3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

17.7.12

Enneuni v. 1997, Euroopan ja muun maailman talouskriisi


17.7.2012: TIEDOKSI: Uusi Suomi – sivuston kautta olen saanut niin paljon kyselyjä tästä profetianisesta enneunestani, joten julkaisen tuon unen jälleen kerran tällä sivustollani, koska jotkut eivät ole löytäneet sitä ja jotkut taasen eivät jaksa skrollata sivuja alaspäin.
......................................................................................
Enneuni v. 1997, Euroopan ja muun maailman talouskriisi
Enneuni, profetiaaninen enneuni v.dlta 1997, Anne Lindell. Kun Italian rajat murtuu EU hajoaa - taloudellinen katastrooffi- kaikki romahtaa.

Anne Lindellin profetianinen enneuni  pahasta talouskatastrooffista

Esipuhue, kirj. 16.2. 2012, Anne Lindell:

Nyt eletään parhaillaan tätä enneuneni aikaa. Enneuneni tapahtumat alkavat tulla toteen aivan lähiaikoina ja jopa lähipäivinä. Se seikka, että asiat Euroopassa ja maailmalla ovat menneet niin kuin ovat menneet, palautti mieleeni nyt taasen ja jälleen kerran tämän enneuneni vuodelta 1997 ja minusta tuntui tärkeältä laittaa se myös  tänne blogillenikin. Jos enneuneni pitää paikkansa, ja taloudellinen katastrooffi on factum (tosiasia), niin EU tulee myös hajoamaan ja kaatuu omaan mahdottomuuteensa, sillä se on talous– ja rahaliitto ja perustuu nimenomaan jäsenmaiden talouden vakauteen.  Tätä vakautta ei enää ole. Tuossa enneunessani ennustettiin, että EU:n kriisi alkaisi Kreikasta,  ja nyt nämä ennustukset ovat par´aikaa  toteutumassa. Kreikka ajatuu konkurssiin ... se on jo tosiasia, ja jonka talousasiantuntijat jo tunnustavat. Kreikan konkurssia ei  enää voi kukaan tai mikään taho kieltää. Ehkä Kreikan konkurssia ja pakko-eroa EU:sta yritetään estää ja pönkittää pakkotuilla (lainoilla), mutta tämä vain pahentaa tilannetat ja nakertaa EU:n entistäkin hauraampaa kivijalkaa.

......................................................................................

On elokuu v. 1997 ja näin seuraavan unen. Unessa istuin hämärtyvässä illassa eräänlaisella kaiteella ankealla ja betonisella pihamaalla, ja katsoin keski-ikäisen miehen kanssa isoa kylttiä varastomaisen rakennuksen tai kenties hylätyn hallin suurten ulko-ovien yläpuolella. Kyltissä luki sana  "Förråd” (suom. Varasto). Mies puhui hiljaisella äänellä, pää painuksissa alaspäin, hieman tuskaisesti, mutta kuitenkin rauhallisesti ja  melkein kuiskaten: ... Ruokavarastoja täytyy täydentää, sanoi mies, myös siemenviljaa, perunoita ja siemeniä on oltava varastossa tuleville vuosille. Sanoin, että kyllähän meillä nyt ruokaa riittää ... sitähän on jo yli tarpeen. Niin nyt, sanoi mies,  mutta entä kun maailmalla alkaa valtava liikehdintä? Mikään silloin ei oikein toimi. Pakolaisten vuoksi Suomen väkiluku on silloin aivan toista kuin nyt, ja osaa vainotaan. Aivan 2000-luvun alussa  tulee olemaan samaan aikaan yhtäällä ääretöntä rikkautta ja hyvinvointia ja toisaalla nälänhätää ja pahoinvointia. Eritoten vuodet 2008 ja 2009 tuleevat olemaan rikkaalle Yhdysvalloille ja joillekin Euroopan välimeren maille todella vaikeata laman aikaa. Kreikassa paljastuu pahoja väärinkäytöksiä, jotka johtavat Kreikan valtion ja kansan suuriin kärsimyksiin, ja perässä tulevat seuraavassa järjestyksessä vuoden 2011 kesästä lähtien Portugali, Espanja ja Italia. Häikäilemättömät väärinkäytökset  tulevat julki ja näissä maissa kaikki tulevat kärsimään eräitten harvojen valtaapitävien henkilöitten petoksista. Näissä maissa ihmiset saavat kokea uudestaan ja jopa pahempana sen mitä oli Euroopassa 1990 luvun allussa, koska näihin maihin alkaa virrata satojatuhansia pakolaisia, jotka järkyttävät muutenkin heidän heikkoa talouspohjaansa. Lopulta Italian tilanne puhkaisee todella pahan kriisin kaikialla Euroopassa ja kaikilla sektoreilla: rahamaailmassa, työllisyydessä, ruokapulassa, pakolaisongelmassa. Italialaiset eivät edes kykene valvomaan rajojaan, joten ei-toivottujen ainesten virtaaminen Afrikasta jopa Euroopan pohjoisosiin on valtavaa. Lohdutukseksi meille suomalaisille, että sillä hetkellä niin Suomessa kuin muualla Skandinaviassakin ovat asiat muuta maailmaa paremmin. Norjaa aletaan kadehtia, ja yht´äkkiä kaikki muut Euroopan valtiot haluaisivat olla yhtä kauaskatseisia ja  riippumattomia kuin Norjalaiset. Huokaisin ja sanoin: minnekkä me sitten voisimme paeta, Ruotsiin, Norjaan? Mies sanoi, että ei kannata paeta ... yrietään vain selvitä jotenkin. Mies otti minua molemmista olkapäistä kiinni lujalla otteella ja sanoi: Me kestetään – uskotko? Nyökkäsin kyynelleet silmissä. Mies nousi ylös ja lähti kävelemään hartiat kumarassa poispäin  ... Tähän heräsin.. 

