3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

20.7.12

Nyt seurataan kaikkialla maailmassa pähkähullua Tosi-TV-sarjaa.

Tässä tosi-TV:n pähkähullussa sarjassa paljastuu kaikkien aikojen ja historian suurin  "pyramidihuijaus", "puhallus".

Kuka jää viimeiseksi? Ketä höynäytetään eniten? Kuka on se ”helppo-nakki”, jolle kaikki nauravat, ja joka lopuksi joutuu kaikkien maksumieheksi? 

New True-TV-Series "The  Jurneu to the Total Cataspohe". Starring Jyrki Katainen and Jutta Urpilainen.
Tässä uudet jaksot:

1:nen jakso: Höynäytys kreikkalaisittain, tukipaketti Nr 1, n. 30 mdr                                                         
2:n jakso: Höynäytys espanjalaisittain, heinäkuu 2012, tukipaketti Nr.1 Espanjan pankit (näin aluksi 30 mrd, luvattu kaiken kaikkiaan 100 mrd .. mikä ei riitä alkuunkaan)
3:s jakso: Italia haluaa päästä apajille, syyskuu, tukipaketti Nr.1, Italian pankit, 100 mrd)                   

4:s jakso: Espanja hamuaa lisää (syys-/loakauussa, tukipaketti Nr 2, Espanjan valtio, lue pankit, vähintään 300 mrd )
5:s jakso: Italia hamuaa lisää (marraskuu, tukipaketti Nr2, Italian valtio, lue mafiapankit, about 300 -500 mrd)
6:s jakso Kreikan jano ei sammu (joulukuu, tukipaketti Nr3, Kreikan valtio, ainakin 100 mrd)
7:s jakso. Muut alkavat herätä – Miksei meille mitään? (tammikuu, Kyprokseen, 150 mrd)
8:s jakso Belgia käsi ojossa - Meille kans! (helmikuu, Belgiaan 200 mrd)
jne jne ... Kunnes on loppujakson aika, jolloin päätähtenä on Angela Merkel  & Co. (Saksa & Ranska + muun maailman suuret sijoittajapankit).


Saksa & Co ovat EU:ssa ja eurossa mukana vain niin kauan, kunnes näitten maitten omien sijoittajapankkien omaisuus on saatu näillä ”kusetus-paketeilla” kotiutettua, ja sitten he vain yksiselitteisesti ilmoittavat, että jättävät EU:n ja euron  ... kuin rotat hukkuvan laivan. Ja kun yritämme sanoa, että se ei käy, niin he sanovat, että: ”Mikä tai kuka heitä voisi estää eroamasta?. Näyttäkää meille laki tai pykälä mikä estää EU–maita eroamasta sekä EU:sta että eurosta, sillä sellaista ei yskiselitteisesti ole olemassakaan”. Ja arvakkapas kuka viimeisenä jää kaikkien maksumieheksi ... Suomi, ja se tarkoittaa meitä suomalaisia ... sinua ja minua. Tai ei minua, koska alan oitis etsiä asuinpaikkaa jostain euromaitten ulkopuolelta. 

Tässä vaiheessa tulee esille rintarottingilla tämä täystuhoparivaljakko ”takuutus”- paperietten kanssa, vaatimaan vakuusrahojaan, mutta, kun tämä EU:ssa ja eurossa mukanaolon lasku on kasvanut pyramidihuijauksessa tähtitieteellisiin mittasuhteisiin ja on lopulta satojen miljardien luokkaa, niin Suomen  ” naurettavan pienet ” vakuudet häipyvät kuin pieru Saharaan ... eli Jutan vakuudet olivat kuin olivatkin ”Keisarin uudet vaatteet” ... eli pelkää ilmaa. Tyhjästä kun on paha nyhjästä. Kun ei oo mistä ottaa niin ei ooo mistä ottaa. Eikä tässä vielä kaikki ... takaaja maksaa. Nyt tulisikin heti saada aikaiseksi sellainen laki eduskunnassa, että noitten Kreikan ja Espanjan 1:ten tukipakettien  takauksien allekirjoittaja maksaa ... eli Jutta Urpilainen. Niinhän se on oikeassa pankkimaailmassakin tapana: takaaja, eli  takauspaperin allekirjoittaja joutuu maksamaan, silloin kun velkaa ottanut ei itse siihen kykene. 

