3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

3.12.13

1. Aivan uusimpia kirjoituksiani


Tuorein ensin
The newest first
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
This site is mostly in the Finnish language, but you can translate it into your native language with help of Google.

Этот сайт в основном на финском языке, но вы можете перевести его на ваш родной язык с помощью Google.

Google אתר זה הוא בעיקר בשפה הפינית, אבל אתה יכול לתרגם אותה לשפה האם שלך עם עזרה של

هذا الموقع هو في الغالب باللغة الفنلندية، ولكن يمكنك ترجمته إلى اللغة الأم الخاصة بك مع مساعدة من جوجل.

Diese Seite ist hauptsächlich in der finnischen Sprache, aber Sie können es in Ihre Muttersprache mit Hilfe von Google zu übersetzen.

Bu site, çoğunlukla Fin dilinde, ancak Google yardımı ile kendi ana dilinize tercüme edebilirsiniz.

این سایت است که عمدتا در زبان فنلاندی، اما شما می توانید آن را به زبان مادری خود را با کمک از گوگل ترجمه.

このサイトは主にフィンランド語でですが、グーグルの助けを借りて、あなたの母国語に翻訳することができます。
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


You can find all my pictures here in bigger format
Täältä löydät kaikki värkkäämäni kuvat suuremmassa koossa
Du kan hitta alla mina bilder här i större format
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Tiedoksi: Tältä ”Aivan uusimpia kirjoituksiani” – blogiarksitosivulta löytyvät nyt myös Uusi Suomi verkkolehdessä sensuroitdut kirjoitukseni. Kaikki nuo sensuroidut kirjoitukseni käsittelevät äärimuslimiongelmaa ja maahanmuuttopolitiikkaa. Eli Sipilän 6:n miljoonan  Kansalle kapula suuhun”-sensuurin tukipaketti toimii tehokkasti
..................................................................................................................




*************************************
Donald Trumpin puhe Betlehemissä 23.5. 2017
Donald Trump, Betlehem, 23.5. 2017, speech, puhe, tal, pic. Anne Lindell
STT tiedotti 23. 5. 2017 (ja kaikki valtamedian lehdet ja Yle tiedottivat täysin samaa.
Tätä Trumpin puhetta ei vieläkään ole käännetty kokonaan suomeksi  ... paitsi nyt, ks. alla).

STT: Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo olevansa sitoutunut rauhansopimuksen aikaansaamiseen Israelin ja palestiinalaisten välille.
– Aion tehdä kaikkeni auttaakseni osapuolia saavuttamaan tuon päämäärän, Trump sanoi Betlehemissä.
Trump kommentoi asiaa tavattuaan Länsirannalla palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin.
Trumpin puheet Lähi-idän rauhasta ovat herättäneet runsaasti epäilyjä, koska pitkään vastakkainasetteluun ei ole löytynyt vuosikymmenten aikana ratkaisua useista yrityksistä huolimatta. Lisäksi esimerkiksi Trumpin puheet Yhdysvaltain suurlähetystön mahdollisesta siirtämisestä Tel Avivista Jerusalemiin ovat olleet omiaan lisäämään jännitteitä.
Trump vieraili eilen Jerusalemissa ja Tel Avivissa vakuuttelemassa Israelin johtoa yhteisistä tavoitteista.
Trump jatkaa vielä tänä iltana matkaansa edelleen Eurooppaan. Huomenna hän tapaa paavi Franciscuksen Vatikaanissa. Torstaina vuorossa ovat neuvottelut Naton ja EU:n johtajien kanssa Brysselissä.
...........................
Anne Lindell: eli, tuossa yläpuolella oli  kaikki mitä STT tiedotti. Tämä minun kääntämäni suomennos englanninkielestä Trumpin puheesta voi olla täynnä virheitä ja kieliasu töksähtelevää, mutta pitää muistaa, että Trump puhuu lyhyillä lauseilla, käyttää selkokieltä ja ...hmmm ... totta  ... Trumpin artikulointi on hieman ”töksähtelevää”. Korjatkaa ihmeessä, jos löydätte virheitä. En ole virallinen kielenkääntäjä englannista suomeksi,  ja olen ainoastaan kääntänyt 2 kirjaa ruotsinkielestä suomeksi, ja ollut muutaman kerran tulkannut luentoja ja puheita ruotsista suomeksi, joten voi olla, että tästä löytyy pian (toivottavasti) parempi suomennos. Mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa ... niin ei löydy. Tumpin puheesta saudeille suimeksi käännetty versio on vina ilmeisesti edellenkin se ainoa, joka löytyy (ks. kirj 4, omalla fb.sivullani, julkinen). Sensuuri on Suomessa nyt aivan ennennäkemätöntä. Jopa Trumpin puheisiin kohdistuu ennakkosensuuri, vaikka perustuslakimme kieltää jyrkästi ennakkosensuurin
...........................
Ja tässä Trumpin puhe koknaisuudessaan suomeksi.

Betlehem, 23.5. 2017, Donald Trump

Yhdysvaltojen presidenttinä, Yhdysvaltojen puolesta, haluaisin aloittaa esittämällä rukoukseni Manchesterin ihmisille Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kohdistan syvimmät surunvalitteluni niille, jotka ovat niin hirvittävällä tavalla loukkaantuneet tässä terroristihyökkäyksessä, sekä monille surmansa saaneille ja uhrien perheille. Olemme ehdottoman solidaarisia Yhdistyneen kuningaskunnan kansalle.

Niin monet nuoret, kauniit viattomat ihmiset – jotka elivät ja nauttivat elämästään – heidät murhasivat pahat luuserit. En kutsu heitä hirviöiksi, koska he haluavat kuulla tuon nimityksen. Minä kutsun heitä luusereiksi - koska he ovat  juuri sitä – raukkamaisia luusereita.

Viime päivinä olen käyttänyt aikaa puhumalla matkani aikana tästä silmälläpidosta - yhteiskunnassamme ei enää saa löytyä minkäänlaista suvaitsevaisuutta, jotta tällainen  verenvuodatus olisi mahdollista jatkua, emme voi enää laskea syyttömiä kansalaisia teurastettaviksi.

Terroristit ja ääriliikeen kanattajat ja ne, jotka antavat heille apua ja tukea, on poistettava (ajettava ulos) yhteiskunnastamme lopullisesti. Tämä kieroutunut ideologia on tuhottava, ja viatonta elämää on suojeltava. Kaikkien sivistyneiden maiden on liityttävä yhteen suojellakseen ihmiselämää ja kansalaistensa pyhää oikeutta turvallisuuteen ja rauhaan..

Haluan ilmaista syvän  kiitollisuuteni palestiinalaisille ja presidentti Abbasille, että ottivat minut vastaan isäntinä ​​tänään. On kunnia ollan kanssanne Betlehemissä - kaupungissa, joka on arvokas kaikille ihmisille ympäri maailmaa.

Kuten keskustelimme presidentti Abbasin kanssa Washingtonissa aiemmin tässä kuussa, olen sitoutunut pyrkimyksissäni saavuttaa israelilaisten ja palestiinalaisten välinen rauhansopimus, ja aion tehdä siinä kaikkeni, jotta voisin auttaa heitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Presidentti Abbas vakuuttaa minulle, että hän on valmis työskentelemään tämän tavoitteen kanssa hyvässä uskossa. Pääministeri Netanyahu on luvannut samoin.

Odotan innolla yhteistyötä näiden johtajien kanssa kestävään rauhaan

Odotan myös, että saan pohdiskella presidentti Abbasin kanssa muista tärkeistä asioista, kuten Palestiinan talouden potentiaalin vapauttamisesta ja todella hyvien ja myönteisten terrorismin vastaisten toimien luomisesta.

Useita päiviä sitten Saudi-Arabiassa tapasin koko arabialueen muslimien ja arabivaltioitten johtajia. Kehotin heitä liittymään kumppanuuteen  keskenään, jotta terrori-iskut saadaan loppumaan nyt, aina ja lopullisesti. Se oli todella tuottoisa kokous, ja monet johtajat sopivat yhteistyöstä kanssamme tämän tärkeän tavoitteen kanssa.

Olin tyytyväinen siihen, että presidentti Abbas liittyi huippukokoukseen ja sitoutui ryhtymään vakaviin mutta välttämättömiin toimiin terrorismin torjumiseksi ja sen vihamielisen ideologian torjumiseksi.

Rauha ei voi koskaan juurtua ympäristöön, joka sietää väkivaltaa, ja jossa väkivaltaa rahoitetaan ja palkitaan. Meidän on päättäväisesti tuomittava tällaiset menettelyt yhdessä  yhdeksi yhtenäiseksi ääneksi.

Rauha on valinta, joka meidän on valittava joka päivä - ja Yhdysvallat on täällä auttamassa tekemään tämä unelma mahdolliseksi nuorille juutalaisille, kristityille ja muslimi-lapsille koko alueella. Näin tehdessämme me kaikki saamme turvallisemman ja valoisamman tulevaisuuden.

Tässä toivon hengessä tulemme Betlehemiin ja pyydämme Jumalalata rauhanomaisemman, turvallisemman ja suvaitsevan maailman kaikille.

Olen todella toiveikas siitä, että Amerikka voi auttaa israelilaisia ​​ja palestiinalaisia ​​luomaan rauha ja tuomaan uutta toivoa alueelle ja sen kansalle.

Kiitos
………………..
Annen huomautus:

Vakava varoitus! Seivatkaa tämä ja aikaisempi Trumpin puheen suomennos tietokoneellenne (ks, alla tai  fb-sivullani, julkinen) , koska se voi Suomen ankarasta sensuurista johtuen hävitä kaikkialta netistä   Facebook sensuroi aivan äsken ilmeisesti joltain suomalaiselta fb.sivustolta ja jonkun muun jakaman Trumpin saudeille pitämän suomennoksen. Eli "trolleja" ja ilmiantajia Suomessa on joka lähtöön. Sain varoituksen Suomen fb:ltä. Ei ilmeisesti vielä "banneja". Eli Trumpin puheita ei saa kääntää suomeksi. Nyt ymmärrän miksi käännöstä ei löydy valtamaedialta eikä Yle:ltä. Törkeätä sensuuria ... ennakkosensuuria, vaikka sellainen on ankarasti kielletty Suomen perustuslaissa. Eli, USA:n presidentti Donald Trump on joutunut sensuurin uhriksi Suomessa. Englanniksi tai jollain toisella kielellä Trumpin puheita saa julkaista täysin vapaasti internetissä. Kuka, mikä taho on kieltänyt julkaista suomennoksia Trumpin puheista? Tämä tulee selvittää!  ... Tällaista sensuuria ei ole muualla maailmalla.
************************************
Donald Trumpin puhe (suomeksi) saudeille ... 21.5. 2017 Riadissa
Donald Trump, speech, puhe, tal. Riad, Saudi-arabia 21.5. 2017, pic. Anne Lindell
Trumpin puhetta ei olla vieläkään käännetty kokonaisuudessa suomeksi missään, ja Ylen 22.5. klo 20:30 uutisissa oli vain muutaman sekunnin katselmus tilaisuudesta ja siinä Ylen toimittaja hehkutteli, että nyt Yhdysvaloilla ja saudeilla on yhteinen vihollinen ...Iran, niin kuin se olisi ollut koko Trumpin puheen pääasia, vaikka se oli vain muuttaman lauseen mainita muutoin niin pitkässä puheessa .. .eikä siinä edes mainittu sanallakaan yhteisestä vihollisesta. ... Näin suomalaisia TV-katsojia sahataan linssiin mennen ja tullen. Kuka enää viitsii katsoa Ylen:n uutisia?

Mitähän tästä ajattelisi ... tai pikemminkin uskaltaisi ajatella, sillä kohta Suomessa ajattelukin kielletään lailla. No, jos Yhdysvaltain presidentti Donald Trump olisi pitänyt tämän elisen (21.5. -17),  Saudi-Arabiassa pitämänsä puheen (löytyy alta) Helsingissä ja vaikkapa Itäkeskuksen pihalla, niin hän joutuisi syytteeseen vihapuheitten johdosta  ... niin ja minä myös, koska uskalsin kääntää Trumpin puheen suomeksi... kuten Junes Lokkakin,  koska hän  oli kääntänyt Paulatin puheen ranskankielestä suomeksi. Usein on niin, että ne sanat, joita ei ole lausuttu, ovat tärkeimmät ... eli, katso kuvaa! ... Etsin tästä Trumpin eilisestä puheesta käännöstä suomeksi ... ei löytynyt ... eikä varmaan edes Ylen kerro tästä juurikaan mitään uutisissa. Arka aihe ... siis Suomen hallitukselle, mutta kansalla on oikeus tietää, sillä, nimittäin Trump puhuu faktaa ... tosiasioita, ja jos Suomen hallituksella, Nergillä,  Suomen ev. lut. kirkon johdolla, Yle:llä ja valtamedialla on edes sen verran järkeä, niin nyt ne häpeävät  ... ovat menneet näetsen  selvästi pimeälle puolelle .... pahan puolelle.  Mitens´ nyt suu pannaan, kun näyttää siltä, että jopa arabijohtajat ovat siirtymässä Trumpin kehoituksesta valon puolelle, ja lakkaavat hyysäämästä ja rahoittamasta mahdollisia terroristeja ja heidän agendaansa. Suomessa on varovaisten arvioitten mukaan ainakin 5000 laitonta ja kielteisen turvapaikanpäätöksen ja karkoituksen saanutta  ”pakolaista” painunut maan alle (kadonnut ”vokeista”) ... eli niitä, joilla ei ole tiettävästi puhtaat paperit. Silti valtionkirkkomme johto on ilmoittanut suojelevansa näitä kielteisen päätöksen saaneita. Eli kirkkomme toimii lainvastaisesti.

Eli ilmoitan tässä virallisesti, että en sano mitään enkä ajattele mitään, käänsin vain Trumpin puheen suomeksi, ja ainakin minun mielestäni käänöstyö ei ole laitonta Suomessa .... vielä.

P.S. Pieni anteeksipyyntö: Käänsin tämän Trumpin puheen englannista hät´hätää ja noin niinkuin ”lonkilta” ja aika lailla vapaasti suomeksi, ei siis mikään täydellinen käännös, virheitä voi löytyä  ... Korjatkaa, please!

.............................................................

Donald Trumpin koko puhe muslimimaailmalle sunnuntaina 21. 5. 2017  

Riad, Saudi-Arabia (CNN)

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump piti  sunnuntaina puheen yli 50:lle muslimimaitten johtajille kuvaillen visiotaan Yhdysvaltojen ja muslimien suhteista.

Tässä on täydellinen selostus Trumpin puheesta:

"Haluan kiittää kuningas Salmania hänen poikkeuksellisista sanoistaan ​​ja Saudi-Arabian suurenmoista kuningaskuntaa, joka järjestää tämän huippukokouksen, ja minulla on kunnia saada kohdata todella ystävälliset isännät, ja olen aikaisemminkin kuullut maanne loistosta ja  ystävällisyydestänne. Kansalaiset, sanat eivät tee oikeutta kuvaamaan tämän upean paikan suuremmoisuutta ja sitä uskomattomatonta vieraanvaraisuutta, jonka olette osoittaneet meille tänne saapuessamme.

Kuningas Abdulaziz, valtakunnan perustaja, joka yhdisti tämän suuren kansan, isännöi ennen minua amerikkalaista presidenttiä Franklin Roseveltia, jonka kanssa hän aloitti kestävän kumppanuuden  maittemme välillä. Kuningas Salman, isäsi olisi niin ylpeä voidessasi nähdä, että jatkat hänen perintöään - ja aivan kuten hän avasi ensimmäisen luvun kumppanuudessamme, aloitamme tänään uuden luvun, joka tuo kansalaisillemme pysyviä etuja.

Haluaisin nyt myös laajentaa syvää ja sydämellisen kiitollisuuteni jokaiselle arvostetulle valtionpäämiehelle, jotka tekivät osaltaan mahdolliseksi tämän matkan tänne. Te kunniotatte suuresti meitä läsnäolollanne, ja lähetän lämpimät terveiset maastani teille. Tiedän, että aikamme yhdessä tuo monia siunauksia sekä teidän kansalle että omalle kansalleni.

Odotan teidän edustustanne amerikkalaisen kansan keskuuteen ja toimitan teille ystävyyden ja toivon viestin. Siksi päätin tehdä ensimmäisen osan ulkomaanmatkastani muslimimaailman sydämeen, joka kansakuntana toimii islamilaisen uskon kahden pyhän paikan vartijana.

Toimeni alussa olin luvannut Amerikan kansalle vahvistaa Amerikan vanhimpia ystävyyssuhteita ja rakentaa uusia kumppanuuksia rauhan saavuttamiseksi. Lupasin myös, että Amerikka ei aio pyrkiä määräämään toisten elämäntapaa, vaan ojentaa kätemme yhteistyön ja luottamuksen hengessä.

Visiomme on rauha, turvallisuus ja vauraus myös tällä alueella ja koko maailmassa.
Tavoitteenamme on kansojen koalitio, joka yhdessä jakaa tavoitteen ääriryhmien estämisestä ja antaa lapsillemme toiveikkaan tulevaisuuden. Koalitio, joka kunnioittaa Jumalaa.

Joten tämä historiallinen ja ennennäkemätön johtajien kokoontuminen - ainutlaatuinen kansojen historiassa - on symbolinen osoitus yhteisvastuullisuudesta ja keskinäisestä kunnioituksestamme koskien koko maailmaa. Kaikkien täällä tänään kokoontuneitten maitten johtajille ja kansalaisille haluan tehdä tiettäväksi, että Yhdysvallat haluaa muodostaa teidän kanssanne läheisempää ystävyysvakautta, turvallisuutta, kulttuuria ja kaupankäyntiä.

Amerikkalaisille tämä on jännittävää aikaa. Uusi optimismi on pyyhkäissyt läpi maamme, ja muutamassa kuukaudessa olemme luoneet lähes miljoona uutta työpaikkaa, lisänneet yli 3 biljoonaa dollaria uutta kasvua, antaneet mahdollisuuden amerikkalaiselle teollisuudelle, ja teimme ennätykselliset investoinnit sotilasjoukkoihimme suojelemaan ihmisten turvallisuutta ja parantamaan upeitten ystäviemme ja liittolaistemme turvallisuutta - joista monet ovat täällä nyt tänään.

Minulla on enemmän siunaaavia uutisia, ja olen iloinen voidessani jakaa ne kanssanne Kuningas Salmanin, kruununprinssin ja varapuheenjohtajan kanssa, jotka ovat olleet täynnä suurta lämpöä, hyvää tahtoa ja valtavaa yhteistyötä. Eilen allekirjoitimme historiallisia sopimuksia kuningaskunnan kanssa, joka sijoittaa lähes 400 miljardia dollaria kahdessa maassa ja luo useita tuhansia työpaikkoja sekä Amerikassa että Saudi-Arabiassa.

Tämä maittemme välinen sopimus sisältää ilmoituksen 110 miljardin dollarin Saudi-rahastoidusta puolustusostoksesta - ja me varmasti autamme saudi-ystäviämme tekemään hyväiä kauppoja suurien amerikkalaisten puolustusyrityksiemme kanssa. Tämä sopimus auttaa saudi-sotilaita ottamaan suuremman roolin turvallisuustehtävissä.

Olemme myös aloittaneet keskustelut useiden nykyisten maitten kanssa kumppanuuksien vahvistamisesta ja uusien yhteyksien muodostamisesta turvallisuuden ja vakauden edistämiseksi Lähi-idässä ja myös sen ulkopuolella.

Myöhemmin tänään teemme jälleen historiaa sopimalla perustaa uusi maailmanlaajuinen keskus ääriainesideologian torjumiseksi, joka tulee sijaitsemaan juuri tässä islamilaisen maailman keskeisessä osassa.

Tämä uraauurtava uusi keskus edustaa selkeää julistusta siitä, että muslimien enemmistön on otettava johtava asema radikalisoitumisen torjunnassa,  ... ja haluan ilmaista kiitollisuutemme kuningas Salmania kohtaan tämän vahvan johtajuuden osoittamisesta.

Minulla on ollut ilo toivottaa tervetulleeksi useat tämän päivän johtajat Valkoiseen Taloon, ja odotan innolla yhteistyötä kaikkien teidän kanssanne.

Amerikka on suvereeni kansa, ja meidän ensisijainen tavoite on aina kansalaisten turvallisuus ja turvallisuus. Emme ole täällä saarnaamassa. Emme ole täällä kertomassa muille ihmisille, miten elää, mitä tehdä, kuka on Jumala  ja miten häntä tulee palvoa. Sen sijaan olemme täällä tarjoamaan kumppanuutta - joka perustuu yhteisiin intresseihin ja arvoihin – edistämään pyrkimystä  parempaan tulevaisuuteen meille kaikille.

Tässä huippukokouksessa keskustelemme monista intresseistä, jotka me kaikki jaamme yhdessä. Mutta ennen kaikkea meidän on oltava yhtenäisiä pyrittäessä saavuttamaan yksi tavoite, joka ylittää kaikki muut näkökohdat. Tavoitteena on kohdata historian suurin koettemus - valloittaa ääriliikkeet ja torjua terrorismin voimat.

Nuorten muslimien poikien ja tyttöjen pitäisi pystyä kasvamaan vapaaksi pelosta, turvattomuudesta, väkivallasta ja vihamielisyydestä. Ja nuorilla muslimimiehillä ja -naisilla pitäisi olla mahdollisuus rakentaa uusi hyvinvoinnin aikakausi heille itselleen ja heidän kansalleen.

Jumalan avun avulla tämä huippukokous merkitsee lopun alkua niille, jotka harjoittavat kauhua ja levittävät sen väärennettyä uskontoa. Samanaikaisesti rukoilemme, että tätä erityistä kokousta voidaan muistella alkuna Lähi-idän rauhalle - ja ehkä alkuna rauhalle jopa kaikkialla maailmassa.

Mutta tämä tulevaisuus voidaan saavuttaa vain lyömällä alas terrorismin ja ja sitä ajava ideologian..

Harvat maat ovat säästyneet väkivallalta..

Amerikka on joutunut toistuviin barbaarisiin hyökkäyksiin - syyskuun 11. päivän julmuuksista Bostonin pommituksen tuhoon San Bernunin ja Orlandon kauheisiin surmatekoihin.

Myös Euroopan kansat ovat kärsineet kiistattomasta kauhusta. Niin myös Afrikan kansat ja jopa Etelä-Amerikka, Intia, Venäjä, Kiina ja Australia ovat olleet uhreja.
Kuitenkin, pelkästään, arabi-, muslimi- ja Lähi-idän kansakunnilta vaaditaan vastuu viattomien ihmisten tappamisista. He ovat vastuussa tappojen ja pahimman tuhon aiheuttamista fanaattisen väkivallan aalloista.

Jotkut arvioiden mukaan yli 95 prosenttia terrorismin uhreista ovat itse muslimeja.

Meillä on nyt humanitaarinen ja turvallisuuskatastrofi levittäyttynyt koko planeettamme ympäri. Se on ”eeppisten” (epäoikeudenmukaisten) mittasuhteiden tragedia. Mitkään kuvaukset kärsimyksistä ja hivittävyyksistä eivät voi kuvata sen koko totuutta.

ISIS: n, al-Qaidan, Hizbollahin, Hamasin ihmisuhrien todellista määrää ei voi vain laskea kuolleitten määrästä. Uhrien määrä  on myös laskettava sukupolvien kadonneista unelmista.

Lähi-idässä on runsaasti luonnon kauneutta, vilkkaita kulttuureja ja valtavia määriä historiallisia aarteita. Lähi-Idän pitäisi yhä olla yksi maailman suurimmista kauppakeskuksista ja mahdollisuuksista.

Tämän alueen ei pitäisi olla paikka, josta pakolaiset pakenevat, vaan johon uudet tulokkaat saapuvat.

Saudi-Arabiassa on yksi maailman suurimmista uskonnon pyhimmistä paikoista. Vuosittain miljoonat muslimit tulevat ympäri maailmaa Saudi-Arabiaan osallistumaan ”Hajjiin”. Muinaisten ihmeiden lisäksi tässä maassa on myös nykyaikaisia ​​- myös arkkitehtuurisia saavutuksia.

Egypti oli kukoistava oppimisen ja saavuttamisen keskus tuhansia vuosia ennen muita osia maailmaa. Gizan, Luxorin ja Aleksandrian ihmeet ovat muinaisen perinnön perinnöt ylpeitä.

Koko maailmassa ihmiset haavilevat kävelevänsä joskus Petran raunioilla Jordanissa. Irak oli sivilisaation kehto ja luonnonkaunis maa. Ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat yltäneet uskomattomiin korkeuksiin lasilla ja teräksellä, ja muuttivat maan ja veden mahtaviksi taideteoksiksi.

Tämä koko alue, jonka välissä on Suezin kanava, ja joka on Punaisen meren ja Hormudan salmien keskeisten laivaväylien keskellä, on alue jonka  potentiaali ei ole koskaan ollut suurempi. 65 prosenttia väestöstä on alle 30-vuotiaita. Kuten kaikki nuoret miehet ja naiset, he etsivät suuria tulevaisuudenmahdollisuuksia, suuria kansallisia hankkeita joihin liittyä, ja löytää paikka heidän perheilleen, jota kutsusa kodiksi.

Mutta tämä valtava potentiaali ja  valtava, optimistisen skenaario, tukahdutetaan verenvuodatuksen ja kauhun vuoksi. Tällä väkivallalla ei voi olla tulevaisuutta. Sitä ei saa eikä pidä sietää, eikä hyväksyä, eikä antaa anteeksi, eikä jättää huomiotta.

Joka kerta, kun terroristi murhaa viattoman ihmisen, hän valehtelee Jumalan nimeen (Anne –välihuomautus - huutaa: ”Allahu Akbar!”), niin sen pitäisi olla loukkaus jokaiselle uskovalle ihmiselle.

Terroristit eivät palvo Jumalaa, he palvoivat kuolemaa.

Jos emme toimi tämän järjestäytyneen terrorin vastaisesti, tiedämme, mitä tulee tapahtumaan.

Terrorismin tuhoaalto leviää edelleen. Rauhalliset yhteiskunnat joutuvat väkivallan kouriin.  Ja monien sukupolvien tulevaisuus valitettavasti tuhoutuu..

Jos emme yhteisesti ​​tuomitse tällaista silmitöntä tappamista, niin meitä ei vain tuomitse meidän kansamme, meidät  tuomitaan historiassa, ja  Jumala tuomitsee meidät.

Tämä ei ole taistelu eri uskontojen, erilaisten lahkojen tai erilaisten sivilisaatioiden välillä.

Tämä on taistelu barbaaristen rikollisten häätämiseksi keskuudestamme, jotka pyrkivät lakkauttamaan ihmiselämän ja ”tolokun” (Annen oma käännöskukkanen) ihmiset kaikista uskonnosta, jotka pyrkivät suojelemaan eri uskontojen jaloja pyyteitä..

