3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

7.3.12

Kuka pysäyttäisi EU:n tuomiopäivän junan?

Kirjoitettu 6.3. -12
Eu-juna kylvää tuhoa. Katastrooffin ennusmerkit jo näkyvissä.
Niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa on ”myöhäisheränneitä”, mutta heränneitä kuitenkin, ja he ovat alkaneet tajuta mistä tässä EU:n kriisissä ja maailmanlaajuisessa taantumassa oikein on pohjimmiltaan kyse. Useat älyköt, entiset valtioitten sotilaalliset, taloudelliset ja poliittiset työntekijät ja johtajat ovat vaihtaneet puolta ja kääntyneet vastustamaan valtaeliittiä. Me suomalaisetkin protestoijat kuulumme samaan altavastaajien kastiin eli ruohonjuuritason vaikuttajiin, joka on nykyajan under ground-järjestö (vert. Occupy Wall Street ) valtaeliittiä ja rikasta rahamaailmaa ja niiden depotismia ja korruptiota ja ym. piilorikollista toimintaa  vastaan ... oletan ainakin näin. Olemmeko samaa mieltä? Mihinkä leiriin sinä kuulut?

Olen nyt henkisesti (enneunessa) saanut tietoa siitä mitä muslimimaailmasta on tulossa. Vielä nukumme ruususen unta, mutta pian alkavat pinnan alla kytevät purkaukset purkautua. Turkki on yhä suuri kysymysmerkki, ja oletan että Olli Rehn tietää joko enemmän kuin hän näyttää päällepäin tietävänsä, tai hän tietää vähemmän kuin oletamme, ja tämä huolestuttaa minua todella, sillä Turkin ottaminen mukaan EU-hun olisi tuhomme ... siis nopeampi tuho. Sen jälkeen islam valtaisi Euroopan jyminällä. Itse kallistun sille kannalle, että Olli Rehn´iä on on pidetty täysin pimenossa Turkin kysymyksessä; aivan kuten oli silloin aikoinaan Kreikan tilanteessa, kun Kreikka haki EU:n jäsenyyttä. Kreikka petti ja valehteli taloudellisen tilanteensa päästäkseen EU:n suojelevien siipien suojaan ja kyetäkseen lypsämään avustuksia EU:lta mielin määrin.

Islam-maailma jyrää kaikesta huolimatta yli Euroopan ja sille emme voi mitään. U.S.A.:n presidentti Barack Obama on todellinen vellihousu, eikä hän ole ymmärtänyt Israelin kysymyksen todellista arabiuhkaa lainkaan. Muka Iraelin rauha olisi neuvottelukysymys ... voi tsiisus! Arabien kanssa ei neuvotella. Ei ole ennenkään neuvoteltu eikä neuvotella nytkään eikä tulevaisuudessakaan. Se mitä täällä kutsutaan toiveikkaasti "arabi-kevääksi" pitäisi oikeastaan kutsua "arabi-sydäntalveksi" tai  "arabi-kaamokseksi", sillä pinnan alla kytee todella paha vanhoillismuslimien nousu. Lähi-Idän sodan sytytyslanka sihisee jo. Egyptissä vallahit ovat jo miltei 90 %.sti vallassa ja toistaiseksi demokratia siellä vielä toimii, mutta huomenna voi olla jo toisin. Onneksi Egypti on p.a. ... mutta onko kauan? Uskon, että saudit tulevat väliin ja alkavat reakoida. Ja miettikääs mitenkäs net saudit reakoivat? Rahalla tietenkin. Iranin shiiat ovat kaikkein vaarallisimpia, ja Syyriassa ollaan menemässä samaan suuntaan. Kun siellä vanhoillismuslimit pääsevät valtaan, niin Libanon miehitetään ensimmäiseksi. Marokossa ja Algeriassa ovat myös vanhoilliset voittaneet. On vain ajan kysymys, milloin amerikkalaisten apu Libyaan ja Irakiin loppuu tyystin, ja silloin saudit tulevat sijalle, ja sitten onkin Israel saarrettu joka suunnalta, ja Harmagedonin asetelma on valmis. Se hetki on lähempänä kuin uskallamme uskoakaan milloin Lähi-Idässä räjähtää. Tästä sodasta Hesekiel ennusti Vanhassa Testamentissa; Googin ja Maagogin sota. Arabiliittoutuman sota Israelia vastaan. Ennustan myös, että suurin syy tähän sotaan tulee olemaan se, että Israelista löytyneet suuret öljyesiintymät, ja tämä järkyttää eritoten muiden öjyntuottajamaiden valta-asemia.