........................................................................................................
Jälkikirjoitus: Omia mietteitäni heti herättyäni v. 1997:

Uskon, että Jumala ilmoittaa uhan ja vaaran edellä profetianisesti ihmisille jollain tavoin ennakkoon näyttämällä unessa tai näyssä eräänlaisia ennakkovaroituksia, koska me olemme  menossa kohti todella vaikeita  aikoja, jolloin kaikkialla maailmassa tulee olemaan valtava puute elintarvikkeista, niin myös täällä rikkaassa Skandinaviassa. Ja aivan ilmeistä on, että meillä on tuolloin vielä suhteellisen hyvin asiat. Luulenpa, että  suuret pakolaisvirrat alkavat Italian kautta, sillä  Italiahan on aika lähellä maantieteellisesti Afrikkaa. Ehkä Afrikkaan tulee nuoreten työttömyyttä, ja  että niin suuret ihmismassat lähtevät liikkeelle, että niitä pidätä enää mikään, paitsi raja-aidat ja sotilaat. En tiedä, mutta jotain todella pahaa siellä kyllä kumminkin tapahtuu. Jeesus sanoi, että meidän tulee valvoa ja seurata merkkejä, joten otaksun, että Jeesuksen omille annetaan jonkinlainen selvä merkki, jonka vain he ymmärtävät, että ” nyt se alkaa” ... lopun aika. Tämä minun enneunenikin oli ehkä myös jonkinlainen ennakkovaroitus. Eikö Jeesus sanonutkin, että lopunajoilla jopa lapset ja nuoretkin ennustavat.
................................................................................................................

10 kommenttia:

 1. Kiitos Anne.

  Room. 8:22 Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti;

  Jeesuksen pyhien lunastus lähenee. Siinä olkoon toivomme.

  Room. 8:23 eikä ainoastaan se, vaan myös me, joilla on Hengen esikoislahja, mekin huokaamme sisimmässämme, odottaen lapseksi-ottamista, meidän ruumiimme lunastusta.

  VastaaPoista
 2. Kirjoitan tätä 14.9. 2015. Viime päivinä olen nähnyt pakolaisvirroista kertovia uutisia ja eritoten näin kuinka Itävallassa ja Unkarissa pakolaisia "virtasi" suurina joukkoina kävellen pitkin rautatieraiteita ja maanteitä (moottoriteitä oli suljettu ihmisvirran vuoksi) ... havahduin, koska muisti aivan selvästi, että tuossa 1997 unessa näin juuri tuollaisia kuvia. ... valtavasti ja suurina joukkoina ihmisiä virtasi Eurooppaan, Skadinaviaan ja Suomeen. Kuululkaa hyvät ihmiset, vaikeat ajat on tulossa. Nyt ei pitäsi ensinkään kenenkää lakkoilla, sillä säästöt tulevat olemaan jatkossa pakolliset. Ammattiliitot vievät meidät ahdinkoon. Alkää ihmiset lakkoilko - menkää töihin, niin kauna kuin tellä on vielä töitä. Rakentakaa, investoikaa sillä jatkossa kaiiki hinnat nousee. Julkisissa kuluissa ja palkkamenoissa ja tietyistä etuuksista tulee säästää, mutta jos kansalaiset alkavat panna tulojaan sukan varteen, niin silloin kaikki pysähtyy (nain tehtiin ja tehdään Kreikassa). Ei, valuutta tulee pysyä kotimaassa ja veroparatiiseihin sijoittaneet (myös valtion yhtiöt) on saatava lain voimalla kotiuttamaan varoja ja sijoittamaan ja investoimaan ne kotimaan tuotantoon. Tämä saa aikana todella nopeaa kasvua.

