3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

19.7.12

Ovatko suomalaiset päättäjät tulleet HULLUIKSI ?!!


Eikö mikään mahti maailmassa saa järkiin suomalaisia päättäjiä (lue hallituspuolueita)? 
 
Sain käsiini lyhennelmän hallituksen tiedonannosta tuosta Espanjan pankkien tukemisesta, ja sitä vähäsen selailtuani löysin todella paljon kammottavia asioita; tässä vain yksi poiminta: ...” Pääomitustarve ja siihen käytettävä summa perustuu uusien stressitestien tuloksiin, jotka perustuvat ulkopuolisten tilintarkastajien 14 espanjalaisesta pankkiryhmästä syyskuussa valmistuviin tilintarkastuksiin. Tilintarkastukset kattavat 90 prosenttia Espanjan pankkisektorista.” ...

Siis, hey come on!!! Herätkää!! Pukki kaalimaan vartijana! Tuppurainen tarkastaa Tappuraista. EI, hei, tämä ei vetele! Ulkopuoliset tilintarkastajat = siis vain pankin ulkopuoliset, eikä ulkomaalaiset, kuten pitäisi olla. 
Lähes 60 miljoonan ihmisen Englanti ei lähde ollenkaan mukaan näihin hullutuksiin samoin eivät myöskään Tanska ja Ruotsi. Voisivatko päättäjämme perustella miksi ihmeessä pitää vain n. 5.5 miljoonan kansalaisen Suomen lähteä mukaan tähän järjettömyyteen? 

Nyt riittää! Espanol, Espanja, Spain, Bankia, catastrophe, katastrooffi, crash, romahdus, olemme tuhon omia.
Varoitan, että rahamaailman romahdus ja ruokapula on meitä lähempänä kuin osaamme odottaakaan. Tämän jopa globaalin katastrooffin ennustamiseen ei tarvita edes mitään profeettaa tai ennustajaa - sen voi jokainen itse päätellä.

Ottakaa nämä minun varoitukseni vakavasti, sillä emme voi näin pienenä kansana lähteä turvaamaan miljardien eurojen lainanotoilla raharikkaita Euroopan pankkeja, jotka ovat ahneudessaan ja holtittomuudessaan itse syypää kaatumisuhkaansa. Raharikkaat sijoittajat tässä menettävät sijoituksiaan – ei  köyhä kansa, koska heillä ei ole varaa panna vähäisiä rahojansa sijoituksiin. Me olemme noudattanet kuliaisina EU:n sääntöjä: Alppien eteläpuoliset maat eivät. Miksi me maksaisimme heidän törsäilynsä ja rikkomuksensa? Näissä tukipaketeissa on taloudellista etua vain rikkaille sijoittajille ja venälälisille rahanpesijöille (Kyproksen pankit) - ei köyhille. Te poliitikot ette enää onnistu vakuuttamaan köyhää kansaa väittämällä, että rikaitten pankkien ja sijoittajien etu on edellytyksenä köyhien onnelle ja hyvinvoinnille. Me emme enää usko teidän valheitanne. 

Koko ajan EU:n kristyssilmukka ja ote jäsenmaista tiukkenee. Lisää rahaa, lisää puskureita, lisää palomuureja, lisää valvontaa, lisää lakeja ja sääntöjä  jne, jne. Mitä muuta tämä on kuin menoa suoraa päätä kohti Liittovaltiota -  Eurostoliittoa. EU:n omaa lainsäädäntäöä (no bail out) klausulia 123 ja 125 rikotaan mennen ja tullen, ja "bail in"- klausulia (= "pelastakoot kukin maa itse itsensä") ei tunne enää kukaan. Taistelimme sodissa eroon juuri tällaisesta hirmuvallasta ja nyt olemme vapaaehtoisesti menemässä sellaiseen takaisin. 

Sijoittajien vastuut eivät taaskaan menneet läpi. Riskit jäävät siis EU:n euromaitten kansallisten valtioitten veromakansajille. Tulemme vielä näkemään sen päivän, kun köyhiltä yritetään "varastaa" rahat pankkitileiltä, mutta se ei helpolla onnistu, koska sillloin kansa nousee barrikaadeille.

Kreikasta virtasi ja virtaa yhä valtavasti varoja ulkomaille (lähinnä veroparatiisiin Kyprokselle), ja näin on käynyt nyt myös Espanjassa ja Italiassa: ”Rotat jättävät hukkuvan laivan”. Suunniteltu automaattinen rahasampo, roskapankki EVM tulee olemaan itsenäinen valvomaton ja pohjaton suo, "musta aukko",  johon yksikään sijoittaja ei sijoita varojaan, vaan ne varat riistetään veronmaksajien niskanahasta eli kansallisista budjeteista. 

EVM, musta-aukko, balck hole, roskapankki, automaattien ja kontroloimaton rahasampo, tarina, joka ei ikinä lopu, never ending story
Ja mitä seuraavaksi? Mikä EU-valtio on seuraavaksi konkurssikypsä? Kenties Kypros, Portugali, Italia Tämä ei ikinä lopu niin kauan kuin tätä rahan syytämistä pankeille jatketaan.

1 kommentti:

  1. Ookkona harkinnu kirjoitella Kansan Uutisten keskustelupalstalle, foorumi se on sekin.

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.