna terroristijärjestöksi. Saudi-Arabia liittyi myös meihin tällä viikolla asettamalla boikotin yhdelle Hizbollahin johtavista johtajista.

Tietenkin on vielä paljon tekemistä.

Tämä tarkoittaa rehellisesti islamistisen ääriliikkeen ja islamististen terroristiryhmien iheutamaa kriisiä. Ja se tarkoittaa seisomista yhteisessä rintamassa vastustamassa viattomien muslimien murhaamista, naisten sortoa, juutalaisten ja kritittyjen vainoa ja teurastamista.

Uskonnollisten johtajien on tehtävä tämä täysin selväksi: barbaarisuus ei tuo sinulle kunniaa - uskollisuus pahuuteen ei tuo sinulle mitään ihmisarvoa. Jos valitset kauhun polun, elämäsi on tyhjä, elämäsi on lyhyt, ja sinun SIELUSI JOUTUU KADOTUKSEEN!.

Ja poliittisten johtajien on puhuttava vahvistaen samaa aatetta: sankarit eivät tapa viattomia; he pelastavat heitä. Monet kansat täällä ovat tänään ryhtyneet tärkeisiin toimiin tämän viestin esiintuomiseksi. Saudi-Arabian visio vuodelle 2030 on tärkeä ja rohkaiseva: suvaitsevaisuus, kunnioitus, naisten vaikutusvallan lisääminen ja taloudellinen kehitys.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat myös harjoittaneet sydämen ja sielujen taistelua - ja Yhdysvaltojen kanssa käynnistettiin keskus online-vihapuheitten torjumiseksi (Anne:tässä kohdin Trump tarkoittaa nimenommna äärrimuslimien vihapuheita toisuskoisia kohtaan). Myös Bahrain pyrkii heikentämään rekrytointia ja radikalisoitumista.

Suhtaudun myös myönteisesti Jordanialle, Turkille ja Libanonille heidän roolistaan ​​pakolaisten vastaanottamisessa. Lähi-idästä lähtevien maahanmuuttajien ja pakolaisten surmaaminen heikentää vakaiden yhteiskuntien ja talouksien luomiseen tarvittavaa inhimillista pääomaa. Sen sijaan, että tämä alue olisi niin paljon inhimillistä potentiaalia, Lähi-idän maat voivat antaa nuorille toivoa kirkkaammasta tulevaisuudesta kotimaissaan ja -alueillaan.

Tämä tarkoittaa kaikkien sellaisten kansalaisten pyrkimysten ja unelmien edistämistä, jotka etsivät parempaa elämää - myös naiset, lapset ja kaikkien uskontojen seuraajat. Useat arabi- ja islamilaiset tutkijat ovat kaunopuheisesti väittäneet, että tasa-arvon suojaaminen vahvistaa arabi- ja muslimiyhteisöjä.

Lähi-itä on monen vuosisadan ajan ollut monien rinnakkain elävien kristittyjen, muslimien ja juutalaisten kotina. Meidän on harjoitettava uudelleen toinen toistemme suvaitsevaisuutta ja kunnioittamista - ja tehtävä tämä alue paikaksi, jossa jokainen miehestä ja naisesta, riippumatta heidän uskonnostaan tai etnisyytedestä, voi nauttia arvostuksesta ja toivosta paremepaan elämään.

Tässä hengessä olen nyt käynyt Riadissa, ja aion matkustaa Jerusalemiin ja Betlehemiin ja sitten Vatikaaniin – eli käymällä näissä kolmessa Abrahamin uskonnon pyhimmissä paikoissa. Jos nämä kolme uskontoa voivat elää yhdessä, niin rauha tässä maailmassa on mahdollista - myös Israelin ja palestiinalaisten välinen rauha. Tapaan Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun palestiinalaisten presidentin Mahmoud Abbasin kanssa. (Anne, huomatkaa, että Trump ei sanonut, että Palestiinan presidentin....)