Tämä on taistelu hyvän ja pahan välillä.

Kun näemme terrosrismin tuhot, emme näe mitään merkkejä siitä, että murhatut olivat juutalaisia ​​tai kristittyjä, shiioja tai sunneja. Kun näemme miten viatonta verta virtaa muinaiseen maahan, emme näe uhrien uskoa tai lahkoa tai edes heimoa - me näemme vain, että he olivat Jumalan lapsia, joiden kuolemat ovat loukkauksia kaikkea pyhää kohtaan.

Mutta voimme vain voittaa tämän pahuuden, jos hyvän voimat ovat yhtenäisiä ja vahvoja - ja jos jokainen tässä huoneessa tekee oikeudenmukaisen osuutensa ja täyttää osan velvollisuudestaan..

Terrorismi on levinnyt kaikkialle maailmaan. Mutta rauhan tie alkaa täällä, tällä muinaisella maaperälla, tässä pyhässä maassa.

Amerikka on valmis seisoimaan kanssasi - yhteisten etujen ja yhteisen turvallisuuden saavuttamiseksi.

Mutta Lähi-idän kansat eivät voi odottaa amerikkalaisilta voimaa murskata heidän vihollisensa. Lähi-idän kansat joutuvat päättämään, millaista tulevaisuutta he haluavat itselleen, mailleen ja lapsilleen.

Se on vaihtoehto kahden tulevaisuuden skenarion välillä - ja se on valinta, jota Amerikka EI voi tehdä teille.

Parempi tulevaisuus on mahdollista vain, jos kansakunnat hävittävät terroristit ja ääriryhmät.

AJAKAA heidät ulos!
AJAKAA heidät ulos moskeijoistanne, pyhäköistänne!.
AJAKAA heidät ulos yhteisöistänne!
AJAKAA heidät ulos pyhästä maastanne, ja
AJAKAA HEIDÄT ULOS TÄLTÄ MAAPALLOLTA!.

Meidän puolestamme Amerikka on sitoutunut sopeuttamaan strategiamme vastaamaan uhkia ja uusia tosiasioita. Hylkäämme ne strategiat, jotka eivät ole toimineet - ja käytämme uusia lähestymistapoja, jotka ovat tulleet tietoomme kokemusten ja tarkastelun kautta. Me hyväksymme periaatteellisen realismin, joka perustuu yhteisiin arvoihin ja yhteisiin intresseihin.

Ystäviemme ei tarvitse koskaan kyseenalaistaa tukeamme, eikä vihollistemme koskaan tarvitse epäillä päättäväisyyttämme. Yhteistyömme edistävät turvallisuutta vakauden avulla, ei radikaalien häiriöiden kautta. Teemme päätöksiä, jotka perustuvat todellisiin tuloksiin - ei joustamattomaan ideologiaan. Meitä ohjaavat kokemukset, ei jäykkä ajattelu. Ja aina kun mahdollista, pyrimme asteittaisiin uudistuksiin - ei äkillisiin toimenpiteisiin.

Meidän täytyy etsiä kumppaneita, ei täydellisyyttä - ja tehdä kaikista niistä liittolaisia, ​​jotka jakavat tavoitteemme.

Ennen kaikkea Amerikka etsii rauhaa - ei sotaa.

Muslimikansojen on oltava valmiita ottamaan kantaakseen oman taakkansa (osuutensa), jos aiomme kukistaa terrorismin ja lähettää heidän sairaan kieroutunut ja paha ideologiansa unohduksiin.

Ensimmäinen tehtävä tässä yhteisessä ponnistelussa on, että kansakunnat estävät pahuuden maahantunkeutujien, miehittäjien pääsyn alueelleen. Jokaisella alueella olevalla maalla on ehdottomasti velvollisuus varmistaa, että terroristit eivät pääse heidän omaan kallisarvoiseen maahansa.

Monet ovat jo edistäneet merkittävästi alueellista turvallisuutta: Jordanian lentäjät ovat ratkaisevassa asemassa olevia kumppaneita ISISia vastaan ​​Syyriassa ja Irakissa. Saudi-Arabia ja alueellinen koalitio ovat ryhtyneet vahvaan toimintaan Houthin militantteja vastaan ​​Jemenissä. Libanonin armeija metsästää ISIS-toimijoita, jotka yrittävät tunkeutua alueelleen. Arabi Emiraattien joukot tukevat afganistanilaisia ​​kumppaneitamme. Mosulissa amerikkalaiset joukot tukevat kurdeja, sunneja ja shiioja, jotka taistelevat yhdessä kotimaansa puolesta. Qatar, joka isännöi Yhdysvaltain keskuskomentoa, on ratkaiseva strateginen kumppani. Pitkäaikainen kumppanuus Kuwaitin ja Bahrainin kanssa lisää turvallisuutta alueella. Ja rohkeat Afganistanin sotilaat tekevät valtavia uhrauksia Talebania ja muita terrorisisteja vastaan taistellssa maansa puolesta.

Kun kiellämme terroristijärjestöjen hallinnan alueen ja väestön hallitsemisessa, meidän on myös poistettava näiltä mahdollisuus saada rahaa. Meidän on katkaistava kaikki rahoituskanavat, jotka auttavat ISIS: n myymään öljyä, jotta he voivat maksaa taistelijoilleen ja mahdollistaa terroristien salakuljettaa vahvistuksiaan.

Olen ylpeä voidessani ilmoittaa, että kansat täällä tänään allekirjoittavat sopimuksen terrorismin rahoituksen estämiseksi, jota kutsutaan terrorismin rahoituksen kohdentamiskeskukseksi - jonka puheenjohtajina ovat Yhdysvallat ja Saudi-Arabia, ja jotka kaikki ovat liittyneet Persianlahden yhteistyöjärjestön neuvostoon. Se on toinen historiallinen vaihe tässä päivässä, joka tullaan muistamaan kauan.

Suhtaudun myös myönteisesti Persianlahden yhteistyöneuvostoon, joka estää rahoittajia käyttämään maitaan terrorismin rahoittamiseen ja joka määrittelli Hizbollahin viime vuonna terroristijärjestöksi. Saudi-Arabia liittyi myös meihin tällä viikolla asettamalla boikotin yhdelle Hizbollahin johtavista johtajista.

Tietenkin on vielä paljon tekemistä.

Tämä tarkoittaa rehellisesti islamistisen ääriliikkeen ja islamististen terroristiryhmien iheutamaa kriisiä. Ja se tarkoittaa seisomista yhteisessä rintamassa vastustamassa viattomien muslimien murhaamista, naisten sortoa, juutalaisten ja kritittyjen vainoa ja teurastamista.

Uskonnollisten johtajien on tehtävä tämä täysin selväksi: barbaarisuus ei tuo sinulle kunniaa - uskollisuus pahuuteen ei tuo sinulle mitään ihmisarvoa. Jos valitset kauhun polun, elämäsi on tyhjä, elämäsi on lyhyt, ja sinun SIELUSI JOUTUU KADOTUKSEEN!.

Ja poliittisten johtajien on puhuttava vahvistaen samaa aatetta: sankarit eivät tapa viattomia; he pelastavat heitä. Monet kansat täällä ovat tänään ryhtyneet tärkeisiin toimiin tämän viestin esiintuomiseksi. Saudi-Arabian visio vuodelle 2030 on tärkeä ja rohkaiseva: suvaitsevaisuus, kunnioitus, naisten vaikutusvallan lisääminen ja taloudellinen kehitys.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat myös harjoittaneet sydämen ja sielujen taistelua - ja Yhdysvaltojen kanssa käynnistettiin keskus online-vihapuheitten torjumiseksi (Anne:tässä kohdin Trump tarkoittaa nimenommna äärrimuslimien vihapuheita toisuskoisia kohtaan). Myös Bahrain pyrkii heikentämään rekrytointia ja radikalisoitumista.

Suhtaudun myös myönteisesti Jordanialle, Turkille ja Libanonille heidän roolistaan ​​pakolaisten vastaanottamisessa. Lähi-idästä lähtevien maahanmuuttajien ja pakolaisten surmaaminen heikentää vakaiden yhteiskuntien ja talouksien luomiseen tarvittavaa inhimillista pääomaa. Sen sijaan, että tämä alue olisi niin paljon inhimillistä potentiaalia, Lähi-idän maat voivat antaa nuorille toivoa kirkkaammasta tulevaisuudesta kotimaissaan ja -alueillaan.

Tämä tarkoittaa kaikkien sellaisten kansalaisten pyrkimysten ja unelmien edistämistä, jotka etsivät parempaa elämää - myös naiset, lapset ja kaikkien uskontojen seuraajat. Useat arabi- ja islamilaiset tutkijat ovat kaunopuheisesti väittäneet, että tasa-arvon suojaaminen vahvistaa arabi- ja muslimiyhteisöjä.

Lähi-itä on monen vuosisadan ajan ollut monien rinnakkain elävien kristittyjen, muslimien ja juutalaisten kotina. Meidän on harjoitettava uudelleen toinen toistemme suvaitsevaisuutta ja kunnioittamista - ja tehtävä tämä alue paikaksi, jossa jokainen miehestä ja naisesta, riippumatta heidän uskonnostaan tai etnisyytedestä, voi nauttia arvostuksesta ja toivosta paremepaan elämään.

Tässä hengessä olen nyt käynyt Riadissa, ja aion matkustaa Jerusalemiin ja Betlehemiin ja sitten Vatikaaniin – eli käymällä näissä kolmessa Abrahamin uskonnon pyhimmissä paikoissa. Jos nämä kolme uskontoa voivat elää yhdessä, niin rauha tässä maailmassa on mahdollista - myös Israelin ja palestiinalaisten välinen rauha. Tapaan Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun palestiinalaisten presidentin Mahmoud Abbasin kanssa. (Anne, huomatkaa, että Trump ei sanonut, että Palestiinan presidentin....)

Terroristien lyöminen heidän alueiltaan, heidän rahoituksensa ja valehtelevan ideologiansa  levittämisen estämien ovat perusteita terrosrismin tukahduttamisessa.

Mutta mikään keskustelu tämän uhan loukkaamisesta ei olisi täydellinen mainitsematta hallitusta, joka antaa terroristeille turvallisen sataman ja taloudellista tukea ja rekrytoinnissa tarvittavan sosiaalisen aseman. Se on järjestelmä, joka on vastuussa alueen epävakaudesta.  ... Nyt puhun tietysti Iranista.

Libanoniin, Irakiin ja Jemeniin virtaa Iranista varoja, aseita ja junalasteittain terroristeja, puolisotilallisia-  ja muita ääriryhmiä, jotka levittävät tuhoja ja kaaosta koko alueella. Iran on saanut aikaan vuosikymmeniä sekalaista konfliktia ja kauhua.

Se on hallitus, joka puhuu avoimesti joukkomurhasta, vannottamalla Israelin tuhoa, uhkaa kuolemalla Amerikkaan ja on mädätyttänyt monien kansakuntien johtajat tässä huoneessa.

Iranin traagiset ja epävakaimmat toimet ovat tulleet näkyviin Syyriassa. Assad on tukenut Irania, ja täten hän on syyllistynty vakavaan rikokseen. Yhdysvallat on ryhtynyt vakavaan toimintaan Assadin hallintoa vastaan kiellettyjen kemiallisten aseiden käytön johdosta. Kyseessä oli hyökkäys 59 tomahawk-ohjuksella Syyrian ilmatilaan.

Vastuuta kantavien maiden on tehtävä yhteistyötä, jotta Syyrian humanitaarinen kriisi saadaan loppumaan. On hävitettävä ISIS ja palautettava vakaus alueelle. Iranin hallinnon kaikein eniten kärsivät uhrit ovat kuitnekin Iranin oma kansa. Iranilla on rikas historia ja kulttuuri, mutta Iranin kansa on kärsinyt vaikeuksia ja epätoivoa heidän johtajiensa haluttomuudesa estää terrorismia ja siitä johtuvia konfliketeja.

Niin kauan kuin Iranin hallitus haluaa olla rauhan kumppani, kaikkien omantunnon valtioiden on toimittava yhdessä eristääkseen Iran, jotta Iran lopettaa ja kieltää  terrorismin rahoituksen, ja meidän on rukoiltava sitä päivää, jolloin Iranin kansalla on ansaittu ja oikeudenmukainen hallitus.

Päätöksemme täällä vaikuttavat lukemattomiin ihmishenkiin.

Kuningas Salman, kiitän teitä tämän suuren hetken mahdollistamisesta ja suuresta panoksesta Amerikkaan, sen teollisuuteen ja sen töihin. Kiitän teitä myös investoinneista tämän maailmanosan tulevaisuuteen.

Tämä hedelmällisellä alueella on kaikki ainekset ylitsevuotavaan menestykseen - rikas historia ja kulttuuri, nuori ja elinvoimainen kansa, menestyviä yrittäjiä. ...  Mutta, mikä mahdollisuus tulevaisuudelle, jos Lähi-idän kansalaiset vapautetaan ääriliikkeistä, terrorista ja väkivallasta.

Me tässä huoneessa olemme kansojen johtajia. He odottavat meiltä vastauksia ja toimia. Ja kun luomme katseemme heihin, niin jokaisen silmäparin takana on sielu, joka kaipaa oikeutta.

Nykyään miljardit kasvot katsovat nyt meitä odottaen vastauksia aikamme suuriin kysymyksiin.

Aiommeko olla välinpitämättömiä pahan ollessa läsnä? Suojelemmeko kansalaisiamme sen väkivaltaiselta ideologialta? Annammeko sen myrkkyttää yhteiskuntamme? Annammeko pahan tuhota pyhimmät paikat ja kaupungit maan päällä? Jos emme kohtaa tätä tappavaa terroria, tiedämme, mitä tulevaisuus tuo mukanaan - enemmän kärsimystä ja enemmän epätoivoa. Mutta jos toimimme - jos poistumme tästä upeasta huoneesta yhtenäisinä ja päättäväisinä tekemään sen, mitä pitääkin tehdä, eli estää pahan tuhoamasta maailmaa – koska muutoin ei ole mahdollisuutta kansojen suurenmoiselle tulevaisuudelle. .

Sivilisaatiomme syntymäpaikka odottaa uuden renessanssin alkavan. Kuvittele, mitä huominen voikaan tuoda tullessaan.

Upeat tieteelliset saavutukset, taide, lääketiede ja kaupankäynti innostavat ihmiskuntaa. Suuria kaupungkeja on rakennettu romuttuneitten kaupunkien raunioille. Uudeet työpaikt ja teollisuudenalat antavat toimeentulon miljoonille ihmisille. Vanhempien ei enää tarvitse olla huolissaan lapsistaan. Perhitten ei enää tarvitse murheita rakkaitaan, ja uskovaiset saavat harjoittaa uskontoaan ilman pelkoa.

Nämä ovat hyvinvoinnin ja rauhan siunauksia. Nämä ovat toiveita, jotka polttavat vanhurskauden liekillä jokaisen ihmisen sydämessä. Ja nämä ovat rakkautta täynnä olevien kansojen vaatimuksia.

Pyydän teitä liittymään minuun, liittymään yhteen, tekemään yhteistyötä ja taistelemaan yhdessä – NE, JOTKA ON YHDISTETTY, NE EIVÄT KAADU..

Kiitos. ...  Jumala siunatkoon sinua. Jumala siunatkoon maatasi. Ja Jumala siunatkoon Amerikan Yhdysvaltoja. "


*****************************************
1.  Autoilijoitten monikertainen verotus täysin absuurdia
Autovero, rahasampi. lypsylehmä, JuhaSipilä, Anne Berner, Timo Soini, kuva Anne Lindell

Kirj.Anne Lindell 21.5.2017

Täysin idioottimaista ja äärimmäisen ahnetta autoilijoitten verotusta ja sakotusta  Nyt on korkea aika panna stoppi tälle valtiovallan ilkivallalle.

Laki kieltää yksiselitteisesti samasta asiasta moneen kertaan verottamisen (verolaki). Eikö näin? Silti autoilusta verotetaan ei vain kahdesti vaan useasti. Ja, me suomalaiset hyväksymme mukisematta  tämän. Eikö olisi jo aika panna hanttiin, sillä autoilijoilta kerätyistä verovaroista vain murto-osa menee teitten kunnostamiseen ja muuhun tieliikenteen tarpeisiin.

Autoilijoilta kerätyt verovarat tulee olla korvamerkittyjä autoilun tarpeisiin, eikä niillä verovaroilla tule kustantaa muita yhteiskunnan kustannuksia.

Suomessa tieliikenteen verotus on kansainvälisessä vertailussa todella korkeaa. Veroja kerätään niin ajoneuvojen hankinnan yhteydessä kuin käytön aikaisena veroina. Viimeisimpi tietoja minulla ei ole, mutta esim. valtion tulot tieliikenteestä olivat vuonna 2015 noin 8 miljardia euroa, mutta silti autoilijoilta kerätyistä veroista vain noin 0,8 miljardia palautuu liikennesektorille valtion tieverkkoon käytettynä rahoituksena. Valtion liikenneverkon kokonaisrahoitus on viime vuosina ollut noin 1,7 mrd euroa. Lisäksi kunnat investoivat vuosittain liikenneverkkoon noin 1,4 mrd euroa.

Siis ... selvääkin selvempää on, että autoilusta on tullut Suomen valtiolle ”rahasampo”. Harvaan asutussa maassa on oma auto syrjäseudulla tuiki tarpeellinen, kuten minulla. Täällä Jumalan selän takana ei ole minkäänlaista joukkoliikennettä. Tuntuu pahalta, että autosta rangaistaan näin raskaalla kädellä, kun ei ole vaihtoehtoja.

Liikenteestä kertyy valtiolle merkittävästi arvonlisäverotuloja. Arvonlisäveroa kerätään muun muassa uusien autojen, liikennepolttoaineiden ja varaosien myynnistä, autojen leasing- ja vuokrauspalveluista sekä autojen katsastus-, huolto- ja korjauspalveluista.
Edellisten lisäksi autoilijoilta kerätään arvonlisäveron ohella monia erityisveroja. Merkittävimmät näistä ovat bensiinistä ja dieselöljystä perittävä polttoainevero, henkilö- ja pakettiautojen sekä moottoripyörien käyttöönotossa perittävä autovero sekä vuosittainen ajoneuvovero, joka koostuu perusverosta ja muilta kuin bensiinikäyttöisiltä autoilta perittävästä käyttövoimaverosta (näillä tarkoitetaan sähkö- ja kaasuautoja). 
Kaiken tämän verotusruljanssin lisäksi valtio kavattaa rahakirstua mielettömillä rikesakkorangaistuksina. Verrattuina muitten rikosten sakkoihin rangaistaan pienestä ylin0peusta aivna kohtuuttomasti. Ei mitään järkeä, vaan suoranaista ilkivaltaa rehellisiä ja tunnollisia kansalaisia kohtaan. Sanon suoraan, että jatkuva nopeusmittariin tuijottamien vaarantaa tieliikennettä paljon paljon enemmän kuin pieni ylinopeus. Ja nyt hallitus kaavailee jo jopa yli 1 km/t  ylimmän sallitun nopeusrajoituksen ylityksestä sakkoja. Miten ihmeeessä maantieillä enää voi ajaa millään ajoneuvoilla? Tapetaanko autoiliu Suomessa tyystin?

Suomen perustuslaki sanoo, että kaikkien kansalaisten tulee ollan samanarvoisia lain edessä rippumatta iästä, vauraudesta, kolutuksesta tai sukupuolesta. Aika-ajoin on  julkisuudessa kerrottu, että varakkaat ovat saaneet uskomattoman suuria ylinopeussakkoja ... jotkut jopa kymmeniä tuhansia euroja. Olen sitä mieltä, että tämä tällainen törkeä sakottaminen on perustuslainvastaista.

Eihän tässä autoilijoiden verotuksessa ole enää mitään järkeä eikä kohtuutta. Hyvät ihmiset – on aika panna hanttiin.  ... ”Sitä saa mitä .... sallii”
...................

P.S.

Hyvät ihmiset, pyydän anteeksi. Kuvani eivät ole helppoja tulkita .. .esim. tuo "sinipiian" lakaisema paperilappu (nuori ikäpolvi ei tajua lapun sisältöä) selittää aika paljon sitä, miksi Ps-puolueen kannatus on nyt pohjalukemissa ... muistaakseni vain n. 9.6 % ... eli voipi jopa pudota pois eduskunnasta, jos vaalit järjestettäisiin nyt. Siks ihe roikkuvat kynsin hampain kiinni hallituksessa ja suostuvat mihin tahansa (vert. ns. "homolaki "ja hallintarekisterilaki), eivätkä anna hallituksen kaatua, vaikka voisivat kaataa sen ihan milloin tahansa yhdessä opposition kanssa. ... Aika törkeetä vai ... ja kansa kärsii.

Täällä lisää näitä tietsikalla ja piirtämällä värkkäämiäni kuvia ja karikatyyrejä: - - - >

*********************************************************

2. Kekkosen lupaus Suomen kansalle
Kekkosen lupaus v. 1980, 3E, exit EU euro, isänmaalliuus,  kuva Anne lindell



Kirj. Anne Lindell 19.5. 2017



Globaalisaation ja jatkuvan kasvun mantraa hokiessa päättäjämme ja ääirivihervasemmisto-oikeisto-feministi-kuoliaaksisuvaitsevaiset presidenttiämme myöten ovat useasti julkisuudessa antaneet Suomen katajaisen ja kaskisen kansan ymmärtää, että isänmaallisuus ja kansallismielisyys onkin nyt pahe ... ei hyve.

Isänmaallisuus ja kansallismielisyys, ja myös jopa kirosanaksi muodostunut sana ”populismi”(tark. kansan suosion hakemista) pidetään aikaisempina jaloina aatteina nyt ei-toivottuna ilmiönä ja jopa peheena,  ja näitä aikaisempia jaloja aatteita suosivista puheista tai kirjoituksista voi nyt jopa joutua syytteeseen vihapuheista ja rotusyrjinnästä tai jopa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ... what ever ... vaikka islam ei ole rotu eivätkä muslimit ole mikään erillinen kansanryhmä, eikä faktojen, asiatietojen julkistaminen ole ollut ennenkään vihapuhetta eikä saisi olla sitä nytkään.

Jos nyt on niin, että etenkin muslimitaustaisten ulkomaalaisten maahantunkeutujien (eli kutsumatta ja luvatta maahamme tulleitten) suorittamista rikoksista ja uhkailuista (eli selvääkin selvempää vihapuhetta) ei sais kertoa eteenpäin eikä etenkään julkaista sosiaalisessa mediassa tai edes tehdä sellaisesta rikosilmoitus poliisille, niin miksi sitten viranomaiset itse saavat julkaista tilastotietoja, eli, että esim irakilaiset (Huom! ”irakilaiset”) kutsumatta ja luvatta maahamme tulleet miehet ovat syyllistyneet monin verroin enemmän raiskauksiin, väkivallantekoihin ja erilaisiin rikoksiin kuin suomalainen verrokkikantaväestö yleensä. Tämä vain yhtenä esimerkkinä. Tästä uutisoitiin taannoin jopa valtamediassakin eli ”Suomen Pravdoissa”. En kerro mitä lukuja viranomaiset julkistivat, koska silloin minä kantavestönsedustajana saisin syytteen vihapuheesta,

Miksi Suomen poliisi vainoaa ja vahtii netissä Suomen kansalaisa, eikä näitä muualta tulleita muslimimaahantunkeutujia, jotka ovat todistetusti (kännykkä yms. videoita) syyllistyneet jopa erittäin vakaviin ja hirvittävältä ja jopa kuolemanvakavalta kuulostaviin vihapuheisiin ja uhkailuihin meitä suomalaisia kohtaan. Mielestäni, jos joku esim. uhkaa katkaista joltain pään, niin sellsinen on kuoleman vakavaa vihapuhetta, eikä sellaista tule missään nimessä sallia maassamme.

Suomessa on ennenkin otettu avosylin vastaan pakolaisia, esim. Vietnamista ja  myös parempaa elämää ja toimeentuloa hakevia esim. Thaimaasta. Itselläni on erittäin hyviä ja todella rakkaita ystäviä molemmista ryhmistä, eikä koskaan minun ole tarvinnut pelätä heitä, ja pääsääntöisesti kaikki he ovat oppineet suomenkielen nopeasti (Trang, Vietnamista oppi todella nopeasti ruotsinkielen. Hän oli minulla töissä. Asun ruotsinkielisellä Pohjanmaalla), ja he ovat työllistyneet miltei heti. Suuri osa heistä on jopa yrittäjiä. He ovat buddhalaisia ja saavat täysin vapaasti olla Suomessa edelleenkin buddhalaisia. Ei suomalaisilla ole mitään toisuskontoisia vastaaa ... ei todellakaan, ... kunhan he eivät vain vaadi meitä kotoutumaan heidän uskontoonsa, kulttuuriinsa,  tapoihinsa ja lakiinsa (tässä tark. lähinnä Sharia-lakia). Eli: ”maassa maan tavalla ... tai maasta ulos”

Suomalaiset eivät ole rotusyrjintää puoltavia ja harrastavia. Ei todellakaan. Tämä on tosiasia. Päättäjien ja viranomaisten on luovuttava Spilän nyt jo 7 miljoonan euron sensuurin edistämispaketista, eli kansankielellä ”Kapula kansan suuhun”-paketista, koska siinä syrjintä ja sensuuri kohdistuu melkeinpä vain ja ainostaan supisuomalaiseen kantavestöön, eli kaukaasialaiseen valkoiseen rotuun ja kristinuskoon.

Uskallan jopa väittää, että lähemmässä ja etenkin oikeusoppineitten tarkastelussa voi olla niin, että nykyisen hallituksen tuusailut, ja myös edellisten hallitusten Koivistosta alkaen, ovat pitkälti menneet vastoin omaa perustuslakiamme (esim. EU:hun, euroon littymiset ja Naton isäntämaasopimus). Ja tässä kohdin päättäjiemme tulee muistaa, että perustuslakimme vastainen rikos ei vanhene rikoksena koskaan .... ei ikinä.  

Kekkosta on vain niin kovin ikävä.
***********************************************

3. Populismista puhutaan valtamediassa kuin se olisi jokin kirosana

Kirj. Anne Lindell  4. 12. 2016
Eu. ja euro vastaiset puolueet, Anti Eu euro parties, Anne Lindell, 3E.aate, esit EU Euoro, Fixit
Näin kirjoittaa Yle (lyhenne sanasta "yhden lessarin etujärjestö") Uutiset 2.12. 2016 (lyhyt lainaus):...” Populististien menestys vyöryy lumipallona maasta toiseen – Tutkijan mukaan vanhoissa puolueissa kannattajat jääneet sivuraiteelle. Populistiset puolueet haastavat yhä voimakkaammin perinteisiä valtapuolueita ja Euroopan unionia. ...”.  Lue koko artikkeli tästä:  http://yle.fi/uutiset/3-9331521

Siis kaskista ja kaikki kärsinyttä kansaa kuuntelevia ja kansan puolella seisovia ”populistisia” puolueita ja heidän aatemaailmaa pitää valtamedia ja yleensäkin EU:n johto jotenkin negatiivisena ja ei-toivottuna ja jopa huolestuttavana ilmiönä, mutta samaan hengenvetoon toteavat, että päättäjien olisi nyt viimeistään syytä alkaa ottaa tosissaan tämä ”populistinen” ilmiö, sillä perinteisiltä eli  ei-populistisilta puolueilta taitaa loppua kannattajat koko Euroopassa tykkänhän. 

