3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

2.7.12

Velkaunioni-EU:n kaatuminen on tosiasia


Tajuatteko te nyt viimein? EU:ta ei pelasta enää mikään.
EU:n pyramidihuijaus. Eu-story, finito, loppu, slut, ende.
Eduskunnan puheenjohtaja Eero Heinäluoma taitaa olla ainoa, joka uskaltaa toimia, kun muut vain aukovat päätään.

Nyt se on faktaa: meitä on huijattu. Suomalaiset ovat hölmöläisiä. Jutta Urpilainen valehteli vastauksessaan opposition välikysymykseen vakuuttaessaan, että: ”Ei mennä pankkitukeen”. Mitä tämä muuta on kuin pankkitukea? Hallitus ja eduskunta ovat olleet aivan liian kauan  täysin hukassa. Kukaan ei enää taida tietää mitään missä oikein mennään. 

Kysyn vain, mitä pahaa me suomalaiset olemme tehneet, että meitä on rangaistu näillä petollisilla ja valheellisilla päättäjillä, jotka eivät välitä oman kansansa hyvinvoinnista pätkääkään, vaan etusijalla näkyy olevan toisten valtioiden pankit ja finanssipelurit. Ilmiselvästi kyseessä on historian suurin ja röyhkein velkapyramidihuijaus, mitä ollaan ikinä nähty. Suomi on aivan turha uhri tässä yhä härskimmäksi ja kalliimmaksi muuttuvassa pelissä, ja nyt pitäisi jostain löytyä se rohkeus, jolla me lopetamme tämän Täydellisen Hulluuden.

EU:n roskapankkia kutsutaan EVM:ksi, ja Euroopan rupusakkimaiden pankeille annettavaa suoranaista pankkitukea kutsutaan ko. maiden valtiolle annettavaksi tueksi. Voi tsiisus! Luuletteko te valheelliset ja petolliset päättäjät todellakin, että me kansalaiset olemme tyhmiä? 
Kaiken tämän EU:n häröilyn keskellä  Heinäluona on päättänyt kutsua eduskunnan kesälomalta elokuun alussa ”hätäkokoukseen” (toivottavasti se on sitä mitä minä luulen ja odotan) ... ja tämä on todellakin vähintä mitä tällaisessa tilanteessa täytyy tehdä. Nyt on pantava mietintämyssy päähän ja mietittävä miten päästä ulos tästä pattitilanteesta, johon Katainen ja Urpilainen hölmöilyillään, valehteluillaan ja hallituksen ja eduskunnan tuella ovat Suomen veronmaksajat ajaneet.

Käytävähaastattelussa pääministeri Jyrki Katainen  kiisti tänään ylittäneensä toimivaltuutensa loppuviikon EU-huippukokouksessa, mistä oppositio on häntä aiemmin syyttänyt. Hän laittoi opposition esittämät syytökset osin julkisuudessa liikkuneiden väärien tietojen piikkiin. 

No, mistä hän olis saanut nuo ("Mikki-Hiiri) valtuutensa" ... ei ainakaan eduskunnalta? Niin kauan kun Kataisella ei ole esittää faktoja ovat nuo mukamas valtuudet "Mikki-Hiiri-valtuuksia".

Katainen oli selvästikin närkästynyt huippukokouksen ympärille kehkeytyneestä mediasodasta, joka on hänen mukaansa ollut poikkeuksellisen sekava. ”He ovat olleet aika paljon lehtien varassa. Tiedotussota on ollut vimmaista, ja on voinut saada vääriä käsityksiä” ... ”Eri mailla on tarve kertoa erilaisin sanankääntein siitä, mitä on päätetty. Se on ollut osaltaan vaikuttamassa siihen, että on tullut hyvinkin erilaisia tulkintoja” Katainen sanoi.

Mauri Pekkarinen kirjoitti tiedotteessaan, että :” Nyt näyttää siltä, että euromaat, Suomi muiden mukana, ovat valmiita suureen periaatteelliseen muutokseen, ongelmapankkien suoraan tukemiseen. Oma käsitykseni on, ettei pääministeri Kataiselle ollut tällaiseen ratkaisuun edes eduskunnalta saatuja valtuuksia”.

