3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

30.1.12

Nyt on pelkona, että kansa jättää käyttämättä ääntään. Presidentinvaalit 2012, toinen kierros,

Olisiko nyt  parempi äänestää tyhjää tai Aku –Ankkaa? Entä äänstysprosentti?  Vaikuttaako Aku-Ankkaa tai tyhjää äänestäminen äänestysalueitten ja siten myös koko maan äänestysprosenttiin? Voidaanko koko vaalitulos hylätä liian alhaisen koko maan äänestyprosentin vuoksi ja järjestää kokonaan uudet vaalit? Jos voi, niin kuinka alhainen täytyy koko maan yhteenlaskettu äänestysprosentti eli äänestysvilkkaus silloin olla? Venäjällä se on 50 %. Jos  sitä ei saavuteta, järjesteään uudet vaalit.

Miten asia on? Toimittaja Timo Harakka A-Tuubissa perusti Facebookiin yhteisön "Äänestä tyhjää!". Lasketaanko tyhjä äänestyslippu mukaan prosenttiosuuksiin? Milloin jokin äänestyslippu on hylätty?

Siis tyhjät äänestysliput hylätään, mutta mutta tyhjät lipukkeet  lasketaan kuitenkin mukaan koko maan äänestysprosenttiin. Näin on marjat ...  rakkaat kansalaiset.

Vaalilain pykälässä 85 säädetään äänestyslipun mitättömyydestä: Äänestyslippu on mitätön, jos
- ehdokkaan numero on merkitty siten, ettei selvästi ilmene, ketä ehdokasta se tarkoittaa
- jos äänestyslippuun on kirjoitettu äänestäjän nimi, erityinen tuntomerkki tai
- jos siihen on tehty muunlainen asiaton merkintä.

Asiattomana merkintänä ei kuitenkaan pidetä äänestyslippuun tehtyä merkintää, joka ainoastaan selventää, ketä ehdokasta äänestäjä on tarkoittanut äänestää.

Jotkut, etenkin vanhukset tuhertavat vielä mumeron lisäksi ehdokkaan nimenkin vaalilipukkeeseen – noin niinkuin varmuuden vuoksi. Näitä lippuja ei hylätä, jos sekä numero, että nimi on selvästi luettavissa, ja ne vastaavat toisiaan, eikä niissä ole mitään muuta merkintää tai tuherrusta.

Kaikki muut epäselvät lipukkeet hylätään, sekä tyhjät että vaalilain 85 pykälässä mitättömiksi määritellyt.

Tästä osoitteesta löydät vaalilain:  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajanta...=vaalilaki

Jos joku aikoo väistää presidentinvaalien toisen kierroksen sen perusteella, että molemmat ehdokkaat edustavat erilaista Eurooppa-politiikkaa kuin mitä hän kannattaa, hän ottaa kantaa nyt ihan väärissä vaaleissa. Presidentillä ei ole roolia EU:ssa – eikä muuten sisäpolitiikassakaan. Lähinnä presidentti on ”arvojohtaja” ja johtaa yhdessä hallituksen (ulkoministeriön) kanssa ulkopolitiikkaa. 

Puoluejohtajien ja muiden poliittisten vaikuttajien tulisi nyt kannustaa äänestäjiä osallistumaan demokratiaan. Siksi vaalitulokseen pettyneen Paavo Lipposen vihjaus, että hän voisi nyt jättää äänestämättä, on täysin käsittämätön. Vaikka äänestäjät hylkäsivät Lipposen, hän ei voi hylätä demokratiaa.

Tyhjällä lipukkeella tai Aku-Ankkaa äänestävät toimivat todella typerästi ... heidät lasketaan kuitenkin äänestäneiksi, mutta heidän protestinsa menee kuin Kankkulan kaivoon ... eikä näy eikä tunnu missään.

2012 presidenttivaalit, toinen kierros, ehdokkaat Sauli Niinistö äänestysnumero 6 ja Pekka Haavisto äänestysnumero 2 sparraavat toisiaan. Hädässä ystävä tunnetaan.
Siis, summa summarium, jos olet todella sapettunut ja todella tyytymätön näihin molempiin presidenttiehdokkaaseen, niin sinun kannattaa silloin jäädä kotiin sohvalle makaamaan. Alhainen koko maan äänestysprosentti ainakin todistaisi sen, että kansa ei ole tyyytväinen kumpaankaan ehdokkaaseen. Tyhjää tai Aku-Ankkaa äänestämällä et prostestoi mitään etkä ketään..

2 kommenttia:

 1. Kannattaa äänestää Saulia muuten menee homomies linnaa pressaksi. Seksuaalivähemmistön kannattajat hyvin liikkeellä, ei kannata alkaa leikkiä näin.. .

  VastaaPoista
 2. Niin, ... viime kerralla taktikoin. En yksinkertaisesti olisi kestänyt Väyrystä presidenttinä. Väyrysellä oli todella kova kannatus Pohjois-Suomessa, ja se me tiedettiin. Haavistoa äänestin siis eka kierroksella, mutta vain taktisista syistä, jotta kolmanneksi vahvin ehdokas calluppien mukaan ensimmäisellä kieroksella tulisi Niinistön haastajaksi toiselle kierrokselle, ja pelattaisiin Väyrynen pois pelistä. Täsä oli vastakkain Pohjoinen ja itäinen Suomi ja muu Suomi.

  Niinistön puheet New World Orderista, Uudesta Maailman Järjestyksestä vain huolettavat kovasti, eikä aiheetta, sillä hänhän on ollut Bilderberg-ryhmän salaisissa kokouksissakin. Tämä on tosi paha juttu, eikä Niinistö voi sitä kieltää, koska hän jopa TV-haastattelussa mainitsi uudestaan saman asian. Ehkä tyhmyyttään tai sitten tahallaan. Jos tahallaan niin sekin ilmensi tyhmyyttä. Eikä hänen lukion päästötodistuskaan järin lisänyt uskottavuutta, jopa lyhyessä matikassa 6:nen, päinvastoin kuin Haavistolla, loistavat lukion päästötodistuksen numerot.

  Avaappa noita Niinistön lausumia eli video linkkejä tuosta toiseksi edellisestä kirjoituksestani ("Illuminati"), niin tiedät mistä puhun, ja lue samalla sieltä Bilderbeg-salaseuran historiaa. ... Siis, mitä tehdä ja ketä äänestää?
  Taitaa mennä plörinäksi koko äänestys.

  VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.