3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

13.7.12

Italian ja Espanjan "munien keitto" menikin "uppomuniksi"


Italian pääministeri Monti vihjaisi Suomen syyllistyneen asiattomiin puheisiin, jotka olisivat johtaneet Italian ja Espanjan lainakorkojen nousuun. Siis, eli ”pohjoismaat” (tark oik. Suomi) olisivat puheillaan muka syyllisiä Espanjan ja Italian kurjimukseen. ... Eli: "seli, seli".

Tulee tässä ihan väkisinkin mieleen entisen aviomieheni ensimmäinen yritys keittää kananmunia. Kun munien keittäminen näytti jonkinmoiselta munakokkelikeitolta tai uppomunakeitolta, niin exäni väitti kiven kovaan, että munien on täytynyt olla valmiiksi rikki jo paketissa ollessaan. ... Eli: "seli, seli".

Perjantaina 13.7.2012: HS: Luottoluokitusyhtiö Moody's yllätti markkinat laskemalla Italian luottoluokitusta kaksi pykälää lähelle roskalainaluokkaa. Italian uusi luokitus on nyt Baa2; siis vain kaksi pykälää lähelle roskalainaluokkaa. Moody's varoitti, että harkitsee luokituksen laskemista vielä tältäkin tasolta. 

Luottoluokitus tarkoittaa arviota velanottajan takaisinmaksukyvystä, ja se vaikuttaa hintaan, jolla esimerkiksi valtio saa rahaa markkinoilta. Italian ja Espanjan valtionlainojen korot ovat viime viikkoina olleet historiallisen korkealla, eli lainanantajat epäilevät vakavasti näiden maiden takaisinmaksukykyä. 

Italia aikoo tänään perjantaina kerätä markkinoilta 5,25 miljardia euroa. Etukäteen toivottiin, että euromaiden alkuviikkoinen päätös Espanjan pankkituesta heijastuisi korkoihin suotuisasti, mutta mutta tämä Italian luottoluokituksen lasku uhkaa molempien maiden pelastustomia täysin päinvastaiseen suuntaan. 

Eli EU:n järkyttävä katsatrooffi eli romahtamien on jo tosiasia, kuten jopa pääministeri Katainen kuin taivaisen valaistumisen kohdanneena tässä mennä päivinä profetoi. 

Siis otetaampa alusta: Kreikka on jo periaatteessa konkurssissa, sitä ei pelasta enää mitkään pelastustoimet. Italia ja Espanja ovat konkurssikypsiä. Potugali on ollut koko ajan hiljaa ja hissukseen kuin "kusi sukassa" ja olettaa, että isojen maiden myllerryksessä ei kukaan huomaa, että se on ollut jo pitkään konkurssikypsä, ja perässä tulevat Irlanti ja Belgia. Ja kun konkurssien dominoefekti ("Lumipallovyöry": lue aiempi kirjoitukseni) saa tarpeeksi kauan jatkua, ovat vuorossa peräjälkeen muut EU-maat, sillä nämä maat ovat taloudellisesti kytköksissä (riippuvaisuussuhteessa) konkurssimaihin. Taloudellisesti riippuvaisten ja toisiinsa kytkeytyneitten EU-maiden ulkopuolelle jäävät  pohjoismaat Tanska ja Ruotsi Suomea lukuunottamatta, koska Suomi joutuu typerien päättäjiensä vuoksi viimeisenä kaikkien maksumieheksi. Tämä tarkoittaa selkokielellä sitä, että Suomen vastuut euromaiden pelastusyrityksistä kasvavat sellaisiin mittoihin, että meillä ei ole sellaiseen varaa omaa talouttamme ja hyvinvointiamme vaarantamatta.

Aikaisemmin Urpilainen on vannonut vaalilupauksissaan, että vaadimme täydet vakuudet, eli se tarkoittaa 100% ... eikä 40%. Eikä tässä vielä kaikki: sillä kaikkihan me tiedämme ja tajuamme, että todellisuudessa Suomen vaatimat "vakuudet" ovat kuin "Keisarin uudet vaatteet" (lue aiempi kirjoituksni tästä aiheesta) ... eli todellisuudessa niitä ei ole olemassakaan; ne ovat yhtä tyhjän kanssa silloin, kun nämä konkurssikypsät maat menevät konkurssiin. Viimeistään silloin kun EU on romahtanut ... jäämme näppejämme nuolemaan, sillä joudumme takaajina maksamaan näitten maiden velat. Kun näitä "virtuaalivakuuksia" sitten luvataan Suomelle, niin tämä hölmöläiskansa huokaisee helpotuksesta, kun saatiin edes jotain, ja etenkin Urpilaisen "armottoman painostuksen" ja "taktisten riemuvoittojen" ansiosta. Kirjoitin mm. jo aiemmin tässä blogissani millaisia nämä "vakuudet" tulevat olemaan, eli: 1) Ne ovat salaiset (heh ...ymmärrettävistä syistä), 2) Niitä ei halua mikään muu euro-maa (heh ... miksikähän ei?), 3) Niitä ei ymmärrä Urpilainen itsekään, 3) Olli Rehn nauraa honottaa niille EU-kamujensa kanssa julkisesti, 4) SDP:n ja Kokoomuksen kansanedustajat hehkuttavat niitä suorastaan fantastisiksi ja järjen riemuvoitoksi.

