3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

16.3.12

”Zysse”: ”Yhtiöiden kannustimet on insestinen järjestelmä”

Finnair,. Vehviläinen, Ilmarinen, Sailas, Heidi Hautala, hyvävelijärjestelmä, vapamuurarit
Helsingin Sanomat 15.3.2012: Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz (Kok) alias ”Zysse” arvosteli rajusti Ylen A-Studiossa keskiviikkona valtionyhtiöiden kannustinjärjestelmiä: "Tämä on insestinen järjestelmä, tämä yritysjohtajien hyvä veli –järjestelmä”. Samat äijät istuvat erihallituksissa ja jakelevat optioita, bonuksia ja kaiken maailman "allekirjoitusrahoja" yms. kannustimia toisilleen. Herää ksysymys onko nämä samat äijät sitä yhtä ja samaa hyvä-veli-salalliittoa, jota kutusutaan myös vapaamuurarijärjestöksi? Jos on, niin eikö nyt viimeistään tulisi julistaa tuo järjestö lainvastaiseksi, sillä se on nimenomaan juuri tuollaisen hyväveli-mafian kuuluisin malliesimerkki.

Vapaamuurareita löytyy Suomesta lähes 2000 ja yli 100 Suomen oikeuslaitoksesta aina korkeinta oikeutta myöten, ja tästä päätellen tuomioiden oikeudenmukaisuutta voi vain arvailla. Vapaamuurareita on merkittävästi myös poliitikkojen joukossa ja valtionenemmistöosakkuuden omistamissa yhtiöissä, ja nimenomaan erityisesti johtotehtävissä. Vapaamuurareiksi kelpaavat vain vaikutusvaltaiset ja rikkaat. Samoin heitä löytyy kirkonmiehistä, jopa nyk. arkkipiispa(!?), puolustusvoimista, elinkeinoelämästä ja lehdistöstä. Sananvapautta rajoitetaan lehdistössä ja muissa tiedotusvälineissä aina sen mukaan, mikä milloinkin on tarkoituksenmukaista ”veljien” kannalta. Rakenteelliseen korruptioon liittyviä kirjoituksia näkee harvoin Suomalaisessa lehdistössä, eikä ensikään mitään vaapaamuurareihin liittyvää. Tämä on pahin rutto ja mätäpaise kautta aikojen etenkin Suomessa ja muuallakin maailmassa, ja tämä mätäpaise tulee nyt puhkaista. Kansa on saanut tarpeekseen näistä yhteiskunnan valtarakenteita murentavista termiiteistä ja köyhien verta imevistä iilimadoista.

Nämä miljoonaluokan yritysjohtajien bonukset ja etenkin jo kolmatta vuotta miljoonien eurojen tappioita tehneessä Finnairissa rapauttaa kansakunnan oikeudentajua, kun samaan aikaan suunnitellaan Finnairin työntekijöitten 20 % palkanalennuksia.  Ja näitä ökyrikkaitten johtajien ”kannustimia” perustellaan vielä täysin huuhaa-argumenteilla. Niin älyttömiä ne on, että ei tiedä itkisikö vai nauraisiko. Törkeätä!

Heidi Hautala viittaa epäsuorasti puheissaan siihen, että kohta on edessä valtion osuuspohjan kaventaminen Finnairin omistuksessa, eli luovuttaisiin valtion osake-enemmistöstä, siis 55,7 % osuus laskettaisiin alle 50% ehkä ulkomaille myymisellä ja sien börssipelureitten käsiin, mikä tarkoittaisi sitä, että kannattamattomat reitit lopetettaisiin heti, ja voipi olla, että jos kyseessä olisi tuleva venäläisomistus, kuten sitä muutama vuosi takaperin yritettiin islantilaisten bulvaanien kautta toetuttaa, niin silloin Euroopan ja Aasiaan kohdistuva lentoliikenne lähtiksikin Pietarista eikä enää Helsingistä. Helsinki kuihtuisi näin ollen takapajulaksi.

