3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

16. Energiatalous, uudet energialähteet16. Energiatalous: ydin- ja tuulivoima, yms. ja keksinnöt, uudet  energialähteet
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
Pääasia on, että ydinvoimarakentamisella työllistetään ... mutta keitä?

Kirj. Anne Lindell  16.9. 2014
Yhteistyö Arevan kanssa kuin "Hölmöläisten täkki" ... tai kuin "Kissa ompeli hiirelle takkia" , Suomalaista ydivoimarakentamista ja purkamista yhtä aikaa.
Jos ja kun Rosatomin ydinvoimala on sitten saatu about  20 vuoden kuluttua valmiiksi (jos saadaan koskaan), ei sitä edes ennätetä käynnistää, koska teknologia on silloin jo vanhentunut, joten voimalan purkutyöt voidaan aloittaa samantien, kuten tulee vääjäämättä käymään tämän ranskalaisen rakentaja Arevan ydinvoimalan kanssa (Olkiluoto III, aloitettu v. 2005) ... jos sekään valmistuu koskaan. Mutta pääasia on että työllistetään (niin ... hmmm... ulkomaalaisia).

Just, just, työllistetäänpä hyvinkin, ulkomaalaisia ja lähinnä virolaisia. Nytkin on arvioitu, että Suomessa on rakennusalalla jopa 100 000 vierastyöläistä (virallisesti 53 000). Tostaina eduskunta äänestää Fennovoiman ydivoimalaluvasta, ja rakentajaksi on jo valittu venäläinen Rosatom.

Hölmöläistnen touhuja! Tsiisus tätä puolijauhoista hallitusta ja tsiisus tätä lapatossuu-eduskuntaa! Tötteröivät ihan työkseen! Ja tästä sekoilusta me maksamme heille hulppeata palkkaa.


Uskon puutetta ei silti puutu tässä tötterö-hallituksessa.

Mitenkäs niitten Venäjä pakotteiden kanssa” Eikös rakennuttaja Rosatom ole venäläinen, ja se saisi ainakin 35% osuuden Fennovoiman ydinvoimalasta, tai enemmänkin, jollei tuo suomalaisten omistusosuus 60 % toteudu. Entä sodan uhka? Uhka on todellinen.

Tämä kannattaa lukea: ”Putin on nyt hyvin ”angry”. Suomestako koston väline? http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/175826-putin-on-nyt-hyvin-%E2%80%9Dangry%E2%80%9D-suomestako-koston-valine

SDP:n valtiovarainministeri Antti Rinne  kannattaa Kokoomuksen elinkeinoministeri Jan Vapaavuoren esitystä Fennovoiman ydinvoimaluvasta.

Sekä RKP:n  pj. Carl Haglund että kristillisdemokraattien pj. Päivi Räsänen uskovat vahvasti että JAA äänet ovat torstaina ydinvoimaäänestyksessä ennemmistönä.
Pääministeri ”El Stubbido” (kok.) pitää todennäköisenä, että Fennovoiman ydinvoimalupa hyväksytään ilman muuta valtioneuvoston istunnossa torstaina. Se on saletti. Ei ongelmaa. Eikä vihreiden lähdölläkään ole ongelmaa ... hänelle.

Eikä Stubbidon päätä palele, vaikka eduskunnassa voimasuhteet oppositiossa nousisi vihreiden lähdön jälkeen niin, että oppositiolla olisi vain yksi ääni vähemmän.

No, ainakin SDP:n riveissä on hajaannusta ja osa kansanedustajista tulee äänestämään EI- ydinvoimalalle. ... Joten veikkaan että ydinvoimala hanke kaatuu ja vihreät jättävät silti hallituksen (ovat tulleet järkiinsä).

Jos minulta kysytään, niin vihreät vosivat lähteä hallituksesta heti, sillä silloin hallitus kaatuisi vajaassa viikossa. ...Herkullinen tilanne. Ja tätä on koko kansa odottanut jo lähes 3,5 vuotta.


Soini järkytti taas ja jälleen kerran persujen äänestäjäkuntaa ja muitakin kansanosaa puheillaan

Soini on ollut viimeaikoina suuri pettymys. Päästänyt sammakoita suustaan ja nyt tämä lausunto: ” Soini irvailee, että hallituksen toimintakyky voi jopa parantua, jos vihreät lähtevät hallituksesta. Hänen mielestään sekä vihreiden että aiemmin hallituksesta lähteneen vasemmistoliiton kyky yhteistyöhön ja vastuunkantoon on osoittautunut heppoiseksi. Ja kaiken huipuksi Soini pitää Vapaavuoren ydinvoimaesitystä hyvänä. Hän pitää tarpeellisena, että ydinvoimaa rakennetaan lisää." ...  ???!!!
………………

P.S. Tämä sama artikkeli on julkaistu Uusi Suomi-verkkolhdessä, ja sihen tulleita kommentteja voit käydä lukemassa täältä: - - - > http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176055-paaasia-on-etta-ydinvoimarakentamisella-tyollistetaan-mutta-keita
............................................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.