  VastaaPoista
 3. Anne, ei ole mitään ns lopun aikaa. Käsittääkseni ainoastaan vanhat rakenteet romahtaa luonnonmullistusten lisäksi.

  Veedalaisen perinteen mukaan ihmiskunta on nyt ollut muutaman vuoden sellaisen aikakauden alussa, jota voi sanoa taivas maan päällä. Se aikakäsite on melko erilainen länsimaiseen verrattuna. Tuo hieno jakso on pituudeltaan 10 000 vuotta keskellä 420 000 vuoden pimeää jaksoa.

  Kaikki nuo kuonnonmullistukset ja taloudelliset romahdukset on vain siirtymäkauden turbulensseja.

  ---------------
  Kirjoitit:
  "valuutta tulee pysyä kotimaassa ja veroparatiiseihin sijoittaneet (myös valtion yhtiöt) on saatava lain voimalla kotiuttamaan varoja ja sijoittamaan ja investoimaan ne kotimaan tuotantoon."

  Pääministeri sanoi loppukesästä jotain samanlaista. Siitä ei kuitenkaan kuulunut mitään yhteiskuntasopimuksen yhteydessä. Noinhan se on, ettei ruoho ole sen vihreämpää aidan toisella puolellakaan.

  VastaaPoista
 4. Jaa että veedalainen perinne on viisaampaa kuin Raamattu. Älä viitsi..

  VastaaPoista
 5. Jaa että veedalainen perinne on viisaampaa kuin Raamattu. Älä viitsi..

  VastaaPoista
 6. https://www.youtube.com/watch?v=8r-e2NDSTuE Herätkää tähän vuosisataan, te ette ole jumalan luomia, te itse teette itsestänne jumalaa. Tiede ja henkisyys tulee tuhoamaan taikauskot, menkää meditoimaan ja toivokaa parasta, rakkaus ja rauha on elämän tarkoitus.

  VastaaPoista

 7. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 3000 € 3.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
  takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
  Jumala siunatkoon teitä......

  VastaaPoista
 8. Vuosisadasta ja vuosikymmenestä toiseen jatkuvaa lopun ajan ennustusta. Halutaan olla mukana tässä melskeessä,mutta vielä ei ole tärpännyt. On vaatinut tarkistuslaskelmia ja -tulkintoja. Jälkikäteen ennustaminen on onnistunut paremmin.

  VastaaPoista
 9. Minä näin tällaisen unen helmikuussa 2017. olin pienessä lautarakenteisessa mökissä metsän keskellä, siellä oli muitakin ihmisiä, niin. 7-10 henkilöä, minulle täysin tuntemattomia. rukoilimme siellä piilossa ja sylissäni oli Jeesus Kristus vauvana kapaloissa tai kääreissä, ihmettelin siinä kuinka hän on niin pieni, kun tiesin kuitenkin, että oli aikuisena kuollut. siinä rukoillessamme tuli joukko sotilaita aseineen, me kaikki juoksimme karkuun henkemme edestä, minä tulin johonkin parkkipaikalle ja ihmettelin siinä unissani, että onpa paljon Lada merkkisiä autoja, parkkipaikka oli täynnä niitä. Menin peloissani yhden Ladan alle piiloon ja näin kuin aseistettu sotilas tuli minua kohti, tiesin, että hän tiesi missä olen ja hän ampuisi minut. siihen heräsin. rukoilin ja kysyin Jumalalta, että milloin tämä alkaa. nukahdin uudelleen ja unessa minulle sanottiin, saksa 9/18.siihen taas heräsin. Jos pitää paikkansa, niin ei ole paljon enää aikaa.

  VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.