Hei, ihan oikeasti eikä leikisti, aivan todellisena vaarana on, että  me suomalaiset ajaudumme takaajina ja maksumiehinä nälkäkuoleman partaalle, elleivät suomalaiset poliititkot nyt heinäkuun kokouksessa päätä viisaasti erota EU:sta ja eurosta .... heti.  Aika on nyt kortilla eikä pähkäilyyn ja jahkailuun ole enää nyt meillä varaa. Kohta on  jo myöhäistä perääntyä. Nyt on ryhdyttävä tositoimiin EU:sta ja eurosta eromiseksi.

Suomalaiset poliitikot, eritoten Kokoomus ja SDP, aikovat nyt poliittisilla toimillaan "pelastaa" koko EU:n romahtamisen oman maamme turvallisuutta ja hyvinvointia uhaten,  mikä taasen on risitriidassa Suomen perustuslain kanssa. Jos nämä hallituspuolueet pitäisivät kiinni Suomen perustuslaista ja toimisivat sen rajoittamissa valtuuksissa, olisi heidän nyt järjestettävä vähintäänkin kansanäänestys Suomen mukanaolosta  EU-maiden pelastusyrityksessä. Suomen perustuslain toisen pykälän mukaan kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Koska perustuslain 94:nnen pykälän mukaan kansainvälinen velvoite ei saa vaarantaa valtiosäännön kansallisia perusteita, olisi nyt viimeistään järjestettävä kansanäänestys siitä, ollaanko mukana euromaiden pelastusyrityksessä ja sitä myöten ajutua automaatisesti EU:n Liittovaltioon, vai haluavatko suomalaiset irrottautua Titanicin tavoin tuntemattomiin syvyksiin uppoaavasta EU:sta ja eurosta. Eli, että hallituspuolueitten mielestä suomalaisten olisi nyt vain parempi hypätä sokkona samaan veneeseen muitten EU-maitten kanssa ja soutaa veneessä muiden mukana vaikka edessä on selvääkin selvemmin näkyvissä Niagaran putoukset?

"Katainen & Urpilainen & Rehn Co" ei voi ja saa pakottaa suomalaisia olemaan mukana EU:ssa ja eurossa ja sitoutumaan yhä syvempään liittoutuman eli EU:n Liittovaltioon (lue Eurostoliittoon), sillä kyseessä olisi selvääkin selvempi  kansallinen rikos Suomen perustuslakia vastaan.  


Onko Suomi kohta enää vain osa Eurostoliittoa ilman mitään itsemääräämisoikeuksia ja itsenäisyyttä? Economic catastrophe in EU. Finanzielle katastrophe in EU
Suomalaisia ei voi eikä saa tämä hallitus viedä kohti EU:n Liittovaltiota, koska se olisi samaa, kuin yritettäisiin tunkea käärmettä väkisin pyssynpiippuun: se ei tule koskaan onnistumaan ... ei ikinä, eikä kuuna päivänä, sillä isämme eivät taistelleet ja kuolleet sodissa ”Eurostoliiton” takia ja vuoksi, vaan Suomen  itsenäisyyden  ja suomalaisten itsemääräämisoikeutemme vuoksi.

On täysin aiheellista ja rehellistä maalata nyt sinälle sellainen kauhukuva, että Kreikan tukipaketin muista takaajista Espanja, Italia ja Ranskakin ja lopulta myös Saksa menevät nurin, sillä dominoefektin vaikutuksesta kaikki on mahdollista. Jos näin käy, niin silloin me suomalaiset joudumme sodalla taistelmaan itsemme ulos EU:n velka-/takausvankeudesta. Euro on ollut olemassa vain 12 vuotta ja jo nyt olemme tällaisessa katsastrofaalisessa kriisissä. Mitä korkeammalta EU:sta pudottaudumme sitä suurempi on todennäköisyys sodalle.


Tulee väkisinkin mieleen kommunismin kaatumisen vuodet 1990-91, jolloin Baltian maat ilmoittivat yksi toisensa jälkeen eroavansa Neuvostoliitosta. Silloinen NL:n presidentti Gorbatshov vastasi, että ei se käy, koska missään laissa ei ole mitään pykälää, jonka mukaan näin voitaisiin tehdä. Eroaminen kävi lopulta päinsä, vaikka säädös puuttuikin. Mikä siis estää Suomen eroamisen EU:sta? Ei mikään eikä kukaan eivätkä mitkään säädökset, koska sellaisia ei ole.

P.S. Timo Soini, tiedät toki varmaan itsekin, että on aika valmistautua ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin ja hallitusvastuuseen Keskustan kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.