Suomea ja suomalaisia ajatellen käännyn nyt Perussuomalaisten puoleen: Olkaa vapaasti ja häpeilemättä ja rinta rottingilla populisteja ja lakatkaa nöyristelemästä ja hännystelemästä hallituskumppaneille ja oppositiolle eli ns. vanhankaartin puolueille ja heidän johdolleen. Sdp:sta EI tule seuraavien vaalien voittajaa eikä sen paremmin vihervasemmistostakaan, sillä kansa on täysin eri mieltä heidän kanssaan tästä haittamaahamuutosta (lue laittomasta maahantunkeutumiseta). Heidän aikansa on niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa peruuttamasti ohi. Suomessa ei ole tällä hetkellä yhtään ainoata puhtaasti populistista, eli oman maan kansaa ja sen hyvinvointia ja turvallisuutta ajattelevaa eduskuntapuoluetta ... ei ainuttakaan. Persuilla olisi toivoa Suomen suurimmaksi puolueeksi, mutta kelkka on käännettävä viimeistään nyt 180 astetta. Tällä nykymenolla Ps-puolueelle tulee seuraavissa vaaleissa jytkyn sijaan mega-mätky. Eli, Ps puolue putoaa kokonaan pois eduskunnasta, jos tyyli jatkuu samanlaisena. Uskokaa jo ihmeessä tämä totuudenmukainen ja ainoastaan faktoihin perustuva ennustus. Teidän on valittava puolenne .... joko me tai he. Ja tiedätte varsin hyvin siellä persuissa mitä minä tuolla ”he” sanalla tarkoitan.
.............................................................................................


                    SENSUROITU
No, niin .. kävi kuten uumoilinkin, alla oleva kirjoitukseni  otsikolla ” Eurooppa tuhoutumassa. Resepti selviytymiseen” ... sensuroitiin Uusi Suomi verkkolehdessä klo. 18.42 tänä iltana (pe 26.8.-16) . Aika törkeätä!!! Joko uskotte, että Sipilän 6:n milj. euron ”Kapula kansan suuhun” sensuurin edistämispaketti puree.  Kirjoitukseeni  oli tullut 34 kommenttia ja sitä oli jaettu facebookkiin kokonaista 50 kertaa. Uusi Suomi verkkolehti on myyty Alam Medialle, joka omista asuurimmat sanomalehset Suomessa, ja valtamedia (kuen YLE:kin) ovat  ”Suomen Pravdat” eli ovat mätäpaisehallituksen äänitorveja.  Onneksi kerkesin kopioimaan sieltä tänne myös kommentteja. Valitettavasti en  ihan viimeisiä. No, hyvä että minulla on tämä oma poliitinen ja ajankohtainen blogini. 
***************************************************

4. Eurooppa tuhoutumassa. Resepti selviytymiseen
Kirj. Anne Lindell 25.8.2016
Avatkaa silmänne! Karistakaa suomut silmistänne! Älkää kulkeko enää sumutettuina! Älkää nukkuko enää ”ruususen-unta! Kuva: Anne
Tämä video sai aíkaan sen, että en enää vaikene. Videossa iäkäs herrasmies sanoo sen, mitä itsekin olen jo kauan halunut sanoa, eli, että Eurooppa kulkee kohti itsetuhoa, eli, näyttää siltä kuin koko Eurooppa olisi tullut hulluksi. Suora sitaatti videolta: ”We have a duty to put a stop to this madness, and we have the power.  Only we have to do -  is  - to use it..” Eli, meillä on velvollisuus panna piste tähän hulluuteen ja meillä on mahti tehdä niin. Ainoa mitä meidän täytyy tehdä - on  - käyttää sitä mahtia.  


Merkel on jo melkein tuhonnut Euroopan.

Saksan liittokansleri Angela Merkel pitäsi saada pois virastaan,  jollain keinon välittömästi: syrjäyttää ja jopa asettaa syytteeseen Saksan ja koko Euroopan ja myös Skandinavian tuohomisesta. Tästä olemme nyt kaiketi kaikki yhtämieltä. Merkel on nyt Eurooppa-kiertueella (15 EU:n jäsenmaata) keräämässä sympatiapisteitä ja tukea politiikalleen. Eli Merkelin maratonipuheet alkavat muualla Euroopassa, koska Saksassa häntä ei enää buuaamatta kuuntele kukaan. Tämä sama maratonipuhe-ilmiö edelsi ennen Romanian Nicolae Ceaușescun ja myös DDR:n Erich Honeckerin valta-aseman kukistumista. ...  Muistatteko? ... Historia toistaa itseään. enustan, että jos Merkel ei itse eroa, eikä häntä eroteta, niin hänen puolueensa ja kannatuksensa tulee kokmaan ennekuulumattoman romahduksen syksyn 2016 vaaleissa.

Olen vakaasti sitä mieltä, että Merkel ei ole nähnyt, eikä edes vieläkään näe, asioita oikeassa valossa ja selkeästi. Hän elää jonkinlaisessa omassa illuusiossaan. Ehkä hänellä on myöhäisyntyinen post-traumaattinen reaktio hyvittää jollain lailla se, mitä Saksa tuhosi toisen maailmansodan aikana. Tämä ”muslimisyleily” on vain hieman omituinen tapa hyvittää juutalaisten holokausti, eli päästää esteettä miljoonia juutalaisten vihaajia suorittamaan toista holokaustia, jihadia, ja nyt myös meille kristityillekin ja kaikille vääruskoisille "kafireille" tai jopa ateisteille eikä enää vain pelkästään juutalaisille. Siis Merkelin politiikka on äärimmäisen tuhoisaa ja samoin on myös meidän hallituksemme. Pääministerimme Juha Sipilä & hallitus Co. myötäillee selvästi Merkeliä ja itä mukaa EU:N johtoa.


Riita poikki ja järki käteen!

Eli, nyt viimeistään on länsivaltojen yhdistyttävä ja lopetettava Venäjä-pakotteet, ja kohdattava yhteisenä rintamana Venäjän kanssa yhteinen ja kauhistuttava vihollisemme --- ISIS, joka lukuisissa julkisissa tiedonannoissaan on julistanut tekevänsä koko maailmasta muslimien kalifaatin. Isiksen jihhadistit ovat itse sanoneet, että eli Eurooppaan laittomien maahantunkeutijien joukossa voi olla jopa tunahsia  äärimuslimeja ja jopa ISIksen jihadisti-taistelijoita.


Salaaminen, sensuuri, valehtelu, sievistely ja ongelmien vähättely koituu tuhoksemme

Olen vakaasti sitä mieltä, että meillä länsimaisen demokratian, oikeuskäsityksen,  kulttuurin, kristillisen etiikan ja moraalin omaavissa maissa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin eristäytyä islamista ja tehdä se nopeasti ja  tehokkaasti. Islamistiset valtiot tulee välittömästi eristää länsimaailmasta koko ihmiskunnalle liian tuhoisina. Emmehän hyväksy antisemitismiä (juutalaisvastaisuutta) emmekä rotuvihaa, rasismia, joten miksi hyväksyisimme, sellaisen uskonnollisävytteisen ihmisyhmän politiikan (ei demokratiaa), etiikan ja moraalin (Koraani), oikeuskäsityksen (sharia-laki) ja naisten ja tyttöjen täydellisen tasa-arvon puutteen (jopa vauva ja lapsi vaimot, pedofilia, tyttöjen ymärileikkaukset, raiskattujen kivittäminen tai mestaaminen), ja lisäksi vielä sellaisen ryhmän keskuudessamme, joka pitää itsellään oikeuden tappaa kaikki vääräuskoiset eli ei-muslimit?

Eikä tässä vielä kaikki, tämän saman ryhmittymän voimakkaimmat jäsenet (pääsääntöisesti nuoret miehet) ovat tulleet massa-kansainvaelluksella ja avoimella strategiallaan, agendallaan tekemään sen, mitä heidän julmuuksiin yllyttävät uskonnolliset johtajansa (imaamit, mullahit) ovat lukuisissa länsimaissakin esitetyissä videoissa heitä kehottaneet ... eli ”jihadiin”, ja tekemään pelolla, kahulla ja hirmuteoilla koko maailmasta muslimien kalifaatti. Eikä tässä vielä kaikki, he vaativat meiltä vastikkeetonta täysylöspitoa. ja ovat suoraan ilmaisseet, että he haluavat meiltä sen, mikä meidän on, koska hyvinvointi ei kuulu heidän mielestään meille, koska me olemme heidän mielestään ala-arvoisia vääräuskoisia.


Kuka keksi ”kotouttamisen” ?

Ja näitä me yritämme kotoutta miljoonien eurojen satsauksella, vaikka vain naapurimaassame on selvää faktaa (näyttöä) siitä, että nämä maahantunkeutujat (ei siis työperäiset maahanmuuttajat) eivät halua kotoutua, vaan he ovat ilmaisseet selkeästi ja avoimesti, että he haluavat kotouttaa meidät omaan uskontoonsa, lakiinsa ja kulttuuriinsa. Ja tämä meidän pitäisi hyväksyä suvaitsevaisuuden ja monikultturisuuden nimessä. ... Ei ikinä!  
Joko alamme panna hanttiin tai saamme jatkaa suvaitsevaisuuttamme haudassa. Tälläinen äärmmäisen tyhmä ja naivi ”suvaitsevaisuus” on kuoliaaksisuvaitsevaisuutta  Kaikkea ei tule suvaita. Ei missään nimessä. Pahaa ja ihmiskunnalle- ja muulle luomakunnalle tuhoisaa ei saa koskaan suvaita.

Ei kuulla, ei puhuta, ei nähdä.  Rahamaailman ja EU:n valtaeliitin aivopesu puree. Kuva: Anne Lindell

Surullisinta maailmassa ei ole pahat ihmiset, vaan se, että hyvät ihmiset eivät tee mitään

Tänään, kun mietin mielessäni tätä  kirjoitusta, niin mieleeni tuli Bhagavad Gitassa Arjunan ja Krishnan käymä keskustelu sotavaunussa juuri ennen sodan alkua. Arjunalla oli vaikeata puolustautua vihollista vastaan, koska joukossa oli hänen sukulaisiaan, jotka olivat menneet ”pimeälle puolelle”. Krishna sai Arjunan viimein tajuamaan, että pahaa vastaan on hyvien taisteltava. Pahan ei saa antaa voittaa. Tätä tarkoitti, myös Jeesus, kun hän opetti opetuslapsilleen, että, jos joku lyö sinua, niin käännä toinenkin poski. Tämän ovat valitettavasti kristityt käsittäneet täysin väärin. Eli, että kunnon kristityn tulee aina antautua ja alistua pahan edessä. Ei, ei ... ei näin. ... Jeesuksen aikanakin oli juutalasilla fiksu opeus- ja kulttuuritraditio, eli, että jos joku lyö sinua, se voi olla eräällälailla vahinko, eli pikaistuksissa tehty teko, niin anna se silloin anteeksi,  ... mutta, sitten tuleekin se ”mutta”, eli,  käännä tämän jälkeen  toinenkin poskesi, ja jos tämä lyöjä nostaa kätensä lyödäkseen toisenkin kerran, niin silloin hän on tekemässä harkitun teon, ja silloin sinulla on täysi oikeus puolustautua.

Islamissa ei ole kyse rodusta, joten isänmaallisuudella ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa. Äärisuvaitsevaisilla eli kuoliaaksisuvaitsevaisilla ja pääsääntöisesti äärivihervasemistolaisilla menee tässä rasismiasiassa puurot ja vellit sekaisin, ja ”rasistikortilla” löydään päähän sellaisia, jotka ovat huolissaan maamme demokratiasta, lakiemme mukaisesta laillisuuden noudattamisesta, kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ... jatkossakin. Heidän mielestään isänmaallisuus on pahe ... ei hyve. Yhtä absuurdia on väittää, että tällä Euroopassa ja Lähi-Idässä ilmenneellä terrorismilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Arvatekkin pian alkaa äärisuvaitsevaisten piiristä kuulua sellaisiakin argumentteja kuin, että islamilla ja muslimeilla ei ole mitään tekemistä Koraanin kanssa.

Ruotsin pääministeri Stefan Jöfven antoi selkosanaisen viestin Suomen päättäjille viime syksynä, että. ”Gör inte i Finland samma fel som vi har gjort. -  Sverige har varit naivt”. (Älkää tehkö Suomessa samoja virheitä, kuin me olemme tehneet. -  Ruotsi on ollut naivi). Ruotsissa on jo nyt monessa kaupungissa sisällissotaa muistuttava tilanne.

Koko Eurooppa tuhoutuu. Meidän ei ole pakko olla mukana tässä. Kuva: Anne Lindell
Selviytymis-resepti

Tässä alla linkitetyllä videolla esiintyvällä miehellä on resepti, miten Eurooppa ja muu maailma pelastetaan tältä hulluudelta. Allekirjoitan joka sanan, sillä se sama resepti on ollut minulla jo kauan. On aika panna hanttiin ja yrittää saada päättäjät tajuamaan tilanteen äärimmäinen vakavuus, ja jollei sanoma mene heille perille, niin päättäjät tulee vaihtaa toisiin: hallitus on kaadettava (laillisesti epäluottamuslauseella) ja jollei uutta hallitusta saada aikaan samoilla viimevaalien voimasuhteilla, niin eduskunta on hajoitettava, ja uudet vaalit on järjestettävä mahdollisimman pian, ja sillä aikaa hätätilahallitus ja poikkeustila, kunnes laittomat maahantunkeutujat on saatu karkoitettua rauhanomaisesti ja suosiolla maastamme ja rajat suljettua. Ja uusissa vaaleissa me voimme äänestää niitä, ja vain niitä,  joilla on vielä järki tallella. Valinta on silloin meillä ...  eli mahti on meillä.

Jollemme ala nopeasti toimia ja tehdä jotain ongelman korjaamiseksi, niin edessä voi olla jotain sellaista, jota emme uskalla edes ajatella saatikka sitten sanoa ääneen. Saksa, Ranska ja Tsekki ovat jo kehoittaneet tiedotusvälineissään kansalaisiaan varaamaan jatkossa juomavettä, ruokaa ja lääkkeitä ainakin 10 päivän varalle ... heti. Tämä on faktaa .. .ei vihapuhetta.

Video on englanniksi (ei suom. tekstitystä), mutta kyseinen herrasmies puhuu selvää englantia, joten huonollakin kouluenglannilla pärjää.  Katso video tästä (julkaistu 8.8.2016).: https://www.youtube.com/watch?v=6K7YXaNw2CU
...............................................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Uusi Suomi verkkolehden puheenvuoroja sivulla: 
34 kommenttia (26.8.-16)
50 jakoa facebookkiin:
Tässä muutamia kommettipoimintoja sieltä (sensuurin vaara, siksi tannesin):

Anne: vastasin tässä eräälle Leolle: ” Raamatun Lopun Aikojen ennustukset ovat todellakin alkaneet täyttyä ... ja jopa "tuomiopäivän pasuunoja" on kuultu eripuolilla maailmaa. ... eli, pitäsiköhän vain tyytyä sanomaan, että rukoilkaa sielujenne puolesta.
Ei ... loppuun saakka on taistletava pahaa vastaan, mutta samalle tasolle emme saa alentua. Vakea sanoa missä raja kulkee. Onko sota oikeutettua, jollei mikään muu pelasta lähtisen sivistyken kehtoa, "Eurooppaa", selvältä tuholta.

Olen itse vankkumattomana pasifistina järkyttynyt siitä, että mahdollinen ja uhkaava suursota voi olla ydinsota, ja silloin siinä ei voittajia ole lainkaan ... on vain häviäjiä. NATO:n n ydinkäkiohjukset Turkissa pelottaa. Entä jos ne joutuu Erdoganin käsiin? Entä Iran ... onko niillä ydinase vai ei?

Olen jo varhaisnuoruudestani asti ollut taiteellinen ja osallisuva, ja varhaismurrosiässä voitin jonkun ihmeen "Rauhanliikkeen" julistekilpailun. Julisteessani oli kaunis, idyllinen keäsmaisema ja valtava atomipommipilvi, joka muistutti sientä, ja alla oli teksti: " Pilvi suuri nousta saahan kun ei sienen muotoinen. Sieni suuri nousta saahan kun ei pilven korkuinen".
..........................
Vastasin tässä eräälle Juhalle: ” Olen Raamattuni lukenut. Vilkaise täältä ! .... Lopun Aikojen profetioita Elä ihmeessä blogillani http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2...

Voittaja ollut tiedossa jo tuhansia vuosia. Jeesus sanoi lopun aikojen seurakunnista ilmestykirjassa jotensakin näin (en viitsi alkaa tarkistamaan Raamatusta): eli, että:.. " Laodikean (luopumuksen, eli maallistuneen)seurakunnan (vert. Suom. ev. lut.) minä oksennan suustani ulos; se ei ole kuuma eikä viileä vaan laimea. ... Kuumia seurakuntia (ihmisiä), eli hengen tulessa ja oikeudenmukaisuutta ja rauhaa halajavia ihmisiä Lopun Aikoina kaivataan. He ovat tuiki tarpeellisia. Kylmissä, välinpitämättömissä on se hyvä puoli, että heillä on sentään toivoa syttymisestä. He tietävät olevansa ateisteja, uskottomia, ja siksi heihin voi istuttaa uskon siemenen, mutta auta armias noita välinpitämättömiä, laimeita, haaleita, itsetietoisia, omahyväisiä, omahurskaita ja omasta pelastuksestaan satavarmoja, jotka seisovat hädän ja onnettomuuksien keskellä vanthut suorina eivätkä tee mitään ... kirkkouskovaisia ... sellaisen Jeesus oksentaa suustaan ulos.
....................................
Alkää seisoko huuli pyöreänä ja vanthut suorina ja ihmetelkö lamaantuneina, kun koko maailma tuntuu murenevan ympäriltämme. Tehdään jotain. Avataan edes suumme! Sarkasmille eikä masentuneisuudelle saa antaa sijaa, eli, että ainahan Eurooppa on yritetty tuhota (Tsingis Kaani, Hitler jne.).

Anna palaa Suomen ja suomalaisten ja koko Euroopan puolesta ... vaikka mikä olis´. Meitä ei tuhota! Senuroida ja vaientaa meidät voidaan (sehän on jo nähty ... itsekin uhri), mutta aina löytyy jokin uusi foorumi saada mielipiteet esille. Eikö Suomi ja suomalaiset sitten ole säilyttämisen ja turvaamisen arvosia? Olemme uudessa geenitukimuksessa määritelty jopa ainutlaatuiseksi, uniikiksi ”roduksi”, mille ei löydy vertaa mistään maailman kolkasta. Eli meidät suomalaiset tulisi luokitella kallisarvoiseksi maailmanperinnöksi ... suojelukohteeksi.
.........................................
Ministerit pääsääntöisesti pakenenvat tekemättömyyttään sellaisen argumentin taakse kuten esim. ”Ei kuulu tehtäväkenttääni” ...tai, että: ”Olen väärä ihminen vastaamaan tähän”. ... Tällaista lusmuilua ja pakoilua ei meidän tule sallia. Jokainen ministeri voi halutessaan avata suunsa ja tehdä mitä voi, vaikka se ei ole hänen nimenomainen tehtäväkenttänsä oman toimialansa osalta, ja lisäksi hän voi aina rohkeasti käyttää kanslaisoikeuksiaan sananvapauden nimessä (kuten minäkin tässä) ja vaatia koko hallitukselta ryhtiä, selkärankaa ja rohkeutta puolustaa maatamme ja kansaamme selvän katastrofin partaalla. Ministeriys ei vie pois kanalaisoikeuksia. JOKAISELLA ministerillä on valtaa, jota on myös käytettävä.
...................
Kansanedustaja Toimi Kankaanniemi: Vakavaa tekstiä tuo pitkä kirjoitus.
Elämme Euroopassa ja Suomessa vaaran vuosia. Siksi herätys ja varoitus on paikallaan. Pian voi olla myöhäistä.
Kiitos rouva Lindell.
...........................
Anne Kankaannimelle: Kiitos herra kansanedustaja Kankaanniemi (Ps). Kiitos rohkeudestasi välittää aidosti Suomesta ja Suomen kansasta. Tunnen "hengessä" , että olet pyyteetön ja ilmaiset huolesi ja pelkosi vilpittömästi. Olet piristävä poikkeus parlamentissamme ... ja samoin myös Ps-kansnaedustaja Laura Huhtasaari ... lopuista 198:sta minulla ei ole ainakaan näin äkkiselthän kovinkaan paljoa hyvää sanottavaa. ... Pitääpä ihan miettiä asiaa. Ehkäpä Kankaanniemi voisi vähän avittaa ... löytyisikö sieltä "Arkadianmäeltä" vielä joku isänmaan ja kaiken kärsineen ja kaskisen kansan syvien rivien ystävä ja puolestapuhuja?
..................................
Jouko Repo: Ihan totta. Vakavaa tekstiä. En ota kantaa tuohon hengelliseen puoleen, mutta hiukan maallisesta

On tullut, jälleen kerran ilmi, että korruptio rehottaa kuntapuolella. Arveluttavia kytkentöjä löytyy, viimeksi Vantaalta. Samat päättäjät istuvat kahdella tuolilla, tai kytkennät ovat kyseenalaiset ja lain vastaiset. Demari Peltomäen lahjusoikeudenkäynti on vihdoinkin pieni askel oikeaan suuntaan. Julkisen sektorin hankintamekanismit haisevat todella pahasti ja läpinäkyvyys puuttuu täysin sisäsiittoisesta systeemistä, josta tietoa ei saa ulos muuten kuin hohtimilla.

Yllämainittu aasinsiltana siihen, että poliitikoilla on omien kytkentöjen kautta mukava sauma tehdä hyvää tiliä myös pakolaisilla. Siis hädänalaisilla ihmisillä. Eikös niin. Sitä vois verrata orjakauppaan.,Luona Oy, Kotouma jne. Puolueet ovat itse myös omistamassa vuokrattavia keskuksia. Hieno homma ! Ilmankos piti ihan sähköinen kutsu maailmalle lähettää. Meillä täällä ON tilaa, mutta käyttöaste on liian alhainen. Useimmat sopimukset majoittajien kanssa ovat lisäksi salaiseksi merkittyjä. Miksi ?

Toisin sanoen, ' yrittäjille' varmaa tuloa, päättäjien mahdollisten kytkentöjen avustamana ja täysin ilman liiketoiminnan riskejä. Mitä tekee kansanedustajat ja hallitus estääkseen ihmisten kuskaamiseen kytkeytyvän korruption Suomessa ?
Kunnissa raha ja valta ovat lähekkäin
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1472099954798?ja...
………………………………
Anne Joukolle: Jouko .... puhut asiaa, kiitos siitä Sinulle. Olen miltei liikuttunut siitä, miten selkeästi kansa näkee läpi tämän maamme, kuntien ja kaupunkien johdon mädännäisyyden ja korrupuption ja hyvävelisyteemin. Uskon itse vakaasti, että "muutos ( "puhdistus")" tulee ... ja pian, ja silloin ... niin silloin ... hmmmm ... olen "tarkkailuluokalla" ja, jotta minua ei syytetä kiihottamisesta, sanon vain kaksi sanaa: totuuskomissiota pukkaa.
.............................................
Anne: Videot ovat sitten hauskoja ... ne eivät valehtele, ja kännykkäkameroilla voi vaivihkaa kuvata kuka tahansa kansalle avoimissa yleisötilasuuksissa, eikä niihin sensuurin raskas käsi ylety ainakaan heti. ... No, ... katsokaa ja kauhistukaa!

There's no business like matubusiness. ... Eli, kuten Jutta Urpilainen sanoi : “Hei, me tienataan tällä! ... tai, jopa jotkut kansanadustajista tienaavat "tällä", kuten esim. paikalla ollut Sdp:n kansanedustaja Nasima Razmyar. Tämä on juuri se osa videosta, joka leikattiin (sensuroitiin) virallisesta videosta kokonaan pois.

Ollaanko meillä todellakin näin pimeitä? Jutta Urpilaisen (Sdp) johtama pakolaiskeskustelu viimevuoden (2015) jolukuun alussa Kokkolassa kirjastossa päättyi “vääriin mielipiteisiin”, ja sananvapauden ykkösmaassa eriävän mielipiteen esittävät poistettiin poliisivoimin salista.

Selvästi puolensa valinneena Jutta Urpilainen ei millään lailla estänyt erästä naishenkilöä puhumasta, vaikka hän halveksi suomalaista rotuamme ja geeniperimäämme. Eli, että minun suomalainen geeniperimäni ei olisi tarpeeksi hyvä jatkojalostukseen? Eli, että tänne tarvitaan muslimimiehiä geeniperimäämme rikastamaan?! Tämä on kyllä koskaan kaikista rasistisista kommenteista TÖRKEIN, mitä olen ikinä eläessäni kuullut! Pidetäänkö meitä, suomalaisia naisia, niin alkukantaisina, että meidän suomalaisten naisten siittäminen Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikkalaisella geeniperimällä on jo eräillä tavoitteena? ... Video ei valehtele.

Pöyristävintä on, että Jutta Urpilainen on vielä kaiken kukkuraksi asettumassa Sdp:n presidenttiehdokkaaksi. Kuinka moni teistä haluaa tämän määräilevään gestapotyyliin kirkuvan naisen Suomen presidentiksi? – Minä en.
https://www.youtube.com/watch?v=_an9Y_xqCVU
............
Reijo Kallinen (vihaa ja vinoaa minua, teki varman kantelun ylläpidolle): Lindellin kirjoitus on täysin edesvastuutonta kiihotusta. Hyvin harvoin tuon tasoista aloitusta Usarista saa lukea.

On syytä ihmetellä myös uskovaisen kansanedustajan ja entisen ministerin innostunutta kiittelyä Lindellin kirjoituksesta.

Ilmeisesti Kankaanniemeä on alkanut hävettämään ensimmäinen kommenttinsa.
Lainaus Kankaanniemen ensimmäisestä kommentista.
"Elämme Euroopassa ja Suomessa vaaran vuosia. Siksi herätys ja varoitus on paikallaan. Pian voi olla myöhäistä.Kiitos rouva Lindell."
………………………….
Anne, vastaus Reijolle: Voi ...huh ...huh .... Herää jo Rejo todellisuuteen. Lue uutisia muualtakin kuin vain Suomen Pravdoista ja katso ihmeessä uutisia maailmalta. Hyvä kielitaito olis´ syytä hankkia, sillä näitä uutisia ei näytetä eikä edes kommentoida Yle:llä lainkaan. Suomi (ja myös Ruotsi) on totaalisessa uutispimennossa. Vain todella isot ja tuhoisat terroriteot läpäisevät uutiskynnyksen.