Jotta kärhämää saataisin aikaan Israelissa, niin eritoten saudit aseistavat Egyptistä käsin  Gazan Hizbollahia, ja pohjoisesta (Jordania, Syyria, Iran, Irak ) tulee tukea shiioilta Hamasille ja Pakistanista tulee tukea Al Qaidalle. Kyseessä on siis apokalyptinen (viimeisten aikojen) sota, josta ennustetaan Raamatussa. Tätä ennen tulee kuitnekin lyhyt ja  nimeellinen rauha Israeliin, mutta tämä rauha on ainoastaan lumetta..


Olen nänyt enneunen Israelista. Unessa arabinuorukaiset saartoivat autokumibarrikaadeilla erään leveän kadun Jerusalemissa aivan Jaffa-portin allapuolella. Unessa minulle sanottiin, että tuo tapahtuma tulee olemaan suuren sodan lähtölaukaus, alkusignaali. Suomeen tulee silloin sotaa ja vainoja paeten paljon pakolaisia ja nimenomaan juutalaisia ja kristittyjä juutalaisia, ja toisessa unessa minulle selitettiin myös tätä pakolaisongelmaa tarkemmin ja myös Venäjän liittymistä sotaan ja sitä, mitä siitä Suomelle seuraa. (Laitan nyt nämä enneuneni (3) sensuroimatta ja lyhentämättöminä tännekin sivuilleni, joten löydät ne tämän kirjoitukseni jälkeen).

Tuntuu että EU:n ongelmat ovat tulevista ongelmista kaikkein vähäisimpiä, eikä Suomen pitäsi lähteä takaamaan mitään ja ketään, koska kurjuus on kohta ovellamme. Kreikka on päästettävä ajautumaan konkurssiin ... se on ainoa ja nopea ratkaisu. Talousasiantuntija Sixten Korkman on oikeassa ... harvinaisen oikeassa. Kahdesta huonosta vaihtoehdosta on valittava se vähemmän huono. On turha pelotella kansalaisia sillä, että pankkimaailman kärsimykset ja vahingot koituisivat meille myös hurjiksi ja kestämättömiksi tappioiksi, sillä ne ovat loppujen lopuksi pienemmät tappiot kuin, jos Suomi joutuu yksinään maksumieheksi, kun muut EU-maat kieltäytyvät vitkuttelu-taktiikkansa jälkeen kokonaan maksamasta Kreikalle euroakaan tukea. Siis ainostaan Suomi on tehnyt tyhmästi - emätyhmästi ... eli Urpilainen on tehnyt todella pahan mokan ... pahemman kuin hän ikinä uskaltaa uskoakaan. Kreikka ei nimittäin pysty maksamaan mitään lainoistaan takaisin, ja sen he tietävät siellä ihan tasatarkkaan kaikki. 

Jutta Urpilaisen emämoka, joka vie vielä kansakuntamme tuhoon ja turmioon.
Enneunissa on minulle selvinnyt, että 2030 vuoteen mennessä, kun lainan Suomea koskeva takausosuus pitäisi olla maksettu, on asetelma maailmassa jo kokonaan toinen. Meidän selviytymisemme riippuu siitä miten omavaraisia me tulemme olemaan, ja miten me pystymme kohtaamaan tulevan suuren pakolaisongelman. Rahaa tarvitsemme kipeasti itsekin, ja vaikka kuinka säästämme, niin se ei tule riittämään edes välttämättömimpään sosiaaliseen hyvinvointiin. Infrastruktuurimme tulee hajoamaan, ja nälkä tulee olemaan monessa perhessä jokapäiväinen vieras. Suuret ikäluokat alkavat samaan aikaa eläköityä (2-3 vuoden kuluttua), eikä maailmalla talous elvy, vaan se taantuu entisestäänkin. Köyhyys ja kurjuus kolkuttaa ovellamme, ja kuitenkin Suomessa on tuolloin paljon paremmin kuin muualla maailmassa. Vain Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa ovat asiat paremmin kuin meillä. U.S.A.:ssa tapahtuu useita ja erittäin tuhoisia luonnonkatastrooffeja, ja U.S.A. ajautuu todealla pahaan jamaan. Sairauksia, köyhyttä ja tauteja. U.S.A.:n dollari romahtaa, koska sitä painettiin liikaa lisää, ja  koska dollarin arvo perustuu yksinomaan ja vain olettamukseen ... ei kultaan, joten,  kun luottamus  talouskasvuun on nolla, niin dollarin arvo rasahtaa alhaisimpiin pohjalukemiin sitten vuoden 1929 börssiromahduksen jälkeen.

