3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

5.9.11

Myöhäisheränneisiin lukeutuva Sauli Niinistö muisti yllättäen tänään Maastrichtin sopimuksen ja sen ”no bailout” klausuulin.

Helsingin Sanomat 5.9. 2011 Sauli Niinistö: Euron periaatteet menetetty, IMF hoitamaan velkakriisiä


Anne: Sauli, hyvä, lämpimästi tervetuloa Suomen kansan syvien rivien linjalle. Me olemme tienneet kaiken aikaa, mistä on ollut alunperin kyse, ja pitäneet siitä johdonmukaisesti kiinni. Sinulla pitäisi aiemman pankkitaustasi vuoksi olla enemmän asiantuntemusta kuin tavallisella kaduntallaajalla. Silti tunnut tajuavan vasta nyt yht´äkkiä ja yllättäen, missä  pohjamudissa EU:ssa nyt oikein ryvetään. Itsestäänselvyydestä näköjään tulee uutinen, kun joku isokenkäinen sen sanoo ääneen. Kokoomuksen ”vastahankainen” presidenttiehdokas huomaa mistä narusta pitää vetää, kun kannatus laskee. On vain niin perin hämmentävää Sauli, kun et ole yhtään aikaisemmin avannut suutasi.

Anne: Tässä siteeraus aikaisemmasta tässä blogissani (18.5. -11) olevasta kirjoituksesta. Olen tästä samasta aiheesta kirjoittanut mm.useastikin Helsingin Sanomien poliittisella foorumilla ... tuloksetta. Poliitikot ovat Soinia lukuunottamatta sulkeneet korvansa tälle asialle.

EU:n tukipaketit holtittomille jäsenvaltioille sopimuksen vastaisia!

Tämä on hyvät kansalaiset faktaa ei fiktiota  EU:n tukioperaatiot eräiden EU-maiden velkakriisien vuoksi ovat täysin ristiriidassa EU:n perussopimuksen kanssa. Maastrichtin sopimukseen sisällytettiin nykyisen Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen (SEUT) 125 artikla, joka kieltää unionia ja sen jäsenvaltioita omaksumasta toisten jäsenmaiden velkaongelmia. Tämän no bailout”klausuulin  tehtävänä oli sitoa unionin ja jäsenmaiden kädet, jottei millekään jäsenvaltiolle syntyisi kiusausta ajautua tahallaan talouskriisiin ja heittäytyä siten muiden syliin pelastettavaksi.

Tämä sopimus ja sen sisältö on täydellisesti pimennetty EU:n kansalaisilta. Mm. näillä ehdoilla ja sopimuksella mekin liityimme aikoinaan EU:hun. Olisiko aika panna päättäjät tästä tilille?

Anne: olisi terveellistä teille lukea toistamiseen tuo aikaisempi kirjoitukseni 18.5. -11 otsikolla: ”Rajua tekstiä, profetia ja raakoja paljastuksia EU:n tukipaketeista.”

Helsingin Sanomat 5.9.-11: ... ”Kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Sauli Niinistö arvostelee euroaluetta periaatteidensa kuoppaamisesta. Niinistö kirjoittaa blogissaan Uudessa Suomessa, että ensin unohtui vakaussopimus, joka velvoitti euromaat pitämään taloutensa kunnossa. Tämän jälkeen unohtui "no bailout" -sääntö, joka kielsi euromaita ottamasta talousvastuuta toisistaan. Kreikan tukipaketti, sitä seurannut väliaikainen vakausrahasto ja Euroopan keskuspankin velkakirjaostot merkitsivät, että no bailout käytännössä kuopattiin. Kaksi keskeistä euron periaatetta on menetetty. Niinistö ehdottaa palaamista järjestelyyn, jossa velkakriisiä hoidettaisiin Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n johdolla. Tällöin päävastuu veloista olisi velallisella ja velkojilla. Niinistön mukaan hätäapu kriisimaille jäisi näin huomattavasti pienemmäksi kuin Euroopan vakausvälineiden tukipaketeissa. Tavanmukainen ylivelkaisuuden pöytäjärjestys on, että IMF, velallinen ja velkojat hakevat ratkaisua tarvittaessa velkasaneerauksella. Jos velkojatkin uhkaavat sen vuoksi kaatua, pöytään nousevat niiden kotimaitten hallitukset, jotka sitten joutuvat pohtimaan rahalaitostensa pelastamista ja kansallistamista. Niinistön mielestä vasta viime kädessä apuun voisivat tulla nekin maat, joiden luottalaitoksen riski on välillinen. Niinistö kaipaa euron tulevaisuudesta analyyttistä keskustelua. Pahinta on, että tyydytään leimaamaan; myönteiset puheet kiiluvasilmäisen federalistisiksi ja kriittiset arviot EU-vastaiseksi populismiksi. Niinistö luottaa siihen, että euro toimii myös jatkossa, jos sen alkuperäisiä periaatteita noudatetaan”.