Olet jo varman tehnyt minusta kantelun ylläpitoon, mutta tiedä, että kirjoitan vain faktaa ... en höttöä .. en liirum laarumia. Totuus on todellakin paljon raadollisempi ja karmeampi kuin tässä annan ymmärtää.

P.S. Otan vastuun vain teksistäni, en siitä, että joku ei ymmärrä tekstiäni.
................................
Leo Mattila: Anne kirjoittaa niin sattuvasti:
" Olemme uudessa geenitukimuksessa määritelty jopa ainutlaatuiseksi, uniikiksi ”roduksi”, mille ei löydy vertaa mistään maailman kolkasta. Eli meidät suomalaiset tulisi luokitella kallisarvoiseksi maailmanperinnöksi ... suojelukohteeksi."
Vau, me suomalaiset olemme ainutlaatuinen, vertaansa vailla oleva rotu maailmankaikkeudessa. Me olemme ilman muuta johtajia. Meidät on suojeltava, muut ovat alempaa rotua, he joutavat tuhoutua!!
Me olemme yli-ihmisiä, jo geenit sen kertovat!
....................
Anne, vastaus Leolle: Leo ... älä vinoile .... tiedät varsin hyvin, että tuossa tukimuksessa ei tule mitenkään esille muka mikään meidän rotumme, geeniperimämme erinomaisuus muihin verrattuna, joten älä pane sanoja suuhuni.

Geeniperimämme on vain yksinketaisesti uniikki, poikkeava muista ... siinä kaikki.
Mistä suomalaiset ovat sitten tulleet ... no, siitä kiistellään vieläkin. Aikaisemmin ajateltiin, että olemme otzakkien, mogulinen ja tzeremissien jälkeläisiä (näin minäkin opin koulussa),eli, olisimme tulleet Uralin takaa. Sitten tuli tietoa, että olemmekin lähellä neandertaleja eli olisimme pikemminkin etelä-eurooppalaisia ... ja nyt, nyt tutkijat ovat ihan pihalla ... eli, mistä ihmeestä me oikein olemme tulleet. Geeniperimämme on täysi mysteeri.

Suojellaanhan sitä uhanalaisia ja harvinaisia eläimiä ja kasvejakin ... miksei sitten suomalaisia.
...........................

Anne: Sotilasvalani:



En ole sotilas, mutta aion silti vannoa sotilasvalan, eli:



Minä, Anne Margareta Lindell os. Palosaari, lupaan ja vakuutan (valassa) kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä,(vakuutuksessa) kunniani ja omantuntoni kautta, olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta. Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.
...............

Vaikken ole virallista sotilasvalaa antanutkaan, niin nyt, julkisesti tahodon tässä ja nyt toistamiseen tehdä ilmoituksen maamme esivallalle. Tahdon vilpittomästi ja puhtaalla sydämelleäni ja isänmaatani ja sen kansaa ajatellen ilmoittaa, että maatamme uhkaa islamisaatio. Tämän nämä vieraan vallan maahantunkeutujat ovat julkisesti sekä itse että ja imaamiensa suulla selkeästi julkituoneet ja todeksi vakuuttaneet kaikissa maissa, mihin jalkansa ovat astuneet.



TE olette vastuussa jatkosta. Olen oman osani tehnyt.



Tässä vielä kopio (osa tekstistä) puolustusministerillemme Jussi Niinistölle lähettämstäni avoimesta kirjeestä (30.11. 2015), jossa myös tein tarkkaavaisena ja kunnon kansalaisena ilmoituksen havainnoistani. En saanut Jussilta kiitosta enkä edes minkäänlaista vastausta.
.......................................

Tiedoksi puolustusministeriölle



Armeija pyytää ja jopa kehoittaa kansalaisia tarkkaavaisuuten, ja pyytää valittömästi ilmoittamaan, jos havaitsemme jotain outoa liikehdintää maassamme. Koko Suomen kansa on havainnut erittäin poikkeuksellista ja outoa ja jopa uhkaavaa liikehdintää maamme rajojemme sisäpuolella. Kymmeniä tuhansia vieraan vallan kansalaisia ja lähinnä nuoria miehiä on luvattamme ja kutsumattamme tunkeutunut ja tunkeutuu yhä maahamme ja vaativat meiltä rahaa ja ylläpitoa



Terveisin 30.11. 2015
Anne Lindell


**********************************************

5. Pahuuden alku ja kehto on ”madallettujen odotusten rasismi”, ...
Suomea kannattaa puolustaa, Finland,  Kuva: Anne lindell

Kirj. Anne Lindell,  6.8. 2016


.. minkä  tiedostavana kärsijänä, uhrina on työtätekevä, lakeja kunnioittava ja veroja maksava kantaväesto, mutta tiedostamattomana uhrina myös suojelukohde itse ja suojelua  harjoittava osapuoli . ”Madallettujen odotusten rasismi” on pitkällä tähtäimellä kaikkein tuhoisinta, koska siitä kärsivät kaikki. ”Madallettujen odotusten rasismi” on bumerangi: se osuu kohteeseen ja osuu myös lähettäjäänsä. Voittajia ei ole laisinkaan.

Ns. ”länsimainen” etiikka, moraali, tasa-arvo, demokratia  ja oikeuskäsityksemme perustuu kristinuskon jaloihin periaatteisiin ja yksilön ja yhteisön henkisen tason kohottamiseen. ”Madallettujen odostusten rasimin” salliminen edellämainittuja hyveitä noudattavassa yhteiskunnassa on kuin syöpä, joka syö kaiken sen hienon ja jalon yhteiskuntamuotomme perusteita, joilleka mm. maamme talous ja hyvnvointi ja turvallisuus perustuu.


”Madallettujen odotusten rasismilla” sorretaan työllään itsestään ja perheestään huoltapitävää  kansanosaa

Tämä sortaminen johtaa ennen pitkää kansakuntamme tuhoon. Emme voi  emmekä saa antaa rasismikorttia heiluttelevien eräitten oman maan kansalaisten ja valtiojohtomme (Sipilän 6:n milj e. ”Kansalle kapula suuhun” sensuurin edistämispaketti) ja muualta mahamme luvatta tunkeutuneitten tuhota tasa-arvoisen ja vapaan  ja demokraattisen  yhteiskuntamme, turvallisuutemme, lakimme ja järjestyksemme


Ai,  ... että olette pudonneet kärryiltä?

Antakaas´ kun selitän sitten tämän ”madallettujen odotusten rasismin”, eli, kun on jo olemassa ihmisryhmä, joka on jo pudonnut järjestelmän ulkopuolelle, ja he ovat suurelta osin lukutaidottomia, jengiytyneitä, käyttävät päihteitä, huumeita, ja näin he työttöminä helposti tekevät rikoksia ja turvautuvat vihaan ja väkivaltaan ja pitävät sitä oikeutettuna, koska maanjohto ja paikallisjohto supportteeraa (tukee) tätä ”madallettujen odotusten rasismia”. Tältä ryhmältä ei edes odoteta parempaa suoritusta elämäänsä varten. Maan johto ikäänkuin nostaa kätensä pystyyn ja sanoo, että eivät mitään voi, ja tekosyynä supporteerauksilleen ja sormienläpikatsomisilleen he sanovat, että kyse on rodullisesta kulttuurista, ja että tätä ”monikulttuurisuutta” tulee tukea, ymmärtää ja auttaa säilymään.

Meillä tähän ”madalettujen odotusten rasismiin” on kuulunut jopa parin sadan vuoden ajan maamme roomaniväestö eli ”kaaleet”, ja myös nyt tänä päivänä lisäätyvässä määrin laittomasti maahamme tunkeutuneet ”pakolaisstatuksen” alla oleskelevat (suurelta osin) nuoret muslimimiehet.


Poikkeustilaa pukkaa – sisällissodan uhka

Lukekaa mitä USA:ssa Milwaukeyssaä on tapahtunut (Ma 15. 8. -16). Siellä on jo julisettu poikkeustila, ja Liittovaltion kansalliskaarti on pyydettäessä tulossa apuun (on jo hälytystilassa, eli pelättävissä on sisällissota). Tämä Milwaukeen tapaus on vain yksi esimerkki siitä, mitä silmitön anargismi ja  väkivalta saa aikaan. Ja samankaltaista tapahtuu jo Ruotsissa ja Euroopassa, mutta meille ei näistä kerrota valtamedian uutisissa lainkaan. Vain erittäin tuhoisat äärimuslimiterrori-iskut läpäisevät uutiskynnyksen.

Meillä maamme johdon ja maahanmuuttoviraston päällikön ja utaretukijan Päivi Negrin lausunnot ovat suurelta osin yhteneviä Milwaukeen kunnanvaltuutettu Khalif Rainey´n suoranaiselle vähättelyille, kun hän  selittää väkivaltaisuuksia sanomalla Milwaukeen mustien elävän sorron alla ja kärsivän epäoikeudenmukaisuuksista, köyhyydestä ja työttömyydestä. Eli, kyseseessä on selvästi ”madallettujen odotusten rasismi”. Eli, vielä kerran rautalangasta vääntäen : kyse on samasta asiasta kuin, että köyhyys ja työttömyys antaisi ymmärettävän oikeuden toimia siten kuten mustat Milwaukeyssa tai kuten lukuisiin väkivaltatekoihin ja rikoksiin Eruoopassa ja Ruotsissa syyllistyneet muslimit.


Miksi kirjoitin tästä aiheesta? Miksi en vain yksinkertaisesti vaikene sensuurin pelossa, niin kuin muutkin?

Tämä video on vuodelta 2014, mutta nyt jopa entistäin ajankohtaisempi. Onko tämä nuori mies muka rasisti, natsihipsteri, oikeistouusnatsi jne? Ei ole ... hän on oikeassa. ”Madallettujen odotusten rasismi” osuu loppujen lopuksi pahiten juuri omaan nilkkaan. Bumerangi.  https://www.youtube.com/watch?v=MurHB3bhcBM

Lue tästä Minna Passin tämänpäiväinen (16.8.-16) artikkeli (HS), otsikolla: ”On tyrperää väittää, että kaikissa ihmisissä olisi jotain hyvää!. http://www.hs.fi/kotimaa/a1471311805431?jako=08e121cb5012c0449413b0c74f92cd55&ref=og-url

Tämä Minnan artikkeli oli kimmokkeena minulle kirjoittaa tämä oma artikkelini, ja myös eilen sattumalta silmiini osunut video (yksi monista tällaisista silmittömästä raakuudesta todistavia). Turvakameran kuvaamalla videolla nuori muslimimies potkii kadulla olleen pienen lapsen (ehkä 4-vuotias) kuoliaaksi vain siksi,  että sattui menemään tämän ohi, ja että lapsi oli siinä sopivasti. Hän lopetti vasta, kun lapsi ei enää liikkunut. Tämä video järkytti minua niin pahoin, että en ole vieläkään selvinnyt siitä, siksi en jaa sitä tässä enkä muuallakaan.  .... Päätin, että taistelen pahuutta vastaan hamaan hautaan asti .. .sensuurin pelosta välittämättä.


Pelkään marraskuuta, ...

… sillä, silloin kaikki pahuus maailmassa ja onnettomuudet huipentuvat
Joko maailma selviää tai ei sitten selviä. Valinta on meidän. Meidän on varauttava pahimpaa. Valtaapitävämme nukkuvat ”Ruususen unta”. Lomailevat ja pakertelevat erilaisten leikkausten parissa, ja  samaan aikaan maailma romahtaa ympäriltämme.
Totaaliromahduksen sattuessa ja etenkin sen jälkeen, ei meillä ole enää mitään mistä leikata. Eikö olisi silloin parempi kuunnella ”varoittajia”, ”näkijöitä”, ja säilyttää olosuhteet sellaisenaan ja varautua pahimpaan. Leikkaamalla ei voi luoda maahamme sellaista maaperää, missä isoin osa kansalaisista kykenisi varautumaan pahimpaan. Jos pitää leikata, niin leikataan suurituloisilta ... ei muilta. Oikeudenmukaisuutta ja aitoa välittämistä nyt tarvitaan, ei huonompiosaisen kansanryhmän lisäkurjistamista. Kansan syvät rivit kyllä aavistavat jo mitä on tulossa, mutta köyhin kansanosa ei voi varautua pahimpaan. ”Tyhjästä on paha nyhjästä”.  He tulevat ottamaan vastaan suurimmat ja ankarimmat iskut. He eivät voi lähteä täältä pakoon.

Inframme on tällä hetkellä hyvä ja kestää kyllä pahimman edessä, jollemme lomauta enää yhtään poliisia ja vähennä tuiki tärkeitä palveluja vanhuksille, sairaille, vähäosaisille ja vammaisille. Meidän tulee varata pahimman varalle ruokaa, viljaa ja  lääkkeitä, hätämajoituksia, yms.

Suomen Punaisen ristin (SPR) on tultava pois ”pimeältä puolelta ” ja lopetettava  suomalaisen ja ilmaiseksi luovutentun veren myyminen kalliilla hinnalla ulkomaille. Tämä on kuvottavaa bisnestä. SPR on velvoitettava jakamaan EU:n ruokapaetit oman maamme kantaväestön vähäosaisille (”leipäjonot”).


Omavaraisuus kova sana

On varauduttava monella elämänalan sektorilla tulevaa varten. Valtion on uudestaan tuettava esim. maa-  eli kallio- ja pellettilämpöä ja aurinkopaneeleja. Ydinvoimaloitten rakentaminen on keskeytettävä - liian vaarallista.  Voisin tässä kohtaa siteerata Jeesusta: ”Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Uraani on loppumassa maailmasta, ja uusiokäyttöisen uraanin (reaktorijätteen ja sekaoksidipolttoaineen  eli MOX´in) käyttö on todella tuhoisaa (vert Japani, Fukushima).

Valtiomme johto teki presidentin tukemana suuren virheen luopumalla viljan varmiusvarastoista: Tämä virhe on todella paha ja tuhoisa, koska valtiomme johto on ajanut samaan aikaan monet ruuantuottajat konkurssiin ja osa valtiomme johdosta on jopa myötämielinen TTIP-sopimukselle. Pian näitä kaikkia ruuantuottajia tarvitaan kipeästi. Paketessa olevat pellot on otettava uudestaan tuotantoon ja myös kaikki lopetetut maa-, maito- ja karjatilat, lampolat, kanalat ja sikalat  Ruotsin rajat on laitettava kiinni. Shengenin sopimus joutaa roskakoriin. Lokakuussa umpeutuu Venäjän ja Suomen välinen rajasopimus. Mitä sen jälkeen`Vapaan liikkumisen aika (ilman viisumia) on ohi.


Nyt se on alkanut. Tuho.

Ensimmäinen merkki tuhoaallosta oli ja on edelleenkin valtava muslimivaellus Afrikasta ja Lähi-Idästä, ja toinen on  globaalit ja tuhoisat luonnonmullistukset.
Julkaistu: ma 15.8. -16  STT- AFP : ”Yhdysvalloissa presidentti Barack Obama on julistanut hätätilan tulvista kärsivään Louisianan osavaltioon. Hätätilan julistamisen jälkeen osavaltio voi rahoittaa pelastus- ja raivaustöitä erillisestä hätätilabudjetista. Louisianassa yli 7 000 ihmistä on pelastettu tulva-alueilta. Ainakin kolme ihmistä on viranomaisten mukaan saanut surmansa ja ainakin yksi on kateissa. Tulvat alkoivat rankkasateiden myötä viime viikon lopulla. Sääennusteiden mukaan rankkasateet Louisianassa ja osassa Texasia saattavat jatkua vielä päiviä.” ... Siis luonnonkatastrooffit muslsimi-kansanvaellusten lisäksi.


Rajansa kaikella ... Suomellakin

Emme mitenkään voi pienenä arktisen alueen kansana elättää kaikkia  tänne haluavia ”pakolaisia” Ei edes Eurooppa voi kaikkia tänne pyrkiviä ”pakolaisia” elättää. Sula mahdottomuus, joka johtaa länsimaisen sivistyksen, oikeus-, tasa-arvo- ja demokratiakäsityksen sekä korkean elintason omaavien Euroopan ja Skandinavian maitten totaaliseen tuhoon.
Jokainen maa maailmassa joutuu huolehtimaan omista kansalaisistaan. Autetaan, jos voidaan siellä, missä autettavat ovat, mutta ei  oman maamme vähäosaisten kustannuksella.
Emme saa sallia maahamme laittomasti tunkeutuneitten vieraan vallan kansalaisten vaatia meiltä vastikkeetonta täysylöspitoa, sillä ammoisita ajoista lähtien maailmassa ovat ihmiset itse huolehtineet itsestään ja oman yhteisönsä kehittämisestä.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

         Sensuroitu kirjoitus!
 

Tiedotus: Tämä allaoleva kirjoitus julkaistiin ensialkuun Uusi Suomi verkkolehdessä, Puheenvuoroja -blogillani sunn. illalla 7.8., mutta se sensuroitiin oitis ma. aamulla 8.8. 2016. Syytä sensuuriin ei taaskaan kerrottu minulle. 

6. ”Torakoitten” kanssa ei kannata neuvotella
Kirj. Anne Lindell 7.8. 2016
Sanokaa minun sanoneeni, kohta EU:n  on pakko suostua  ... muutoin tuhoudumme, ja tuhoudumme muuten joka tapauksessa suostuimme tai emme, siis ... sota tästä syttyy ... muslmisota.. Ihan sama mitä EU päättää ja tekee, mutta meidän on vain pakko puolustautua ja yhtenäisenä rintamana Venäjän ja Naton tukemana  samalla puolella ... ei muu auta. On oma tuhomme, jos länisvallat kääntää Venäjälle selkänsä. Tätä virhettä ei saa tehdä.
Turkki on tällä hetkellä äärimuslimiterroristien jälkeen koko Euroopan ja myös Venäjän suurin  uhka. Putin on tähän asti veljeillyt hyvässä sovussa Turkin kanssa, mutta luulenpa että nyt epäonnistuneen vallankaappausyrityksen jälkeen Putininkin silmät aukenivat, eli hänkin pani nyt viimein merkille, että Erdogan on ”torakka”.

Eittämättä, mieleen tulee, että kuka tässä Turkin vallankaappausyrityksessä kusetti ketäkin? Oliko Turkin vallankaappausyritys suuniteltu Erdoganin ja äärimuslimien toimesta, jotta tarvittavat lakimuutokset ja ”puhdistus” voitaisiin toteuttaa? Pelkäänpä pahoin, että näin oli asianlaita, sillä ”puhdistus-listat” olivat jo etukäteen olleet olemassa,
 ja jälkimeininki Turkissa puolustaa tätä epäilyä vahvasti. 


Syyrialaiset pakolaiset saatava pois Etelä-Turkista heti

Syyriassa alkaa jo olla rauhallista. Pieniä vuoristoalueilla olevia kahakoita lukuunottamatta Turkista tulisi nyt siirtää länsimaitten avustuksella ja rahallisesti ja varustuksellisesti tukemalla kaikki syyrialaiset pakolaiset takaisin Syyriaan, (n. 3,4 milj) ja auttaa heitä siellä. Osa ISIksen porukasta on jonkinlaisessa toiminassa vielä Pohjois-Irakissa,  Libyassa ja  Pohjois-Algeriassa, mutta kyse on vain harvalukuisesta ja hajanaisesta rosvojoukosta, eikä heillä ole selvää johtajaa. YK:n joukot tai Euroopan maat yhdessä Venäjän kanssa voisivat koota sotilaalliset joukot (turvajoukot) suojelemaan näitä ”paluumuuttaja-alueita”.


Turkki tulee eristää muusta maailmasta kaikin mahdollisin keinoin,

Joka ikinen länsimaisen sivistyksen ja demokratian omaava valtio tulee kieltää Recep Tayyip Erdoganin hallituksen harrastama julma politiikka, myös Suomen preisdentin. Kyllä – luitte oikein, sillä meillä jopa oma presidenttimme antoi sotilasvallankaappauksen epäonnistuttua tukensa Erdoganille ja viimeksi myös Euroopan neuvoston pj. ...  Oksettavan pöyristyttävää!  ... Ei tätä voi millään uskoa todeksi, sillä II-maaimansodan jälkeen länsimaat sanoivat yhteen ääneen, että ei ikinä enää.


Naton tulee lakkauttaa kaikki toiminta ja yhteistyö Turkin kanssa.

Varoitin  Saksan liitokanseri Angela Merkeliä kevättalvella Erdoganista, eli, että: "Torakoitten kanssa ei kannata neuvotella”.

Aavistin Ergodanin kiristyksen vain jatkuvan ja kasvavan – paisuu kuin pullataikina. Turkki voi jopa pitää pakolaisia panttivankeina, ja uhata päästää ne Eurooppaan, jollei rahaa tipu EU:lta tasaisin väliajoin ... maailman tappiin asti. Viisumivapaus turkkilaisille olisi sulaa hulluuttua ja vieläkin hulluinta olisi Turkin hyväksyminen EU:n jäsenmaaksi (ajatus mistä Olli Rehn EU:n tuhoisana laajentumiskomissaarina haaveili aikoinaan ja haaveilee kaiketi edelleenkin).

Pelottavinta on Naton asevaraston ja sotakaluston arsenaali Turkissa (ilm. myös yhdiohjuksia).  ... ”Torakoille” ei pidä koskaan antaa ydinohjuksia käsiinsä.


Väärä väite, että Turkki olisi muka vajomassa alas pimeään keski-aikaan, ...

Ei näin, vaan että Turkki on vajomassa sysipimeään ja kammottavaan ottomaanien ajan hirmuvaltaan. Tuhansia lakimiehiä ja opettajia on poistettu virasta ( kukaan ei tiedä heidän kohtalostaan). Tällainen puhdistus voi vain pahimassa tapauksessa enteillä sharia-lin voimantuloa ja koraanikouluja (pojille, ei tytöille lainkaan).  

Eräässä julkaisussa (haastattelu) puolusti Erdoganin Emine-puoliso suljettuja (eli vankilan kaltaisia) haareimeita, joissa nuoret tytöt voisisvat oppia ”naisena olemista”. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016031021247070_ul.shtml

Eräs poiminta uusista Turkin hallituksen ratifioimista laeista, esim.:: ”Turkki laillistaa seksin alaikäisten kanssa 13.1. 2017 alkaen Turkin perustuslakituomioistuin on purkanut lain, joka kieltää sukupuolisuhteet lasten kanssa” ...  ”Epävirallisesti se ei kuitenkaan ole salaisuus, että hallituspuolue AKP ja maan presidentti Recep Tayyip Erdogan yrittävät ohjata maata islamistiseen suuntaan. Monien muslimien keskuudessa ovat lapsiavioliitot suosittuja; 3,5 miljoonaa tyttöä on naimisissa Turkissa, vaikka he ovat lapsia. Nyt tämä luku todennäköisesti kasvaa merkittävästi. Turkin perustuslakituomioistuin oli erimielinen päätöksessään. Seitsemän jäsentä äänesti lapsiseksin laillistamisen puolesta, kun taas kuusi heistä äänesti vastaan”.  ... Lakimies ja naisten oikeuksien aktivisti Nazan Moroğlu sanoo: .“Se johtaa lasten altistumiseen seksuaaliselle hyväksikäytölle ja raiskauksille, ja se johtaa siihen, että entistä suurempi määrä tyttöjä menee naimisiin liian aikaisin ilman mahdollisuutta saada koulutusta”.  .... ”Hän saa tukea Canan Güllülta, Turkin yhdistyneen naisjärjestön puheenjohtajalta (TKFD, joka sanoo: Tämä päätös johtaa ei-toivottuihin avioliittoihin. Ihmiset voivat siepata ja raiskata lapsia, mennä naimisiin heidän kanssaan, kun he ovat todella nuoria ja estää heiltä mahdollisuuden käydä koulua”

Ja tämän kaltaisen hallituksen päätöksiä jopa meidän oma presidenttimmekin kannataa ... virallisesti. (Lähteet:  Fria Tider,  Hurriyet Daily News ):



Tulevaisuuden pitäisi nyt viimeistään pelottaa

Nyt on pelättävissä entistäkin masiivisempi  turvapaikanhakjoitten aalto Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä (on jo alkanut) ja pian arvatekkin myös Turkista. Eurooppa eikä etenkään Suomi kestä tätä. Maamme rajat on suljettava - heti. Tästä yhteisestä rajojen sulkemisesta on tehtävä EU:ssa päätös. Nyt on koko Euroopa puhallettava yhteen hiileen.
Meidän on uskallettava sanoa ääneen, että meillä on vakava ja pelottava ongelma.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kerkesin laittaa kirjoituksen yhteyteen yhden kommentin ja sekin tietenkin sensuroitiin, eli tämän:

Anne Lindell: Hey come on .... se mitä Turkissa nyt tapahtuu on vakava asia. Me länsimaissa emme edes taida tajuta miten äärimmäisen vakavasta ja vaarallisesta asiasta on nyt kyse. Ajatellaan, että sehän tapahtuu Turkissa ... ketä nyt Turkin asiat kiinnostaa .. ja sitä rataa.

Islamin ”lieveilmiöt” avat tulleet yhteikuntaamme, emmekä voi sitä enää kieltää. Esimerkiksi lapsivainot – pedofilia - täysin laillista Koraanin mukaan muslimeille.
Missä ovat Suomen lasltensuojeluviranomaiset, kun heitä eniten tarvittaisiin. Kuinka paljon on lapsimorsiaimia jo Suomessa?  Ruotsissa tämä on valtava ongelma, joka kielletään virallisesti (lakaistaan maton alle). Muissa pohjoismaissa on tullut jo lakiesityksiä, että islam tulisi kieltää länsimaissa kokonaisuudessaan läsimaisen  sivistyksen, oikeuskäsityksen, moraalin ja etiikan vastaisena kulttina, sillä islam ei täytä mitään uskonnolta vaadittavia jaloja ja ihmisyyttä, ihmisten tasa-arvoa, luontoa ja luomakuntaa tukevia kiriteereitä.  

Missä ovat lapsiasiamiehet ja lastensuojelu, kun tänne pyrkivien miepuolisten ja muslimitauataisten turvapaikanhakijoitten ja heidän mukanaan tulleen tyttölapsen/lasten  tapausta tutkitaan?

Länsimaissa tehdyissä Koraani-tutkimuksissa on ilmennyt,  että Koraanissa 71% naisia koskevista maininnoista on selvästi naista alistavaa ja halventavaa tekstiä, haditheissa (Koraania selittävissa kirjoissa) luku on 86%.

TV7:ssä esitettiin avan äskettäin ohjelma, jossa käsiteltiin islamistisien tekstien pohjalta uudelleen avioitumisen aikaisinta mahdollisuutta solmia uusi avioliitto.