Ennustan, että Katainen ja Urpilainen tullaan panemaan valtakunnaoikeudessa syytteeseen valtionpetoksesta, ja kyseessä on juuri nuo salaiset vakuuspaperit. Urpilainen puolustaa vakuusopimusten salassapito-oikeutta siten että:" Vakuussopimus on tehty kreikkalaisten pankkien kanssa, jotka vaativat, että sopimus on salainen". Mitä he...ttiä tämä muka on? Mitä oikeuksia kreikkalaisilla pankeilla on tässä tilanteessa asettaa ensinkään minkäänlaisia vaatimuksia Suomelle yhtikäs mistään ja jopa erittäin epäilyttäviä vaatimuksia. Millä ihmeen oikeudealla ja kenenkä valtuuksilla Jutta Urpilainen antaa Kreikalle vakuuksia, eli  lahjoittaa Kreikalle tulevaisuudessa Suomen kansan niskanahasta revittyä rahaa salaisilla ehdoilla ja salaisilla sopimuksilla? Voi huh, huh! Urpilaisen allekirjoittama sopimus, jonka salaaminen Suomen kansalta ja eduskunnalta on ristiriidassa sekä Suomen lakien että kansalaisten ja yhteiskunnan edun kanssa, on selvääkin selvempi valtiopetos? Urpilaisen teko rapauttaa Suomen valtiollisen johdon uskottavuuttaa ja sotii jopa Jutta Urpilaisen omaa ministerinvalaansa vastaan.

Suomen kaskinen ja kaikki kärsinyt kansa ei enää hyväksy sitä, että sen ääntä ei kuunnella, ja että Suomen kansan silmään valtiovallan ylin johto kusee mennen ja tullen. Hallitus kaatuu ja eduskunta hajoitetaan ja uudet eduskuntavaalit pidetään, muutoin on koko demokratiamme on uhattuna, sillä tihutyön valjettua nykyiset päättäjät yrittävät vain peittää jälkensä ja pelastaa oman nahkansa. Suomessakin noustaan ihan justhinsa barrikaadeille ja vaaditaan päitä vadille.

Kohta on armonaika juossut ohi, eikä vakuuksia enää sitten voi  perua ... mutta vielä voi, aikaa on hilikun verran, mutta kuka pysäyttäisi tuon EU:n tuomiopäivän-junan? Timo Soini ei tee mitään. Soini on täysin lamaantunut. Epäilen vahvasti, että Soinilla on jo Burn Out, ja hän  romahtaa kohta täysin sekä henkisesti että fyysiseti, eikä ketään ole tulossa Soinin tilalle. Jopa vihreät nuoleskelevat nyt kokoomuslaisia ... esim Heidi Hautala. Heidistä voisi sanoa, että :”Sinäkin Brutukseni?”

Olemme siis pulassa ... todellisessa pulassa. Edessä näkyy vain mustaa ja pimeyttä ... ei valoa lainkaan. Näkijöitä ja profeettoja ei kuunnella, vaan päättäjät kulkevat kuin huumattuina, hypnositoituina pankki- ja rahamaailman eliitin marionetteina kohti tuhoa, jota he ylepydessään ja korskeudessaan eivät näe ennenkuin ovat kainaloita myöten itse siihen hukkumassa. Ja uusi presidenttimmekin on maailman valtaeliitin marionetti ... oikein malliesimerkkitapaus siitä, miten bilderbergiäiset johtavat tätä maailmaa oman suunnitelmansa mukaan ... Suuri Suunnitelma (Grand Plan). Ja suunnitelmiin kuuluu imeä Suomi ja muut vielä hyvinvoivat ja vahvat EU-maat kuiviin, romahduttaa rahamaailma, jolloin uudet johtohahmot koetaan pelastajina, ja sen jälkeen uusi ja uljas maailmanvalta (NWO) astuu esiin, eikä Suomi siihen eliittiporukkaan silloin kuulu. Meidät jätetään tänne pimeään ja kylmään yksin ja unohdettuina. Maatalous ja omavaraisuus on sitä ennen maassamme EU-säädöksillä tuhottu, joten joudumme vielä maksamaan kovan hinnan jopa ruuastakin  - energiasta puhumattakaan.
..........................