Terroristien lyöminen heidän alueiltaan, heidän rahoituksensa ja valehtelevan ideologiansa  levittämisen estämien ovat perusteita terrosrismin tukahduttamisessa.

Mutta mikään keskustelu tämän uhan loukkaamisesta ei olisi täydellinen mainitsematta hallitusta, joka antaa terroristeille turvallisen sataman ja taloudellista tukea ja rekrytoinnissa tarvittavan sosiaalisen aseman. Se on järjestelmä, joka on vastuussa alueen epävakaudesta.  ... Nyt puhun tietysti Iranista.

Libanoniin, Irakiin ja Jemeniin virtaa Iranista varoja, aseita ja junalasteittain terroristeja, puolisotilallisia-  ja muita ääriryhmiä, jotka levittävät tuhoja ja kaaosta koko alueella. Iran on saanut aikaan vuosikymmeniä sekalaista konfliktia ja kauhua.

Se on hallitus, joka puhuu avoimesti joukkomurhasta, vannottamalla Israelin tuhoa, uhkaa kuolemalla Amerikkaan ja on mädätyttänyt monien kansakuntien johtajat tässä huoneessa.

Iranin traagiset ja epävakaimmat toimet ovat tulleet näkyviin Syyriassa. Assad on tukenut Irania, ja täten hän on syyllistynty vakavaan rikokseen. Yhdysvallat on ryhtynyt vakavaan toimintaan Assadin hallintoa vastaan kiellettyjen kemiallisten aseiden käytön johdosta. Kyseessä oli hyökkäys 59 tomahawk-ohjuksella Syyrian ilmatilaan.

Vastuuta kantavien maiden on tehtävä yhteistyötä, jotta Syyrian humanitaarinen kriisi saadaan loppumaan. On hävitettävä ISIS ja palautettava vakaus alueelle. Iranin hallinnon kaikein eniten kärsivät uhrit ovat kuitnekin Iranin oma kansa. Iranilla on rikas historia ja kulttuuri, mutta Iranin kansa on kärsinyt vaikeuksia ja epätoivoa heidän johtajiensa haluttomuudesa estää terrorismia ja siitä johtuvia konfliketeja.

Niin kauan kuin Iranin hallitus haluaa olla rauhan kumppani, kaikkien omantunnon valtioiden on toimittava yhdessä eristääkseen Iran, jotta Iran lopettaa ja kieltää  terrorismin rahoituksen, ja meidän on rukoiltava sitä päivää, jolloin Iranin kansalla on ansaittu ja oikeudenmukainen hallitus.

Päätöksemme täällä vaikuttavat lukemattomiin ihmishenkiin.

Kuningas Salman, kiitän teitä tämän suuren hetken mahdollistamisesta ja suuresta panoksesta Amerikkaan, sen teollisuuteen ja sen töihin. Kiitän teitä myös investoinneista tämän maailmanosan tulevaisuuteen.

Tämä hedelmällisellä alueella on kaikki ainekset ylitsevuotavaan menestykseen - rikas historia ja kulttuuri, nuori ja elinvoimainen kansa, menestyviä yrittäjiä. ...  Mutta, mikä mahdollisuus tulevaisuudelle, jos Lähi-idän kansalaiset vapautetaan ääriliikkeistä, terrorista ja väkivallasta.

Me tässä huoneessa olemme kansojen johtajia. He odottavat meiltä vastauksia ja toimia. Ja kun luomme katseemme heihin, niin jokaisen silmäparin takana on sielu, joka kaipaa oikeutta.

Nykyään miljardit kasvot katsovat nyt meitä odottaen vastauksia aikamme suuriin kysymyksiin.