Anne: Niinistö ei uskalla sanoa, että EU:n hallintojärjestelmä ei toimi. Amerikkalaisille on näytettävä, että tämä "EU- ja euro -kokeilu" onnistuu hinnalla millä hyvänsä, muuten olemme pahemmassa kuin kusessa. Mikään EU-apupaketti ei enää tosiasiassa riitä eikä toimi. Se vie vain paketoijatkin mennessään. Lumivyöryn kaltainen tuhon ja katastrooffin turbulenssi on jo lähtenyt liikkeelle, eikä tästä ”myrskynsilmästä” pelasta EU:ta ja sen jäsenvaltioita enää ihmekään eikä eteenkään mitkään apupaketit. Koko euroalue on ollut valtavassa pyörityksessä jo muutaman vuoden, eivätkä kriisimaille sorvatut pelastuspaketit ole rauhoittaneet euromarkkinoita, vaan päinvastoin, kriisi on laajentunut ja laajentuu koko ajan, kun apupaketit ja tukijaiset ovat häipyneet autettujen rupusakkimaiden rötösherrojen ja heidän kättyreittensä ulkomaisille pankkitileille kuin pieru Saharaan.

Suomen on nyt vain hypättävä kuin rotat hukkuvasta EU-laivasta, ja irtauduttava EU:sta mahdollisimman nopeasti –  mieluummin jo huomenna.  Näin on marjat!

Vieläkään en käsitä kuka sai Suomen EU:n muitten valtioitten mukana  rikkomaan kaikkia EU-sopimuksia. Kun Euroa rakennettiin, oli juuri nuo tärkeät periaatteet, joita Suomikin tuki: no bailout-ehto sekä vakaus- ja kasvusopimus. Niistä poikkeaminen ovat selviä talousrikoksia, joista tavallinen ihminen joutuisi ilman muuta vankilaan. Kun sopimukset unohdetaan tieten tahtoen ja tahallaan, niin eikö se ole rikos, vaikka se tehtiin valtiomies- ja EU:n johtoportaan  taholla? Miksi tähän petossarjaan ensinnäkin lähdettiin? Kuka ottaa siitä vastuun?

Tästä EU:n tuomiopäivän ennustuksesta löytyy minun enneuneni vuodelta 1997 (kokonaisuudessaan Jouko Piho, profetioita sivulla 2), josta olen aiemmin tällä blogillani siteerannut pienen katkelman  (laitan se nyt toistamiseen tähän): ...” aivan 2000-luvun alussa  tulee olemaan samaan aikaan yhtäällä ääretöntä rikkautta ja hyvinvointia ja toisaalla nälänhätää ja pahoinvointia. Eritoten vuodet 2008 ja 2009 tulevat olemaan rikkaalle Yhdysvalloille ja joillekin Euroopan välimeren maille todella vaikeata laman aikaa. Kreikassa paljastuu pahoja väärinkäytöksiä, jotka johtavat Kreikan valtion ja kansan suuriin kärsimyksiin, ja perässä tulevat seuraavassa järjestyksessä vuoden 2011 kesästä lähtien Portugali, Espanja ja Italia. Häikäilemättömät väärinkäytökset  tulevat julki ja näissä maissa kaikki tulevat kärsimään eräitten harvojen valtaapitävien henkilöitten petoksista. Näissä maissa ihmiset saavat kokea uudestaan ja jopa pahempana sen mitä oli Euroopassa 1990 luvun allussa, koska näihin maihin alkaa virrata satojatuhansia pakolaisia, jotka järkyttävät muutenkin heidän heikkoa talouspohjaansa. Lohdutukseksi meille suomalaisille, että sillä hetkellä niin Suomessa kuin muualla Skandinaviassakin ovat asiat muuta maailmaa paremmin. Norjaa aletaan kadehtia, ja yht´äkkiä kaikki muut Euroopan valtiot haluaisivat olla yhtä kauaskatseisia ja  riippumattomia kuin Norjalaiset ” ...