Ja nyt nuo lupaamani enneunet:

Näin nämä kaksi enneunta peräkkäisinä öinä heinäkuussa v. 2010.
1:nen uni: Muslimit; sota alkaa Lähi-Idässä ja leviää Pohjoiseen

Olin unessa yksin kotonani ja ilmeisesti unessa kyseessä oli lämmin elokuun loppupuoli  ... hieman syksyä oli jo ilmassa ja illlat olivat jo pimenemässä. Istuin ruokasalissa syömässä, kun ulkoa kuului pelottavia ja hätäisiä ääniä ... kuin joitakin ihmisiä liikkuisi nopeasti ja hengästyneenä aivan lähellä kotiani ... aivan kuin etsien ja samalla paeten. Eräs mieshenkilö koputti ruokasalini ikkunaan ja viittoili avamaan ulko-oven (ovi oli lukossa). Raotin ovea ja tämä henkilö (ilmeisesti kyläläisiä) kehoitti minua paikallisella ruotsinkielen murteella  pakenemaan heti: ” Ota vain kaikkein välttämättömin mukaan ja sen verran kuin saat ahdattua autoosi. Älä pakene maanteitä, vaan aja autollasi metsään farmille päin ja jonkin matkan päästä käännyt oikealle ja aja niin kauan etenepäin että näet muita.. Älä unohda juomavettä, koska voi olla että joudutaan piileskelemään kauan ... vihollinen on aivan kulmilla”.

Otin miehen puheet todesta ja aloin heti tehdä niinkuin hän kehotti. Yritin pitää ajatukset hallinnassa vaikka kauhu ja pelko miltei lamaannutti minut. Pakkasin unessa kaikkea mahdollista mukaan ja kanneskelin tavaroita juoksujalkaa autooni. Iltapäivä oli jo taittumassa iltaan kun tajusin ajankulun ja mietin ehdinkö lainkaan pakenemaan vihollisilta. Sisällä vielä pakatessani ja näissä ajatuksissa kysyin ääneen Jumalalta, että näytä minulle mitä on tulossa ... kerro mikä on tuo vihollinen? Samassa  kuulin aivan selvästi kuinka minua käskettiin menemään etelänpuoleisen apukeittiön ikkunan ääreen, koska kohta minulle näytettäisiin vihollinen. Tein kuten käskettiin, ja yht.´äkkiä näin kuinka iltaruskon punaisiksi värjäämistä pilvistä alkoi horisintissa muodostua kuin näkynä jonkinlainen sotajoukko, joka lähestyi hevosilla ratsastaen hurjaa vauhtia. Kun tuo sotajoukko oli tarpeeksi lähellä näin heidän vaatetuksensa ja ilmeensä. Verenhimo ja tappamisenhalunkiilto silmissä ja sapeleita heilutellen tuo hurja joukko lähestyi taloani ... kuin muinaiset muslimit konsanaan  punavalkoisten turbaanien liinanpäät niskassa liehuen ja heidän edellän juoksi maastopukuisia sotilaita ”uraa”-huutoa huutaen.

Heräsin kesken unen, sillä näkemäni muslimiratsastajien ja sotilaitten kohtaus (kuin filminauhalta) oli niin kammottava, että sydämeni tykytti rinnassa ja olin hiestä märkä. Tajusin, että unessa oli kyseessä  sota, ja että muslimit aloittavat sen etelästä päin ja että se leviää hyvin nopeasti Venäjän kautta myös Suomeen, mutta, että me emme taistele, vaan pakenemme. Ilmeisesti Venäjän ylivoima on niin suuri, että tajuamme, että verenluovutus ja ihmishenkien menettäminen ei ole järkevää, vaan vetäydymme
.........................................

2:nen uni: Bunkkeri, juutalaisia pakolaisia, Suomi miehitetään.