Eihän kukaan hullukaan lainaa konkurssikyspsälle ja holtittomalle rahaa ja vielä  ”piikki avoinna taivasiin” mentaliteetilla ... ei kukaan.  Suomalaisilla pankeilla ja sijoittajilla ei ole nimeksikään riskejä konkurssikypsissä EU-maissa, joten tuo täystuhoparivaljakko ei saa minua vakuuttumaan maalailemalla uhkakuvia eräitten amerikkalaisten  pankkien kaatumisella, koska niissä kaatumisissa oli kyseessä aivan toisenlainen tapaus. Amerikkalaisten suurten pankkien romahduksia ei voi mitenkään edes verrata näitten konkurssikypsien EU-maitten tapaukseen. Katainen teki pahan mokan vetäessään esille kannustupuhueessaan nämä tapaukset eduskunnassa ja uhkailemalla niillä. Tämä osoitti vain sen millaisia untuvikkoja ja tosi emä tyhmiä meillä istuu edudkunnassa ja hallituksessa. Oppositio ei mene tähän halpaan, koska he ovat ottaneet asioista selvää, mutta muut kulkevat tuon täystuhoparivaljakon jäljessä sokeana kuin sopulilauma kohti totaalikatastrooffia.

Viisas on se, joka varmistaa saatavansa konkurssikypsältä, ja viisaana hän yrittää saada kaikki muut lainaamaan omilla takauksillaan lisää rahaa konkurssikypsälle, jotta hän itse kerkiää napsimaan saatavansa pois ennen totaalikatasrtrooffia. Ja näin tekivät ja tekevät Saksa ja Ranska & Co, ja he saavat sen  mitä haluavat.

Mutta mitä helevetin intressejä Suomella on olla tässä rosvo-joukossa ?!!! Kertokaapas minulle ja muille totaalikatastrooffista varoittaville edes yksikin hyvä syy jatkaa tätä hullutusta, ja perustelkaa myös se muulla tavalla kuin jatkuvasti jauhamalla tuota samaa potaskaa: ”... kasvun ja  viennin kannalta tärkeätä, työllisyyden kannalta .. ” ... jne jne ... koska me emme enää sulata tuollaista soopaa. Sillä, kun ei ole ruokaa, niin silloin ei ajatella vientiä ja kasvua ... sillä silloin näännytään nälkään.  Ja tällaiseen tulevaisuuteen  tuo täystuhoparivaljakko on meitä viemässä. 

Uskallan väittää, että heti kun Espanja on saanut nämä aluksi 30 mrd:n  euron tukipaketin, niin siitä muutaman sekunnin kuluttua rahat siirtyvät Saksalaisille ja Ranskalaisille ja muille ulkomaisille sijoittajapankeille ... Espanjaan ei jää senttiäkään, vaikka tämä täystuhoparivalajakko Katainen & Urpilainen Co melkeinpä silmät kyynelehtien näin kehtasivat eilen eduskunalle näin valehdella. Ja sitten on pikapuolin Espanjalle myönnettävän toisen kusetus-paketin aika, eli suunnitteilla oli maksimissaan 100 mrd kokonaistukipaketti Espanjalle ...eli tukipaketti Nr 2, ja se on vuorossa ehkäpä jo syyskuussa. Mutta minä sanon, että se ei riitä alkuunkaan, sillä valuuttapakoa Espanjasta ei saada mitenkään tyrehtymään. ... Joten mustalta näyttää tulevaisuus ... tosi pahalta. Ainoa valo tunnelissa olisi nyt vain tehdä raaka päätös hypätä pois heti tästä hukkuvasta Titanicista ... eli erota kylmästi vain EU:ta ja eurosta.

1 kommentti:

  1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.

    www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.