3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

23.7.12

Venäjän TV:ssä nauretaan Suomen EU roolille


Venäjän TV:n uutisankkuri on tikahtua nauruunsa lukiessaan Suomen "uusista vakuuksista".  
Katso video Venäjän TV:n uutistallenteesta YouTubesta. Klikkaa linkkiosoitetta.

http://www.youtube.com/watch?v=BP0gdXWc7Dc
 
Videossa on suomenkielinen tekstitys - siis "mukamas" käännös. Katso ja naura mukana, sillä se on ainoa mitä me voimme tässä tilateessa enää tehdä, kun rahojamme on viskattu ja tullaan viskomaan sinne sun tänne pitkin Eurooppaa ilman, että meiltä on kysytty tai kysytään mitään, ja "piikki" on edelleen auki taivaisiin. 

Aina välillä minulle tulee sellainen olo, että suomalaiset ovat jossain kumman psykoosissa, kun nämä urpolaiskataiset tuusailee mitä ne tuusailee ilman, että yksikään päättävässä oleva heidän touhujaan ihan oikeasti kyseenalaistaa. Siis, hei miettikää ihan oikeasti mitä tuo "täystuholaisparivaljakko" on tänhän asti oikein tuusaillut.

Jollei ylläoleva linkki videoon avaudu, niin kirjoita youtuben  "haku"-sarakkeeseen  nämä hakusanat: Vakuudet espanjalle Venäjän telkussa nauretaan Suomen EU roolille


2 kommenttia:

  1. Hyvä, että sanot "mukamas" käännös. Selvennetään nyt kuitenkin, että alkuperäinen video koskee huumeviljelmää Kanadassa, eikä sillä ole mitään tekemistä tuon "käännöksen" kanssa.
    Mutta saahan näitä pilavideoita itse kukin tehdä halujensa ja kykyjensä mukaan...

    VastaaPoista
  2. Niin saa. ... Ja, muuten, olen itse lukenut Venäjän kieltä pari vuotta kanslaisopiston kursseilla, ja sen verran itsekin oitis ymmärsin, että hupivideohan tuo oli, ja todella karhuista ja jostain pesukarhustakin siinä puhuttiin ja huumeista. Siinä vaiheessa uutisankkurilta petti pokka, kun hän luki "skriiniltä" tekstin, jossa kerrottiin, että olipa sillä tavattu jopa pesukarhukin "vartioimassa" huumeviljelmiä.

    No, mutta todella hauska hupikäännös joltain suomalaiselta kumminkin. Joten ei tässä surkeassa taloustilanteessa voi enää muuta kuin nauraa.

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.