Finnairin osakeurssi on niin pohjalukemissa, että valtion osuuspohjan laskeminen toisi valtiolle tuloja vain 2:den jumbojetin verran ... eli yhtä tyhjän kanssa. Tällaista ei tulisi edes harkita, sillä kansallisen infrastrutuurin kannalta valtion enemmistöosuus lento- ja juna liikenteestä on eritoten kriisitilanteissa kulkuyhteyksiä ajatellen välttämätöntä.

Yritysten hallituksissa istuvat kannustimista päättämässä entiset ja nykyiset yritysjohtajat", sanoi Zyskowiczi. Hänen mukaan yritysjohdon jättibonukset rapauttavat kansakunnan oikeudentajua, ja pahinta on että kansakunnan moraali ja etiikka rappeutuu: Miksi me toimisimme oikein, kun isokenkäiset saavat ilman rangaistusta varastaa miljoonia valtiolta? Ja pahinta on, että näitä kannustimia ja bonuksia myös perustellaan Suomessa aivan älyttömillä ja naurettavilla argumenteilla, joita Heidi Hautala sitten siteeraa solkenaan tiedotusvälineissä. Tuntuu kummalliselta, että Finnairiin johtoon valitaan henkilöitä, joiden työhalut ovat niin vähissä, etteivät he vaivaudu pelkällä työstä maksettavalla huippupalkalla edes töihin menemään, vaan heille pitää maksaa vielä miljoonia euroja lisää ja erikseen siitä, että tekevät sen työnsä, johon heidät on huippupalkalla palkattu. Tästä on näissä ”kannustimissa” kyse ... ei mistään muusta.

Kukaan ei ole niin korvaamaton ja niin uskomattoman erinomainen, että ansaitsisi tuollaisia palkkioita tekemisistään, ja varsinkaan silloin kun tappiota rapisee vuositolkulla yhtiön osakkaitten niskaan. Taitaa olla näillä johtajilla todellisuus täysin hämärtynyt ja suhteellisuudentaju hukkunut syvinpään suohon.

Milloin havahdutaan siihen, että tämä "amerikkalaisten pankkiirien meininki" on sairasta ja yhteiskunnan moraalia ja etiikkaa pahasti tuhoavaa? Kreikka, Italia, Kypros, Espanja, Portugali ja Irlanti ovat käymässä tätä tuhoprosessia läpi ja tähän ahneuden ja häikäilemättömyyden tuhoprodsessiin U.S.A. myös tuhoutuu ja sama kohtalo koituu Suomen tuhoksi, jollei tätä ”sairautta” saada kitkettyä pois kokonaan Suomalaisesta yhteiskunnasta, sillä muutoin  tästä alkaa lopunaikojen Ilmenstyskirjan vitsaukset ja kärsimukset ... siis kansalle, ei näille käsittämättömän ahneille johtajille, jotka ovat myyneet sielusa ... tiedätte kyllä kenelle.

Sen, miten maan toiseksi suurin eläkeyhtiö Ilmarinen hoitaa liiketoimiaan, pitäisi olla kaikkien, nykyisten ja tulevien eläkeläisten huolenaiheena. Eläkkeisiin kohdistuu voimakkaita leikkauspaineita tai vastaavasti eläkemaksuihin nousupaineita - ilmankin, että julkista tehtävää hoitavat eläkeyhtiöt kaikenlisäksi pyörittävät pienen piirin omistajaleikkejä – eli ”hyvä-veli-piiri-pieni-pyörii”-leikkejä..

Ilmarinen kaappasi Finnairin eläkesäätiön seitsemän vuotta sitten. Jo siinä poltettiin reippaasti eläkejärjestelmän varoja, jotta Ilmarinen sai näppeihinsä lentoyhtiön muhkean eläkerahakukkaron. Sen jälkeen ollankin sitten oltu paitaa ja peppua. Herrat ovat istuneet ristiin rastiin toistensa hallintoelimissä. Huipentuma on tämä Finnairin toimitusjohtajan Mika Vehviläisen asuntokauppa-vedätys, joka on onneksi vuotanut julkisuuteen. Voiko enempää sisäpiirin touhuilua olla, kuin vielä tämä Finnairin uuden päämajan rakennuttaminen Ilmarisen kanssa ja samaan aikaan, samojen tahojen väliset toimitusjohtajan asuntokaupat? Ilmarinen on Finnairin neljänneksi suurin osakkeenomistaja 2,4 prosentin osuudella. Finnair on myös Ilmarisen merkittävä asiakas. Tämän touhun saattaisi luulla kiinnostavan ainakin vähän mediaa virallisempiakin tahoja, ja tällä tarkoitan valtiovallan johtoa ja poliisia.

