3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

13.7.13

Pienpuolueet! Fuusioitukaa yhdeksi puolueeksi!


Arabikevät Suomeen? Totta vai tarua? Arab spring, arabvår till Finland? Eu, euro

Sillä  ”arabikevät” on pian totta myös Suomessa. EU-kriisi muuttuu pian kriisistä kaaokseksi, maailmanlaajuiseksi turbulenssiksi, ja silloin tarvitaan todellista kansanliikettä, vastarintaliikettä illuminaatin liittovaltio- ja UMJ- suunnitelmille. Tälle vastarintaliikkeelle tarvitaan pikaisesti omaa ja vahvaa ja yhteishenkistä puoluetta, sillä emmehän halua ”arabikevättä” Suomeen. 
 
Pienpuolueilla ei ole nykyisessä vaalijärjestelmässa muuta vaihtoehtoa kuin muodostaa vaaliliittoja, mutta mielestäni enne vaaleja vaaliliitotojen muodostaminen on  minun mielestäni törkeä tapa pettää äänestäjiä, ja sellainen menettely tulee kieltää lailla. Liitoutuminen juuri ennen evaaleja jonkun toisen puolueen kanssa on puhdasta filunkipeliä, ja se on myös äänestäjien halveksimista ja tihutyötä muille puolueille, jotka toimivat rehellisesti. Toisaalta nykysysteemi ikäänkuin pakottaa pienpuolueet vaaliliittoihin demokratian vastaiseksi. Minä muuttaisin koko vaalijärjestelmän, mutta, koska se ei näytä mahdolliselta, on pienpuolueitten pakko toimia nykysäännöillä ja niiten sallimalla vaaliliitto-filunkipelillä. Elikkä, se merkitsee välttämättä vaaliliittojen solmimista, vaikka sellaiset ovat äänestäjän kannalta huono asia.

Miksi ei siis pienpuolueet reilusti lyö hynttyyt yhteen ja muodosteta yhteistä EU-, euro- ja liittovaltiovastaista puoluetta eli "Exit EU euro"-puoluetta? Pienpuolueitten fuusioitumisessa ei minun mielestäni ole mitään esteitä, sillä eritoten nämä pienpuolueet, niin  kuin isommatkin puolueet, muistutavat vaaliohjelmiltaan aivan liikaa tosiaan. Eroja on todella vaikea hahmottaa ja tämä jos mikään passivoi äänestäjiä. Mitä virkaa silloin on Suomessa monipuluejärjestelmällä, joidenka pitkiä puolueohjelmia ei kukaan jaksa lukea, ja syystäkin, eli, kun olet lukenut yhden ohjelman, niin samalla olet lukenut muittenkin puolueitten ohjelmat. Eihän tässä ole mitään järkeä. 

Yhden ja selkeän asian puolueita ei enää ole, sillä kaikki puolueet haluavat olla nyt enemmän tai vähemmän  kristillisiä , vihreitä, työväenpuolueita (jopa Kokoomuskin) ja EU- ja euro ja liittovaltiovastaisia löytyy varmasti myös sellaisista puolueista, jotka ovat pääsääntöisesti ilmoittautuneet kannattavansa ed. kehitystä aina Uuteen Maailman Järjestykseen (UMJ, eli NWO, New World Order) saakka, eli jopa antikristuksen yksivaltiaana hallitsemaan Maailman hallintoon saakka. 

Tämä ed. tulevaisuuden skenaario on eräänlainen tabu suurissa puolueissa. Siitä ei edes keskustella selkokielisesti, eli, asioista asioitten nimellä, vaan kierrellään ja kaarrellaan, sillä kaikki suuret puolueet haluavat miellyttää kaikkia, eli, kaikki kosiskelevat kaikkia. 

Hämmästyttävinta on EU-euro ja liittovaltio vastaiseksi lunnehditun Ps-puolueen pj.:n vastaus. Timo Soini ei ole rohjennut sanoa edes senkään vertaa, kuin mitä Keskustan pj. Juha Sipilä sanoi, kun hän sanoi, että: ” Suomen on parempi jäädä ulos eurosta, jos euromaista muodostuu liittovaltio. Timo Soini päinvastoin on aivan äskettäin jukisesti ilmoittanut kantansa, jonka mukaan ”eurosta ei kannata noin vain erota”. Eli Ps-puolue tyytyy nyt olemaan pelkästään EU- ja euro-kriittinen ... eli yhtä tyhjän kanssa.

