3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

17.7.12

Timo Soini vaatii kansanäänestystä euroalueiden tukipaketeista.


Timo Soini Jämsässä: "Kansanäänestys EU:n  tukipaketeista! " ...Tä! Nytkö vasta Timo heräsi?
Turun Sanomat 16.7.2012   Quote: ....” Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mielestä Suomessa pitäisi jatkossa järjestää kansanäänestys euroalueen tukipaketeista” ... ”Jämsässä puhuneen Soinin mukaan Espanjalle kaavailtuun apupakettiin kansanäänestys ei ehtisi. Hän uskoo, että apupaketti ei kuitenkaan jää viimeiseksi. Soini sanoo lehdelle, että kansanäänestyksen voisi järjestää syksyn kuntavaalien yhteydessä, koska silloin vaaliluettelot ovat ajan tasalla. Kuntavaalit pidetään 28. lokakuuta.” ...”  Espanjan lainaohjelma on tarkoitus hyväksyä euroalueen valtiovarainministereiden kokouksessa perjantaina.”....

Mitenkä tässä minusta nyt vain tuntuu siltä, kuin että Timo Soini olisi voinut esitää tuon vaatimuksensa kansanäänestyksestä hieman aikaisemmin keväällä, kun jo tiedettiin tasatarkkaan millaisiin tsilioonaluokan apupakettisopimuksiin nämä emätyperät kansanedustajamme Suomen veronmaksajat näillä ”jaa” äänillään sitouttavat.

”Seli, seli”...Timo! Et onnistunut vakuuttamaan minua. Ollaan muka niin kansan puolella ... niin kansan puolella, jotta ...  Kun toimii tarkoituksellisesti liian myöhään, ei se vakuuta enää ketään ... eikä liioin minuakaan. ...  Joten se siitä. Ei mulla muuta.

3 kommenttia:

 1. Totta, politiikassa on syytä tutkia ja miettiä toimijien sanojen ja tekojen AJOITUSTA.

  Taidat tehdä itse nämä kuvat? Ainakin iskeviä, niistäkin voisi jossain vaiheessa vaikka kerätä kollaasin kansien väliin

  VastaaPoista
 2. Monet ovat laillasi kyselleet, että onko luvallista käyttää tuollaisia kuvakollaaseja (tietonomanipuloituja) kuvia tällaisella julkisella keskustelusivustolla? Kyllä on, jos ko. kuvat ovat itse tehtyjä ja minun ovat. Pientä ja viatonta satiiria ja ivaa tulee julkisuuden henkilöitten ja eritoten poliitikkojen sietää, se on julkisuuden hinta, mutta vältän henkilökohtaisuuksiin meneviä loukkaavia kollaaseja. Rajan vetäminen loukkaavan kuvan ja karikatyyrin välillä on joskus todella vaiketa, ja jokin yhtymäkohta voi antaa houkuttavan aiheen ylittää tuo rajakynnys. Mutta, jos koko ajan pelkää, niin kuvista tulee latteita ja mitäänsanomattomia. En myöskään kiellä muita käyttämästä, levittämästä minun kuvakolaasejani, kunhan vain eivät mainosta niitä omiksi luomuksikseen. Olen ammattivalokuvaaja, taiteilija, graafikko ja tietokonekuvankäsittelijä, joten tällaisten kuvien väsääminen julkisesta ja kaikille avoimesta materiaalista on helppoa ja nopeata ... no broblem. Tehkää perässä, mutta muistakaa missä raja kulkee!

  VastaaPoista
 3. Kysyttiinkö jotain laillisuudesta? Ei silti hyvä tuokin tietää..

  VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.