Naiset on islamin mukaan jaettu kolmeen ryhmään, joista kolmas ryhmä oli ainakin näin läsimaisen tasa-arvo- ja ihmisarvokäsityksen mukaan hirvittävä.. Siinä puhuttiin uudelleen avioitumisesta sellaisten tyttöjen kohdalla, joilla ei vielä ole ollut kuukautisia! Siis islamin mukaan on täysin mahdollista, että tyttö, joka ei vielä ole edes puberteetti-ikäinen, on avioitumassa jo uudelleen! Kuinka pieni on silloin lapsimorsiaimen täytynyt olla, kun hän on avoioitunut ensimmäisen kerran? Tuollainen tapahtuma ei liene kovinkaan harvinainen, koska siitä on pitänyt erikseen mainita jopa mulsimien "pyhissä" kirjoituksissa. Tästä pääset katsomaan noita TV/:ssä eritettyjä ”Koraani vai Raamattu”-. jaksoja. http://www.tv7.fi/vod/series/18823/

Tällaisista kauheuksista huolimatta islamin kannattajat väittävät naama peruslukemilla Koraanin parantaneen naisen asemaa radikaalisti!


....................................................................................................

           Sensuroitu kirjoitus!

Tiedotus: Tämä allaoleva kirjoitus julkaistiin ensialkuun Uusi Suomi verkkolehdessä, Puheenvuoroja -blogillani sunn. ilapäivällä 13.7.-16, mutta se sensuroitiinn. parin tunnin kuluttua. Syytä sensuuriin ei taaskaan kerrottu minulle. 
.
7. ”Elefanttilauma–ilmiö” tulossa Eurooppaan ja Suomeen

Kirj. Anne Lindell ensiksi Uusi Suomi-verkkolehteen 13.7. 2016, jossa kirjoitus sensuroitiin miltei heti.
Suomalainen rajatarkastus laittomille maahantunkeutujille. Naurettavaa pelleilyä ja kansa maksaa ja kärsii.
Muistatteko vanhan vitsin siitä, mitä Tarzan sanoi, kun hän näki kuinka elefantit tulivat vuoren yli?  No, .... tiätty ... Tarzan sanoi että: ”Elefantit tulevat vuoren yli” ..... Aaa ha ha haaaa ... ihan sama juttu on Suomen rajatarkastuksissa .... eli, mitä konkreettista hyötyä niistä todellisuudessa on? .... No, ...tiätty  ... ei mitään. Pelkkää lumetta .... kosmetiikkaa, jotta saadaan kansa rauhoitettua  kertomalla heille, että kyllä me tarkastetaan kaikki maahantunkeutujat (eli pääsääntöisesti kaikki tänne laittomasti pykivät nuoret muslimimiehet) ja tiedämme keitä he ovat. .... No, sitten tietenkin herää kysymys, että: ”Entä, mitäs´ sitten?

Elefanttilauman etenemistä ei pysäytä edes Tarzan .... ainoastaan korkeat ja vahvat raja-aidat.

Niin ... Mitäs´ sitten? ”  Mitäs´ sitten, kun tämä pidättelemätön lauma valuu Suomeen? ...

Ei vastausta.  ... Päättäjillämme ei ole vastausta.

Eli, ei sitten vissiin mitään.

Koska olen taiteilija, graafikko, ammattivalokuvaaja niin sanon tietennii kaiken paremmin kuvalla. Eli, yksi kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa.... ja sitä rataa.  ...Ihan oikeesti ...miettikääs´ nyt onko tässä meidän päättäjien tuusailuissa ollut pitkää aikaan yhtikäs mitään järkeä? ... Juuri näin. Täysin sekopäistä hommaa. ... Eli. hallitus on kaadettava ja uudet vaalit järjestettävä ... ja rajat kiinni ja laittomasti maahamme tunkeutuneet on heti karkoitettava  .... ilman valitusoikeutta.
Kohta itketään .... siis käyhät, sairaat ja vammaiset jäävät Suomeen ... muut pakenenvat: Kuva: Anne Lindell

................................

Kommenttini kirjoitukseen, joka myös sensuroitiin:



Kun vanhaksi elää, niin kaikkea saa kuulla. Miten tämä tällainen voi olla todellista? Eikö sisäministeriön kansliapäällikköä Päivi Nergiä saada mitenkään kangettua ulos virasta,. Hänhän on äärimmäisen vaarallinen Suomen turvallisuudelle?



Tällaisen otsikon luin tänään (13.7.- 16) lehdestä ” Suomi on varautunut Isiksen taistelijoiden paluuseen - "Pyritään auttamaan normaaliin elämään"



Eli, sisäministeriön kansliapäällikkö ja utaretukija Päivi Nerg levittää punaista mattoa ISIS-tappajille? Näitä äärimmäisen vaarallisia ISIS-terroristeja ei pitäisi missään nimessä päästää takaisin Suomeen.



Lainaus ”Keskisuomalainen”- lehdestä: ”Suomi on varautunut siihen, että terroristijärjestö Isikseen värväytyneitä ´suomalaistaistelijoita´ (siis ulkomaaais- ja muslimitaustaisia)  palaa takaisin Suomeen, sanoo sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg.” ...  ”Isiksestä palanneet henkilöt pyritään Nergin mukaan tavoittamaan väkivaltaisen ekstremismin ohjelman avulla.” ...” Tavoitteena on, että henkilö luopuu ääriajatteluun perustuvasta väkivallan käytöstä.” ...” Heitä pyritään auttamaan takaisin normaaliin elämään. Tämä edellyttää kuitenkin vapaaehtoisuutta, sillä tie on pitkä.” …” Jos ei ole näyttöä, että henkilö on ollut sotatoimissa, poliisi ei voi tehdä mitään”...”



Kysyn nyt käsi sydämellä ja ihan rehellisesti ja ilman pienintäkään halua halveerata tai mustamaalata ketään, että: Onko Suomen hallitus, kansanedustajat ja etenkin sisäministeriön virkamiehet tulleet kaikki täysin hulluiksi?



Eiköhän olisi jo korkea aika sulkea Suomen rajat ? Ja karkoittaa kaikki jo tänne laittomasti maahantunkeutuneet tulleet ns. "vale-pakolaiset" takaisin vanhempiensa, sisarustensa ja vaimojensa luokse. He ovat sotilaskarkureita ja heidän pitäsi olla kotimaassaan puolustamassa omaa pehettään, kyläänsä tai kaupunkiansa. Ja täällä me hyysätään heitä.



Näitä on jo täällä ... silmittömiin raakuuksiin syyllistyneitä äärimuslimeja ... "paluumuuttajia" ...
Kuoliaaksi suvaitsevaiset (suvakit eli vajakit) eivät halua tietää tästä mitään. Suljetaan silmät ja korvat. Syleillään ja paapotaan hirmutekoihin iskiksen riveissä taistelleet paluumuuttajat, kun muualla maailmassa he saavat elinikäisen tuomion. Onko Sisäministeriön kansliapäällikkö Paula Negri täysin sielun ja ruumiin voimissa? ... Sietää epäillä.
 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 

8. Ruotsi teki oikean päätöksen. Matujen karkoitus alkanut tänään.
Ruotsi alkaa karkoittamaan laittomia maahantunkeutujia 1.6. 2016. Tietää valtavai ongelmia Suomelle
Kirj. 1.6. 2016 

Kesäkuun 1. päivästä 2016 alkaen astui Ruotsissa voimaan uusi laki turvapaikanhakijan oikeuksista. Uuden lain mukaan henkilö, joka on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen ja näin ollen kielteisen oleskeluvan, ei saa jatkossa asua maahanmuuttoviraston hallinoimissa huoneistoissa tai vastaanottokeskuksissa. Lisäksi kielteisen oleskeluluvan saanut henkilö menettää oikeutensa sosiaalitukeen, paitsi jos tällä on huollettavanaan alaikäisiä lapsia.


Edelleen lain mukaan maahanmuuttoviraston on tehtävä ripeämmin poliisille virka- apupyyntöjä käännytyksestä koskien niitä henkilöitä, jotka eivät vapaaehtoisesti poistu maasta.


Monet ruotsalaiset tahot veikkaavat tilanteesta kehittyvän täydellisen katastrofin. Maahanmuuttoviraston eri asumisyksiköissä majailee henkilöitä, jotka ovat parhaillaan (pahimmillaan) oleskelleet kymmenen vuotta Ruotsissa ja täysin laittomasti. Eli he ovat asuneet ilmaiseksi maassa ja nostaneet sosiaalitukea sinä aikana. Nyt näitä henkilöitä pitäisi alkaa tästä päiväst alkaen häätämään maasta.



Tässä alkuperäinen tiedonanto Ruotsin maahanmuuttoviranomaiselta (Migrationsverket) ruotsiksi: http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nya-lagar-2016.html

Koko Eurooppa huolissaan Rutsista. Romahtaako Ruotsi vai voiko se vielä pelastua. Työntääkö Ruotsi taasen matu-ongelmansa Suomeen, kuten viimesyksynä?

Lisäksi tällaisten laittomien, ja pääsääntöisesti muslimien, määrä ei ole ihan mikään pieni. Joidenkin arvioiden mukaan heitä olisi jopa 45 000 henkeä. Monet heistä ovat viimeisten kuukausien aikana kertoneen Ruotsin valtamedioissa, että eivät aio vapaaehtoisesti poistua Ruotsista. Esimerkiksi yksin Vänersborgin Restad Gårdin vastaanottokeskuksessa odottaa kotimatkaa toistasataa somalia, jotka ovat eläneet jo pari vuotta ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella.
...........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Anne Lindell kommentoi (1.6. 2016): Nyt kannattaa Ruotsin-laivoilla ja Torniossa (Haaprannassa) pidellä todella tarkkaan silmiä auki, sillä on mahdollista, tai oikeammin täsyin olettavaa, että tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia laittomia maahantunkeutujia yrittää nyt seuraavien päivien aikana Ruotsista Suomeen. Nämä ovat todellakin Ruotsissa ei-toivottuja henkilöitä ja siksi karkoitusmääräyksen saaneita, joten Suomella ei ole minkäänlaista velvollisuutta päästää heitä Suomeen.

Suomen ja Ruotsin rajoille ja Ruotsin-laivoille Ruotsin satamaan on laitettava poliiseja ja jopa sotilaita poliisin avuksi, sillä nämä karkoitetut ja laittomat maahantunkeutujat voivat käydä erittäin väkivaltaisisksi, kuten on nähty heidän käyttäytyvän muualla Euroopassa. Heitä ei tule päästää missään tapauksessa Ruotsin-laivoille. Se on estettävä jo Ruotsin satamassa,  koska he voivat huumeissa, turhautuneina ja pettyneinä tehdä ihna mit tahnsa, ja jopa pelkona on, että he alkavat eräänlaisessa ”joukkopsykoosissa” , jokkohysteriassa heittämään ei-muslimi-matkustajia yli laidan. Ruotsin poliisi antaa pyydetäessä virka-apua. Tämä on vakava varoitus. Se tulee ottaa todesta. Ihmisiä tulee jopa varoittaa matkustamasta Ruotsin-laivoilla lähipäivien aikana.

Varoitin tästä somessa (facebookissa) ja tällä poliitisella blogillani jo varhaiskeväällä, kun luin ensikertaa ruotsalaisten suunnitelevan tällaista lakia. Samaa aikoo tehdä Tanska ja Norja. Heillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Sama laki tulee saada voimaan myös Suomessa ja mieluummin heti. Vatulointiin ei ole enää aikaa. Suomella ei  todellakaan ole muuta vaihtoehtoa. Ei EU eikä YK voi enää määräillä meitä. Se kynnys on jo ylitetty. Meillä on täysi oikeus perustuslakimme mukaan suojella oman maan kansalaisia uhkaavassa vaaratilanteessa sopivaksi arvioimalla tavallamme.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä miljoonia puhtaasti elintasopakolaisia on tulossa Afrikasta ja kymmeniä tuhansia on jo rantautunut esim. Italian rannikoille. Entistäkin valtaisampi elintasopakolaistulva on tulossa Eurooppaan. Tästä on EU:ta ja Eurooppaa varoitettu ympäri maailmaa. Maailman johtavat talous- ja sotilasasinatuntijat ja poliitikot ja jopa miehitetyn Tiibetin uskonnollinen johtaja Dalai Lama yrittävät saada Euroopan ja Skandinavian parlamentteja järkiinsä, mutta jotain kauheata on tapahtunut Euroopan valtiollisille ja EU:n johtajille. He ovat kuin huumattuja ... eivät enää näe todellisuutta. Kieltävät uskomasta varoituksia, ja kaiken kukkuraksi tiedotusvälineitä ja poliiseja virkavaltaa ja kansalaisia uhataan uusilla laeilla, joka pakottaa heidätkin vaikenemaan totuudesta. Eli, täysin sama toistuu kuin tapahtui ennen Toista Maailmansotaa. Sensuuri on silloin todella ankara ja holokaustista ei saanut puhua ääneen saatikka sitten kirjoittaa.

Eikä tässäkään vielä kaikki: Turkin presidentti Erdoan on ”torakka” (ja mehän tiedämme, että torakoitten kanssa ei kannata neuvotella). Hän vie EU:lta miljardit ja vaatii viisumivapauden turkkilaisille, ja kun se on myönnetty, niin sen jälkeen hän päästää n. 3 milj. pakolaista pakolaisleireiltä Eurooppaan. Erdoan haluaa jatkaa sitä, mihin ottomanit pysäytettiin. Hänenkin haavenaan on ”Eurabia”. Angela Merkel ei ole terve. Hän tarvitsee pikaisesti hoitoa; samoin Orpo,  Stubb, Sipilä, Grahn Laasonen, Berner ja valitettavasti nyt myös Soini ... hänkin on mennyt ”pimeälle puolelle” (kannattaa, Venäjä-pakotteita, Natoa, Liittovaltiota ja euroa) ...   eli hänkin on mennyt siihen sumutettujen ja aivopestyjen päättäjien ja mediavastaavien rintamaan, jotka ovat kääntyneet isänmaata ja Suomen kansalaisia vastaan.

Annammeko historian toistaa itseään? Annammeko Euroopan tuhoutua muslimisodassa?
Sodan leviäminen Pohjoismaihin voidaan vielä estää, mutta esim. Englanti, Ranska, Saksa, Italia, Hollanti, Kreikka ovat melko varmasti jo maita jotka on jo menetetty muslimeille -  liian paljon muslimeja. Miten ihmeessä heidät voidaan häätää muutoin kuin asein. Ei mitenkään, Eli sellainen selkkaus musliminen ollessa toisena osapuolena merkitsee silmittömän rakaa ja veristä ja äärimmäisen tuhoisaa muslimisotaa, jossa siviilit ovat kaikista suurimpia kärsijöitä ...  ... etenkin naiset ja lapset. .

Entä Suomen asema? Olemme kynnysmattona, astinlautana suursodan syttyessä?  Suomi pommitetaan silloin kraatereiksi. Venäjä voi halutessaan pelastaa Suomen, mutta hinta on kova: paljon tuhoa ja lopulta miehitys. Meidän on itse häädettävä Nato pois Suomen mantereelta, aluevesiltä ja ilmatilasta, ja samalla häädettävä myös muslimit, ja rajat on pantava kiinni. Suomen on hätätilassa ajateltava omaa turvallisuuttaan, ja silloin annamme piut paut kansainvälisille sopimuksille ja sitoomuksille, koska kyseessä on hätätila (”Martial Law”).Näin tekevät ne maat, jotka vielä voivat jotain tehdä. Ei ole mitään järkeä odottaa ihmettä ja sitä, että joku muu hoitiasi muslimi-kysymyksen puolestamme. Suomella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin toimia kuten sanoin.

Jollei PS-puolue saa Suomen hallitusta järkiintymään, niin Soinin on tehtävä rankka päätös, eli PS-puolueen on lähdettävä hallituksesta ja välikysymyksessä yhdessä opposition kanssa kaadettava hallitus. Turha pelätä, että silloin ajauduttaisiin ojasta alikkoon, kun vihervasemmisto ja SDP lisäisivät kannatustaan saamalla hallituksen kaadoosra arvotonta arvonnousua kanslaisten silmissä. Uskallan sanoa, että näin ei tule käymään..

Siitä mitä jatkossa seuraa, niin siitä olen kertonut tällä blogissani aiemmin. Eli kannattaa lukea aikaismpia kirjoituksiani. (Minulle voi myös soittaa 050 5925131)

Lopuksi sanon, että en ole rasisiti eikä tämä ole vihapuhetta. Tämä on erittäin huolestuneen ja isänmaata rakastavan kansalaisen varoitus ja neuvo ja jopa profetia Suomen päättäjille. Suomi voi pelastua, ja saada siunauksen ja varjelluksen takaisin, mutta silloin on koko kansan rukoiltava, kuten rukoilimme sotiemme aikana.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


nr. 7 ... 2.5. 2916
Suomen ja Euroopan tuho on nyt hyvin lähellä.
Valtaisa elintasopakolaisvyöry tulossa Afrikasta Eurooppaan ja suosituin päätemaa on Suomi.

Kirj. 2.5. 2016

Suomalaismepit äänestivät perjantaina (29.4. 2016)  Europarlamentissa turvapaikanhakijoiden taakanajaon puolesta, jonka mukaan Suomeen tulisi laskelmien mukaan n. 3 % EU:n turvapaikanhakijoista vuosittain ... siis kiintiöpakolaisia Turkin pakolaisleireiltä. Tämä tarkoittaisi  n. 30 000 turvapaikanhakijaa vuosittain ja vaikka vain aniharva heistä todetaan todellisiksi pakolaiseksi. Näin joudumme silti tekemään, vaikka päästämme avoimien Ruotsin rajojen kautta ja  tyhmyydessämme kaikki sieltä tänne laittomasti tunkeutuvat vieraan vallan kansalaiset.

Eikä tässä vielä kaikki: hallintovaltamme Suomessa estää kansalaisten järkevän ja tosiasioihin kohdistuneen kritiikin leimaamalla kriitikot oikopäätä rasisteiksi. Hallituksen päälinjasta poikkeavan mielipiteen ilmaisijat sensuroidaan ja heiltä estetään pääseminen erilaisiin medioihin ja internetin foorumeille ilmaisemaan hallitusta arvostelevia mielipiteitä. Kansalaisten mielipiteen ilmaisunvaputta rajoittavaa sensuuria pukkaa nyt joka suunnalta, ja totuuden puhujat ja vaarasta varoittavat vainnetaan syyttämällä heitä vihapuheesta. Tämän avoimen ja hallituksen siunaaman sensuuri-linjauksen avasi jo v. 2014 silloinen ympäristöministeri  Sanni Grahn-Laasonen 10 kohdan ”suvakki”-ohjelmassaan. Ja tuloksen olemme kuulleet, nähneet ja jotkut jopa kokeneet: raiskaukset lisääntyneet Helsingin seudulla jopa yli 800 %:ttia ja on jopa joukkoraiskauksia, ryöstöjä, joukkopahoinpitelyitä yms. ja kaikki laittomien maahantunkeutujien taholta.

Juuri näinhän oli sensuurin laita Suomessa ennen sotia. Vain sota avasi päättäjiemme silmät näkemään totuuden. Onko meidän nytkin mentävä näin pitkälle, koska päättäjiemme päätöksissä ja toimissa ei ole enää järjen häivääkään. Suomi on Euroopan kanssa peruuttamattoman itsetuhon tiellä..

Ratkaisun hetket ovat juuri nyt edessämme. Suomen kansalaisten oikeustaju ei hyväksy sitä, että elintasopakolaiset eli laittomat muslimi-maahantunkeutujat päästetään täysin vapaasti rajan yli eikä heitä käännytetä heti takaisin turvallisiin lähtömaihin kuten Ruotsiin. Kiintiöpakolaisajattelussa ei ole mitään järkeä, koska Eurooppa ja sitä myöten myös Suomi tulee hukkumaan laittomaan maahantunkeutujatulvaan, jollemme sulje kaikkia rajojamme.

EU-parlamenetti ja EU:n johto elää ihan omassa kuplassaan, eikä siellä edes haluta tajuta todellisuutta. Torakoitten (Turkin)  kanssa ei tule neuvotella. Turkki kiristää pakolaisilla viisumivapautta turkkilaisille EU-maihin, ja kun se saa miljardit ja viisumivapauden, niin se päästää kaikki pakolaiset Eurooppaan. Merkeli on hölmöistä hölmöin idiootti. Siksi sanon, että Merkel tuhoaa koko Euroopan. Siksi sanon, että Suomen kakki rajat on pantava kiinni - piikkilankaa ja sotilaita.

Näillä näkymillä Suomen puolella laittomat turvapaikanhakijat ovat suomalaisten veronmaksajien kontolla vähintään kuusi kuukautta, pahimmillaan jopa vuosia. Kalliit charter-lentopalautukset Irakiin ja 1500 euroa kotiinpaluurahaa ovat sulaa hulluutta, sillä he tulevat takaisin pikimmiten ja tuovat sukulaisetkin tulleessaan. Siihen heillä on nyt varaa. 1500 euroa on omaisuus Irakissa. Irak on yksi maailmna rikaimmista öljyvaltioista. Miksi meidän pitää ottaa vastaan sieltä elintasosurffareita.

Laittomasti maahantunkeutuneet muslimimihet on häädettävä maastamme pakkokeinoin, ja rajat on suljettava piikkilangoin ja sotilaat rajoille takaamaan sen,  että rajat myös pysyvät kiinni, sillä muutoin maahamme tunkeutuvat nuoret muslimi-”jihadisti” alkavat toteuttaa Suomessakin agendaansa, eli, se mikä on meidän on heidän. Tähän heidän omaisuuteensa kuuluvat myös naiset ja tyttölapset. Loput suomalaisista joko orjuutetaan tai tapetaan. Juuri näin ja näillä sanoilla nämä muslimimiehet uhoavat internreitssä leviävissä videoissa. Jollemme ala ottaa tosissamme heidän uhkailujaan, niin koko Suomi ja suomalaiset tuhotaan ja  Suomesta tehdään muslimien kalifaatti ... aivaan kuten muustakin Euroopasta. 


Muslimit ovat tulleet tuhoamaan Eruoopan ja  eurooppalaiset
Muslimien agenda ... maailman valloitus. Demokratia saa joutua helvettiin. Sahria laki voimaan. Jollemme käänny muslimeiksi meidät tapetaan ... kakki ... lapsetkin. Naimisiin voi mennä jopa 1-vuotiaan tyttövauvan kanssa. Muslimeilla on oikeus häpäistä kaikki ei-musliminaiset joukko-raiskaamalla heidät ennnen tappamista.

Jos olet suvakki ja suljet silmäsi ja korvasi totuudelta, niin lopeta sellainen välittömästi! Totuuden kieltäminen muslimimaahantunkeutujien agendasta tuhoaa Euroopan ja Suomen. Tismalleen sama asia oli natsien kanssa. Suomalaisetkin nöyristelivät ja kyykistelivät Hitlerin edessä, ja sensuurin raskas käsi iski jokaiseen, joka edes yritti esittää kritiikkiä ja kertoa Hitlerin agendasta ja holokaustista. Tätä nöyristelyämme kesti aina sodan loppuun saakka, kunnes suomalaiset viimein myönsivät totuuden ja ajoivat saksalaiset asein pois Suomesta. Isäni oli tulenjohtajana tuossa ajo-operaatiossa. Kostoksi sakalaiset polttivat perääntyessää miltei koko Lapin (Pellon ja Rovanimen jne maan tasalle). Pitääkö meidän päästää niin paljon muslimimaahantunkeutujia Suomeen, että tilanne on täällä yhtä hallitsematon kuin muualla Euroopassa ja esim. Ruotsissa ja Tanskassa. Siellä on jo kantaväestö altavastaajana. Totuuden myöntäminen tekee kipeää, mutta se on tehtävä, sillä muutoin olemme tuhon omia. Vain myöntämällä ensin tosiasiat  voimme ja kykenemme tekeämään ne välttämättömät päätökset, että tänne ei enää päästetä yhtään ainutta muslimimaahntunkeutujaa rajojemme sisälle.



Ruotsin tuho – Ruotsi on jo menetetty - The Fall of Sweden (englannin kielinen)




Ja mitä tekee Eurooppa? Ottaa heidät avosylin vastaan. Kritiikkiä esittävät laimataan vihapuheita levittäviksi ja rasisteiksi.




Minä en halua tätä kulttuuria ja islamia rikastuttamaan Suomea  ... haluatko sinä? Islam ei ole ukonto, eikä se täytä mitään uskonnon kriteerejä: Islam on epäinhimmillinen ja hirvittävä lahko ... ismi, eikä sitä tule sallia missään länsimaisen oikeuskäytännön, sivistyksen ja kulttuurin omaavassa maassa.

 

Seuratkaa, hyvät kansalaiset ja päättäjät internetistä, mitä maailmalla oikein tapahtuu, sillä Suomen valtamedia on tyystin vaiennettu, sensuroitu. Emme saa maahamme juuri mitään uutisia maailmalta siitä, mikä koskee laittominen maahantukeutujien rajuja tuhoaaltoja pitkin Eurooppaa ja esim Ruotsissa ... ei mitään.
Voi, voi ruotsalaisia ... sääliksi käy, mutta onko kohta meidän vuoromme olla samassa jamassa?
On sulaa hulluutta avata suvaitsevaiuuden ja solidaarisuuden nimessä ovemme tuhoajille. Ruotsin pääministeri Stefan Löfven sanoi vähän aikaa sitten, että: ”Olemme olleet naiiveja”.  Hän varoitti myös, että : ”Älkää suomalaiset tehkö samaa virhettä kuin me!” ... Eli, hekin uskoivat tekevänsä hyvää ja auttavansa hädänalaisia, mutta totuus olikin aivan toisenlainen. Nyt koko Ruotsi on hädässä ja sisällisotaa muistuttavassa tilassa. Pääsääntöisesti kaikki maailman poliittiset johtajat ja talouden asiantuntijat povaavat Ruotsin romahtavan millä hetkellä tahansa, ja ilmeisesti siksi Ruotsi aikoo nyt tyontää näitä ”mukamas pakolaisia” uudemman kerran  Suomeen. Se, mitä Ruotsi teki viime syksynä ja alkutalvella, oli täysin laitonta ja EU-säädösten (Dublinin sopimuksen) vastaista, mutta Suomen hallitus ja viranomaiset sallivat sen. Ja arvatekkin nyt taasen Suomi sallii tälläkin kertaa Ruotsin täysin laittoman menettelyn. Dublinin sopimuksen mukaan Suomella on täysi oikeus kääntää välittömästi kaikki maahantunkeutujat takaisin Ruotsiin jo rajalla. ... Eli Ruotsin vastaiset rajat kiinni ja äkkiä!! Ne laittomat maahantunkeutujat, jolla ei ole minkäänlaisia edellytyksiä pakolaistatukseen, on häädettävä nyt heti ulos maastamme eikä lisää tule päästää enää maamme rajojen sisäpuolelle. Tämä on ainoa toivomme. Jollemme tee näin heti, niin huomenna se on jo myöhäistä.

