3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

13.7.13

PS puoluekokouksesta pelkkä läpihuutojuttu. Miksi?


Tämä artikkeli julkaistiin Uusi Suomi –verkkosivulla 28.6.2013, ja siihen tuli 25 kommenttia, joita voitte käydä lukemassa täällä:
 
Raimo Vistbacka, Timo Soini, Joensuu, puoluekokous 2013, säätiösotku
              Mites nyt suu pannaan? 

Perussuomalaisilla on puoluekokous edessä huomenna Joensuussa, joten  mitenkäs nyt suu pannaan – Vistabacka ja Soini? Vai vedetäänkö koko puoluekokous pelkkänä läpihuutojuttuna, ilman että ruohonjuuritason jäsenet saavat edes avata suunsa. 

 Perussuomalaisten tukisäätiön sotkut edelleenkin selvittämättä. Oliko jytky sittenkin vain pelkkä höttöjytky? Äänestäjäkunta alkaa pikkuhiljaa tajuta missä mennään. 

”Säätiösotkuista” eli  varojen käytöstä ja käytön  laillisuudesta olisi jo aikoja sitten pitänyt teettää ulkopuolisen tahon toimesta erityinen tilintarkastus, mutta mitään ei  ole tapahtunut, koska kukaan ei osaa tai pikemminkin uskalla vaatia sellaista. "Isä Aurinkoinen" ja "Varakeisari" hallitsevat puoluetta raskaalla kädellä. Kritiikille ei ole sijaa.

Soinin arvellaan petaavan lähtöä joko Brysseliin tai Floridaan pelaamaan golffia Eino Grönin kanssa.
Jotenkin on sellainen tunne, että aivan kuin alkaisi maa  polttaa k.o. herrojen jalkojen alla. Eräät PS:n kansanedustajat ovat kylläkin kyselleet säätiörahojen perään, mutta vastaukset silti yhä puuttuvat.

Tämän seuraavan artikkelin kirjoitin jo viimevuoden puolella  22.11.2012 Uuden Suomen verkkosivulla ja voitte käydä lukemassa noita 164:ää kommentia http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/125220-jytkysta-sotku-sotkusta-satky-satkysta-matky  ... jos kiinnostaa. Eli, tuo artikkeli on tänä päivänä ajankohtaisempi kuin viimevuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.