EU- ja euro- ja liittovaltioajatusten vastaisten puolueitten ja pienpuolueitten yhdentymisajatuksesta oli Jouko Piho (KD) vielä vuonna 2010 tätä mieltä, ...”jos Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit yhdistyisivät yhdeksi puolueeksi, uudesta puolueesta voisi hyvinkin tulla Suomen suurin puolue.” ... ”Myös jotkin pienet sirpalepuolueet, kuten Itsenäisyyspuolue, Suomen konservatiivit, Köyhien asialla ja Muutos 2011, saattaisivat lopettaa toimintansa ja niiden kannattajat voisivat siirtyä uuden puolueen riveihin.” ... ”Tärkeintä on olla samaa mieltä suurista päälinjoista, ” ...” eli käytännössä EU:n liittovaltiokehityksen vastustaminen ja lopulta EU:sta eroaminen”... Tuo alkup. kirjoitus 27.19, 2010 löytyy täältä:  http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu31.htm  7.5. 2012 perusti Jouko Piho oman puolueensa; SLP (Suomen Laillisuuspuolue). Nyt Jouko Piho on täsysin eri mieltä. Tätä pienpuolueitten yhdentymistä yhdeksi puolueeksi oli jopa ehdotettu aivan äskettäin hänen ”piirissään”, mutta Jouko tyrmäsi koko ajatuksen epärealistisena. Joukolla on näky omasta puolueestaan ja sen saamasta kannatuksesta ja siihen hän luottaa ja sen mukaan hän toimii, joten voidaan kai olettaa, että SLP (eli Jouko Piho) ei edes harkitse tulla mukaan tuohon pienpuolueitten yhdentymään, koaliitioon, fuusioon, sillä hänen tavoitteenaan on  saada Suomen Laillisuuspuolue Suomen suurimmaksi puolueeksi v. 2015 eduskuntavaaleissa.

Esitän nyt näin niinkuin puolivirallisesti pienpuolueissa vaikuttaville henkilöille, mm. Terttu Savolalle (Köyhien Asialla rp), Antti Pesoselle (IPU, Itsenäisyyspuolue rp.) Jaakko Jukkolalle (Suomalaisuuspuolue) ja Jouko Piholle (SLP, Suomen  Laillisuuspuolue) ja Muutos 2011 liikkeelle, pj. Marjukka Kaakkola. jne, että nämä pienet ja hajallaan olevat pienpuolueet yhdistäisivät nyt voimansa ja ponnistaisivat yhdessä yhteisen edun hyväksi ja fuurioituisivat yhdeksi ja selkeäksi EU-ja euro vastaiseksi puolueeksi, jonka mottona ja aatteena olisi, että: "Suomi irti EU:sta ja eurosta ja vähän äkkiä".

Timo Soinille on tätä ajatusta esitetty jo aikoja sitten, mutta ilmeisti ilman minkäänlaista vastakaikua. Jopa persut ja pienpuolueet voisivat mielestäni aivan hyvin yhdistyä, mutta tämä vaatisi kaikilta osapuolilta sitä, että kukkotappelu siitä, kuka on se ”tunkion laella seisova pää-kukko”, pitäisi loppua. Oletan, että tämä ei onnistu Soinin, alias ”isä-aurinkoisen” valta-aseman vuoksi ja hänen viimeisen lausumansa vuoksi, joten vähintä mitä nyt voidaan tehdä on, että pienpuolueet eli ns."sirupuolueet" yhdistyvät yhdeksi ja samaksi puolueeksi. 

Tätä nykyistä EU ja euro myönteistä vallan keksittymää, sumaa, on mahdoton purkaa ilman pienpuolueitten yhdistymistä. Siis, kyseessä olisi EU-vastaisten pienpuolueitten fuusio, yhdistyminen yhdeksi puolueeksi. Tämä asia on todellakin harkinnan arvoinen, etenkin kun Soini on alkanut selvästikin luistaa aiemmasta kannastaan. EU:n ja euron vastustajat tarvitsevat yhden vaikutusvaltaisen puolueen eikä monta ”sintti-puoluetta” tai kuten Jouko Piho sanoi ”sirpalepuoluetta”. 

Pahin mahdollinen skeanaario, "arabikevat" voi olla vääjäämättä totta myös Suomessa, ja barrikaadit ja mielenosoittajat ovat pian yötä päivää kaduillamme, sillä tämä on se tie, kun kansan syvillä riveillä ei ole mahdollisuutta saada protestiääntään muutoin kuuluville.

Tämän vuoksi vetoan pienpuolueisiin: unohtakaa itsepäinen oikeassa oleminen ja se, että eivät kaikki voi olla puheenjohtajia, ja etsikää tosistanne yhteisiä tekijöitä, jotta fuusio saataisiin pikaisesti toteutettua. Meidän on yhdessä pantava hanttiin hallitukselle ja lapatossu-eduskunnalle, sillä ne saavat aikaan vain tuhoa ja vievät lapsenlapsiltammekin leivän. 

Ja muistakaa kaikki pienpuolueet alkutalvella 2013 markkinoille lanseeraamani uuden sananlaskun opetus, ” Etiäppäin sano pässi ko seinää puski” , eli, että jukuripäinen ja jopa fundamentalistisen sokea pään seinään hakkaamien ei ole hedelmällistä, vaan ...auts! Itse siinä kärsii.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.