Nyt aivan lähipäivinä (toukokuun alukuviikolla) on Ruotsista tulossa meille junalla ja linja-atuotilla Ruotsin hallituksen ja viranomaisten ”siunaamana” (ehkä jopa avulla) valtaisa muslimi-maahantunkeutujavyöry, eikä sitä vyöryä voi enää silloin mikään pidättää, kun se on päässyt valloilleen. Ruotsi lykkää uudemman kerran pakolaiongelmansa Suomeen. Eikä tälläkään kertaa ole kyse ”oikeista” turvapaikanhakijoista eli sotaa ja vainoa pekenevista, vaan kyse on vieraan vallan valloittajista ja heillä on selvä agenda. Ja mitä tekee Suomen hallitus ja sisäministeri Orpo? Ottaa hykerrellen ja posket punaisina vastaan kehuja EU:lta siitä, kuinka hyvin me osataan täällä Suomessa vastanottaa vieraan vallan maahantunkeutujia – valloittajia.

Tämän kevään  tuoreimpien tietojen mukaan myös Libyasta ja Pohjois-Afrikasta on tulossa kohti Euroopaa valtava maahantukeutujavyöry ... megamassiivinen ... miljoonia ”mukamas.pakolaisia”, jotka eivät ole nähneet sotaa ja vainoa muualla kuin TV:ssä. Ja näittenkin suosituin päätemaa on Suomi.

Tämä hallitus ja eduskunta on ”pimeän puolen parlamentti” ja sen tarkoituksena on tuhota Suomi. Päättäjämme ovat kuin huumattuja, aivoestyjä eivätkä näe eivät kuule totuutta. He hokevat Euroopan tuhoajan Angela Merkelin mantraa: ”Kaikki on hallinnassa”. Meidän on velvollisuus auttaa hädänalaisia”. ”Tiedämme keitä tänne on tullut”, ja näin väittää myös hallituksemme käsikassara Nerg, päinvastoin kuin rajoilla toimivat poliisit kommentoivat, että: ”Emme yhtään tiedä ketä ja mistä nämä ihmiset ovat. Vastoin yleistä luuloa henkilöllisyyden selvittäminen tutkinnallisin keinoin on täysin mahdotonta.

Rajatarkastukset ovat käynnissä ja niihin luotetaan, kuin ne olisivat jonkinlainen tae siitä, että Suomeen ei muka tule ketään muita kuin pakolaisia. Rajatarkastukset ovat yhtä tyhjän kanssa.  Ei niistä ole mitään hyötyä. Ja pahinta on, että iso osa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneista häviää välittömästi ”vokeista” maan alle. Tästä viranomaiset vaikenevat systemaattisesti.

Päättäjämme hokevat iänikuista mantraa, että Suomen on pakko noudattaa EU:n säädöksiä ja sopimuksia. Virallisen tiedotteen mukaan Suomi tarvitsee muka maahanmuttajia potentiaalisena työvoimana,  koska meillä on työvoimapula. (vaikka meillä on yli 300 000 omaa työtöntä, ja luku kasvaa koko ajan). Väitetään, että meillä on varaa hyvinvointivaltiona pitää erittäin hyvää huolta näistä ”mukamas.pakolaisista” – hotellitasoinen täyshoito ilman minkäänlaisia velvoitteita ja että EU:ssa mukanaolomme velvoittaa meitä pitämään oman osuutemme sopimuksista. Harmi, että EU-sopimukset eivät velvoita maatamme pitämään yhtä hyvää huolta myös oman maamme vähäosaisista. 

Kaikki tuo hallituksen myötäilemä EU-johdon ja Merkelin hokema mantra on puhdasta hölynpölyä ja täyttä potasakaa! Suomi voi jättää varsin hyvin ja täyisn oikeutetusti nykyiset EU-sopimusvelvoitteensa noudattamatta. Jos sopimuksia olisi noudatettu muissa EU-maissa, meillä ei olisi nykyistä turvapaikanhakijoiden määrää. Siksi meidänkään ei ole pakko noudattaa kaikkia sopimuksia. Mikä ihmeen takia Suomen tulee noudattaa kaikkia EU-säädöksiä ja sopimuksia kirjaimmellisestii, kun muut eivät sitä tee?

EU ja euro hajoaa pian mahdottomana ja sulana hulluutena. Monet maat ovat jo nyt tehneet omat päätöksensä ja sulkeneet rajansa ja häätäneet laittomasti maahantunkeutujat. Mm. Unkari on kriminalisoinut islamisaation ja massamaahanmuuton. Unkarin  pääministeri Viktor Orban sanoi. ”Meillä on oikeus valita, kenen kanssa haluamme, ja kenen kanssa emme halua asua.” Täysin sama oikeus on meillä suomalaisilla. Käyttäkäämme sitä oikeutta.

Laittomat maahantunkeutujat saavat kaiken Suomessa täysin ilmaiseksi. Tätä ei ymmärrä kukaan tervejärkinen: rahaa annetaan suoraan käteen huvituksia ja harrastuksia varten (Suomessa EU:n korkein soiaalituki ”matuille”), 4 lämmintä ateriaa päivässä, vaatelahjoituksia, päiväkoti- ja  koulupaikat lapsille (jopa lapsimorsiaimille, eli Suomi sallii pedofilian, = täysin vaiennettu tosiasia), täydenpalvelun hotellitasoista asumista, harrastuksia, täysin ilmainen terveys- ja hammashoito, jopa taistelulaji-koulutusta, koulutukseen ohjausta (kotoutusta), kivoja retkiä, ja ”matuille” on luvattu jopa ohituskaista valtion tukemana työelämään (jos he nimittäin haluaisivat jostain ihmeen syystä tehdä työtä), lupaus perheen (koko suvun) yhdistämiseen valtion varoin ja tukemana loismaiseen elämään maassamme, ja kaikki tämä maamme veronmaksajien kustannuksella tai oikeammin köyhien kustannuksella, sillä ankarat leikkaukset kohdistuvat pahiten juuri köyhiin 

Ja samaan aikaan meillä leipäjonot kasvavat kilometrien pituisiksi, koska kaikkien köyhimmiltä, työttömiltä, sairailta, vammaisilta, eläkeläisiltä ja opiskelijoilta leikataan koko ajan lisää ja lisää, sillä tämän laittoman maahanmuuton kustannukset ovat jo nyt nousseet tähtitieteellisiin lukemiin.

Lopun Ajan ennustukset käyvät toteen muslimi-maahantunkeutujissa. Islam ja äärimulimit täyttävät kaikki Raamatusta löytyvät ”Pimeyden Ruhtinaan” ennusmerkit. Koraanin opetus on kauhistuttava, eikä Koraania, islamia tule sallia ainoassakaan demokraattisessa oikeusvaltiossa ja sivistysmaassa. En alkuunkaan ymmärrä miksi Suomen kouluissa ja päiväkodeissa sallitaan islamin opetus ja että islamista yllensäkin puhutaan suvaitsevaiseen ja myönteiseen sävyyn, ja että jopa Suomen ev. lut. kirkon johto on asettunut tukemaan islamia – kristinuskon, ihmisyyden ja oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon vastaista ja äärimmaisen raakaa ja hirvittävää uskontoa, sen Sharia-lakia ja alkukantaista ja barbaarista kulttuuria (lapsivainot, tyttölasten ympärileikkaukset, raiskattujen naisten kivitykset jne.).

Kun nyt pättäjämme päästävät pimeyden voimat maahamme, niin silloin  alkavat ”Lopun Ajan vitsaukset”  täyttyä myös Suomessa (Raamatun ilmestyskirjan 4 tuhonhevosta, 4 vihanmalajaa), eli, kristittyjen vainot, tappamiset, ryötöt, raiskaukset, nälkä ja sairaudet. Silloin on synnin, irstauden, käsimysten ja kauhun määrä niissä maissa taysin kestämätön, mitkä ovat päästäneet näitä nuosria muslimimiehiä rajojensa sisäpuolelle. Suomesta alkaa kansalaisten massapako sellaisiin maihin, jotka eivät päästä muslimeita maittensa rajojen sisäpuolelle. Suomessa ja koko Euroopassa alkaa muslimi-invaasion myötä laittomuuden, itsekkyyden, ahneuden ja synnin aika, joka muistuttaa sisällissotaa. Kansa jakautuu kahtia sortajiin ja alistettuihin.

Mielestäni hallituksen ja virkamiesten toimia voidaan nyt jo kutsua maanpetturuudeksi ja valtiopetokseksi.  Niin kauan kuin Suomi ja me suomalaiset olemme olemassa  itsenäisenä ja suvereenina kansakuntana, meitä ei voi hiljentää sensuurilla ja kansamme isänmaallisuutta, kulttuuria, uskontoa ja tapojamme tuhota pakottamalla meitä hyväksymään vieraan vallan demokratian ja ihmisoikeuksien vastainen kulttuuri ja  Sharia-laki ja  hirvittävän julma uskonto. 

Idiootit säätävät idioottimaisia säädöskiä ja direktiivejä EU:ssa ja vieläkin idiottimmat noudattaa niitä. 

Me valveutuneet ja hereilläolevat suomalaiset, jotka olemme erimieltä hallituksen maahanmuttolinjauksen kanssa leimataan nyt oikopäätä rasisteiksi ja vihapuhetta viljeleviksi, ja meidät (valtamedia mukaan lukien) vainnetaan tehokkaasti sensuurin raskaalla kädellä. Onko tämä teistä oikein? Onko maamme vajonnut näin syvälle ”pimeälle puolelle”?  Vastaus on: ON.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

9. Arvoisa Herra Tasavallan Presidentti
Anne Lindell, avoin kirje Suomen Tasavallan Preidentille, Sauli Niinsitö, 14.3. 2016, muslimimaahantunkeutujat, karkoitus, rajat kiinni, Shengenin sopimuksesta luovuttava 

Forsbyyssä 14 maaliskuuta 2016
Anne Margareta Lindell

Lähestyn Teitä tavallisena kansalaisena tällä sähköpostikirjeellä, sillä asiani on erittäin tärkeä ja kiireinen. Pyydän, että luette kirjeeni rauhallisesti ja huolella loppuun saakka, ja että harkitsette tarkkaan Tasavallan Presidentinä, että voisitteko laittaa käden sydämellenne ja alkaa puolustaa arvokkaan virkanne valtuuttamana Suomen lähes 6 miljoonaista kansaa ja Suomea länsimaisena ja kristillisenä valtiona ja demokratiana?

Ennen kuin selitän asiani, niin kiitän Teitä, Herra Tasavallan Presidentti, 3.2. 2016 Valtiopäivien avajaisissa pitämästänne puheesta, joka oli myös innoittajana siihen, että uskallan ottaa Teihin henkilökohtaisesti yhteyttä ja vedota ryhtymään yhteistyöhön Suomen kaskisen kansan kanssa.

Tämä yhteistyö Suomen kansan eduksi ja demokratian turvaksi edellyttää myös Teiltä Herra Presidentti eräänlaista ”siivilirohkeutta” asettua nykyistä hallitusta vastaan. Monet EU:n ja Euroopan valtioitten päämiehet ovat asettuneet jo rohkeasti kansansa puolelle, koska he eivät muuta voi – tai  se ”muu” olisi sulaa hulluutta.

En malta tässä välissä olla siteeraamatta Unkarin preisidenttiä Orbania: ”Jokaisen maan tulee saada itsenäisesti päättää, montako pakolaista se ottaa maahan – se on jokaisen maan oma valinta. Me emme halua tänne Unkariin ”pakolaisia”. Bryssel voi luvata Turkille monia asioita, mutta nämä lupaukset eivät sido yhtään EU-maata. Jos hyväksyisin suunnitellun pakolaissuunnitelman, roikkuisin kohta Budapestin katulampusta”.

Nyt Te, Presidentti, varmaan jo osaattekin päätellä, että asiani koskee näitä kymmeniä tuhansia ja tulevaisuudessa jopa satoja tuhansia mukamas sotaa pakenevia ”pakolaisia”,  joita on laittomasti vyörynyt ja tulee yhä vyörymään maamme rajojemme sisäpuolelle. Nämä laittomat maahantunkeutujat ovat miltei pääsääntöisesti nuoria, raavaita miehiä ja melkein 100%:sti muslimitaustaisia.  He ovat mitä ilmeisimmin suorittamassa jotain agendaa, josta me tavalliset kansalaiset olemme saaneet tietoa ja dokumentteja ja todisteita internetistä, mutta emme lainkaan maamme valtamedialta. Suomen valtamedia vaikenee ilmeisesti jonkun ylemmän tahon käskystä systemaattisesti tästä muslimien tarkoituksesta tehdä koko maailma tai ainakin nyt aluksi Eurooppa muslimien kalifaatiksi.

En halua tehdä tästä kirjestäni mitää romaania ja siksi pyydän Teitä rakas Presidentti perehtymään esimerkiksi poliittiseen ja ajankohtaiseen sivustooni ja vilkaisemaan siellä aivan sivuston alussa tätä aihetta koskevia artikkeleitani, ja myös avointa kirjettä puolustusministerillemme, jossa tein ilmiannon huomiostani, kun oli pannut merkille poikkeuksellista vieraan vallan eli vieraan valtioitten kansalaisten massa-liikehdintää maamme rajojen sisäpuolella  http://annelindell.blogspot.com , ja pyydän myös ottamaan aikaa ja etsimään internetistä kirjoituksia, videoita yms. k.o. muslimeitten maailmanvalloitus-agendasta.

Varoitan, että tieto lisää tuskaa, mutta ilman tietoa, varovaisuutta ja viisautta ja ennaltaehkäiseviä päätöksiä ja ennen kaikkea niitten toteuttamista, me tuhoudumme sekä kansakuntana että hyvinvointi- ja sivistysvaltiona.


Mitä toivon Presidentin tekevän?

Kaikenlaiset testit ja  kyselyt ovat monelle ”somesta” tuttuja, ja nyt pyydän, että Te, Presidentti, yritätte ainakin puhtaalla omallatunnolla päästä testikyselyni loppuun saakka. Tämä on hartain toiveeni. Jos pääsette loppuun asti vastaamalla rehellisesti ja siten kuin Teistä sisimmässänne tuntuu, olette enkeli ... eli juuri sellainen Presidentti, josta voi jokainen kansalainen sanoa rinta rottingilla, että:  ”Rakas Presidenttimme”.

1. Onko Teidän mielestänne Suomi ja suomalaiset säilyttämisen arvoisia, vai onko maamme ja kansamme jo katoava ”luonnonvara”  eli joutaa sulautua, integroitua yhä syvemäälle johonkin, mistä kenelläkään ei ole hajuakaan.  Jos vastasitte säilyttämisen arvoiseen ”KYLLÄ”,  niin jatkakaa kysymykseen nr. 2.

2. Onko Teidän mielestänne Euroopan maitten sisällä laittomien, muslimitaustaisten maahantunkeutujien aikansaama ja jatkuvasti paisuva väkivalta -, ryöstö- ja naisten ja pikku-tyttöjen raiskausaalto saatava eliminoitua ja tukahdutettua kokonaan? Jos vastasitte ”KYLLÄ”, niin siirtykää kysymykseen nr. 3.

3. Oletteko sitä mieltä, että Suomen päättäjien on tehtävä sellaisia päätöksiä ja myös toteuttaa ne käytännössä, jotta maahamme ei enää pääsisi lisää näitä laittomia ja muslimitaustaisia, nuoria miehiä, jotka ovat mitä ilmeisimmin aivan jotain muuta kuin turvapaikkaa hakevia sotapakolaisia, sillä suurin osa (miltei kaikki) ovat tulleet muualta kuin Syyriasta (ainoa sotaa käyvä maa). Jos vastauksenne on ”KYLlÄ”, voitte siirtyä kysymykseen nr.4.

4. Oletteko sitä mieltä, että kysymyksissä 2 ja 3 esiintulevat kauheat asiat ja ongelmat voidaan eliminoida ainoastaan karkoittamalla maastamme nuo laittomasti maahamme tunkeutuneet, muslimitaustaiset ja väkivaltaiset ja rikollisuuteen taipuvaiset nuoret miehet, jotka ovat selvä uhka maallemme kristillisenä, länsimaisen sivistyksen omaavana demokratiana ja uhka kansallemme ja etenkin naisille ja tytöille fyysisesti, ja uhka kulttuurillemme, koska he vaativat meitä kotoutumaan heidän kulttuuriinsa ja tapoihinsa ja sharia-lakiinsa. Eli selkokielellä, jollemme alistu ja käänny muslimeiksi meidän on kuoltava. Oletteko sitä mieltä, että massiivinen maastakarkoitus on totetutettava välittömästi, ja että  silloin kysymykseen ei tulisi kalliita lentoja eim. Bagdadiin eikä kotiinpaluurahaa, vaan karkoitus siihen maahan,  mistä ovat tänne tunkeutuneet  - eli pääsosin Ruotsiin. Oletteko myös sitä mieltä, että rajat on suljettava, eli, jos vastaatte ”Kyllä”, niin voitte siirtyä kysymykseen nr. 5. 

5. Oletteko sitä mieltä, että EU:n, YK:n ja muitten suurten ja kansainvälisten instanssien  ja toimijoitten on painostettava rikkaita öjyvaltioita - muslimivaltiotita - ottamaan nämä laittomat muslimi-maahantunkeutujat ja myös oikeat muslimipakolaiset omiin maihinsa? Tarkoitan lähinnä Saurdi-Arabiaa, Arabi-Emiraatteja, Kuwaittia, Qataria, Bahrainia jne. Esimerkiksi Saudi-Arabiassa on jo olemassa kokonainen telttakaupunki n. 3,5 miljoonlle ihmiselle täysin tyhjillään. Siis luxus-varusteiset teltat ja sairaalat yms. palvelut tasaisin väliamatkoin täysin valmiina käyttöönottoon. Jos olette samaa mieltä ja vastaatte ”Kyllä”, niin olette enkeli

Ennenkuin kerron vetoomukseni, niin kerron tulevaisuuden ennustukseni

Ensin kauhuskenaario: Euroopan sisältä on jo tullut arvioita (tutkimustulosta), että jopa miljoonia muslimeja alkaa vyöryä kohti Eurooppaa tulevan kevään ja kesän aikana. Yhä useammat EU ja Baltian maat (ja Sveitsi) ovat jo sulkeneet tai suunnittelevat sulkevansa rajansa ja ovat rakentaneet muureja ja piikkilankaesteitä ja lisäneet massiivisesti vartiointia rajoillaan. Jollemme sulje kaikkia rajojamme heti joka ilmansuuntaan, olemme pian tuhon omia. Oman maamme kansalaiset joutuvat jättämään kotinsa ja monet jopa hyvän työpaikkansa ja hakemaan turvapaikkaa toiselta mantereelta. Tänne jää vain sellaiset, joilla ei ole varaa lähteä ja myös heikot vanhukset, sairaat ja vammaiset

Hyvä ennustukseni: Rajojen sulkeminen ja laittomasti maahantunkeutuneitten karkoittaminen maastamme avaa Suomelle mahdollisiuuden ottaa maahamme todellisia pakolaisia, eli n.s. kiintiöpakolaisia esim. syyrialaisia, vainottuja kristittyjä, juutalaisia, sekulaareja (ei mitään uskontoa) -  kokonaisia perheitä. Muslimeilla on selkeästi  ympäri maailmaa julkituotu agenda tappaa kaikki ei muslimit, eli ”vääräuskoiset” (esim, kristityt, juutalaiset, sekulaarit jne, ) joten mielestäni Suomen tulisi ottaa maamme sisään vain muslimeitten tappouhan alaisia pakolaisia  - ei muita. Tämä oikeus meillä on. Me voimme valita. Me emme halua islamisaatiota Suomeen. Haluamme turvata sekä oman maamme kanslaisten turvallisuuden sekä  täällä olevien ei-muslimipakolaisten turvallisuuden.


Vetoomus

Vetoan Teihin rakas Presidenttimme, sillä mikä estää Teitä ainakin avaamasta suustanne ja antamasta parlamentillemme ja samalla medialle tideonannon, että nyt on tehtävä jotain ja nopeasti. Teillä on samat kansalaisoikeudet kuin minullakin: sanan- ja mielipiteenilmaisunvapaus. Jotain on nyt vain tehtävä, eikä aikaa ei ole enäa yhtään vatulointiin, pähkäilyyn ja jahkailuun, että katsotaan nyt mitä on tulossa, koska jotain on tulossa - jotain kauheata ja massiivisella vyöryllä. Ainoastaan rajat ja sotilaat pidätttvät heitä. 


Tällainen tiedote tuli tänään (13.3.) Ruotsista, eli mitä on tulossa Ruotsiin: ...” Regeringen och Migrationsverket varnar för kraftigt ökade flyktingströmmar under våren och försommaren. Exakt hur stort flyktingtrycket kan bli på Sverige har Migrationsverkets analytiker inte velat bedöma, men verket håller fast vid att det kan komma 140 000 asylsökande under hela 2016.... (jos oikein muistan, niin viime vuonna tyrvapainkanhakijoita oli Ruotsissa 168 000). 


Jos Ruotsi kieltäytyy vastaanottamasta sieltä laittomasti ja myös vastoin Dublinin sopimusta tähän asti maahamme tunkeutuneet (lähes 33 000 )  ”mukamas”-pakolaista, voimme tehdä kuten Ruotsi on uhannut tehdä Saksalle vastaavassa tilanteessa ... eli tehdä rikosilmoitus EU:n tuomioistuimeen. 


Te, rakas Presidenttimme olette meidä ainoa toivomme .... auttakaa meitä?


Ystävällisesti, teidän
Anne Margareta Lindell

.........................................................................
Ja tässä lopussa laitoin Presidentille yhteystietoni
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

10. Onko Suomella toivoa? Jos on, niin mitä tehdä?
Suomi ieti EU:sta ja eurosta, stop muslims, rajat kiinni, tärkeimät inrat takaisin Suomelel. Kuva Anne Lindell

Pamfletti Kirj. Anne Lindell 5.3. 2016

Ongelman analysointi, syyt, seuraukset, tulevaisuuden skenaario, ratkaisu ja toimitaperiaatteet.

Yhteiskuntasopimus kaatuu - SOTE kaatuu – yhteiskuntarauhamme kaatuu - kaikki kaatuu. Eurooppaan on jo keväästä alkaen ja tulevan vuoden aikana pyrkimässä jopa satoja miljoonia nuoria miehiä islamilaisista maista ja Afrikasta. Eurooppa on tehnyt ja tekee edelleen kohtalokkaan virheen päästäessään heidät vapaasti Eurooppaan, sillä tämä uusi ja entistäkin massiivisempi muslimien massavyöry alkaa jo keväällä. Olemme vasta saaneet tuntea alkusoittoa tästä.  – Vielä paljon, paljon pahempaa on tulossa.

Varsinkin EU:n johtajat viittaavat YK:n ihmisoikeuslakeihin ja pakolaissopimuksiin, jotka on laadittu aikoinaan aivan toisenlaisessa maailmantilanteessa, jolloin koko maapallolla oli väestöä vain  n.3 miljardia, eikä kukaan olisi voinut silloin kuvitellakaan, että maailman väkiluku voisi nopeasti nousta jopa seitsemään miljardiin.

Shengenin sopimuksiin vedotaan vieläkin idioottisemmin, vaikka joka ikinen ja vähä-älyisinkin kaduntallaaja tajuaa, että Shengenin sopimusta ei voi eikä pidä enää minkään maan noudattaa. Vapaan liikkumisen aika on lopullisesti ohi. Dublinin sopimusta ei enää noudata mikään maa (paitsi tyhmääkin tyhmempi Suomi). Läntisen maailman ja etenkin Euroopan kaikki rajat on suljettava (painotus sanalle ”kaikki”), jos nimittäin aiomme selvitä hengissä ja säilyttää länsimaisen ja kristillisiin arvoihin perustuvan lainsäädäntömme, sivistyksemme ja kultuuttuimme.

Turkki on iso riskitekijä, mutta yhteisvoimin ja etenkin Venäjän avulla voimme laittaa Turkin aisoihin. Merkel on jo sopinut jotain Turkin johtajan Erdoanin kanssa, mitä tasatarkkaan sopimus sisältää, sitä ei tiedetä valtamediassa, mutta selvästi Erdoan on käyttänyt pakolaisia kiristääksen jotain EU:lta (ehkäpä tuleva EU-jäsenyys on kyseessä). Merkel ei vain tiedä, että ”torakoitten” kanssa ei kannata neuvotella. EU ei voi mitään Turkille, mutta Putin voi.

Nyt tulee kysymys meille suomalaiseille, kumman kanssa tulee Suomen olla hyvissä väleissä EU:n vai Venäjän kanssa? Oikein. Venäjän.  EU on meille nyt lisäksi Turkin vuoksi suurempi uhka kuin Venäjä. ... Just. Totuus tekee kipeää.

Syyrian sotaa ja ISIksen vainoa pakenevia pakolaisia on tietenkin autettava, sehän kuuluu länsimaiseen sivistykseemme, mutta pitää samalla humoida se, että kaikki maat maailmassa eivät yhdy tähän auttamisproessiin. Eivät etenkään rikkaat muslimimaat, jotka vosivat öjytuloillaan auttaa hädänalaisia uskonveljiä ja sisariaan. Jos läntiset oljyntuottajamaat haluaisivat, niin he voisivat nopeasti panna esim.Saudit polvilleen ja pakottaa heidät ottamaan suurimman osuuden, ja jopa päävastuun sotaa pakenevista Syyrian pakolaisista laskemalla raakaöljyn maailmanmarkkinahinnan jopa alle 10 dollariin barrelilta. Mutta tätä ei tehdä, koska he rokottaisi heitä itseäänkin, siksi on ainoastaan diplomaattisesti keksittävä keino, miten Saudit saadaan taipumaan humanitääriseen auttamistyöhön ja avaamaan rajansa pakolaisille ... siis oikeille pakolaisille. Näitä raavaita-muslimi-partalapsia ei halua mikään maa omien rajojensa sisälle ...  ei edes Saudit. Heidät on vain tungettava sinne, mistä ovat tulleetkin. Holtitonta roskasakkia, jotka eivät kunnioita mitään eikä ketään. Suurin osa heistä ei osaa edes lukea,  eivätkä ole siksi lukenneet edes Koraania, mutta Allahu akbaria huutaen he tekevät näitä hirmutekoja ja ”mullahien” aiviopeseminä he kuvittelevat olevansa sankareita.