Seuraavana yönä olin unessa taasen yksin kotona ja seisoin alakerran eteisaulassa ja minut käskettiin menemään kellariin, joka on talomme pinta-alaltaan laajin kerros. Kellarimme oli unessa vielä keskeneräinen, kuten se on vielä tänäkin hetkenä kun kirjoitan tätä. Unessa seuraani liittyi löysiin, vaaleisiin, pellavantapaisiin pitkiin housuihin, paitaan ja pitkään liiviin ja valkoisiin kenkiin pukeutunut keski-ikäinen mies, joka selitti minulle miten kellarin remontti tulee tehdä. Hänellä oli mukanaan rullalla kainalossaan suuria pohjapiirrosarkkeja talostani ja tontistani ja pohjoismaiden kartta, jossa näkyi myös osa Venäjää.  Hän selitti tuiki tarkkaan tonttini pohjapiirrosta näyttäen myös taloni ympärillä olevien peltojen käytön ja sen miten ja miten niitä on viljeltävä, ja hän  vaatimalla vaati, että tajuaisin, että taloni huushollin tulee olla omavarainen veden ja sähkön suhteen, ja siksi pihakaivo on saatava kuntoon ja se on naamioitava maakummulla näkymättömäksi ja äänettömäksi, ja siihen on asennettäva sähköinen  pumppu ja vesijohto on rakennettava suoraan kellariin. Ilmanvaihto- ja poistoputket on rakennettava ja naamioitava lähelle pellonreunaa seisovaa isoa koivua. Pihalle pohjoisen puoleisen pellon reunaan on rakennettava sellainen tuulimylly, jollaisia oli aikoinaan Amerikan Keski-Lännessä. Tästä tuulimyllystä tulee vetää valesähköjoto talonpäätyyn, joka katkaistaan  vihollisen harhauttamiseksi.Oikea sähkökaapeli on vedettävä maan alta suoraan kellariin. Omaa sähkön tuotantoa tarvitaan, sillä vihollinen tulee tuhoamaan kautta maan sähköntuotantolaitoksia  ja  miltei kokonaan koko sähköverkoston. Vihollisen harhauttamiseksi on kellarin olemassaolo salattava (nyt hän otti esille taloni pohjapiirrokset) ja siksi on alakerran aulasta kellarin menevään rauppukäytävään  rakennettava valekomero, jossa on valesähkökaappi ja veden ja lämmönjakeluun tarkoitetut tekniset laitteet, jotka tietenkin ovat sen näköiset, että ne on myös tahallaan tuhottu. Talo tulee olla asumattoman näköinen, sillä Venäjältä tullut vihollinen asettuu jopa joksikin aikaa itse taloon asumaan.

Nyt hän näytti Pojoismaiden karttaa. Pohjois-Suomi ja Venäjä oli väritetty samanvärisiksi ... punaiseksi (!?). Taloa pidetään jonkin aikaa sotilastukikohtana ja muutenkin sitä tarkkaillaan, koska vihollinen epäilee, että sinne sijoittuu pakolaisia ja kaiken kukkuraksi jopa  juutalaisia. (!?) Kaikki kellarin kivijalassa olevat pienet ikkunat on muurattava umpeen ja  kivijalka on rapattava kaikkialta samanlaiseksi, jotta kellarin olemassaolo pysyy täysin salaisena. Kellarin idänpuoleiseen ja ainoaan ulkopuoliseen sisänkäyntiin tulee rakentaa valemaakellari, jolloin kellarista voi kulkea sisään ja ulos maakellarin takahyllyiksi naamioidusta salaovesta. 
....................................
Oma kommenttini näiden kahden peräkkäisen uneni jälkeen heinäk. 2010.

Silloin aikoinaan kun suunnittelin itse omakotitaloani, niin minulle tuli pakkomielle rakentaa kellarikerros kaikista laajimmaksi (122 m2) ja täysin ympärikatetuksi betoni-bunkkeriksi. Vain alakerran aulasta on n. 1.5 m x 1,5 m kokoinen aukko, joka todellakin voidaan unessa saamieni ohjeitten mukaan helposti naamioida ja paikalle rakentaa valekomero, ja kellarissa on myös ulko-ovi.

Näistä kahdesta peräkkäisinä oinä nähdyistä unistani, saa sellaisen käsityksen, että sodan aloittavat Lähi-Idässä muslimit ja ehkäpä samanaikaisesti monessa eri muslimimaassa, ja että tähän sotaan yhtyisi tai tätä laajaa sotaa apuna käyttäen Venäjä hyökkäisi Suomeen, mutta näyttäisi siltä, että emme taistele vaan pakenemme ja piiloudumme metsiin tai  painumme maan alle.

