3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

17.9.11

Jussi Halla-aho, Timo Soini, timokratia, tavallisten suomalaisten itkupotkuraivareita

Jussi Halla-aho erotettiin eduskuntaryhmästä kahdeksi viikoksi 

Helsingin sanomat: 15.9.2011.  Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on erottanut  Jussi Halla-ahon ryhmän työstä kahdeksi viikoksi.  Eduskuntaryhmän päätös oli yksimielinen. Myös Halla-aho tyytyi ratkaisuun. Puolueen puheenjohtaja Timo Soini esitti Halla-ahon erottamista kuukaudeksi. Keskustelun aikana hän tuli vastaan kahden viikon erottamisen kannalle. Erottamisen syynä on Halla-ahon keskiviikkona Facebookiin kirjoittama teksti. Halla-aho kirjoitti, että juuri nyt Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla.

Anne: Halla-ahon sammakoille sotilasjuntasta Kreikkaan naurahdetaan kaljasieppojen leireissä ja joitakin olalletaputtajia löytyy tavistenkin piireistä, mutta kun maailmalla ollaan äimänkäkenä ja kauhuissaan, niin rangaistus Halla-aholle törkeästä möläytyksestä on vaivaiset 2 viikkoa eristyksessä perussuomalaisten eduskuntaryhmästä. Sehän on palkinto eikä rangaistus! No, ainakin Timo Soini saa nyt 2 viikkoa hengähdystaukoa ja voi keskittyä vihdoinkin politiikkaan.

Perussuomalaisten kansanedustajat Timo Soinin pahin päänsärky. Kallista peliaikaa hukkaantuu turhilla jäähyillä.
Totuus alkaa kansalle paljastua, että Perussuomalaiset olivat onnistuneet jotenkin ihmeen kaupalla aktivoimaan valtavan määrän ihmisiä äänestämään eduskuntaan kansanedustajiksi henkilöitä, joilla ei tunnu olevaan mitään käsitystä yhteiskunnallisesta päätöksenteosta tai politiikan  tai edes eduskuntatyön periaatteista.

Eräät Perussuomalaiset kansanedustajat katsovat asiakseen puhua "koko kansan suulla", ja sitten kansa saa hävetä heidän möläytyksiään korvat punaisina.

Filosofiaa lukeneella Halla-aholla pitäisi olla myös hyvä tilannetaju siitä, mitä hän puhuu, miten puhuu, ja koska puhuu. Kyllähän se on totta on, että Halla-aholla petti nyt pahan kerran tilannetaju sotilasjuntta-lausahduksellaan. Halla-ahon ongelmana on, että häneltä puuttuu kyky politiikan hallintaan. Hän on pelkkä ajattelija, joka heittää usein harkitsemattomia ajatuksiaan sinne sun tänne, ja sitten hän jää odottamaan mitenkä ne kansaan kolahtaa. Kun en henkilöä lähemmin tunne, niin on vaikea tietää onko tämä älytön möläyttely hänen erikoista huumorintajuaan, (jos on, niin se on huonoa sellaista), vai vain eräänlainen persoonallisuuden häiriö - narsismi, sillä näyttää siltä, että hän ei itse ymmärrä (narsistin tavoin) kuinka pahasti tuli ainakin tällä kertaa sanottua. Halla-aho on valinnut tyylin, joka sopii vain satunnaiselle ruohonjuuritason bloggaajalle - ei kansanedustajalle. Kansanedustajalla pitäisi olla käsitys siitä mitä suustaan päästää, ja epäilemättä hän haki taaskin vain kannatusta kaljasieppojen ja örisijöitten leireistä.

Tosiasia on, että tavallaisia kaduntallaajia nämä kansan synkkien rivien ”halla-aholaiset” ärsyttävät, mutta niistä ei kannata olla tosissaan huolissaan. Halla-aholaiset eivät ole  aiheuttaneet tavallisille suomalaisille tähän asti muuta harmia kuin närästystä ja satunnaisia itkupotkuraivareita.

Jussi Halla-ahon poikkipoliittiset mielipiteet eivät silti katoa lähiaikoina minnekään. Narsistina hän pulpahtaa pian taas jostakin esiin. Sanomisen halu ja pakko on hänellä aina olemassa, enkä usko, että rangaistuksen pelkokaan voi sitä mitenkään hillitä.

5 kommenttia:

 1. Halla-ahon kommentti on tyypillinen suomalaisen miehen puolitotinen turhautumisen purkaus. Yksityiskeskusteluissa itsekin olen vastaavia puuskahtanut. Ne ovat lähinnä asian sekä tunteiden purkamista ja pureskelua.

  Facebook uutena mediana hakee paikkaansa mm. tuonkin suhteen, että voiko siellä sitten noita laukoa. Osmo Soininvaara kysyi vain hiukan aiemmin, että siirtyykö Kreikka sotilasdiktatuuriin. Oliko se toive vai pelko? Aina voidaan spekuloida joka suuntaan.

  Kannattaa huomata, että halla-aholaisten Homma harrastaa hyväntekeväisyyttä esimerkiksi Afrikkaan. Asia selviää Homman etusivun mainoksista vaivatta.

