3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

11.7.13

Joutuuko Katainen ja Urpilainen viimeinkin syytteeseen?

Artikkeli julkaistu 15.5.2013  Uusi Suomi -verkkolehdessä, ja siihen tuli 76 komenttia, joita voit käydä lukemassa täällä:
Ei tässä hätiä päiviä; Suomi velkaantuu 20 milj., euron päivävauhtia. Kataisen ja Urpilaisen sumutus vain pahenee.


Valtakunnan syyttäjälle taitaa tulla töitä. Toteukuuko nyt viimein oikeus? Tämän ennustin jo lokakuussa 2011. Ja nyt: “Tyhjät vakuudet” – onko niitä kukaan edes nähnyt? Ei ole. Juuri siksi meiltä salattiin tämä vakuussopimus. Vakuuksista kun ei ollutkaan mitään vakuuksia, ja silloin vakuussopimuksella voi pyyhkiä ... sanonko mitä. Mihinkään muuhun se ei kelpaa.
Kukaan ei tunnu tietävän mitä oikein allekirjoitettiin? Vähiten tietää Jutta. Jutta ja Kreikan valtiovarainministeri allekirjoittivat jonkun "sopimuksen" jostain järjestelystä. Mutta eilen (tiistaina 14.5. 203) julkistetussa asikirjassa "vakuus"-sanaa ei mainita edes kertaakaan. (!!!), Mutta kuitenkin Valtionvarainministeriö tiedotti silloin aikoinaan sanoilla, että: " Suomen ja Kreikan välinen vakuusjärjestely allekirjoitettiin". Joku "järjestely" tai "sopimus" silloin kyllä  allekirjoitettiin, mutta tiesikö Jutta mihin paperiin hän nimensä pani?

Kun Kreikka menee konkurssiin, niin takaaja (Suomi), joutuu nuolemaan näppejään. Katoskaas, kun tyhjästä on paha nyhjästä.
http://annelindell.blogspot.fi/2011/10/holmolaisten-tarinoita-jatkuu-jutta.html

Ja hulluus sen kun vain jatkuu ja jatkuu, eikä kukaan saa pysähdytettyä tuota ”Täystuhoparivaljakkoa Katainen & Urpilainen Co. ”  Eipä tietenkään, kun heidän suojelijoinaan ovat bilderbergiläiset, rahamaailman eliitti, se sekasikiösakki, joka suunnittelee Uutta Maailman Järjestystä, kunhan se on ensin lypsänyt köyhälistön ja sitten romahduttanut koko rahamaailman ja luonut kokonaan uuden järjestelmän, jossa on vain harvalukuinen valtaapitävä eliitti ja kaikki muut ovat alamaisia, orjuutettuja ... n.s. hyvinvoiva keskiluokka kuuluu historiaan.
http://annelindell.blogspot.fi/2012/03/urpilaisen-x-file-kansiot.html

Ja mikä on tämä ”eliitti” ja heidän ”Suuri Suunnitelmansa”, ”Grand Plan” ? Mistä tässä kaikessa on pohjimmiltaan kyse? Lue tästä ja hämmästy! Ota suomut pois silmiltäsi!
http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html
Ei auta enää puskista huutaminen. Nyt barrikaadeille kansalaiset! - Timo Soini: "Saatanan tunarit!"
P.S. Tekee mieli sanoa, että: " Mitäs minä sanoin".  Kyllä nyt pitäisi viimein opposition yhdistyä ja liittää voimansa yhteen ja kaataa tuo mielipuolinen hallitus. Puskista huutelemeinen ei johda mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.