Katainen sanoi  maanantaina suuren valiokunnan kokouksen jälkeen, ettei suorasta pankkituesta espanjalaispankeille ole vielä päätetty, vaan se on vasta mahdollisuus. ”Itse asiassa tarkoitus on turvata veronmaksajien etu siten, että olisi kansainvälinen pankkivalvoja, joka olisi vastuussa myös pankkien pilkkomisesta. Silloin meillä olisi parempi tieto siitä, mitkä pankit kannattaa tappaa ja mitkä säilyttää. "Veronmaksajat saisivat omistusta pankeissa toisin kuin tänä päivänä. Tämän takia suora pääomitus voisi olla veronmaksajien etu, kunhan tiedetään, että pankkivalvoja tekee uusia vahvempia pankkeja.” Kataisen mukaan Suomi pääsee velkakriisistä ulos yhdessä euromaiden kanssa tai sitten kaikki kaatuu. ”Yksittäinen maa ei voi tässä itseään erityisesti pelastaa.”

Tajuatteko nyt hyvät kansalaiset miten tyhmää puhetta tämä on Suomen pääministeriltä: puhdasta kusetusta. Vaikka lukisitte sata kertaa tuon Kataisen suoltaman potaskan, niin ette löydä siitä mitään järkeä.

Kaiken kukkuraksi eri­tyi­ses­ti Hol­lan­nin  ja Suo­men vaa­ti­muk­ses­ta huippukokouksessa myös päätettiin eu­ro­alueel­le perustettavasta yh­tei­sestä pank­ki­val­vo­nnasta (!!!?). Ei liene kenellekään yllätys, että Saksa ei vaadi tällaista. Tavallaan Espanja "kiristää" Saksaa suostumaan velvoitteitta pankkitukeen, koska Saksalla on omia intressejä (eli oma lehmä ojassa), ja Saksa siksi suojelee Ranskan kanssa omien sijoittajiensa sijoituksia eritoten Espanjassa ja muissakin ko.EU:n  ”rupusakkimaissa” (tällä hetkellä kyseessä on ainakin Kreikka, Espanja, Portugali, Italia, Kypros). Suomalaisilla sijoittajilla ei ole nimeksikään sijoituksia näissä ”rupusakkimaissa”, joten minä en ymmärrää miksi suomalaisten pitäsi lähteä tukemaan näin pienenä maana näittten Euroopan  raharikkaitten sijoituksia ko. maissa.

Mutta mitä tämä ”pankkivalvonta” sitten oikeastaan on? Keskustan  kansanedustaja Mauri Pekkarinen  ja Perussuomalaisten Timo Soini arvostelivat aamu-TV:ssä  voimakkaasti pääministerin toimintaa.  Pekkarinen ja Soini olivat kanssani täysin samoilla viivoilla: eli, että tämä ”pankkivalvonta” on yhtä kuin askel kohti Liittovaltiota: siis enemmän yhteneväisyyttä, enemmän liittoutumaa, enemmän valvontaa  ... enemmän sitä sun tätä tarkoittaa selkokielellä --> EU on aivan pian yhtä kuin Eurostoliitto ... EU:n Liittovaltio, jolloin me menetämme viimeisetkin itsenäisyytemme rippeet.

Tätäkö me silloin halusimme, kun äänestimme menosta EU:hun? Emme, vaan meille nimenomaan vakuutettiin ja luvattiin 100%:sti, että liittyminen EU:hun ei veisi meiltä itsemääräämisoikeuttamme ja itsenäisyyttämme, vaan meille koituisi EU:hun menosta kaikkinaista hyvää: vaurautta, hyvinvointia, hintojen laskua, verotuksen helpottumista, palvelujen parantumista ja kaikenlaisen infrastruktuutin pranemista esim. teiden kunnossapidon, sairaanoidon yms kohentumista.

 Ja miten on käynyt? Retuperällä ollaan jo, ja suomalaisten  hyvinvoinnin totaalinen alasajo on jo tosiasia.

Olen jyrkästi sitä mieltä, että Keskustan ja Peussuomalaisten (ainoita järkeviä) on aloitettava yhteistyö Suomen irrottamiseksi oitis EU:sta, sillä  muutoin olemme tuhon omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.