  Monet perussuomalaiset ovat kyllä tutustuneet poliittisiin ympyröihin vasta kolme vuotta, mutta silti monilla on vuosikymmenien kokemus SMP:n ajoilta. Tunnetusti kokemusta saa kokemalla ja siellä sitä nyt ollaan hankkimassa.

  VastaaPoista
 2. Ero on siinä, että Soininvaara esitti syvän huolensa Kreikan demokraattisesta kehityksestä, ja Halla-Aho puolestaan ehdotti törkeästi sotilasdiktatuuria Kreikkaan ... tässä on se huomattava ero. Halla-aho sanoi suoraan, että hän toivoo tankkeja Ateenan kaduille ja sotilasjunttaa Kreikkaan. Myöhemmin hän perui tämän pahan möläytyksensä meille jo niin tutuksi tulleella "emmänytsitäihantarkoittanut"-tyylillään.

  Mitä tällainen poliitikko, joka vähän väliä peruu puheitaan, tekee oikeastaan eduskunassa? Halla-aho taitaakin olla Suomen Berlusconi. Silvio Berlusconihan äänestettiin valtaan Italiassa uudestaan ilmeisesti vain siksi, koska italaialaiset jäivät kaipaamaan hänen möläyttelyjensä peruumisiaan ja selittelyjään. Onhan sekin yhden sortin kansanhuvia, mutta tulee vain niin kovin kalliiksi italialaisille, kuten Halla-ahokin tulee kohta kalliiksi suomalaisille. Meitä ei ota vakavasti enää kukaan. Nähtiinhän se miten noissa vakuusvaatimuksissakin kävi.

  Tänään uutisointiin Mari Kiviniemen olevan suuresti huolissaan siitä, että onnistuuko oppositioyhteistyö lainkaan Perussuomalaisten ”halla-aholaisen” siiven kanssa? Myötätuntoni on kokonaan Kiviniemen puolella, sillä pelkäänpä, jollei eduskunnassa pian saada työrauhaa, niin se hajoitetaan alta aika yksikön, ja meillä on kohta kahdet vaalit edessä.

  VastaaPoista
 3. Anne! onko sulta jäänyt tämä huomaamatta?

  http://turjalainen.blogspot.com/

  Kyl vaan on tosi,että Keskusta on tuhoon tuomittu puolue. Kiviniemi on OK.

  VastaaPoista
 4. Moi,!turjalainen"!

  Luin blogiasi, ja oikein niskakarvat nousivat pystyyn. Saanhan siterata tässä pari juttua sieltä. Ensiksi, suora lainaus: ...""Germany’s EU commissioner Günther Oettinger said Europe should send blue helmets to take control of Greek tax collection and liquidate state assets. They had better be well armed."..

  Siis "blue helmet"... eli YK:n siniset kypärät, eli Yk-joukot, ja vielä hyvin aseistettuina ..ja Kreikkaan valvomaan verojen keräilyä jne jne ... no, noin voi aukoa päätään vain sakasalainen EU-komissaario, kuten huomautit itsekin... heh ... geeniperintö velvoittaa lajityypilliseen käyttäytymiseen ...tsiisus!

  Jaa tässä toinen siteeraus blogistasi, suora lainaus: ..." ... ja tämä kohuhan peittää sopivasti alleen sen, että eduskunta ja valtapuolueet ovat tekemässä valtiopetosta kirjaamalla EU-jäsenyyden maamme perustuslakiin, jotta Lissabonin sopimus ei enää olisi ristiriidassa omamme kanssa ja Suomen suvereniteetti voidaan luovuttaa EU-liittovaltiolle."...

  Totta, media on vaiennut tyystiin tästä. Itsekin älähdin tuohon lausuntoon, kun sen kuulin. En oikein ollut uskoa korviani. Kaikki pahimmat skenaarioit itsenäiyytemme menettämistä ovatkin pian totta, eikä kansalaisille edes kerrota tätä. Eduskunnan kaviossa ja kabineteissa tämä typerääkin typerämpi teinihallitus junailee Suomen itsenäisyydestä luopumista. AAAARGGGH!!! Mun isä taisteli 7 vuotta sodassa ja haavoittui jalkkansa kranaatinsirpaleesta, jota me ja meidän jälkeläiset saisivat elää itsenäisessä Suomessa. Kuolivatko sankarivainaat turhaan? Kyllä nyt tarvittaan uudestaan talvisodan henkeä, jotta saamme sisua palata vanhoihin asetelmiin, vaikka se veisi meiltä viimeisetkin siemenperunat. Kyllä minä ainakin olen mieluummin nälissäni ja kylmissäni vapaassa Suomessa, kuin olen nälissäni ja kylmissäni EU:n Liitovaltion vankina ja orjana. Tekee ihan mieli sanoa yks ruma sana, mutta uskovaisena en sano sitä. Sanon vain että "sakemanni", koska niin on annettu viralliseti lupa sanoa.

  VastaaPoista
 5. Olis pitänyt ensin sanoa, en ole blogin pitäjä. Tää Turjalainen on Oululainen ja tätänykyä töissä eduskunnassa ehkä jonkun assistenssinä.

  VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.