Ruotsi Euroopan murheengryyni, sillä se on auttamishalussaan mennyt mielipuolisuuden rajalle. Ruotsi on ottanut politiikakseen auttaa kaikkia halukkaita ja se suorastaan ylpeilee sosiaaliavun varassa elävien ulkomaalaisten määrällä, kun taas esimerkiksi Japani on ottanut tähän mennessä vastaan ainoastaan 11 pakolaista. Eikä tässä vielä kaikki; Ruotsi on päästänyt Dublinin sopimusten vastaisesti (ellei jopa auttanut) näitä elintasopakolaisia vyörymään naapurimaihinsa Suomeen ja Norjaan. Prosenttuaalisesti Suomeen on tullut viime ja tänä vuonna eniten toissavuoteen verrattuna näitä laittomia muslimi-maahanhtukeutujia koko Eruoopassa. Tanska on  myös puolestaan tehnyt saman kataluuden kuin Ruotsi, ja nyt saaavat molemmat maat tuntea sen nahoissaan  Paluuta entiseen ei taida siellä olla muutoin kuin sotilastoimin --- eli veri tulee valuumaan Tanskan ja Ruotsin kaduilla ja samoin myös Saksan. – liian paljon ”mutiaisia”.   

Suomella ja Norjalla on vielä tovoa, mutta molempien on suljettava maittensa ulkorajst nopeasti, eli heti, ja karkoittaa pois maastaan kaikki mukamas-pakolaiset. Eli kaikki irakilaiset, väärennetyin paperein tulleet ”mukamas-syyrialaiset”, kaikki somalit, afganistanilaiset, intialaiset,  pakistanilaiset, turkkilaiset, marokkolaiset jne. Heillä ei ole mitään oikeutta oleskella laittomasti täällä maassamme.

Itse ihmettelen, ettei kukaan kiinnitä huomiota maihin, jotka eivät ota lainkaan vastaan näitä muslimi-mukamas-pakolaisia. Valtamedia vaikenee pääsääntöisesti näistä maista  Kaikessa hiljaisuudessa nämä maat muodostuvat eräänlaisiksi rauhan ja hyvinvionnin linnoituksiksi, saarekkkeiksi, joihin lopulta kykenevä, koulutettu  eurooppalainen nuoriso tulee pakenemaan. Näitä maita ovat mm. Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Singapore, Japani, Islanti   -  Suomi ja Norjakin voisivat kuulua tuohon listaan, jos meidän päättäjillämme olisi edes hitusen järkeä päässään. Nämä maat ottavat mielellään vastaan innovatiivisia, koulutettuja ja työteliäitä ihmisiä, kun taas Eurooppaan saapuu lähes 100% :sesti luku ja kirjoitutaidottomia, tautisia (tubekuloosia, HIV:tä jne.) ja täsyin sosiaaliavusta riippuvaisia ihmisiä ja valitettavasti muslimeita, jotka toteuttavat oikeuksiaan, kulttuuriaan  raiskaamalla ja ryöstämällä ja pahonpitelemällä  ja tappamalla vääräuskoisia, ja joiden perimmäinen tarkoitus on ”kotouttaa” koko Eurooppa muslimeitten kalifaatiksi.  

Auttaminen on kaksipiippuinen juttu. Eli, auttaminen on kristillinen hyve, eikö näin,  eli  hieno ja arvostettava asia, mutta kuitenkin auttajan esim. Suomen valtion (päättäjien veronmaksajien edustajina) ja myös esim. SPR:n olisi aina pidettävä silmällä sekä autettavaa, eli, että autettava ei kuseta auttajaa, ja samalla on pidettävä silmällä myös sitä tahoa, joka maksaa kulut, eli tarkkailtava oman maan kansalaisia eli veronmaksajia. Kun kulujen todelliset maksajat lähtevät pikkuhiljaa kaikki lipaskajaan, niin kuka sitten maksaa autettavien kulut? Meittikääs päättäjät tätä! Jos tarpeeksi paljon kiristätte auttajien eli oman maan kansalaisten verotaakkaa ja lisäätte välillisiä maksuja ja heikennätte näin kansalaisten kokonaismaksukykyä, niin oman maan kansalaiset lähtevät pois.


Mitä tehdä?  Anne Lindellin pamfletti

1 Rajat kiinni heti. Sotilaita rajoille rajavartioston tueksi. Vapaaehtoisia vartijoitakin löytyy varmasti sankoin joukoin. N. 25 000 :lle reserviläisille on jo ilmeisesti tullut kutsu ylimääräisiin kertauskarjoituksiin, mutta armeijan on silti valmistauduttava siihen, että myös reserviläisiä joudutaan kutsumaan turvaamaan rajojamme ja karkoittamaan maahantunkeutujat maasta. Suomesa on "vokkeja", vastanottokeskuksia eli paapomiskeskuksia, mutta ei yhtään karkoituskedkusta, jossa olisi vartiointi, niin että karkoitettavat eivät pääsisi piiloutumaan "maan alle". Ulkomaisten rajavartioitten käyttöä tulee harkita vasta aivan viimetingassa ... Venäjän vuoksi, ja etenkin, jos siinä ulkomaalaisten joukossa olisi esimerkiksi Naton-joukkoa.

2. Muslimien karkoitus. Heti aloitettava edellämäinittujen ihmisryhmien karkoitus ensikädessä siihen maahan mistä ovat Suomeen laittomasti  tunkeutuneetkin. Eli pääosin Ruotsiin ja vain murto osa Venäjälle. Aivan älytöntä maksaa lennot Bagdadiin ja antaa vielä kotiinpaluurahaa 1500 e  – eli lentolipurahaa palata keväämmällä takaisin. Jollei tätä laittomien muslimimiesten (ainakin 32 000, malisk. -16) karkoitusta saada ensi hoidettua pois päiväjärjestyksestä, niin pian meillä ei ole edes maata, jonkä sisä- ja talouspolitiikkaa voimme hoitaa. Suomi menetetään tavalla tai toisella: A:muslimit valtaavat maamme - kalifaatti , B. Venäjä miehittää maammme, - tekee meille ”Ukrainat” C. USA (Nato) miehittää maamme, (sotilaita ja kalustoa on jo tuotu),  D: EU:sta liittovaltio ja olemme silloin EU:n orjia (tätä jopa Stubb toivoo).  -  Mistään noista ”valloittajista ” (A.B.C. ja D)  emme voi selvitä muutoin kuin asein ja verta luovuttamalla. Kyse on silloin, joko he tai me. Eikä olsi helppmpi sulkea rajat myt geti ja karkoittaa laittomasti maahan tukeutujat heti? ... Aivan oikein. Vastaus on : KYLLÄ. Tästä on aloitettava.

3. Parlamentti kokonaan uusiksi. Tämä hallitus ja eduskunta on tyrinnyt niin pahasti, että sille ei tule enää antaa mahdollisuutta jatkaa. Se ei saa edes rajoja kiinni. Hallitus kaadettava ja eduskunta hajoitettava. Presidentin on otettava maanjohto käsiinsä jopa poikkeuslailla, ja väliaikaishallitus on muodostettava (ei enää poliitikoita, vaan virkamies- ja asiantuntijahallitus) ja uudet vaalit järjestettävä syksyllä. Suomeen on joksikin aikaa jopa määrättävä poikkeustila. Kiristykset ja leikkaukset ja soteuudistus laitettava jäihin. Suomi on laittomien muslimimies-maahantunkeutujien ja yhä avoinna olevien rajojemme vuoksi kriisissä, ja kriisi on ensin hoidettava pois alta, ennenkuin voidaan keksittyä maan sisäisiin ja taloudellsiin ongelmiin,

4. EU pahin vihollinen. Suomen on annettava EU:lle yksipuolinen ilmoitus irtaanumisestamme EU:sta ja eurosta. Muuta ei tarvita, koska molempiin liittymisemme oli jopa perustuslinvastaista, joten Suomi voi irrottautua  periaatteessa heti, sillä liittomme on sillä hetkellä laittomana mitätäöity, kun irrottautumisilmoitus annetaa EU:n tiedoksi. Ei mitään 2:n vuoden eroamisikaa, harkinta-aikaa tule Suomelle olemaan, koska laittomuudesta johtuen emme edes ole olleet liitossa,  eikä Suomelle näin ollen voi tulla minkäänlaisia sanktioitakaan irrottautumisestamme. Irtoamisilmoituksemme jälkeen tulee ositus ja tasoitus, ja olen melko varma, että Suomi on saajan puolella. Eli olemme maksaneet EU:lle huomattavasti enemmän kuin olemme sieltä saaneet. Kaikki velkatakuut raukeavat tietenkin samantien, ja esim. Kreikan velkojen takaajavastuut joutuu EU jakamaan jäsenmaittensa kesken uudestaan .

5. Ja miten Suomen käy jatkossa? Oikein hyvin. Sanoisnpa jopa että erinomaisesti. Suomi kukoistaa ja yrityksiä nousee maahamme kuin sieniä sateella, ja maamme todellakin monikulttuuristuu ja nyt oikella ja terveellä tavalla, joka miellyttää maamme kansalaisia.Venäjän ja Kiina kanssa kauppa ja yhteistyö kukoistaa. TTIP:lle ( ja samlla multikansallisille roistoyrityksille kuten Monsantolle, Nestlelle yms. annamme piut paut). Suomi pidetään ja säilytetään puhtaana. Metsät ja järvet ja pohjavedet pysyvät meillä –niitä ei ikinä yhtiöitetä. Infrastruktuurin tukipilarit ostettava takaisin Suomeen tai pakkolailla kansallistettava (vientintä-  ja sähkönverrkko-jakeluliikenne yms). Kaivoslakeihin suuri muutos. Verot Suomeen tai yhtiöt kansallistetaan  Suomesta tulee investointien, rakentamisen, teollisuuden ja eritoten Clean Tech osaamisen ja tukimisen  ja koulutuksen ykkösmaa. Suomeen haluavat erototen osaajat ja taitajat, eli älymystön, tekijöitten ja investoijien kerma.

Suomen kansan on otettava nyt heti tilanne haltuun tai olemme tuhon omia
Muslims,muslimit,  isalm, isis, isil, invasion, massamaahantunkeutuminen, terria, terror, califat, kalifaatti,
Maamme päättäjät ovat tulleet hulluiksi. Heidän tilannetajunsa on tyystin kadoksissa. Järkyttvä teurastus, puukotukset, pommi-iskut voivat aivan hyvin olla tätäpäivää meillä Suomessakin  - raiskauksista ja ryöstöistä puhumattakaan.

Kuunelkaa vain noita mielipuolisia mullaheja, jotka huutavat veistä heiluttaen moskeijoissa, että kuolema kaikkille paitsi ei muslimeille. He huutavat kurkku suorina: ”Menkää muslimit Euroopaan ja Ameriikkaan ja koko maailmaan, ja pakottakaa kaikki käätymään muslimeiksi, ja jolleivät he suosiolla suostu, niin katkaiskaa heiltä päät! ...

On yhä todennäköisempää, että jihadistit pyrkivät aiheuttamaan verilöylyjä ja joukkomurhia suraavaksi jopa kemiallisilla aseilla länsimaissa. Isisin toimintaa muslimimaissa  seuraavat länsimaalaiset tiedusteluviranomaiset ovat yhä enemmän huolissaan siitä, että Eurooppaan soluttautuneet itsemurhapommittajat aikovat salakuljettaa myrkyllisiä kemikaaleja julkisiin rakennuksiin aiheuttaakseen ennennäkemättömän suuren verilöylyn.

Ja kuinka ihmeessä me voisimme estää kauhusekaarioitten toteutumasta, kun yksikin mielipuolinen äärimuslimi voi saada mittaamatonta tuhoa aikaan, sillä konrolloimaton märäärä muslimeja on jo vyörynyt Eurooppaan ja vyöryy koko ajan, ja  heidät me otamme muka pakolaisina avosyllin vastaan. Kuinka naiveja ja sinisilmäisiä me läntisen sivistyksen omaavat oikein olemme? Ruotsalaiset ovat sentään jo tunnustaneet olleensa tyhmiä ja rukoilevat, että suomalaiset eivät teksi samaa virhettä kuin he.

Todelliset pakolaiset ovat suurelta osin kristittyjä, juutalaisia tai n.s ”sekulaareja” ... eli  ei-muslimeja tai sitten he ovat sekä shiia-. ja sunnimulsimien halvelksimia kurdeja. Todelliset pakolaiset ovat pakolaisleiriella lähellä Syyrina rajaa.Irakissa (esim. Turkissa, Libanonissa).

Sitävastoin Irakissa, Marokossa, Somaliassa, Afganistanissa, Pakistanissa tai edes Intiassa eivät muslimit ole vainottuja eikä heidän henkeään uhata. Nämä maat on YK luokitellut muslimeille turvallisiksi. Silti he vyöryvät massoittain Eurooppaan. Miksi? Koska heidän mielestään Eurooppa kuuluu heille ... ei meille. He haluavat hyvinvointimme ja rahamme ja orjuttaa meidät. Tämä on totuus, ja totuus tekee kipeää.

Meidän päättäjämme on tyhmiä kuin saappaat. He uskovat näitten ”parta-lasten” satuja. Välillä sitä ihmettelee, että voiko noin tyhmiä edes olla olemassa kuin Suomen päättäjaä ja viranomaiset ja etenkin ”pelle-suvakit” ovat? Mikä ihmeen oikeus näillä muslimi-partalapsilla on tulla laumoittain ja valloittaa Eurooppa? Ei mitään oikeutta. Heidän ”pyhä”- tarkoituksena (jihad) on muuttaa koko maailman muslimien kalifaatiksi, lopettaa tyystin demokratia ja tasa-arvo ja  saada sharia-laki voimaan koko maailmassa.

Suvakkien harrastama kuoliaaksisuvaitsevaisuus on sulaa tyhmyyttä, eli järjen heikkoutta  – ei muuta.

Synnit saa anteeksi, mutta ei tyhmyyttä, sillä Taivaan Isältä voi itse kukin aivan vapaasti rukoilla viisautta. Se on meistä, sinusta ja minusta kiinni, jos sallimme tämän mielipuolisuuden ja siitä seuraavan oman tuhomme. Minä en ole itsetuhoinen ... ja toivottavasti te sinäkään ole. Te kaikki siellä, jotka olette aidosti huolestuneita - lukekaa tarkasti seuraava tiedote!


Tiedoksi Suomen kansalle!

Pättäjäme ovat tulleet hulluiksi, siksi meidän (Suomen kansan) on otettava päätösvalta käsiimme. - - - >

Suomen  rajat on pantava heti kiinni. Ilman viisumia ei kenelläkään ole asiaa Suomeen. Muslimit eivät pääse tänne edes viisumeillakaan koska he väärentävät visumeita ja passeja.

Ulos hallitus ja eduskunta.  Hätätilahallitus ja poliitikkojen tilalle sotilasvirkamiehiä ja eri alojen asiantuntijoita – ei enää missään nimessä poliitikkoja päätäntäasemaan. Poliitikot ovat epäpäteviä johtamaan maata. Pokkeuslaki voimaan heti.

Venäjä pakotteet poistettava. Venäjä on iso ja voimakas naapuri, ja Venäjän kanssa on tultava toimeen. Naapuria ei voi valita, ja sitäpaitsi ystävät tulee hankkia läheltä ja viholliset kaukaa.

Naton.joukot, kalusto ja ase- ja sinkkiarkkuvarastot ulos maastamme.  Emme halua olla suurvaltojen välisen sodan ”astinlautana”. Naton kanssa salaisesti allekirjoitettu isäntämaasopimus (kumpanuus - what ever) on julistettava laittomaksi ja peruttava.

Ulkonaliikkumiskielto maahantunkeutujille välittömästi, eli ”vokit” kiinni, jotteivät nämä ”parta-lapset” pääse karkuun ja piiloutumaan ”maan alle”.

Välitön mobilisaatio armeijan, poliisin ja vapaaehtoisten voimin näitten laittomasti maahantukeutujien saattamiiseksi rajojemme ulkopuolelle ...eli  siihen maahen mistä he ovat Suomeen tulleet. Meidän ei tule kustantaa heidän paluttamislentojaan esim. Bagdadiin ja antaa vielä kotiinpaluurahaa (1500 e/aikuinen henkilö), sillä he tulevat kärppänä lentokoneella takaisin. Suomeen tulleista suurin osa on käännytettävä Ruotsiin ja loput Venäjälle. On ruotsalaisten ja Venäläisten itsenäsä päätettävissä, mitä he puolestaan tekevät näille luvattomille maahantuntkeutujille. Ruotsalaiset nimenomaan rikkoivat ja rikkovat yhä törkeästi Dubinin sopimusta ja päästivät heidät Suomeen. Nämä ”muslimi-parta-lapset” eivät ole silloin enää meidän ongelmamme.

Suomen ja muittenkin maitten on tajuttava, että sekä Shengenin että Dublinin sopimukset ovat tässä täysin hallitsemattomassa ja kaottisessa tilanteessa menettäneet kokonaan merkityksensä. Yksikään maa ei enää kykene niitä noudattamaan. Jokainen maa hoitakoon itse omat rajansa ja taatkoon itse oman maan kansalaistensa turvallisuuden. 
................
P.S. Puolustusministerille ja tasavallan preisdentille sanon kaksi (2) sanaa: Vantaa, Hakunila. Minulle voi soittaa. "Näkijöitä" kannattaa kuunnella.

****************************************************

11. Tästä Suomessa vaietaan tyystin (100%:sti)

Ruotsissa on melkein kuin sotaa joillakin alueilla  (ks. lopussa linkatun videon punaiset alueet). Samnalaista oli ja on edelleen muslimi-intifadan aikaansaannokset Israelissa. Ei 9/11 vaan 23/7/365  ... eli aina läsnä. Nyt Israelissa pelätään kylläkin enmmän muslimi-puukottajia ja muslimi-pommi-iskuja kuin muslimi-kiveneheittäjiä. Nämä muslimi-terroristit voivat iskeä kaduilla, kaupoissa, bussipyskeillä ja virastossa ... missä lie ja ihan milloin tahansa. Tavalliset kaduntallaajat ovat nyt heidän uhrejaan ... eli, ne jotka eivät ole muslimeja – eivät pukeudu kuin muslimit.

Jolleivät nämä terroistien tavalla terrorisoivat muslimi-maahantunkeutujat ole ex-terrosisteja, jotka ovat tulleet tänne äärimulsimi-terroristien joukoista, niin he ovat kuitenkin oppineet terroristisen käyttäytymisen Lähi-Idän terroristeilta (vert. ISIS, Al Qaida, Jabat al Nusdre, Hizbollah, Hamas, jne),  ja näiden muslimi-ryhmittymien edustajilta heidä nagendansa on julkituotu selvästi eri medioissa länsimaille. Eli nämä maahantukeutujat pakottavat meidät kaikki Sharia-lakiin ... ”Tottele tai kuole! Me määräämme nyt täällä!”. Viesti on julktuotu ja sen on mennyt eräitten harvojen euroopna maitten päättäjille perille, mutta suurin osa Euroopan ja Skandinavina päättäjistä on täsyin käsittämättämän imbesiilejä (ääritpauksina: Saksan Angela Merkel, Ruotsin Lofen ja Suomen Sipilä, Orpo, Grahn –Laasonen, Stubb jne  eli koko hallitus ja edusksunta) tajuamaan todellisuutta ja tekemään todellisuutta vastaaavia päätösksiä.

Suuriluokkainen islamisaatio on aivan selvästi menossa – ei epäilystäkään. Euroopan, Afrikan maista ja myös Amerikan maista halutaan tehdä muslimien kalifaatteja. Venäjä ilmeisesti selviää, koska heillä on Putin. Moniin Aasian maihin ei päästetä muslimipakolaisia lainkaan (esim. Japani). Moniin Euroopan mihin on muslimi-maaahantunkeutujilta myösevätty pääsy rajojen sisäpuolelle, esim: Sveitsi, Unkari, Itävalta, Viro ja Puola ovat jo sulkennet rajansa maahantunkeutujilta ja samoin Venäjä  Köyhiin Euroopan maihin eivät nämä mukamas-pakolaiset halua, kuten esim. Romaniaan, Bulgariaan tai Moldoviaan jne. Köyhät maat ovat heille vain läpikulkumaita, koska he eivät pakoile sotaa tai edes vainoa. Jos he olisivat aitoja pakolaisia, niin he olisivat onnellisia siinä maassa, jossa ei ole sotaa eikä vainoa ja johonka he ensimmäisenä tulevat. Outoa tässä on se, että eiväthän muslimiterrosistit vainoa toisia muslimeja, vain toisuskoisia eli Lähi-Idässä kristittyja ja juutalaisia. Missä kaikki kristityt ja juutalaiset pakolaiset ovat?


Mutta ei .... Suomeen pitää kaikkien mulsimien nyt päästä, koska Suomea on mainostettu rikkaana ja muslimimyönteisenä maana (e. lut kirkkokin kunioittaa Islamia rauhan uskontona, ja arkkipiispan mielestä Allah on sama kuin Jumala). Suomessa  kaikki on ilmaista ja hyviä palveluita, eikä rahaa vastaan tarvitse tehdä työtä.  Suomi on siis ”matujen” päätepiste ... matujen ”Eldorado”...  ... matu-unelimien täyttymys ... paratiisi. ... Hmmm ... ei tuo taida olla mikään ”mainos” ...  vaan totuus.


Siis: laittomien muslimi-maahantunkeutujien paratiisi on köyhien kantasuomalaisten helvetti

Ja entä miten Suomen poliitikot ja  viranomaiset ovat varautuneet, että tähän samaan ja sotaa muistuttavaan jamaan ei ajauduta Suomessa kuin on jo Taphtuntu Rutsissa (ja myös Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Belgiassa, Hollannissa, Italiassa,  Kreikassa jne?)  ... Ei mitenkään. Päinvastoin täällä Suomessa hulluutta pukkaa päättäjien keksuudessa vain entistä enemmän ja syvemmältä. Esim.sisäministeri Orpo on valmis ottamaan tänne 100 000 uutta turvapaikanhakijaa lisää tänä vuonna, eli silloin Suomen turvapaikanhakijoitten luku lähentelisi samaa kuin Ruotsin. Suomi on kuitenkin puolet pienempi maa, ja todella paljon köyhempi, konkurssikypsä maa. Suomi on nyt peränpitäjä EU:ssa ja painunut alas jopa Kreikan ohi. Eikä eruomaana meillä ole edes ulkoisen devalvaation mahdollisuutta lisätä kilpailukykyämme ja siten saada bruttokansantuotteen kavua aikaan. Suomessa on tasan puolet vähemmän veronmaksajia kuin Ruotsissa,  ja Ruotsilla on kaiken lisäksi vielä oma valuutta.

Suomen tilanne näyttää siis tosi pahalta, sillä sisäministeri ei ole vieläkään omaksunut Väisälän laskupoin ynnä- ja vähennyslaskutaitoa.  Muutoin hän voisi ruutupareilla ja lyijyspännällä laskea, että tämä ei enää vetele. Suomi ei voi ottaa yhtään enää pakolaisia, ja kaikista täällä olevista elintasopakolaisista, lusmureista, siipeilijöistä on päästävä  eroon ja pikaisesti. Eli, sinne heidät on pakolla kyyditettävä mistä ovat tänne laittomasti tulleet (Dublinin-sopimus) ... eli Ruotsiin takaisin. Jollei Ruotsi ota takaisin näitä sieltä Suomeen laittomasti tunkeutuneita, niin voimme asettaa Ruotsin syytteeseen EU-tumioistuimeen  Näin Ruotsi uhkasi tehdä samassa tilanteessa Tanskalle.

Nyt  Suomessa  poliiisi on ihmeissään kouluihin tehtyihin ilkivaltaiskuihin - Ruotsissa sellaiset ovat yleisiä. Ruotsalaiset ”autogrillitkin” alkavat olla täällä meillä myös yelistymään päin. Helsingissä raiskaukset ja jopa joukkoraiskaukset ovat lisääntyneet lähes 900 % ... hurja luku. Ei raiskauksista eikä ilkivallanteoista eikä pahoinpitelyistä eikä ryöstöistä meillä enää saa poliisi raportoida medialle (kiellettyä), jos tekijänä on ulkomaalaistaustainen. Tästä samasta syystä valtamedia veikenee, ja kansa uskoo, että meillä on kaikki hallinassa, kun mitään kauheuksia ei tule julkisuuteen

Etkö usko... vai? Tämä viedo ei valehtele ... raakaa totuutta Ruotsista. Sama meininki täälläkin poliisilla ja medialla, eli: tyystin hiljennetty. Snsuurin kova käsi iskee ja rasisti- ja vihapuhesyytteen niskaan, sille joka uskaltaa näistä asioista varoittaa ja puhua. : - - - > https://paavotajukangas.com/2016/05/13/videoextra-norjalaisen-nrkn-raportti-rinkebysta-suomitekstilla/
************************************************************

12- Kuulkaas´ nyt te Helsingin herrat
Suomen päättäjät sekopäitä. Rajat kiinni ja vähän äkkiä. Suomi tuhoutuu. Sotaa pukkaa. Kansa kauhuissaan. Älymystö pakenee ulkomaille. Kuva Anne Lindell

Kirj. Anne Lindell 17.2. 2016

Kuulkaas´ te Helsingin herrat! Meillä on niittokonhet ja paljon muuta! Ja minä sanon teille Helsingin herrat, että tämä peli ei enää vetele. Joittenkin on aika aikuistua, ja ottaa tosiasiat tosiasioina. Luulenpa, että saan aika monta suomalaista mielipitheni taakse -  vai mitä? Kunhan ilimat tästä eres vähän lämpenee, ja aurinko tulee eshin ja räysthät alakaa tippumhan, siin sitten - vai mitä? ... Oottako siellä samaa mieltä? ... Ei me olla aivottomia ja taharottomia. Ei me seisota vanthut suorina ja kassota monttu auki, että mitenkähän tässä käy - eihän? ... Ei hallitus eikä  eruskunta voi kävellä ylissemme, ja olettaa, että me sallimme ihan mitä tahansa. Raja näetsen tulee vasthan kansallakin. Te päättäjät siellä Pohojammaan "Pampaksen" alapuolella, kuulkaa, ...  te ootta selkärangattomia niliviäisiä, joita met ei enää kauaa jaksa kuunnella. Alakaa tympäsemhän tuollaset älyttömyyret. Suomi on meirän jatkossaki ... nääs .. ja sen päättää kansa  ... ette te! ...  Meillä on kaivinkonhet, traktorit, niittokonhet,.lumiaurat, nostokurjet, sonnanlevittäjät, likakaivojen tyhjennyskonhet, lanat, tärisyttäjät, perunanostokonhet ja puimakonhet ja paljon muuta. Kyllä me teidät saarhan ulos hallituksesta ja eruskunnasta .. . Muuten ... mitä teillä siellä on?
Rajat kiinni, mielenositus, Pohjanmaan Pampaksen isännät liikeannalla, kyva: Anne Lindell
.........................................................
 
****************************************************

13. Sotaa pukkaa – muutama kuukausi aikaa enää tehdä jotain, sitten on jo myöhäistä! 
Onko Ruotsi jo menetetty?
Stop! Suomen islamistaminen.

