3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

11.7.13

U.S.A. jäänyt kiinni "rysän päältä": Bostonissa: valehyökkäys.

Artikkeli julkaistu Uusi Suomi-verkkolehdessä 21.4.2013 ja siihen tuli  117 kommenttia, joita voit käydä lukemassa täällä: 


Obama wan Kenobi, NWO, UMJ, illuminati, antikristus, antichist, EU, euro, crash, romahdus
Nyt ensimmäistä kertaa U.S.A on jäänyt  Bostonissa kiinni "rysän päältä"  törkeästä poliittisesta henkirikoksesta, valtioterrorista. Ensimmäistä kertaa ihmisillä on kaikkialla maailmassa ollut mahdollista saada  runsasta kuva- ja videodokumentointia itse tapahtumapaikalta (kiitos kännykkäkameroitten, Facebookin, YouToben ja Internetin), ja nyt todella laajat kansalaisaktivistipiirit  tekevät tehokasta, koordinoitua ja riippumatonta tutkimusta yhdessä eri maitten vaihtoehtomedioitten kanssa. Valtioitten valtamediat ovat laskusta poissa, kuten esim meidän Yle, ... ihan pihalla, sillä heidän uutismateriaalinsa tulee uutistoimisto Reutersin linjojen kautta ja EU:n ”uutissiivilän” suodattamina. Siis meille tarjotaan informaation (tiedon) sijasta disinformaatiota (valhetta, sumutusta).

Perjantaina (19.4.) noitten U.S.A.:n "virallisten selitysten" jo kertaalleen ja täydellisesti romahdettua käynnistettiin Bostonissa teurastusta muistuttava ajojahti, joka on näyttäytyi kaikkialle maailmalle törkeänä ja fasistisena näytöksenä. Näitä nuorukaisia ei ilmeisesti edes halluttu kiinni elävinä. He pakenivat paniikissa ja henkensä edestä. He tiesivät, että heidät tapetaan, ja siksi he eivät voineet antautua. Perjantaina pääepäiltyinä toinen veljeksistä ammuttiin heti kuoliaaksi, ja toinen on vakavasti loukkaantuneena poliisin hallussa. Korkeintaan nämä nuorukaiset olivat harhautettuja ( aivopestyjä) ”palkkasotureita”. Nähtäväksi jää miten käy tuolle eloonjääneelle nuorukaiselle. Epäilen pahoin, että hänet tapetaan sairasvuoteelle, jollei ole jo tapettu. Tässä nähtiin livenä ”White House on the Run” - Valkoinen talo toiminnassa. Pointtina tässä artikelissani on se, miten viranomaiset toimivat, ei itse terroriteko tai edes mitkä oli tekijöiten motiivi. Eli, mitä tästä viranomaisten toiminnasta on meidän pääteltävä.

Kuuntele Verkkomedian erikoislähetys, radiohaastatelu Putkosen ja Vehkalan NWO havaintoja  koskien tilannetta Bostonissa. Mitä Bostonissa ihan oikeasti nyt tapahtuu ja mistä saattaa olla kysymys tässä erikoisessa tilanteessa. 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=7623
Haastattelu on pitkä, (1 t. 15 .min,), mutta se kannattaa todella kuunnella loppuun saakka. Ette kadu, vaan kiitätte vielä minua, että autoin teitä avaamaan silmänne.

Maailmanlaajuisen vaihtoehtomedioitten yhteistyön tuloksena on kokonaiskuva Bostonin tapahtumista saanut nyt aivan toisenlaisen käänteen. Kyseessä oli mitä ilmeiseimmin n.s. ”false flag”-hyökkäys, eli vale-terrorismivastainen-hyökkäys, joka kuuluu NWO:n, eli, suom. UMJ:n, Suureen Suunnitelmaan, ja sitä voi silloin luokitella puhtaaksi valtioterrorismiksi eli historiassa tunnetummalla nimityksellä ”fasismiksi”.

