3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

13.7.13

”Watuttaa” tämä meno EU:ssa niin, että itkettää.Tämä artikkeli on julkaitu Uusi Suomi –verkkolahdessä 15.6. 2013, ja siihen tuli  65 kommenttia, joita voit käydä lukemassa täällä:  http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142704-%E2%80%9Dwatuttaa%E2%80%9D-tama-meno-eussa-niin-etta-itkettaa
 
Maailman historian suurin sumutus, Angela Merkel. EU, euro, crash, romahdus, collapse, crisis, kriisit          
Koko EU:n ja euron romahdusta ei estä enää mikään eikä kukaan. Nyt pelataan vain aikaa, jotta rystö saadaan vietyä loppuun saakka. Tämä  läpeensä ryvettynyt järjestelmä ei sovi ensikään rehellisille ja kunniantuntoisille suomalaisille, mutta se ei sovi edes tälle planeetalle, eikä täällä asuville ihmisille. Historia toistaa nyt kamalalla tavalla itseään, ja on uskomatonta miten tällaisenakin kansalaisten korkean sivistyksentason aikana voivat ihmiset täysin vapaaehtoisesti olla mukana jossain näin järkyttävässä poliittisessa ja taloudellisessa valtapelissä ja ryöstössä, jossa kyseessä on kokonaisen maanosan ihmisten orjuuttamien ja heidän itsenäisyytensä riisto, sillä kysessä on tahallinen ja harkittu rahamaailman romahduttaminen. 

Mikä sitten neuvoksi? No, Suomi voi jopa ensimmäisenä erota EU:sta ja eurosta. Mikä estäisi tämän? Ei mikään. Se on vain tahdostamme kiinni. Nykyinen rahamaailman eliitin vallanhimo ajaa EU:ta pahempaan kansan kurjistamisen ja jopa diktatooriseen hallitsemiseen kuin oli entisessä Neuvostoliitossa ennen sen romahtamista. Tuntuuko tutulta: lisää valvontaa, sääntöjä, direktiivejä, kontrollia, pykäliä, byrokratiaa jne. NL:ssa yritettiin vuosikymmeniä ratkaista kommunismin yhä pahenevaa mätäpaisetta syventämällä sosialismia, eli, samaa jankutetaan nyt meille joka suunnalta EU:sta ja jota samaa litaniaa päättäjämme papukaijanomaisesti toistavat Arkadianmäeltä. Ongelmat muka poistuisivat syventämällä integraatiota, liittoutumaa, menemällä syvemmälle ja lujemmalle Liittovaltioon.

HALOOO! Eikä tämä jo sano teille jotain? Vai vieläkö pitää rautalangasta teille vääntää? EUfoorikot yittävät parantaa EU:n ongelmia ”homeopatialla”: eli samaa parannetaan samalla. Rahavajetta korjataan painamalla EKP:ssä lisää rahaa, ja tästä hyötyvät korkotuloina vain pankit – ei avunsaajat. Historia on opettanut meille miten käy niille maille pitkässä juoksussa, jotka turvautuvat setelirahoitukseen. Eli, ajan päälle euroihin aletaan lisäämään numeron perään nollia, kunnes euro on niin arvoton, että miljoonan euron seteleitä voi surutta käyttää takan sytykkeinä. Tätäkö te jäätte odottamaan?

Meitä on kustu silmään koko sen ajan, mitä olemme olleet mukana tässä EU- säännösten ja direktiivien kansalaisten kurjistamipakotteiden ”himmelissä”. Onko meillä lupausten mukaan verotus, sairauskulut, autot, ruoka, asuminen, bensa, öljy, energia, palvelut ym halventuneet edes sille tasolle, mitä ne nyt monessa Eu-/euromaassa ovat? Eivät ole. Ja miksi ei ole, koska kuuliaisena EU-maana meillä on sisäinen devalvaatio, mikä merkitsee kansalaisten kurjistamista lisäämällä etuuksien leikkaamisia ja kiristämällä verotusta. Eikä tässä vielä kaikki: kolmen edellisen vuoden aikana on lisäksi vielä tulleet aivan järkyttävät, kymmenien miljardien tuki- ja takausvastuut ja liittyminen Euroopan ”Varkaus” Mekanismiin (EVM), joka antaa budjettivaltaa maamme ulkopuoliselle rosvoyhtiölle. Täysin käsittämättömän törkeä äänestyspäätös eduskunnalta edelliskesänä. Ei ihme, että Timo Soini tuhahti jälkeen päin käytävähaastattelussa, että: ”Saa***an tunarit!”

