3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

9.9.11

Keskusta puolueen musta perjantai. Kukaan ei halunnut Keskustan presidenttiehdokkaaksi. Ei edes äänestystä.

Keskustalta loppuu tänään (9.9.-11) aika etsiä vastaehdokas puolueen presidenttiehdokkaaksi innokkaasti pyrkivälle Paavo Väyryselle. Keskustan puoluehallitus kokoontuu Riihimäellä ja järjestää illansuussa tiedotustilaisuuden presidenttiehdokkaan asettamisesta. 

Muistutan lukijoilleni vielä, että Suomen presidentti on maamme ”käyntikortti” maailmalle ja edustaa koko Suomea ... eikä ainoastaan Keskustaa. Pyydän lukijoita myös tutustumaan aikaisempaan presidenttiehdokaslistaani tällä sivustolla ja lukemaan heidän aivan ensimmäisiä vaalilupauksiaan, ja odottamaan kunnes oman puoleenne ”visualisoitu ” internet-äänestys-ikkuna” ilmestyy tälle sivustolle ja vasta sitten kenties äänestätte omaa ehdokastanne. Tällä sivustolla voitte äänestää ”kommentteja”-kohdassa, jossa on tilaa myös lyhyelle viestille, mutta varsinaisessa äänestyksessä tulee ilmeisesti ensimmäistä kertaa Suomessa käyttöön sähköinen äänestysmahdollisuus, ja silloin internet-äänestys-ikkuna näyttää tältä. 


Keskustan suosio on todella tavoittanut tänään mustana perjantaina pohjanoteerauksen. Kukaan ei halunnut asettua edes ehdolle Keskustan presidenttiehdokkaaksi, joten mitään äänestystä ei edes tarvinnut järjestää. Onneksi oli eläkeläinen hra Väyrynen, joka oli ilmoittautunut jo keväällä halukkuutensa myös muitten puolueitten ehdokkaaksi, jollei Keskusta häntä huoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.