Jollet tiedä mitä NWO (UMJ) tarkoittaa ja on,, niin lue tästä. Omassa poliittisessa blogissani lyhyt tutkielma NWO.sta
http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html

Tarkoituksena on nyt U.S.A.ssa ajaa kansalaisten piiriin turvaattomuuden tunne ja siten kiristää turvaroimia, joka johtaa yhä tiukempaan ”iso-veli-valvoo”-systeemin eli kansalaisten seuranta- ja valvontajärejstelmän,  jonka perimmäisenä tarkoituksena on säädellä ja valvoa ihmisten vapautta – eli orjuuttaa NWO:n valtapyramidin alemmilla tasoilla olevia kansankerrostumia. Vapaita ovat vain tämän järjestelämän (pyramiidin) huipulla olevat henkilöt, tahot ja etujärjestöt. Heidän vapautensa tulee olemaan  rajatonta ja he ovat lainsäädännön ja rangaistusten ulkopuolella, eli nauttivat legimiteteettisuojaa (koskemattomuussuojaa) ... siis,  jos tämä NWO:n ”Suuri Suunnitelma” toteutuu.

Miksi nyt toimitaan NWO:n taholta näin radikaalisti ja jopa provokoivan jyrkästi? Siksi, koska on ilmennyt laajaa ja jopa globaalia kansalaistottelemattomuutta. Kansojen syvät rivit ovat alkaneet epäillä, että ihmisiä on johdettu tietoisesti valta- ja rahaeliitin taholta harhaan, ja että jokin ”ylempi” ja todella vaikutusvaltainen ja salainen taho yrittää koko ajan sumuttaa ja jakaa disinformaatiota ja ryöstää vähävaraisilta rikkaille, koska he tietävät, että U.S.A:n ja EU:n rahatalous tulee hyvin pian romahtamaan – koska sen annetaan romahtaa. Siksi nuo rahamaailman ökyrikkaat  eliittisuvut ja sijoittajat sijoittavat rahansa veroparatiiseihin, kultaan, kiinteistöihin ja tontteihin ja muuhun helposti takaisin rahaksi muunneltavaan omaisuuteen. On menossa maailmanhistorian suurin ryöstö, omaisuuden siirto köyhiltä rikkaille, ja me täällä Suomessa jopa siunaamme sen, ja sumuttajat sanovat, että se on hyvä – se on eduksemme. Eli, sairaalloisen emätyhmä hallitus ja eduskunta mahdollistavat tämän toteutumisen, sillä päättäjämme ovat täysin bilderbergiläisten aivoepesemiä.  Presidenttimme ja pääministerimme ovat aivopestyjä bilderbergiläisiä illuminatisteja eli NWO-läisiä, ja  Uripilainen siinä siivellä älyttämyyden huippuna seuraa kuin hanhi lauman mukana. Kiitos tämän katasrofaalisen hullun valtiomme valtakoneiston me olemme mukana tiiviisti tässä NWO:n Suuressa Suunnitelmassa. Toisenlaisella kokoonnpanolla me emme olisi antaneet tämän mennä näin pitkälle, vaan olisimme jo aikoja sitten eronneet EU.sta ja eurosta. Oppositiomme on hampaaton, heikko, ja ”six-pack”-hallitus tekee edelleenkin mahdottomaksi hallituksen kaatamisen parlamentaarisin keinoin.

Katso nämä lyhyet video-shotit, mitä Niinistö ja Katainen sanovat, niin tiedät että puhun totta ja tiedät kuka valehtelee, ja nyt tiedät myös miksi he valehtelevat.
http://www.youtube.com/watch?v=nSM_87DEPUk

Ilmeisesti tuossa videolla :  http://youtu.be/BuVgVFGOW-g  lipsahti totuus herroilta, että ajavat Uutta Maailman Järjestystä eli NWO:ta

Haluatko sinä nähdä vihdoin ja viimein totuuden, vai tyydytkö vieläkin näkemään ainoastaan sen, mitä aivopesty valtamedia toimiessaan NWO:n kätyrinä sinulle näyttää?

Jollemme herää ”Ruususen-unesta” on vaaran se, että NWO:n suunnitelma pääse toteutumaan, ja kohta syttyy Suursota eli III Maailmansota. Tilanne on jo nyt räjähdysherkkä monella ilmansuunnalla: Iran/Israel, Pohjois- ja Etelä-Korea, Kiina ja Venäjä varaututuvat ja samoin muutkin maat. NWO panee nyt kaikella voimalla kovaa kovaa vastaan, sillä heidän suunnitelmiinsa ei kuulunut arabimaitten  n.s ”arabikevät” -kansannousut eikä  U.S.A.:n ja Occpy Wall Street ja ”teekutsu”-liikehdinnät eivätkä jatkuvat kansan syvien rivien mielenosoitukset eteläisissä EU-maissa ja kohta muissakin EU-maissa (kuten esim. pian Suomessa, kunhan ilmat tästä vain hieman lämpenevät).

