3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

11.7.13

Kaikkea se Soinin pelko teettää: professoritkin valjastettu apuun.


Artikkeli julkaistu Uusi Suomi -verkkolehdessä 4.6. 2013 ja siihen tuli 14 kommenttia, joita voit käydä lukemassa täällä:  http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/141770-kaikkea-se-soinin-pelko-teettaa-professoritkin-valjastettu-apuun
Timo Soinilta punainen kortti hallitukselle.  Soinin ja kansan mitta tullut täyteen. Hallitus ulos, uudet vaalit.  

Nyt viimeinkin on selvinnyt, että Jutan saamat ”takuutukset” ovat puhtaasti uskon asian, ja siksi niistä on turha edes kinastella. Hallitus-uskovaisten kanssa on turha tästä väitellä, koska usko menee kaiken ohi - silloin järki ja tosiasiat pitää unohtaa. Ja kyllähän tämä kansan sumutus olis onnistuntutkin, mutta kun on tuo Soini. Timo Soini sotkee hallituksen suhmuroinnit mennen ja tullen.

Nämä Urpilaisen ”taakuus”, ”takuutukset”, mikä lie, on siis yhtä kuin korkotuoton odotus, ja sijoittaja, eli Suomi, olisi siis ikäänkuin tuon pankkitilin haltija, jossa nämä rahat ikäänkuin olisivat. Jos ovat.  Vaan kun ei ole.  - Eli, selkokielellä, kun oikeita vakuuksia ei saatu, ne tehtiin kotikutoisesti uskon varassa roikkuvista korko-odotuksista. 

Keskivertoihmiselle ei tämä ”takuutus”-asia heti aukene, sen takia kaikenlaiset talousasiantuntijat ja professorit pystyvät manipuloimaan kansalaisia,  niin että kansa ei enää tiedä ketä uskoisi, kun he kaikki vaikuttavat olevan oikeassa.  

Tämä ”takuutus”-sopimus on ilmeisesti harhautusmielessä tehty niin monimutkaiseksi, etten usko kummankaan osapuolen ymmärtävän mitä ovat sopineet. Jos Suomi saa jotain takaisin edes korkoina, voimme olla iloisia – todella iloisia. Mutta eikös se Urpilainen äsken jossain haastattelussa muistaakseni myöntänyt, että näistä korkotuloista olisi jossain vaiheessa jopa tyystin luovuttu? Teitääkö kukaan tästä tarkemmin?

Sopimuksesta itsestään näyttää käyvän ilmi, että vakuuden realisoitumisen tiellä on suuri joukko esteitä mitkä heikentävät sen surkeintakin odotusarvoa lähes nollaan tai jopa miinuksen puolelle.

Luin Kimmo Sasin kommentin netistä toisaalla; että Kreikka on saamassa velat anteeksi viimeistään v. 2016. Sasin mielestä Suomi joutuisi omituiseen valoon, jos se rupeasi ainoana EU-maana vaatimaan jotain erityiskohtelua. VM-ministeriön mukaan taasen Suomi saa vakuusjärjestelyissä sovitun korvauksen, jos Kreikka ei maksakaan ERVV-lainojaan takasin. Niis saisi ... saisipa hyvinki, mutta entä, jos Kreikka saakin velat anteeksi velkasaneerauksessa. Tämä onkin toinen juttu, ja tämä on aivan pian totetumassa.

Koska tällaisessa velat-anteeksi-saamis-tapauksessa ei meillä ole niitä vakuuksia  ... eli ne Jutan kovlla työllä ja hiellä saamat ”takuutukset” menettävät velkasaneerauksessa merkityksensä ("Keisarin uudet vaatteet", lue poliittiselta blogiltani aiheesta 6.10. 2011 http://annelindell.blogspot.fi/2011/10/holmolaisten-tarinoita-jatkuu-jutta.html).


Epäilykseni osoittautuivat todeksi.

Kaskinen ja kaiken kärsinyt ja tunnollinen Suomen kansa jää aina toiseksi etelän mafian kanssa. Harmittaa kovasti, että olemme jääneet EU:ssa pelkäksi maksumiehiksi, vaikka meille liittyessämme EU:hun luvattiin aivan toista. Ei me päräjätä ikinä noille etelän ”velmuille”. Milloinkahan meidän päättäjät ottavat edes virheistään opiksi, sillä  kansa joutuu heidän virheensä aina maksamaan

Voimme kaikki ilmeisesti olla yhtä mieltä siitä, että demarit ovat tämän ”takuutus-sumutuksen” arkkitehdit, mutta heistä on tuskin vastuun kantajiksi. Lusmuilevat ja valehtelevat edelleen.

Yhdestä asiasta ovat miltei kaikki talousasiantuntijat muualla maailmalla (ei siis EU:ssa eikä etenkään Suomessa) täysin samaa mieltä, että  Suomi ei tule koskaan saamaan ns. vakuuksia ja sijoituksiaan takaisin, sillä Kreikan lainat tulevat anteeksiannetuiksi. Saa nähdä millaisin korulausein ja sanakääntein tätäkin sitten aikanaan demarit perustelevat. 

Täytyy tässä ihan väkisin taasen siteerata alkutalvella markkinoille lanseeraamaani uutta sananlaskua, joka kuvaa mitä ilmeisimmin Urpilaisen ja Kataisen tämänhetkistä tilannetta, eli: ”Etiäppäin sano pässi ko seinään puski”.

Urpilainen on täysin epäpätevä (alaluokanopettaja) neuvottelemaan tällaisissa asioissa ja Katainen (6:nen lyhyessä matematiikassa yo-todistuksessa) kuuluu samaan kastiin. Molemmat, omia puolueitaankin myöten, kohtelevat Suomen kansaa idiootteina, jotka eivät ymmärrä näistä takuutus-asioista höläyksen pöläystä. Kun hallitus kertoi kansalle saaneensa Kreikalta täydet vakuudet, se tiesi varsin hyvin, että saatu "vakuus" ei ole vakuus siinä merkityksessä, jollaisena kansalaiset ja kansanedustajat sen ymmärtävät. Tämä ”täystuhoparivaljakko” unohti sen tosiseikan, että kansalaisille tulee aina puhua totta, eikä harrastaa puoluepoliittista filunkia eli selkokielellä ”kusta kansaa silmään”.

Hallitus vaihtoon ja heti, ja uudet eduskuntavaalit, viimeistään nyt!  Nyt on korkea aika  keskustella siitä, mitä vaihtoehtoja Suomella on mukanaololle eurossa ja EU:ssa. Niitä vaihtoehtoja ovat ainakin Euroopan talousaluesopimus (Eta) ja Sveitsin malliset erillissopimukset EU:n kanssa. Siis, me voimme, jos vain tahdomme, irtaantua EU:sta ja erurosta. Mitä pikemmin sen parempi ja sen halvemmaksi se meille tulee. Eurostoliitosta ei irrotauduta sitten enää muuten kuin asein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.