Tajusin, että enneunieni mukaan tulen sijoittamaan itseni ja muutaman muun suomalaisen henkilön lisäksi kymmenittäin juutalaisia pakolaisia omakotitaloni kellariin. Sain sellaisen käsityksen, että tämä todella paha sotatilanne syntyisi maailmalla jopa jo muutaman vuoden kuluttua. Kuitenkin mieltäni rauhotti se seikka, että Suomessa ei käytäisi verisiä taisteluita, vaan Suomalaiset ymmärtäisivät perääntyä, piiloutua ja väistyä, koska sotatilanne ei kestäisi kauan, ja vain osa Suomea miehitettäisiin: kun katsoin tuota Suomen karttaa, niin ”hameosa” Suomea olisi edelleen Suomalaisten hallussa, ja että pohjoisosa Suomea rajaviivasta vinosti alaspäin Raahe Iisalmi Joensuu – linjaa kuuluisi Venäläisten hallinta-alueeseen.
............................
3: s uni: Tästä ”SE” alkaa ... Jerusalemin Jaffa-portilta

Näin unessa (elokuun paikkeilla v. -11) pienen välähdyksen ...kuin filmipätkällä olevan kohtauksen siitä, kuinka Jerusalemissa mellakoitiin: savupommeja ja autonkumi-barrikaareja kaduilla ja huiveilla naamioituneita nuoria miehiä juoksi edestakaisin heitellen "moltovincoktaileja", ja mellakkapoliisit yrittivät saada edes jotain järjestystä aikaan. Tämän univälähdyksen aikana minulle tuli tunne, että mellakoitsijat olivat arabinuorukaisia.


Olen useasti käynyt Jerusalemissa, ja tunnistin unessa olevan kadunkin, koska sen lähellä on bussipysäkki ja kaarevat kiviportaikot ylös vanhaan kaupunkiin. Unessa kuljin erään Jerusalemin vanhankaupungin yhdestä portista ulos, mutta siinä portissa ei ollut yläosaa ... siis holvikaarta. Eikä se oikeastaan ollut mikään portti, mutta sitä vain sanottiin portiksi. Oikea portti oli ihan lähellä, mutta hieman sivummalla. Jäin tuossa unessa seisomaan portaikkoon suurinpiirtein keskivaiheille (en uskaltanut mennä bussipysäkille) ja katsoin alas kadulle missä mellakoitiin.

Etsin Google Earth´illa paikan .. .tai luullakseni oikean paikan, mutta sateliittikuva on niin suttuinen, että siitä ei näe, että onko siinä kaartuva portaikko ja kadunvierellä bussien pysäköintialue, ja että onko portti sellainen, että siinä ei ole yläosaa, vaan ulosmenokohta on avoin. Laitan kuvan tästä uneni ”mellakointipaikasta”. 

Seisoin unessa tuossa kohdassa missä on turkoosi kruksi.
Tämän univälähdyksen jälkeen ajattelin, että  Jerusalemissa alkaa samanlaiset mellakat kuin muuallakin arabimaailmassa (Irakissa, Egyptissä, Syyriassa, Libyassa, Jemenissä, Bahrainissa jne. jne.). Kyse olisi turhauttuneitten Israelin ja Palestiinan alueen arabiväestön riehunnasta, ja siksi Jesusalem ei ole tuon rähinöinnin jälkeen enää turvallinen. Siis nimenomaan arabiväestö tulee olemaan ihan hirvittävän pettynyt ja turhautunut, ja siitä alkavat ensin levottomuudet, jotka voivat jopa kulminoitua sotatoimiin Israelia vastaan (Turkki, Venäjä, Pakistan ja jopa Kiina menevät arabien puolelle).

Tästä mainittiin jo  v.1994 Intian Goassa näkemässäni enneunessa ja nimenomaan Goan unen järkyttävässä II-osassa, jonka olen näyttänyt vain muutamalle henkilölle; lainaan suoraan tuosta unen II-osasta  pienen pätkän: "... Nämä katastrooffit ja vaikeat ajat alkavat aivan pian sotina, kansannousuina ja luonnonmullistuksina ... ”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.