3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

4.7.12

Finlandisierung, suomettuminen, ja sen uusi merkitys.


    Finlandisierung on saamassa nyt kokonaan uuden merkityksen.
Finlandisierung in EU, suomettuminen EU:ssa
Suomalaisten  on uskallettava vihdoinkin sanoa ääneen, ettei keisarilla ole vaatteita ...eli: "Meitä on huijattu".

EU:n talouskomissaari Olli Rehn toppuutteli tänään viime viikon eurokokouksen tuloksista Suomessakin syntynyttä keskustelua: "Kun on otettu tärkeä askel, niin ei nyt saisi kenkä lipsua".

Valtiotieteen tohtori Sixten Korkman arvioi taasen tänään, että viime viikon EU-huippukokouksen päätökset ovat yksi askel liittovaltion suuntaan. 

Eurokriisissä poliittiset päättäjät ovat sekoittaneet asiat jo niin tehokkaasti, ettei kukaan oikein tiedä, missä mennään vai mennäänkö ollenkaan vai pitäisikö sittenkin olla menemättä tai tulematta sinne tai tänne

Veikkaan, että Hollanissa 12.9. 2012  pidettävät vaalit ja sen vaalitulos aiheuttaa sen, että Hollanti päättää irtautua rahaliitosta: Ja millaisen poliittisen myrskyn Suomen ja Hollannin ero EU:sta ja eurosta aiheuttaisi muualla EU:sa ja mitä siitä seuraisi? Ehkä ketjureaktio ja sitä myöten koko EU:n hajoaminen? ... Hmmm ... kenties.

Pitää muistaa, että piskuinen Suomi on tässä suuressa eurojengissä vain naiivin maksajan roolissa ja aiheuttaa eurossa pysyessään ennen kaikkea korjaamatonta vahinkoa oman maansa taloudelle ja kansalaisille. Jos n. 5,5 miljoonan asukkaan Suomi lähtee eurosta, niin miten n. 500 miljoonan asukkaan EU reagoisi siihen ? Ei mitenkään ... ei yhtikäs mitenkään, paitsi, jos jotkut muutkin maat saisivat saman ajatuksen, ja ottaisivat Suomesta mallia.

Olen takuuvarma siitä, ettei Suomi joutuisi minnekään Euroopan ulkokehälle EU:sta ja eurosta erottuaan, eihän Ruotsikaan ei-euro-maana siellä ole, ja hyvin näyttää Ruotsilla hyvin pyyhkivän.  Norja voi todella hyvin ilman EU:n jäsenyyttä, ja Islanti on nousemassa talousahdingostaan ilman EU:ta. Tietysti suuret euromaat ovat vihaisia tai oikeastaan hyvin, hyvin vihaisia Suomelle siitä, että Suomi uskaltaa edes haaveilla eurosta lähtöä, ja eron tapahduttua, se olisi raskas arvovaltatappio erityisesti Saksalle, Ranskalle ja Italialle, jotka ovat tottuneet sanelemaan muille maille, mitä tehdään, joten uskallampa väittää, että Suomi on niin pieni maa, että sen lähtö eurosta ei hetkauta millään lailla taloudellisesti EU-ryhmää, vaan se hetkauttaa EU-ryhnää ainoastaan arvovallallisesti.

Ja mitä eron jälkeen? Ei mitään … ei sitten mitään, paitsi että Suomessa alkaisivat asiat jälleen rullata ja vaurastuminen saisi vauhtia, ja kaiken tämän EU-hölmöilyn jälkeen saisismme taasen itse päättää omista asioistamme ja ennen kaikkeea ihka omaksi eduksemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.