3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

11.7.13

Voi Jutta, Jutta! Et kunnellut varoituksiani ja nyt on musta kuilu edessäsi.

Tämä kirjoitus julkaistiin Uusi Suomi -verkkolehdessä 29.5. 2013, ja siihen tuli 54 komenttia, joita voit käydä lukemassa täällä  http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/141363-voi-jutta-jutta-et-kunnellut-varoituksiani-ja-nyt-on-musta-kuilu-edessasi

Jutta Urpilainen "voiton päivänä" ja nyt. Voi, Jutta minkä tempun teit.

Minä ennustin sinulle Jutta jo vuosia sitten, että vielä itket tyynysi läpimäräksi. Itketpä itket hyvinkin, mutta silti nostat yhä nenäsi pystyyn ja virität kasvoillesi tuon iänikuisen teflon-hymysi ja syytät muita; olosuhteita ja kiireitä ja mitä lie. Et kuuna päivänä tunnusta, että et ollut silloin, etkä ole nytkään tehtäviesi tasolla. Ylpeytesi ja korskeutesi ovat koituneet teille molemmille, sinulle Jutta ja sinulle Jyrki  kompastuskiveksi, siksi hiekanjyväksi, joka on voinut jo rikkoa koko valtakuntamme hyvinvointikoneiston, ja on  pahimmillaan ajanut maamme peruuttamattoman tuhon partaalle.

 ” Dumb & Dumber” (suom. nuija ja tosi nuija): Vieläkö joku epäilee, että kansan syvistä riveistä ei kuulla totuutta? Vieläkö joku kuvittelee, että maatamme johtavat tervejärkiset ihmiset? Teitä hyvät ihmiset varoitin tästä täystuhoparivaljakosta, mutta ette uskoneet, ja nyt huuli pyoreänä te ihmettelette, että miten tässä näin pääsi käymään?

 ”Keisarin uudet vaatteet”: Tämän kirjoitin  6.10.2011  http://annelindell.blogspot.fi/2011/10/holmolaisten-tarinoita-jatkuu-jutta.html , ja jo silloin minulle selvisi mihinkä epämääräiseen sotkuun Jutta pani nimensä. Säälittää, todella säälittää tuon ”täystuhoparivaljakon Katainen & Urpilainen Co.” tapaus,  mutta tähän se molempien korskeus ja ylpeys ja virheitten ja tyhmyyden salailu ja peittely on koko Suomeen kansan ajanut ... kuralle. Toivottavasti tästä täystuhoparivaljakosta molemmat pannaan syytteeseen maanpetoksesta.

 ”Megaluokan kusetus”: Kuljitte Jutta ja Jyrki molemmat salaisissa Bilderbergiläisten kokouksissa ja vastaanotitte olalle taputuksia ja tunsitte olevanne osa jotain suurta ja mahtavaa, ja nyt toivottavasti olette viimein karistaneet suomut silmiltänne ja tajunneet, että teitä on vedetty höplästä, kusetettu, ja kusettajina on ollut salainen maailman raharikas valtaeliitti, ”illuminaatti” ... NWO. Tajuatteko te nyt mihin pohjattomaan ”Moolokin aukkoon” te olette suomalaisten rahoja syytäneet ja olette syytämässä edelleenkin.

 ”Eurostoliitto”: Aivan pian syntyy ensin Eurostoliitto, Euroopan Liittovaltio, ja sen jälkeen Uusi Maailman Järjestys (UMJ), New World Order (NWO), ja silloin olemmekin jo orjia, vankeja. Voit lukea UMJ:tä tästä: http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html  Vain irtaantumalla nyt ja heti EU:sta ja liittoutumalla Ruotsin kanssa tulemme selviämään ... emme muuten. Myöhemmin liittyvät tähän Scandinavian koaliitioon muutkin Pohjoismaat.

” Suursota uhkaa”: Barac Obama kävi uhkailemassa Britanniaa harkitsemasta edes EU:sta irtaantumisesta. Tänään kuulimme TV-uutisissa kuinka Venäjän puolustusministeri uhkaili Suomea jopa ydinaseilla, jos edes harkitsemme liittymistä Natoon. Natoon olisi pitänyt liittyä aikoja sitten, eli jo silloin kun Viro liittyi Natoon, kun Venäjä oli silloin vielä heikoilla. Nyt se on jo liian myöhäsitä.

"Silmukka kiristyy": Jos aiomme pelastua, on meidän erottava heti EU:sta ja eurosta. Eu näyttää nyt hampaansa. Olli Rehn on EU-aivopesty susi lampaitten vaatteissa. Noottipaperit saatiin tänään EU:lta ja kurjistaminen Suomessa alkaa nyt toden teolla. Siinä meni meidän ”muka” 3A:n luokitus, joka meille annettin kuin papukaijamerkki konsanaan ja vain siksi, jotta EU-sumutettuna Jutta panisi tyhmyydessään jälleen kerran nimensä velkapapereihin. Totuus on aivan toinen. Suomi on katastrooffin partaalla. Velkaannumme hurjaa vauhtia koko ajan lisää, ja vähäisetkin varamme imuroidaan rahamaailman rikkaille.

Miksi uhrata koko kansamme hvyinvointi ja itsenäisyys ja vapaus, joka on ansaittu isiemme vainajauhrilla ja verellä sodissa ja kovalla työllä ja hiellä vain harvalaukuisten ja  isokenkäisten voittojen takaamiseksi? Miksi? Miksi olla vapaaehtoisesti mukana sellaisessa, joka  johtaa vain tuhoon?

Poliitikot eivät tee mitään. Seisovat vain vanttuut suorina ja laskeskelevat kannatuslukujaan, kun kansa kärsii. He ovat täysin lamaannutettuja ja aivopestyjä. Mokomatkin lapatossut ja nysveröt! Nyt on aika kansan syvien rivien lähteä barrikaadeille ja panna stoppi tälle hulluudelle, näille valheille ja tälle maailmanhistorian suurimalle pyramidihuijaukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.