3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

4.3.12

Tarvitseeko Timo Soini apua?

Kirjoitettu 4.3. 2012

Helsingin Sanomat 4.3.2012.: ..."Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo Ilta-Sanomissa, että puolueen kansanedustajalla Teuvo Hakkaraisella on ongelma, johon tämä tarvitsee apua. ... "Toivon, että hän ymmärtää ottaa avun vastaan", Soini sanoo lauantain Ilta-Sanomissa tarkentamatta, mihin Hakkarainen apua hänen mielestään tarvitsee".

Hakkaraisen nimi on tullut esiin toistuvasti otsikoihin emätyhmien möläytystensä  ja tempaustensa takia. Viimeksi tiistaina TV4:nen  paljasti, että Hakkaraiselle tarjottiin maksullista seksiä moottoripyöräjengi Bandidosin tiloissa Helsingin kyläsaaressa pari viikkoa sitten. Perjantaina  taasen 7 Päivää-lehti kertoi, että Hakkarainen oli myös unohtanut salkkunsa Bandidosin tiloihin. ... Mitä ihmettä Suomen Tasavallan kansanedustaja tekee moottoripyöräjengin Bandioksen tiloissa?

Ilta-Sanomien mukaan Hakkarainen on sairauslomalla tiistaihin, jolloin puolueen eduskuntaryhmä pohtii kansanedustajan mahdollista rangaistusta.

Siis Hakkariasella on selvästikin alkoholiongelma. Hakkarainen totesi sunnuntaina 4.3. STT:lle, että ei koe alkoholinkäyttönsä haittaavan kansanedustajan työtä ... "Se ei kuulu kellekään, mitä teen vapaa-aikana. En minä mitään rikoksia tee. En ole ollut humalassa salissa.”  ... Hakkarainen kertoo olleensa viimeisen kohua herättäneen humalansa jälkeen nyt yli kaksi viikkoa raittiina. ...(tsiisus!)

Olen aikaisemmin tällä foorumilla varoittanut Soinia tästä perussuomalaisten kurittomasta ja villistä porukasta, että harmeja vielä tulee, mutta varoituksistani huolimatta on Soini katsonut asiaa sormiensa läpi ja odottanut ilmeisesti ihmettä. Nyt ei enää ihmettä tule odottaa, vaan Hakkarainen on erotettava eduskuntaryhmästä oitis ja  kokonaan, ja hänen tilalleen on valittava uusi kansanedustaja  - eli hänen jälkeensä seuraavaksi eniten vaaleissa ääniä saanut ehdokas, sillä eduskunnassa esiintymistä säätelee perustuslain vaatimus kansanedustajan vakaasta ja arvokkaasta käytöksestä, ja tämä koskee myös kansanedustajan käytöstä julkisuudessa myös hänen vapaa-aikanaan eli eduskunnan ja eduskuntatyön ulkopuolella. Kotonaan ja piilossa julkisuudesta voi ainakin minun puolestani jokainen kansanedustaja sikoilla niin paljon kuin sielu sietää.

Yksi kuva voi sanoa enemmän kuin tuhat sanaa: ks. tietokone manipulaatio-kuva aikaisemmassa kirjoituksessani otsikolla ”Timo Soini presidentiksi? Miksi Timo Sonista ei ehkä tule presidenttiä?”.  Timo Soinin tehtävä tuon sekavan ja vaikeasti aisoissa pidettävän ”lauman” johtajana on todellakin mahdoton (MISSION IMPOSSIBLE).
Timo Soini painiskelee Hakkaraisen ongelman kanssa.
Jos ihminen ei itse ymmärrä tarvitsevansa apua, apu ei mene perille, vaikka sitä olisi saatavilla. ”Kannettu vesi ei kaivossa pysy”. Se pätee hyvin moneen asiaan, myös tähän Hakkaraisen tapaukseen. Mies ei tajua eikä tunnusta olevansa alkoholisti, joten apukaan ei auta silloin.

Sietää vain toivoa, että Soini on Toni Halmeen tapauksesta oppinut sen verran, että ottaa asian vakavasti.

Puheenjohtajan ote puolueen johtamisesta on lipsumassa, kun median kautta nyt anellaan apua puolueen kansanedustajalle? Ja sinä tiedät Timo, mitä sinun tulee tehdä; jäljellä ei ole enää kuin yksi vaihtoehto – sinun on otettava todellinen johtajan paikka perussuomalaisten johdossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.