3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

11.7.13

Julmaa tekstiä valtiovarainministeriön -päälliköltä.180 asteen takinkäännös. Kuka saneli tekstin?


Tämä artikkeli julkaistiin Uusi Suomi -verkkolehdessä 4.6.2013, ja siihen tuli 62 kommenttia, joita voit käydä lukemassa täällä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/141835-julmaa-tekstia-vm-paallikolta180-asteen-takinkaannos-kuka-saneli-tekstin
Valtiovarainministeriön päällikkö Martti Hetemäki: "Ei mitään hätää - kaikki on hyvin!.
"Suomi ei tule antamaan periksi piirun vertaakaan missään suhteessa". Siis, tällaisen sammakon päästi suustaan valtiovrainminosteriön korkein virkamies Martti Hetemäki, joka väitti  kivenkovaan illan TV-uutisten haastattelussa, että Suomen vakuusopimus pitää kaikissa tilanteissa, jopa sellaisessa, että Kreikka ajautuisi velkajärjestelyyn. Hetemäki vakuutti vielä TV-kameroille, että Suomi voi haluttaessa jopa yksin estää Kreikan velkajärjestelyn, koska velkjärjestelyyn vaaditaan euromaiden yksimielisyys.  Suomi ei tule antamaan periksi piirun vertaakaan missä suhteessa eikä kuuna päivnä.

Tässä suora linkki Hetemäen haastatteluun: http://areena.yle.fi/tv/1908286

Aika kummallinen ja perin outo 180 asteen takinkääntö ministeriöltä, että EU:n mallimaa Suomi, joka osallistui vain vähän aikaa sitten kiitettävän herttaisesti Kreikan apupaketteihin puhtaasta solidaarisuudesta nimenomaan Kreikan köyhää kansaa kohtaan, jotta voisimme osaltamme estää Kreikan mahdollisen konkurssin aiheuttaman kolovalkean tavoin leviävän konkurssiaallon leviämisen koko euroalueeseen. Eli, Kreikan konkurssi voisi aiheuttaa jopa koko EU:n  romahduksen, ... näin  oli ääni kellossa valtiovarainministerillä Urpilaisella silloin, kun kansa tivasi että, miksi pitää suomalaisten lapata  rahojamme holtittomasti ylivelkaantuneelle Kreikalle. Ja nyt tämä sama mallimaa Suomi ei tule missään nimessä hyväksymään Kreikan velkojen leikkaamista velkasanerauksessa, jotta Kreikan konkurssi voitaisiin estää, ja miksi näin .... Suomen saamien vakuuksien takia. Eihän tässä ole enää mitään järkeä! Onko kaikki tulleet siellä hallituksessa hulluiksi!

Jos on valehdeltu, niin on valehdeltu ... tunnustakaa se! Tällaisilla älyttömuuksillä on turha enää tulla kusettamaan meitä suomalaisia.

Taas jo ties kuinka monennen kerran on minun pakko siteerata alkutalvella markkinoille lanseeraamaani uutta sananlaskua, joka kuvaa mitä ilmeisimmin valtiovarainminosteriön tämänhetkistä tilannetta, eli: ”Etiäppäin sano pässi ko seinään puski”.

Mielestäni nyt viimeistään on  korkea aika Jutan tulla esiin selittämään Suomen kansalle ja myös kreikkalaisille, miksi tällainen äkillinen takinkäännös hallituksessa, kuten Martti Hetemäki julman kyynisesti tänä iltana uutisissa toi julki. Ja, jollei selitykset tälläkään kertaa tunnu järkeviltä, niin ulos koko porukka. Hallitus on kaadettava, jollei se itse älyä pyytää eroa.

Ja kauhistuttavinta  oli "nootti" Sasille, Niinistölle ja Hautallle, koska he olivat kehdanneet röykytellä hallitusta mm. tässä vakuusasiassa. Tällainen hallituksen sisäinen kritisoiminen ei hallitusryhmän puheenjotajan lausunnon mukaan kuulu käytäntöön. ... Eipä tietenkään kuulu ... koska hallitus ja hallituspuolueet eivät ole olleet pitkään aikaan demokraattisia, sillä Suomen hallitus onkin taantunut entisen Neuvostoliiton brezneviläisyyteen eli uusbrezneviläisyyteen. Ministereitten ja hallituspuolueitten kansanedustajien suut ja ajatukset on sidottu, kahlittu ja sananvapaus on enää pelkkä sana. Tähänkö on Suomessa tultu?

Timo Soini, siteeraan John Waynen kuuluisaa lausetta (ent. Keskustan vaalimotto): "A mans´gotta do what a man´s gotta do". Eli, miehen pitää tehdä mitä miehen pitää tehdä. Eli, punainen kortti hallitukselle ja uudet vaalit ja sassiin! Nyt on jo kiire.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.