Anne, selkokielinen yhteenveto:  Pitääkö teille jästipäille kaikki rautalangasta vääntää? Ilmeisesti pitää. No, kyse on joidenkin EURO-alueen luuserimaitten älyttömän tuhlauksen aiheuttamasta velkakriisistä, jota toiset EU-maat ovat sitten ryhtyneet älyttömyyksiin menevästi hoitelemaan. Suurinpien EU.maitten suunnitelma on nerokas: maksetaan kimpassa joidenkin EU:n rupusakkivaltioitten luotot pois, ettei etenkään saksalaiset ja ranskalaiset pankit ja ennen kaikkea niiden takana olevat valtavat sijoitusmassat (lue: ökyrikkaat yksityiset sijoittajat, sijoitusfirmat, sijoitussäätiöt ja esim vakuutusyhtiöt) olisi vaarassa luhistua ja mennä konkurssiin.

EU:n suurimpien jäsenvaltioitten ”hyväveli”-järjestelmän tiedetään olevan nyt kaikkien tiedossa ja kiistaton factum (tosiasia), ja nyt on selkeästi tullut ilmi, mistä tämä eurooppalainen pyramidihuijaus sai oikein alkunsa: Saksa kieltäytyi ensin Kreikan rahapyynnöistä kunnes Saksan liittokanslerille Angela Merkel´ille tehtiin selväksi, että Saksan pankeilla on kreikkalaisia roskalainoja hallussaan melkoinen kasa, samoin evästettiin Ranskan presidenttiä Nicholas Sarkozy´ta Ranskan pankkien taholta. Silloin tapahtui  täyskäännös Saksan ja Ranskan EU-politiikassa. Oli jälleen kahdenvälisen neuvottelun aika, jossa nämä kaksi päättelivät, että tässä onkin hyvä rako iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, eli saadaan veronmaksajat muista euromaista maksamaan Saksan ja Ranskan pankeille niiden saatavat korkoineen, kun kutsutaan tätä ”euronkriisiksi”, ja  saataisiin sen avulla vielä vedettyä kaikki euromaat yhteistakaukseen pelottelutaktiikalla, ja lisäksi 7 vuoden heinäsirkka ja nälähätä uhkailuilla liittymään sen jälkeen EU-Liittovaltioon, jossa valta olisi näillä kahdella sairaan vallanhaluisella maalla. Ei liiemmin Saksa tai Ranska halunnut rahoittaa omia pankkejaan eikä nostaa omien kansalaistensa veroa, joten mikä onni, että mailla oli kummallakin 29 ääntä eurooppaneuvostossa ja esim. Suomella vain 7 ääntä.