Tämän kaikki on ennustettu Raamatussa tapahtuvan n.s. ”lopun aikoina”:  (Hesekiel jae 38, Googin ja Maagogin sota) ja  Matt. ev. 24-luvussa Jeesus kertoi lopun ajoista ja  mm. sen, että kansat tulevat silloin sotimaan toisiaan vastaan. Ja esim. keskiajan kuuluisa Nostradamus ennusti tämän saman, ja monet muutkin kuuluisat aikammme näkjät ja profeetat ovat ennustaneet näin tapahtuvan (esim. David Wilkerson; googlaa sanalla ”näky”).

Nostradamus ennusti kolmesta antikristuksesta ennen Jeesuksen toista tulemista ja III:sta Maailmansodasta mm. näin (sulkeissa omat huomautukseni):

Maaliskuu uhkaa meitä sotavoimalla,
Seitsemänkymmentä kertaa tulee veri vuotamaan:
Kirkkojen vahvistumista ja raunioitumista
ja lisää niitä, jotka niistä eivät halua mitään tietää
(Siis teitä, jotka vielä uskotte valtaapitäviin ja EU-lobbareihin).
Babyloniaa vastassa olevalla ilmansuunnalla
tulee verenvuodatus olemaan suuri:
Maalla, merellä, ilmassa, taivas on tavaton.
Oppisuuntia, nälkää, valta-asemia, ruttoa, sekaannusta.

Aseellisen yhteenoton ja meritaistelun jälkeen
On suuri Neptune
(ilm. U.S.A)  korkeimmassa komentotornissaan:
Punainen vastustaja (ilm. Pohjois-Korea) käy pelosta kalpeaksi
 

Venus  ( ilm. Venäjä. Raam. ilm. kirj. Roos) kätkeytyy valkean Neptunuksen suojaan.
Maaliskuusta alkaen sitä sivellään pahalla luudalla.

Kolmas Antikristus ( ? kuka) pian tuhotaan,
Sen sota kestää 27 ajastaikaa.
Vääräuskoiset  
(ilm. muslimit) kuolevat, vangitaan, karkoitetaan.

Nostradamuksen ensimmäinen antikristus oli aivan varmasti  Napoleon ja toinen
antikristus oli Hitler, jonka hän nimesikin melkein oikein eli ”Histleriksi”.

Mikä neuvoksi ... mitä meidän suomalaisten on tehtävä? 

Ensiksi on herättävä. On oltava rohkeasti kansalaistottelematon kansalaisaktivisti ja alettava vastustamaan tätä meneillään olevaa harvainvallankaappausta ja maailman historian pahinta ja tuhoisinta sumutusta. On saatava hinnalla millä hyvänsä Suomi ulos EU.sta ja eurosta ennenkuin kaikki romahtaa, sillä silloin me olemme tässä  romahduksessa mukana, eikä ulospääsyä sen jälkeen enää ole muutoin kuin asein, ja kaikkihan tietää, että me emme mitään voi, kun vastassa on yhtäällä länsivalta eli Nato (NWO) ja toisaalla Venäjä. Kumpaankaan liittoutumaan emme voi liittyä, sillä molemmissa tulee olemaan yhä enenevässä määrin kyse n.s. poliittisesta rikollisuudesta eli valtioterrorismista, eli fasismista, nyt se vain tulee toteutumaan monin verroin pahempana kuin II Maailmansodan aikana.

Olkaamme se kansakunta, se osa ihmiskunnasta, joka selviää ... ei tuhoudu, sillä Taivaan vallat ovat puolellamme, kunhan vain pysymme rohkeina ja rehellisinä ja sydämemme äänelle uskollisina, ei meillä ole mitään hätää. Tästä todisti ”Talvisodan henki”, ja tästä todistaa Raamatussa Danielin kirja luku 12  ja Psalmi 91.

P.S. ”Älkää ampuko sanansaattajaa”, mutta sanon, että parin kuukauden kuluttua taas kauhialla paniikilla ja kiireellä äänestetään kesäloman aikana ... niin mistä? Eurostoliitosta. ... niin ... silloin olemme jo Euroopan Liittovaltiossa, eikä paluuta takaisin itsenäiseen Suomeen enää ole. Nyt on toimittava - tämä viestiksi myös Sipilälle ja Soinille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.