3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

13.7.13

Voi, #"&X¤ ... Kreikan pääministeri Samaras valehteli kuin .....Artikkeli julkaistu Uusi Suomi -verkkolehdessä 6.6. 2013, ja siihen tuli  17 kommenttia, joita voit käydä lukemassa täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142014-voi-x%C2%A4-kreikan-paaministeri-samaras-valehteli-kuin
 
Antonio Samaras, Jyrki Katainen: "Ja tästä etiäppäin sitten vain vettä"
Katsoin illalla pariinkiin otteeseen uutisista tuota videopätkää Samarasista, ja minulle tuli oitis eräs tietty "hytinä" (mututuntuma). No katsoin vielä 10:nen uutisia ja "hytinä" vain voimistui. Seurasin nyt k.o. herrojen ilmeitä ja elekieltä. ... Ja pe****lesh, Samaras ... niin, mitä teki Samaras? Jyrki taisi myös huomata jotain.

Tässä minun näkemykseni Samrasin vierailusta ja sen motiivista:

1. O´kay. IMF:n pakotteet olivat vaativia. He myöntävät sen itsekin, mutta eivät myönnä mikä oli SE suurin virhe, moka joka tehtiin, kun Kreikan taloudellinen katastrooffi alkoi paljastua. Tässä kohtaa he ("troikka") valehtelivat. Tekevät härkäsestä kärpäsen. Hämätäkseen tavallista kansaa he vähättelivät ja käänsivät asiat päälaelleen. He tietävät nyt varsin hyvin, että Kreikalle olisi HETI pitänyt antaa anteeksi suurin osa veloista, tai heittää Kreikka ulos EU:sta ja eurosta. Nyt se on edessä kuitenkin (Samarasin p**ka puhueista huolimatta), ja silloin puhutaankin kokonaan toisenlaisista summista - tähtitieteellisistä, koska Kreikan talous on todella kuralla.

2. Samaras valehteli päin kameraa. Toistan, hän valehteli. Ja hän valehteli, koska hänen oli pakko valehdella. Tämä on sitä filunkipeliä, mitä kutsun "poltitiikan pitkäksi kiekoksi", eli, nyt pelataan vain aikaa, ja Samarasilla on oma lehmä ojassa, niinkuin on monilla muillalkin kreikkalaisilla virkamiehillä, pankkiireilla, päättäjillä ja Kreikkaan sijoittajilla. Rikkaitten omaisuus on ensin saatava turvaan veroparatiiseihin, ja sitten Kreikan annetaan romahtaa. Roistoja kaikki tyynni ja tavallinen työtätekevä kansa kärsii. Siksi Kreikassa mellakoidaan jatkuvasti, mutta tästähän ei meille kerrota uutislähetyksissä. Meille kerrotaan vain se, mitä meidän oleteteaan haluavan kuulla ... siis, mitä "troikka" ja Suomen uusbrezneviläinen mätäpaise-hallitus haluavat.

3. Jyrkin naamasta ja silmistä näki, että hän ajatteli Samarasista näin: "Puhu pukille ... sen kun vaahtoat, ei sinua kuitenkaan kukaan usko. Kyllä me tiedetään mitkä tahot ovat maksaneet sinun lentolippusi tulla tänne puhumaan puuta heinää, mutta hyvä näin. Tämä rauhoitta nyt Suomenkin kansaa vähäksi aikaa".

P.S. En ole ennenkään lyönyt hutia, miksi nytkään löisin. Jäädään mielenkiinnolla seuraamaan jatkoa. Olen vahvasti sitä mielltä, että tämän hallituksen ja eduskunnan lähtölaskenta on alkanut.

Terveisiä Kreikan pääministeri Antonio Samarasille: Sinut on paljastettu - go home!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.