Lilius, entinen Fotumin toimitusjohtaja piti olla se vihoviimeinen, joka teki tällaisen tempun ... silloinen  kauppa- ja teollisuusministeri Pekkarinen nimenomaan vannoi näin, ja nyt ollaan taas jälleen kerran todistamassa valtion enemmistöjohtoisten yhtiöitten leväperäisyyttä ja kykenemättömyyttä valvoa rötösherrojen hyvävelipalkkiosysteemiä. Pekkarinen väitti sanojensa mukaan yrittäneensä tehdä kaikkensa, mutta Lilius ei luopunut senttiäkään hurjista lähes 10 miljoonien vuosibonuksistaan. Aikaisemmassa lausunnossaan Pekkarinen sanoi, että hänen mukaansa ne, jotka ovat olleet hyväksymässä tällaisia optiosopimuksia, ovat epäonnistuneet.  ”Ei koskaan enää”, ovat omistajaa eli meitä kaikkia edustavat ministerit ja kansanedustajat vakuuttaneet joka kerta jokaisen tällaisen skandaalin jälkeen. Siis näin meitä kansalaisia kustaa suoraan silmään.

Eivätkö poliitikot ole oppineet Sonera-skandaalistakaan mitään. Vielä 90-luvulla Euroopan innovatiivisin ja menestynein oma kansallinen teleyrityksemme on enää muisto entisestä, pelkkä avuton myyntitiski markettien käytävillä. Tästä hallituksen jättivirheestä kärsii koko teleteollisuutemme ja pitkään. Pekkarinen oli ensimmäisenä arvostelemassa Soneran töppäyksiä, mutta Fortumin ja Liliuksen tähtiteteellisten palkkioitten osalta hän ei tehnyt mitään.
V. 2006 Mauri Pekkarinen toimi kauppa- ja teollisuusministerinä, mutta hän olikin vain Fortumin toimitusjohtajan Liliuksen "sähköjänis". Uhoa löytyi mutta ei tekoja. Onko Heidi Hautala nyt Finnairin toimitusjohtajan Vehviläisen "sähköjänis"?
Kirjoitin silloin v. 2006 Keski-Pohjanmaa.lehdessä mm. näin. (suora lainaus): ...”    Pekkarinen ei tehnyt mitään aikaisemmista lupauksistaan huolimatta sille, että johtajien optioille jälleen asetettaisiin katto. Johtajat ryöstävät näitä yhtiöitä sen kuin kerkiävät ja nauravat partaansa, kun hallitus ei heille kumminkaan mitään voi.  Kyllä voisi, mutta ei kykene. Tästä on kysymys. Fortumin hallintoneuvostossa istuu melkeinpä vain pelkästään kansanedustajia: yhdestätoista jäsenestä yhdeksän on kansanedustajia. Kahvia ja rusinapullaako nuo kansanedustajat vain toppaavat näissä hallintoneuvoston kokouksissa, ja tukkivat rusinat korviinsa, etteivät kuulisi mitään, mitä yhtiöissä oikeastaan tapahtuu.

Ja juuri hallintoneuvoston tulisi valvoa yhtiön hallituksen toimia, ja Hautala sanoo että hallitoneuvostoa (ja sitä mukaa ministeriötä) ei ole informoitu ... eli jotain salataan systemaattisesti. Siis, onko taas ja jälleen kerran käynyt niin, että valtion enemmistöosuuden omaavassa yhtiössä hallintoneuvostoa kohdellaan yhtiön johdon ja yhtiön hallituksen taholta kuin herkkusieniä: pidetään pimeässä ja syötetään p...kaa.