EU-suosii menestyviä suuryrityksiä ja raharikkaita sijoittajia ja kurjistaa entisestään työtätekevää keskiluokkaa ja eritoten köyhiä. Sillä asia on niin, että suuryrityksillä on varaa palkata ja pitää näitä lobbareita, meppejä pehmittämässä ja ohjailemassa päätöksentekoa heille suotuisaan suuntaan, kun taas tavallisilla kansalaisilla ja kansalaisjärjestöillä ei ole vähävaraisina tällaiseen lobbaukseen mahdollisuutta.
Kun menimme mukaan euroon ei Suomen Pankilla ollut enää mahdollisuutta omaan setelipainoon. Siis vielä, mutta kohta on, sillä, jos eroamme on tilanne oitis toinen. Eroilmoituksen jälkeen Suomen Pankki ilmoittaa EU:lle olevan itsenäinen keskuspankki. Säädettään laki uudesta valuuttajärjestelystä; siis siirtymisestä omaan valuuttaan (esim. markkaan) ja laki siitä miten markan arvo määritellään (esim. ensin 1:1 euroon ja sen jälkeen markka laitetaan kellumaan). Koska markan arvo olisi sama kuin euron olisi siirtymävaihe helppo, sillä euron setelit ja kolikot voisivat jäädä ”rinnakkaisvaluutaksi” aina siihen saakka kunnes euro on kokenut ns. ”luonnollisen poistuman” täysin itsenäisen valtakuntamme rajojen sisällä käypänä maksuvälineenä.

Mielestäni on parempi palata takaisin omaan kansalliseen valuuttaan vapaaehtoisesti ja harkiten kuin hätäisesti ja pakotettuna Eu:n ja euron romahdettua. Sillä näin tulee käymään, ja tämän tietävät nekin, jotka toisin valehtelevat.

EU:n ja euron tahallinen ja tuotettu romahdus on jo selän takana ... aivan nurkilla. Päättäjät yrittävät nyt vain pelata aikaa: ”lyövät pitkän kiekon”, jotta saadaan EU:n kansalliset valtiot pelotellen valheilla ja rikollisella tai vähintäänkin laittomalla filunkipelillä ujutettua salakavalasti Liittovaltioon – Eurostoliittoon.

PS. Kirjoitin 24.6. 2012 tämän linkissä olevan artikkelin ”Suomi ensimmäisenä eroon EU:sta ja eurosta”  omalla poliittisella blogillani. Kantelin heinäkuussa 2012 tuloksetta EVM äänestysmenettelystä (hallituksen kusetuksesta) oikeuskanslerille. Tämä viimevuonna kirjoittamani artikkeli on tänä päivänäkin edelleenkin ajankohtainen, ja nyt jopa enemmänkin ajankohtainen kuin viime vuonna. Kannattaa lukea. Silloin minulle hieman hymyiltiin, mutta nyt ovat hymyt hyytyneet.

Nyt on myös aivan äskettäin  julkaistu kirja ” Euro vai ei?”, ja siinä on mielestäni ainakin 2 varteenotettavaa artikkelia (kyllä muutkin ovat todella hyviä), esim Esko Seppäsen: ”Kriisin kyydillä Liittovaltioon”  ja Toimi Kankaaniemen:”Liittovaltio  vai vapaakauppa-alue?”. Sanoisin, että tämän kirjan kaikki kirjoittajat ovat täysin samalla kannalla EU- ja eurokysymyksssä (lue kusetuksessa) kuin minä olen ollut jo vuosia.  
Uskokaa nyt edes politiikan konkareita ja talouselämän asiantuntijoita, kun ette usko minua. Kansalaisvalppaus on erittäin tärkeää tällaisessa korporaatio-/kommunistis-/kapitalistisessa EU-järjestelmässä. Älkää siis enää nukkuko. Älkää uskoko enää valheita, vaan herätkää ymmärtämään ja tajuamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.