3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

12.9.11

Olli Rehn, ei hätiä päiviä. EU kaatuu, euro romahtaa

EU ja euro ovat romahduspisteessä. Aikoinaan Kreikan ottaminen EU:hun oli anteeksiantamaton virhe. Kreikka on tällä hetkellä EU:n suurin rosvo. Kuka tai ketkä ovat tähän syyllisiä. Tai pitäisi kysyä: kuka voiteli ja ketä?

Nyt syynä Euroopan pankkien ja niihin sijoittaneiden osakkeitten jyrkkään kurssilaskuun on markkinoilla alati vahvistuva käsitys siitä, että Kreikka ajautuu eittämättä velkajärjestelyyn tai jopa konkurssiin.

Samaan aikaan on kuitenkin kreikkalaisten mahtisukujen, poliitikkojen ja korkeitten virkamiesten rahat turvassa Sveitsin ja Kyproksen pankeissa. Sinne ei EKP:n käsi ulotu, eikä EKP pääse muutenkaan Kreikan rikkauksiin mitään kautta.

Olli Rehn puhuu kauniita, vaikka hän on itse nähnyt Kreikan pystyvän vain asioiden pimittämiseen, törkeisiin valehteluihin ja anteeksiantamattomiin asiakirjapetoksiin, tilastojen, lukujen ja laskelmien väärennöksiin, sillä muutoin Kreikkaa ei olisi ikinä kelpuutettu EU:hun.

Missä ovat nyt päätöksentekijät ja heidän vastuunsa? Päätöksentekijöistä ei yksikään uskalla sanoa totuutta ja vaatia, että Kreikka on irroitettava heti euro-alueesta. Jollei poliittista uskallusta ja tahtoa tähän löydy, niin markkinat pakottavat hyvin pian EKP:n tähän päätökseen. On tultu siihen pisteeseen, että poliittinen järki korvataan markkinapakolla.

Mitä ihmettä me teemme näin imbesilleillä päättäjillä, kysyn vain? Ei akateeminen hurskastelu ja toiveajattelu korvaa vastuullista politiikkaa. Kapinamieli ja protestiaalto syntyy pian joka ikisessä euromaassa, näin on marjat. Kreikassa kapinoidaan leikkauksia vastaan ja muissa EU-maissa pian siksi, että leikkauksia Kreikassa ei tehdä edes nimeksikään, ja juuri tämän vuoksi Kreikasta halutaan päästä eroon. Kreikan rahantarve on pohjaton kuin papin säkki. Jollei tämä tukipakettihulluus pian lopu, niin EU:sta on tullut Euroopan rupusakkimaiden sosiaali- ja köyhäinaputoimisto ... ei muuta, ja  jonka rahoittajana on kohta enää ainoastaan Suomi.

Nyt Kreikan pääministeri on ilmoittanut, että lisävaroja valtion velkaan haetaan esimerkiksi korottamalla kiinteistöveroa. Voi tsiisus, sanon minä! Ei tiedä, itkiskö vai nauraisko. No, entäs kun Kreikan valtio omistaa julkisista kiinteistöistä miltei kaikki (vert. "hölmöläisten täkki"), ja yksityisille on olemassa kiinteistöverotuksessa norsun mentävä porsaanreikä; eli kiinteistöveroa ei tarvitse maksaa lainkaan, jos rakennus ei ole vielä täysin valmis. Joka ikinen kreikkalainen yksityisen kiinteistön omistaja osaa jättää kiinteistöönsä jonkun törröttävän laudanpätkän, ja kas kummaa ... kiinteistö ei valmistu koskaan, eikä kiinteistöveroa tarvitse siitä maksaa ikuna päivänä.

Saksa on tajuamassa tämän Kreikan mahdottoman tilanteen, ja Angela Merkelin lähtölaskenta on jo alkanut, sillä saksalaiset eivät anna anteeksi poliitikkojen virheitä, toisin kun Suomessa on tapana.