Epäilin aikaan Hautalan ministerinsalkun valintaa, mutta nyt ymmärrän, että  hyvävelijärjestelmä pelasi varman päälle. Nytkin ovat poliittisen shakin pelaajat istuttaneet Hautalan sellaiselle paikalle, jossa hän ei osaamattomuutensa vuoksi  uskalla edes sanoa mitä ajattelee. Hautala toistelee vain : ”On tehty väärin, mutku... mutku...” .... ja  nuo "osaavammat" hyväveljet kuiskuttavat korvaan, että tämä on normaali, moraalinen ja hyvän hallintotavan mukainen hyväveliratkaisu. Minkäs Hautala tekee? Ei mitää ... ei yhtikäs mitään. Se ei riitä alkuunkaan, että vaihdetaan yhtiön hallituksen jäsenistöä. Tuo tuollainen on vain kosmeettista pintakiiltoa... ei konkreettista virheitten korjausta. Miljoonien bonuksien (kannustimien) maksaminen konkurssikypsässä firmassa oli alkujaan-,  ei vain iso virhe, - vaan jopa rötös, varkaus, ja tuo varkaus tulisi korjata, eli rahojen palauttamisella (n. 3 milj.180 000 euroa) yhtiölle, eikä se korjaannnu pelkästään jäsenistövaihdolla.

Pekkarinen kysyi eduskunnan kyselytunnilla torstaina (15.3.-12) suoraan, että milloinka valtiovalta perii takaisin väärin perustein ja laittomasti maksetut miljoonat. Hautala vastasi tähän: ”Lain mukaan sellainen on mahdotonta”. ... Pötyä, sanon minä!” ... Tietenkää ei ollut mahdotonta tulkita sopimusmenetelyjen ehtoja väärin ja epärehellisesti yrityksen johdon kannalta, mutta oikein tulkitsemin se vasta mahdotonta onkin. Tämä on kierteistä epärehellisyyttä parahimmillaan ... näin laiton tehdään lailliseksi ja jopa laillisesti valtion ylimmän johdon siunaamana. Väliillä uskon näkeväni painajaista, mutta totta tämä on.  Ja tämän kaiken sai aikaan Cristoffer Taxell, joka myös kuuluu tähän hyvävelijärjestelmään. Hän pani alkujaan köytäntöön tämän Finnairin älytömän bonus ja kannustinjärjestelmän. Cristoffer , alias "Toffe" Taxell osallistui  (2002) bildergergiläisten kokoukseen, joten hän kuuluu tiiviisti hyvävelijärjestelmän erittäin salaiseen sisäpiiriin. 
Siteeraan kirjailija Sven-Olof Jakobssonia seuraavassa: ”Se mikä ohjaa kehitystä, on eri vaikutusvaltaisten tahojen yhteiset intressit. Kun korkeassa asemassa olevat eri kansojen päättäjät selventävät toisilleen omia näkemyksiään, seuloontuvat ideat ja ajatukset sellaisiksi poliittisiksi strategioiksi, jotka parhaiten palvelevat kunkin tahon toiveita. Tämä ei voi tapahtua julkisesti, sillä asianomaiset eivät voi henkilökohtaisesti osallistua kaikkiin mielipidevalintoihin, jotka muodostavat yleisen mielipiteen. Mielipide pitää sen vuoksi muodostaa valmiiksi salaisissa kokouksissa ja kehittää niissä myös se tapa, jolla saadaan kansa se hyväksymään. Sen vuoksi tarvitaan myös mediakoneisto, lehdenomistajat, kustantamot, radio- ja TV-kanavat ja myös eri poliittisten puolueiden, ammattiyhdistysten ja tutkimustoiminnan edustajat”,  .... ja tätä täysin samaa peliä on käyty ja käydään sekä valtion että yhtiöitten ylemmissä johtoportaissa.

Tämä rikollinen hyvävelitoiminta ja bilderbergiläisten ja vapaamuurareitten salaseuramafia on saatava välittömästi kitkettyä juurineen ulos suomalaisesta yhteiskunnasta ja valtiolta (veronmaksajilta ) ryöstetyt rahat on saatava perittyä takaisin.  ... Ei muuta kuin poliisit asialle.   

Suomen kaiken kärsinyt ja kaskinen kansa odottaa selkärankaa ja pelottomuutta päättäjiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.