Esimerkiksi nuo 7  Suomen ääntä ei olekaan enää tärkeätä, vaan se että, mitkä EU-maat olivat luottokelvollisuusluokituksessa AAA luokituksessa ... ahaa Suomi ...muutaman muun EU-maan kera. Siis, Saksan ja Ranskan hyvävelipolitiikka on saada muut AAA-luokituksessa olevat EU-maat rupusakkimaiden ja etenkin Kreikan hävyttömyydessään törkeän tuhlauksen maksumieheksi, jotta etenkin Saksan ja Ranskan pankit kerkiävät hoitamaan roskalainat pois alta ennen Kreikan konkurssia. Suomella ei ole nimeksikään luototuksia esim. Kreikalle, Portugalille tai Espanjalle. Sitä vastoin Saksalla ja Ranskalla on. Kreikan lisäluotottamisneuvotteluilla voitetaan ainoastaan aikaa, ja tätä aikaa tarvitsevat juuri nuo isot ja rikkaat rahoittajat etenkin Saksassa ja Ranskassa. ... Joko alkaa teillekin selkiintyä tämä asetelma? On samantekevää Saksalle ja Ranskalle kaatuuko Kreikka, sillä se kaatuu ihan varmasti, vaan nyt on tärkeintä etenkin Saksalle ja Ranskalle, että neuvotellaan tukipaketista ja tarpeeksi kauan, jotta suursijoittajat kerkiävät sillä aikaa viedä sijoituksensa turvaan.

Edelleen asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä, kyse tässä ”mukamas eurokriisissä” on suurten eu-maiden pankkien tukemisesta, eikä mistään muusta. Kreikan annetaan mennä konkurssiin kunhan vain sitä ennen suurten EU-maiden pankkien saatavat on ensin maksatettu muilla EU:n mailla korkoineen päivineen. Suunnitelmaan ei sovi, että jokin AAA-luokituksen maa alkaisikin nyt yht´äkkiä panna hanttiin, ei Hitlerkään hyväksynyt vallanhalussaan minkäänlaista niskurointia.

Pahinta mihin Suomi voisi EU-myötämielisyydessään ajautua, on tosiaankin tuo ”Liittovaltio”, missä suomalaisilla ei olisi enää mitään sanomista omista asioistaan, sillä Suomi EU:n liittovaltion yhtenä osavaltiona tekisi suomalaisista ikuisia EU-maiden renkejä ja etenkin maksumiehiä. Näin toteutuu Hitlerin utopia ”Kolmannesta Valtakunnasta ”... eli Euroopan Liittovaltiosta, jossa säännöt sanelevat tällä hetkellä korkeintaan kaksi EU:n suurinta valtiota; eli Saksa ja Ranska.

EU:n tukipakettien pystykorvauskovaiset eivät näytä nyt keksivän mitään muuta tähän asiaan kuin kitistä Suomen päättäväisyyttä vastaan. Johan nuo EU:n neuvoston puheenjohtajan  tämänpäiväiset uhkaukset ovat kertoneet tosiasian: ”Jos ette maksa, niin sitten tulee 7 vuotta heinäsirkkoja ja 7 vuoden kuivuus, nälänhätä ja kaikkea”. No niin tulisi, nimittäin saksalaisille ja ranskalaisille ainakin, joiden rahalaitokset ovat tyhmyydessään luotottaneet eniten näitä rupusakkimaita. ... Hah hahah haaa!
  

Valitettavasti tämä EU-show kertoo selkeällä tavalla kuinka yksinkertaisia ihmisiä meillä on pyrkinyt politiikkaan mukaan; eväät eivät riitä kovaan peliin, jossa tarvitaan älyä, ennakointia, nokkeluutta ja terävää päättelykykyä. Pääministeriksi ja etenkin valtionvarainministeriksi ei tulisi koskaan valita henkilöä, jolla ei ole minkäänlaista liiketaloudellista taustaa tai edes sen kaltaisia opintoja takanaan. Urpilainen on katasrooffi valtionvarainministerinä (kansakoulunopettaja ... ei muuta). Sekin seikka, että nämä korskeat ja itseään täynnä olevat poliitikot ovat saaneet tavata muutamia Euroopan johtavia valtiomiehiä ja nimipoliitikkoja, saa heidän rintansa rottingille, ja yksinkertaisuudessa juuri tällä seikalla vain näyttää olevan heille merkitystä, vaikka maan itsenäisyys menisi alta, he voivat kuitenkin lapsenlapsille kertoa keitä he ovat elämänsä aikana tavanneet.

Me tavalliset Suomen kansalaiset olemme näiden naiivien ja narsistisen ja itserakkaitten poliitikkojemme kanssa ihmeessä, ... ja kalliiksi on tullut ja kalliiksi tulee edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.