Aiommeko olla välinpitämättömiä pahan ollessa läsnä? Suojelemmeko kansalaisiamme sen väkivaltaiselta ideologialta? Annammeko sen myrkkyttää yhteiskuntamme? Annammeko pahan tuhota pyhimmät paikat ja kaupungit maan päällä? Jos emme kohtaa tätä tappavaa terroria, tiedämme, mitä tulevaisuus tuo mukanaan - enemmän kärsimystä ja enemmän epätoivoa. Mutta jos toimimme - jos poistumme tästä upeasta huoneesta yhtenäisinä ja päättäväisinä tekemään sen, mitä pitääkin tehdä, eli estää pahan tuhoamasta maailmaa – koska muutoin ei ole mahdollisuutta kansojen suurenmoiselle tulevaisuudelle. .

Sivilisaatiomme syntymäpaikka odottaa uuden renessanssin alkavan. Kuvittele, mitä huominen voikaan tuoda tullessaan.

Upeat tieteelliset saavutukset, taide, lääketiede ja kaupankäynti innostavat ihmiskuntaa. Suuria kaupungkeja on rakennettu romuttuneitten kaupunkien raunioille. Uudeet työpaikt ja teollisuudenalat antavat toimeentulon miljoonille ihmisille. Vanhempien ei enää tarvitse olla huolissaan lapsistaan. Perhitten ei enää tarvitse murheita rakkaitaan, ja uskovaiset saavat harjoittaa uskontoaan ilman pelkoa.

Nämä ovat hyvinvoinnin ja rauhan siunauksia. Nämä ovat toiveita, jotka polttavat vanhurskauden liekillä jokaisen ihmisen sydämessä. Ja nämä ovat rakkautta täynnä olevien kansojen vaatimuksia.

Pyydän teitä liittymään minuun, liittymään yhteen, tekemään yhteistyötä ja taistelemaan yhdessä – NE, JOTKA ON YHDISTETTY, NE EIVÄT KAADU..

Kiitos. ...  Jumala siunatkoon sinua. Jumala siunatkoon maatasi. Ja Jumala siunatkoon Amerikan Yhdysvaltoja. "


*************************************

Leo Meller oli täysin samaa mieltä kanssani.

Meller on Patmos Lähetyssäätiön perustaja ja eläkkeellä oleva toiminnanjohtaja poimi 7 kohtaa Trumpin puheesta saudeille  blogillaan 24.5.2017 (quote): ”Presidentti Trumpin Saudi-Arabiassa pitämä vahva puhe saa ylistystä lähes kaikilta tahoilta (Anne: ympäri maailmaa – paitsi Suomesta). Sen voimakkaat kannanotot muistetaan vielä vuosia ja sillä on vaikutuksensa koko Lähi-itään” .

Yle:uutisissa puheesta pomittiin vain yksityiskohta ja siitä kerrottiin lähes ivalliseen sävyyn katsojille muutaman minuutin pituisesa uutisvälähdyksessä, eikä muualla valtamediassa tämä puhe ole Suomessa eikä Ruotsissa saanut minkäänlaista vastareaktiota ... korkeintaan ivailua ja nälvistelyä. Ja tässä huomautan, että tätä Trumpin puhetta ei ole vieläkän käännetty missään muualla kuin tässä minun fb-postauksessani suomeksi kokonaisuudessaan. Ymmärrättekö nyt millaisessa ilmapiirissä me täällä Suomessa elämme? Kauhun ja vainon ilmapiirissä. Tukahdetussa ja sensuroidussa ja sumutetussa ilmapiirissä.  ... NÄIN EI VOI ENÄÄ JATKUA!!!  PM luulee, että valta on hänellä ja hallituksella. Näin ei ole. Ei alkunkaan. Me olemme heidän työnantajiaan ja he meidän palkollisiamme.  ... ME HEITÄMME HEIDÄT ULOS, jolleivät he ala tekemään työtä isänmaan ja Suomen kansan hyväksi .. .eikä EU:n ja rahamaailman valtaelitiin hyväksi, kuten tähän asti.


*********************************************
.........................................
..........................................
.........................................
.........................................

............................................................
............................................................
............................................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.