Ainoa, joka hokee täysin sairasta ja älytöntä mantraansa päivästä toiseen, on Olli Rehn. Uskomaton tapaus! Muistattehan, että aivan samoin teki myös Saddam Husseinin virallinen tiedottaja Muhammad Sa´id al Sahhad. Kameroiden edessä tämä mies vain uhosi voittoa ja  vakuutteli, että kaikki on hyvin ...  ”Alla´hu Akbar!” ... no problem, vaikka kuvassa hänen selkänsä takana näkyi amerikkalaisia sotilaita ja  liittoutuman tykkituli kuului kumeana taustalla. Ja kun häneltä kysyttiin, että mistä nuo savupatsaat ja tulitus, niin mies vastasi aivan pokkana, että: amerikkalaiset ne vain siellä kaupungilaidalla ottavat itsensä epätoivoissaan hengiltä". Kaikki muut, paitsi Olli Rehn, näkevät, että tilanne EU:ssa on tällä hetkellä täysin pois hallinnasta. Kyllähän tämän Rehnin pakkotilanteen pupunsyöttämisen ymmärtää, kun tiedetään, että hyvällä palkalla ilman vaaleja virkaansa valittu tiedottaja voi höpistä ihan mitä tahansa sylki suuhun tuo, kunhan vain rauhoitetaan tilannetta sen verran, etteivät sijoittajat hermostu.

Olli Rehn, EU katuu, Euro  romahtaa.


Kreikan julkinen velka on nyt yli 150 % bkt:sta. Vertailun vuoksi Suomen vastaava luku on vajaa 47 % bkt, ja Suomi sentään on aika velkainen maa. Kreikka ei tule eikä pysty mitenkään selviämään ”kuiville”, vaikka sinne rahdattaisiin kuinka paljon tukijaisia tahansa, koska ensinnäkään ne tukijaiset eivät mene muualle kuin Saksan, Ranska ja Englannin pankeille. Siis ... vielä kerran. Lähdemmekö me tukemaan Euroopan suurimpia pankkeja, vai sanommeko ei EU:lle ja eurolle, ja irtaudumme Euroopan rahaliitosta ja Unionista ja eurosta? Miettikääs tätä!

Näyttää siltä, että EU-vellihousupoliitikkojen pelihousut ja poliittinen pokerinaama eivät enää kestä kansan syvien rivien painetta. Kun poliitikot ovat huomanneet, että kaikki ”pelimerkit”on käytetty, eikä uusia valheita ja selityksiä enää keksitä, on vain yksinkertaisesti pakko päästää Kreikka konkurssiin, se on sama kuin  euron ja EU:n hajoaminen, sillä ahnaat ja vain voittoa tavoittelevat  sijoittajat siirtävät pelkonsa Kreikasta seuraavaan euromaahan: Portugaliin ... Espanjaan ... Italiaan ...  jne jne. Tämä on se turbulenssi, dominoefekti, josta olen aiemmin näissä kirjoituksissa niin monesti varoittanut. Nyt ei enää voi muuta seurata tästä turbulenssista kuin kylmää kyytiä EU:lle ja eurolle.
 

Kreikan julkisen talouden saneerausohjelma ei ole edennyt alkuunkaan niinkuin ohjelmaan kirjattiin jo tukipaketin nr. 1 ehdoiksi. Sopimuksia on rikottu mennen ja tullen. Suomessa Katainen ja Urpilainen vain näyttelevät hankalaa, mutta kaikki tietävät, että Kreikan tukipaketti nr. 2  hyväksytään ilman mitään vakuuksia, koska tästä on jo annettu ”kabinettilupaus” Ranskalle ja Saksalle salaisissa ”käytäväneuvotteluissa”.

Tässä minun neuvoni mitä nyt pitää heti tehdä:

1. Tämä nykyinen Suomen hallitus on kaadettava heti.
2. Suomen eduskunta hajoitettava heti ja uudet vaalit järjestettävä nopeasti
3. Välittömästi on määrättävä uusi hätätilahallitus, jonka johtoon tulee talousasiantuntija  ja muut ovat eri osa-alueiden asiantuntijoita ja virkamiehiä ... ei yhtään poliitikkoa enää tähän joukkoon.
4.Uusi hätätilahallitus alkaa valmistelut välittömästi EU:sta ja eurosta irtautumiseen. Poikkeusluvan tähän myöntää edellinen hallitus, edellinen eduskunta ja tasavallan presidentti. 
5. Katainen ja Urpilainen tulee panna vastuuseen ja heidät tulisi panna syytteeseen maanpetoksesta, sillä niin vakava on tällainen Suomen etujen vastainen poliittinen ”hyväveli”-peli.

Suomi voi irrota Eu:sta ...vielä ja toistaiseksi, mutta kohta se on mahdotonta. Liittovaltiosta kun erotaan vain aseilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.