Kirj. 12. 2. 2016

Suomessa nukutaan,  Saksassa, Tanskassa, Norjassa, Ranskassa ja Englannissa ja etenkin Ruotsissa taitaa olla tilanne sellainen, että ”sota” on hävitty – tilanne on ainakin Ruotsissa ja Saksassa täysin toivoton. Meillä on vielä toivoa, mutta Suomen rajat on suljettava ja heti ja joka ilmansuunnalla. Etenkin Venäjän raja on suojattava korkeilla teräksisillä aidoilla ja piikkilangoilla. Kansalaiskeräys tällaista aitaa vasten on pantava alulle heti, jollei valtiolla ole varaa raja-aitaan (kansalaiset maksavat aidan enemmän kuin mielellään).

Kesällä meillä on Venäjän maarajan lisäksi meriraja, eli, näitä  laittomia partalapsi- maahantunkeutujia tulee meille silloin myös mereltä käsin. Onko armeijamme silloin valmiina?  En usko, jos tämä sama pähkäily ja jahkailu vain jatkuu ja jatkuu.

Siksi sanon, että sotaa pukkaa.

Tässä todellista faktaa siitä mistä tässä massiivisessa muslimmiesten maahantunkeutumisessa todellisuudessa on kyse. Tässä on autenttisia videotallenteita,  joten näitä ei voi ”suvakit” väittää tekaistuiksi tai väärennöksiksi.  Toivottavasti ”suvakkien” ja etenkin ”Rasmuslaisten” silmät aukenevat, vai onko asia todellakin niin, etä suomalainen ei usko vaikka näkee ja kuulee, koska meidät on aivopesty täysin aivottomiksi zombeiksi.  https://www.youtube.com/watch?v=BPKqM-TV2i8&sns=fb


Venäjä kiristää Suomea näillä mukamas pakolaisilla

Eli, tekee mieli taas sanoa, että: ”Mitäs minä sanoin” – varoitinhan tästä jo aikoja sitten. Tästä syystä minut heitettiin ulos Uusi Suomi verkkolehdestä viime syyskussa, kun kirjoitin ja varoitin tästä samasta asiasta. Kirjoitukseni sensuroitiin ja sain elinikäiset ”bannit” (pottikiellon)  ko. lehteen. Näin Suomessa vaiennetaan närä-äänet, varoitukset ja kritiikki. Suomessa ei ole sananvaputta,  muille kuin hallituksen ja sen äänenkannattajien (Suomen Pravdat) nuoleskelijoille ja mielistelijöille – eli sama meininki kuin Venäjällä.
Lue tuo sensuroitu kirjoitukseni nr 11, aivan alussa, lue myös muita massiivista ja luvatonta maahantunkeumis-aihetta käsitteleviä kirjoituksiani, joita löytyy skrollaamalla sivua alaspäin.
Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev sanoi saksalaislehden haastattelussa (12.2), ettei Venäjä voi estää turvapaikanhakijoiden kulkua rajansa yli Suomeen. Hän tarkoitti tietenkin, että Väenäjä ei halua estää. Venäjä tulee aivan ilmeisesti käyttämään pian tätä pakolaisvalttiaan.

Medvedev sano myös, ettei Venäjällä ole laillisia perusteita estää turvapaikanhakijoita. Tämähän on taysin nauretaavaa, sillä Venäjä on luokiteltu turvalliseksi maaksi, ja Dublinin sopimuksen mukaan Venäjä toimii laittomasti kuten Ruotsikin, kun päästää näitä mukamas ”pakolaisia” Suomeen. Medvedev viittaa haastattelussa Euroopan ihmisoikeussopimukseen (täysin käsittämätön vääristely). Medvedevin mukaan Venäjä on kuitenkin valmis yhteistyöhön ratkaisujen etsimiseksi pakolaiskriisiin. Eli kiristää Suomea näillä ”mukamas pakolaisilla”. Asia on selvä kuin vesi.  

Eli selkokielellä edellinen suomeksi: Jos jatkatte yhteistyötä Naton kanssa ja etenkin silloin, jos liitytte Naton jäseniksi, niin teitä ei pelasta mikään ei kukaan – ei Nato eikä EU.  Heikennämme maatanne näillä mukamas ”pakolaisilla”, ja kun viimein olette todella heikkoja, maahan lyötyjä, niin silloin me tulemme ja pelastamme teidät  ... eli teemme teille ”ukrainat”. Ja jos Natu puuttuu asiaan, eli tulee auttamaan teitä, niin Suomi pommitetaan kraatereiksi.

Maanpuolustuksen johtoa ei ikinä tulisi antaa poliitikoille, sillä tulos on tämä: Sisäministeri Orpo vain pälyilee typertyneen näköisenä eikä saa mitään aikaan.

Mutavyöry jatkuu ja  itäraja vuotaa kuin seula. Vaan ei vuoda Baltiassa eikä Unkarissa eikö Puolassa. Niissä tungeksijat päätyvät kiväärinpiipun eteen - ja kas kummaa, mitään hätää ei ollutkaan ! Ongelma on poissa ja pysyy poissa.


Pakolaiskriisien kevät ja kesä ..... Eurooppaa tuhota kahdelta suunnalta EU ja ”pakolaiset”

Eurooppalaisilla on kaksi uhkaa vastassaan: ensimmäinen tulee brysselistä ja toinen tulee laittomien maahantunkeutujien muodossa etelästä. Brysselin uhka on EU:n kaavailema pakollinen kiintiöpakolaisten jakaminen ympäri Euromaita, joka tuli julkisuuteen Saksan liittokansleri Angela Merkelin Turkin salaisen tapaamisen jälkeen (ke. 10. 2.).
Unkarin presidentti Viktor Orbán on minun ehdoton suosikkini, ja hänen mukaansa kyse ei ole turkkilais-saksalaisesta keskinäisestä sopimuksesta vaan sopimuksesta EU:n ja Turkin välillä. Sopimuksen mukaan 400 000- 500 000 pakolaista kuljetetaan suoraan Turkista Eurooppaan, jossa nämä jaetaan jäsenvaltioiden kesken. Sopimusta ei olla vielä julkaistu, sillä EU:ssa tajutaan, että pakolaisia ei noin vain voida pakottaa johonkin maahan, vaan kunkin jäsenvaltion pitää ottaa kiintiönsä vapaaehtoisesti. Unkarin rajavartiosto on täydessä valmiudessa käsittelemään kohta alkavaa pakolaisvyöryä, sillä he tyrmäävät oitis kaavaillun pakotuspolitiikan. Unkarilla on riittävästi henkilöstöä ja varusteita rajoillaan, kuten: aseistautuneita rajavartioita, piikkilanka-aitaa ja lämpökameroita.  ... Miten on meillä?

Euroopan pitää laittaa yhteiset puolustusvoimat suojaamaan EU:n etelärajaa varsinkin välimeren maitten rannikoita (Potugali, Espanja, Italia, Ranska, Malta,  Kypros, Kreikka ja sen saaristot jne ).  Sinne tarvitaan  pikemminkin sotilaita, poliiseja, laivastoa, helikoptereita, lentokoneita ja kalustoa kuin Frontexin byrokraattisia virkamiehiä rajaa puolustamaan.

Onko Suomen maahanmuuttovirasto syypää tähän täysin hallitsemattomaan muslimi-”partalasten” laittomaan maahantunkeutumiseen?
Suomeen vyöryy hallitsemattomasti muslimi-partalapsia, laittomia maahanatunkeutujia.Valloittavat maamme busseilla, takseilla  ja polkupuorillä, emmekä tee asialle mitään. Päinvastoin holhoamme ja palvelemme heitä ja annamme heille rahaa. Eläkeläisiltä viedään palvelut ja heitä häädetään asunnoistaan, vaikka he maksavat niistä. Leipäjonot pitkittyvät ja asunnottomat nukkuvat missä nukkuvat. Tämä ei ole oikein.
Vastaus on: KYLLÄ  Maahanmuuttovirasto on valtio valtion sisällä. Maahanmuuttoviraston  johtajistoa ei näytä huolettavan lainkaan Suomen kohtalo. Kaiken hyväksyvää siirtolaispolitiikkaa peitellään numerokikkailulla, mikä on yhtä kuin suoranainen valehtelu. Tällaisen massivisen kansojen vaihdon jälkeen Suomi ei ole enää Suomi. Suomi on silloin muslimien kalifaatti.

Maahanmuuttovirasto takaa SPR:n, lakimiesten, tulkkien, koordinaattoreiden ym. tuhansien toimijoiden edut. Se on sisäänlämpiävä byrokratian viidakko, ja se täydentää kaltaisillaan (suvaitsevaisuus ehtona) itse itseään, ja se on myös itseään taloudellisesti hyödyttävä organisaatio ... hyvävelisysteemi. Maahanmuuttoviraston suojana on median (Suomen Pravdojen)  luoma ”kuoliaaksi-suvaitsevaisten” tukiverkko. Maahanuuttovirasto saa käyttövoimansa Viher/Vasemmiston, Kokoomuksen ja Keskustan maahanmuuttopolitiikasta, jotkä puolestaan imevät leikkauksin, hekennyksin ja lisäveroin elinvoimansa koko Suomesta. Maahanmuuttovirasto on ”hirviö” -  byrokraattien dinosaurus, jonka toimintaan eivät pysty vaikuttamaan edes valtion presidentti, ministeriöitten virkamiehet, ministerit eivätkä ensikään kansanedustajat.


Tässä yksi todiste (video, engl. teksti), että nämä laittomat muslimi ”partalapset”  eivät ole pakolaisia, vaan lusmureita, karkulaisa, vellihousuja, elintasosurffareita, jotka pitää heti karkoitta ulos Suomesta - - - > How Do Syrian Women Feel about the Men Leaving for Europe as Refugees? https://www.youtube.com/watch?v=d8neo5fDYU&feature=share

Anne: It is these women and their children who should be given refuge in the west. Their men should go back and fight for their land. Just like these women say. Suomeksi: Nämä naiset ja lapset pitäisi päästä pakolaisstatuksella turvapaikanhakiijoikis Eurooppaan taie esim. Turkkiin pakolaisleireille ja laittomasti maahantunkeutuneet raavaat muslimi-”partalapset” palautettava Syyriaan ja Irakiin taisteleman Isisiä vastaan. Tilanne on kääntynyt päinvastaiseksi, ja Suomen poliitikot ja virkamiehet siunaavat tämän ja tietenkin myös ”suvakit”. He ovat julmia ja säälimättömiä, kun sallivat tällaista. 
*******************************************************
14. Todella ravisuttava ja silmiäavaava video:


Syttyykö sota, muslimisota, 3:a maailmansota, World War 3, islam, ISIS, ISL, Eurooppa vaarassa, Anne Lindell


Ruotsalainen Raamatun opettaja Lars Ernarson paljastaa Islamin kauhistuttavan suunnitelman maailmanherruuden saavuttamiseksi, eli, kuinka koko maailmasta tehdään muslimien kalifaatti hirvittävän  raa´alla ja verisellä tavalla. Ja, eikä tässä vielä kaikki ... tämä kaikki on ennustettu Raamatussa.



Lars Ernarson paljastaa myös  Al-Qaidan jo vuonna 2000 koostamaa suunnitelmaa valloittaa maailma islamille seitsemän eri vaiheen kautta. Koko suunnitelma tulee viedä läpi viimeistään vuoteen 2020 mennessä. Viisi näistä seitsemästä vaiheesta on toteutunut täysin aikarajojen puitteissa. Seitsemäs vaihe alkaa Al-Qaidan mukaan vuonna 2016. Ja se on jo lakanut, kuten koko Eurooppa on saanut nähdä ja kokea ja jopa meillä täällä Suomessa.

           

Ruotsi ja Tanska tulevat olemaan hyvin nopeasti alistettuja islmistisen hirvittävän väkivaltaisen ääriaineksen ja Sharia-lain valtaan. Tanska ja eritoten Ruotsi ovat tehneet vakavan valtiopetoksen päästämällä täysin hallitsemattomasti nuoria muslimimiehiä maittensa rajojen sisälle. Ruotsi ei ole noudattanut Dublinin sopimusta ja on ”päästänyt” (ehkä jopa saattanut/ohjannut) näitä muslimi-miehiä laittomasti Suomeen (14.2.-16 mennessä yli 32 000).



Suomessa vastuussa olevia päättäjiä, maahanmuuttovirastoa ja vihervasemmistoa tullaan syyttämään valtiopetoksesta, koska he ovat avosylin olleet vastaanottamassa tämän ”kävelevän” tappokoneen, aikapommin, joka voi lyhyessä ajassa tuhota kaiken sen, minkä esi-isämme rakentanet ja ovat omalla verellään vapaussodissa puolustaneet.



Israelissa näytellään pian 3:nnen maailmanodan loppunäytös, ”Harmagedon”, joka huipentuu Jeesuksen omien sanojensa ja lupaustensa ja Raamatun profetioitten mukaaan Hänen 2:seen tulemiseen.



Katso video ja kauhistu (tekstitys suomeksi): http://www.tv7.fi/vod/player/49496/
........................................................
 
P.S. Merkille pantavaa on, että presidentin tulisi olla koko kansan presidentti ja kansanedustajien puolustaa ja turvata koko kansaa ... mutta todellisuudessa kansalla ei ole puolustajia lainkaan. Kansa on kuin laiva, joka ajelehtii sinne minne virkamiehet ja heidän hyvävelijärjestönsä ohjaa  ja ruorissa on ahne rahamaailman eliitti ja heidän hyvävelijärjestönsä.  Sotaa ja NWO:ta pukkaa NWO:sta täältä, niin sinua ei voi  kukaan tai mikään taho aivopestä. Tieto on valttia. Tieto on paras rokote disinformaatiota (väärää tietoa) vastaan.. - - - >  http://annelindell.blogspot.fi/2011/12/nwo-new-world-order-conspiracy-umj-uusi.html


………………………

Ja mikä neuvoksi? Tämä!

Raajt kiinni.  Kansalliskeräys teräs- ja piikkilanka-aita Suomen ulkoisille rajoille, kuva Anne Lindell

...........................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.




15. Tämän lähetin eduskunnan kirjaamoon tänä aamuna (22.2. 2016)



Eduskunnan kirjaamolle: avoin kirje jaettavaksi kaikille kansanedustajille ja ministereille



Saatekirje:
 


Arvoisat kansanedustajat ja ministerit



Pyydän anteeksi heti ensikättelyssä avoimen kirjeeni tulikivenkatkuista luonnetta ja samanhenkistä argumentaatiotani, sillä puolustuksekseni voin sanoa, että kirjeeni, vuodatukseni, edustaa eittämättä n. 98,7 % kansan mielipiteistä siitä, mikä koskee tätä jopa mielipuolisuuden asteelle ajautunutta sisäministeriön maahantunkeutumispolitiikkaa  - kyllä, luitte oikein  - maahantunkeutuminen ja vieläpä massiivinen ja laiton on par´aikaakin menossa.

............................................................


22.2. 2016



Avoin kirje Suomen eduskunnalle ja hallitukselle.
 

Olen vakaasti sitä mieltä, että Suomen kansa suostuisi ylen riemuiten antamaan roponsa raja-aita-keräykseen ... ihan kaikki (paitsi ”suvakit”, itsetuhoisia). Hallitus tulee tietenkin tyrmäämään joka vaiheessa kaikenlaiset ehdotukset rajojen sulkemisesta, ja viimeisenä valheenaan he puolustelevat Shengenin sopimusta sellaisella argumentilla kuin, ettei ole rahaa. Me suomalaiset emme enää kuuntele hallituksen ja hallituspuolueitten (opposition, lähinnä Sdp:n vihervasemmiston) tekosyitä ja "muunneltua totuutta". Rahaa on budjettiin kaavailtu lähes 900 miljoonaa näitten muslimi-partalasten eli laittomien maahantunkeutujien hyysäämiseen, palveluihin ja aktiviteetteihin, perheitten yhdistämisestä ja kotuttamisesta puhumattakaan. Ja kaiken kukkuraksi meidän tulee kustantaa verorahoistamme kalliit palautuslennot Irakiin, YK:n luokittelemaan turvalliseen maahan. Jatkossa tuo summa vain kasvaa ja moninkertaistuu, sillä nuo palautetut ovat kärppänä takaisin, kunhan ilmat tästä vähän lämpenevät. Tämä palautusrumba jatkuu 30-40 vuotta ja  jopa kauemminkin, jos nimittäin tälle tielle lähdetään 



Ai, että miten niin? No, antaaks´ kun selitän.



Irakilaisten ”parta-lasten” palautukset (tosin ilman saattajia) kotimaahansa alkoivat  perjantaina (18.2.). 100 ”pakolaista” lähtee turvallisesti turvalliseen kotimaahansa taskussaan 1500 euroa kotiinpaluurahaa meiltä veronmaksajilta. .Vai miten se nyt meni?  Näitten niin sanottujen ”pakolaisten” itsensä kertoman mukaan, Irak on kuitenkin turvaton ja sotaa käyvä maa, josta he joutuivat vainottuina pakenemaan henkensä uhalla, joten eihän sinne voi mitenkään edes järjestää reittilentoja. Ampuvat vielä nuo koneet alas. ... No, minun tietääkseni nuo lennot ovat ihan tuiki tavallisia reittilentoja Helsingistä Bagdadiin ... siis ihan  normaalilentoja. ...Eli, jokin tässä haiskahtaa. ... No niin, otetaanpa nyt ihan alusta, -  eli 100/32 000 (siis parta-lasten nykyinen arvioitu määrä) ... Ooooops! - Jäljellä siis vielä ainakin 300 -400 palautuslentoa, siis siinä tapauksessa, että lisää ei tule, eli, jos rajat saadaan kiinni heti (mitä ei tietenkään tapahdu), joten tämäkin luku nousee huimasti. Palauttamiseen menee vähintään 30 -40 vuotta tuolla vauhdilla. Joten rumba jatkuu ikuisuuden, eli niin kauan kuin meillä vielä joku Suomessa kykenee maksamaan veroja, koska ei nuo palautuslennot mitään ilmaisia ole. Tämä "rumba" on sitä turvapaikkaturismia ... tuvapaikkasurffailua, ja nyt jopa maksoimme paluulennotkin takaisin Suomeen.



Tajuatteko te päättäjät, että meitä oksettaa teidän "muunneltu totuutenne"  siitä, että oman maan kansalaisten turvaamiseen ulkoiselta uhalta ei löydy varoja. Meitä ja presidenttiämmekin oksettaa teidän "muunneltu totuutenne"  siitä, että meidän tulee viimeiseen hengenvetoomme asti kuuliaisesti noudattaa EU:n ja jonkun muun instanssin sääntöjä, direktiivejä ja sopimuksia – siis vaikka kansamme on vaarassa ja uhattuna. Nyt on Suomella kriisitilanne ja silloin kaikki muut säädökset ja pargaraaffit ja sopimukset menettävät painoarvonsa, jolleivät ne takaa maamme oman kansalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia.



Armeija ja poliisi ei tee mitään, ja siksi lähetin myös tämän avoimen kijeen puolustusministerille Jussi Niinistölle, josta lyhyt poiminta.



quote)” ...Tiedoksi puolustusministeriölle 23.11. 2015 (quote) ... ”Armeija pyytää ja jopa kehoittaa kansalaisia tarkkaavaisuuten, jos pyytää valittömästi ilmoittamaan, jos havaitsemme jotain outoa liikehdintää maassamme. Koko Suomen kansa on havainnut erittäin poikkeuksellista ja outoa ja jopa uhkaavaa liikehdintää maamme rajojemme sisäpuolella. Kymmeniä tuhansia vieraan vallan kansalaisia ja lähinnä nuoria miehiä on luvattamme ja kutsumattamme tunkeutunut ja tunkeutuu yhä maahamme ja vaativat neiltä rahaa ja ylläpitoa. Siis, selvennykseksi vielä kerran, eli, luvattamme ja kutsumattamme on maahamme röyhkeästi tunkeutunut kymmeniä tuhansia vieraan vallan (valtojen) kansalaisia - etupäässä vain raavaita miehiä. Mielestäni minulla on tämän maan taysivaltaisena kansalaisena oikeus pyytää armeijaa puuttumaan pikaisesti asiaan, koska maamme hallitus, eduskunta, virkavalta eikä edes poliisi tee mitään”  ... (lainaus loppuu)...



En ole edes saanut kiitosta Jussi Niinistöltä tiedottamisestani.



Menkää Brysseliin hattu kourassa tai olkaa hiljaa ja antakaa kansalaisten turvata rajamme ja oman turvallisuutemme raja-aidoilla, rajavartioilla, kameravalvonnalla (esim. robottikamera-lennokeilla). viisumipakolla ja kodinturvajoukoilla (alias suojeluskunta ja esim katupartiot, ”The Solders of Odin” yms.), ja antakaa meidän turvata etenkin naisten ja tyttölasten turvallisuus siten, kuten me parhaaksi näemme, sillä siihen te aikaisemin lausuntojenne perusteella olette kykenemättömiä.



Siis varoja löytyy ja sitten taas ei löydy. Varoja löytyy vaikka budjetin ulkopuolta (siis meidän rahojamme, jotka saadaan oman maan kansalaisten elinolosuhteita kurjistamalla) ja taas hetikohta varoja ei löydykään esim. vanhusten hoivatyöhön. Mielestäni päättäjien on vähintäänkin päätettävä, että löytyykö niitä varoja vai eikö niitä löydy ja jos löytyy, niin mistä niitä löytyy, sillä minun kukkarostani niitä ei löydy vapaaehtoisesti eikä varmaan muittenkaan, sillä niin minä ja varmaan noni muukin ollemme päättäneet, että me emme aio osallistua näitten ”siivelläeläjien” elättämiseen verorahoillamme ja jatkuvilla lisäveroilla, kiristyksillä ja leikkauksilla. Korkeaan piikkilanka-aitaan rajoillemme sekä läntiselle, pohjoiselle että itäiselle rajallemme me kylläkin annamme rahaa. Siis, pyydän, järjestäkää välittömästi kansalaiskeräys raja-aitoja varten! Vapaaehtoisia aidan pystyttäjiä ja jopa rajavartioita löytyy varmasti yllin kyllin, ja jos ei löydy, niin onhan meillä kymmeniä tuhansia toimettomia, raavaita, nuoria muslimimiehiä.



 Ystävällisin terveisin



Anne Lindell

……………………………………



Hei,



Olemme vastaanottaneet viestinne ja toimittaneet sen edelleen.



------------------------------------

Eduskunnan kanslian kirjaamo

00102 Eduskunta

sähköposti: kirjaamo@eduskunta



.........................................................................................

 Raja-aitaan voisi kiinnittää tällaisia kylttejä

 
..........................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 Tai vaihtoehtona on tämä!

 Ei ole valinnanvaraa. - joko me tai ne.

Rajat kiinni. Stop the islamisation of Europe, Sacandinavia, Seis Eurppna ja Skandinavina islamisaatiolle

…………………………
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.


16. Erityisesti Suomen naiset ja pikku-tytöt vaarassa. Ainoa turvamme on tähän mennessä katupartio The Soldiers of Odin - valitettavasti.

  .......................................
Is the The Soldiers of Odin our only hope? Onko niin, että Odinit ovat ainoa katuaprtio? Eikö ole muita?
Vuoden 2015 lopulla alkoi "Odineita" ilmestyä katukuvaan, ja silloin heistä puhuttiin ensimmöäisen kerran ja kovin negatiiviiseen sävyyn. Uskoin itse vakaasti, että nämä Odinit olisivat vain eräänalainen välivaihe, ja että kohta kaduille saataisiin vapaaehtoisista koostuva n.s. "katusuojeluskunta" .... ei ole sellaista näkynyt. Harmi. Todella harmillista. Kovin turvattomiksi tuntevat naiset ja työt ja myös nuoret pojat olonsa kulkiessaan yksin kaduilla. Jotain pitäisi nyt suunnitella kansalaisten turvaksi.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Iltalehti Ma 1.2. 2016 (Suora lainaus IL- uutisesta):



17. Mohamed kertoo totuuden Isis-järjestöstä



Suomeen pakolaisena tullut irakilainen Mohamed uskaltaa nyt kertoa totuuden Irakia ja Syyriaa pelon vallassa pitävästä Isis-järjestöstä.

Irakilainen Mohamed, 26, joutui pakenemaan Mosulin kaupungista Euroopan läpi Suomeen pahamaineisen Isis-järjestön hyökkäyksen vuoksi.


Mohamedin kolme siskoa ja kaksi veljeä asuvat yhä Mosulissa. Hän kertoo, että Isisin tavoitteena on pitää ihmiset tyhminä.



- Isis on roskaa! Kukaan ei seuraa heitä oikeasti, mutta ei pysty vastustamaankaan, nykyään Lammin vastaanottokeskuksessa asuva Mohamed sanoo.



Mohamed kertoo, että hän haluaa rakentaa uuden elämän Suomessa.



- Haluan oppia suomea, rakastua ja löytää suomalaisen vaimon. Rukoilen perheeni puolesta joka päivä, haluaisin myös heidät Suomeen turvaan.



Lue Mohamedin tarina kokonaisuudessaan Iltalehden maanantain painetusta lehdestä tai digilehdestä.
 



Anne Lindell kommentoi uutista:



Siis, otetaa nyt kaikki alusta ja analysoidaanpas tuota Mohamedin haastattelua sana sanalta::



Eli, Mohamed sanoo: ”Jouduin pakenemaan Mosulin kaupungista (Irakista, jossa kuitenkin suurin osa maata on turvallista aluetta – siis ei ISIS:iä lähimaillakaan) koko Euroopan läpi (siis turvallisen Euroopan läpi) Suomeen pahamaineisen Isiksen hyökkäyksen vuoksi” ...



Irak on YK:ssa luokiteltu turvalliseksi maaksi, ja siksi Irakin pääkaupunkiin Bagdadiin lentää Helsingistäkin matkustajalentoja päivittäin. Sotaa käyvälle alueelle ei järjestetä matkustajalentoja lainkaan. Tämänhän me kaikki tiedämme.

Kuvateksti: Mitä nämä nuoret, raavaat muslimimiehet oikein ovat? Miksi he ovat aloittaneet valtavan, laittoman maahantunkeutumisen?  Mikä on heidän agendansa, ja kuka heitä ohjeistaa toimimaan näin, koska kunnon pojat, aikuiset miehet eivät jättäisi vanhenpiaan ja sisaruksiaan sodan jalkoihin.  Miksi  Suomeen valuu valtavia määriä huumeita - Ruotsista? ... Pelkään pahinta. Eli, mikä meillä on tulossa, kun ilmat lämpenevät ja jopa satoja tuhansia nuoria miehiä valuu esteettä maahamme vain lisää ja lisää ja nyt myös Venäjältä..

Eihän tuossa Mohamedin puheessa ole mitään päätä eikä häntää. Ja silti tuollainen puhe uppoaa täysin Suomen viranomaisiin kuin veitsi pehmeään voihin.



Jos meillä jollain paikkakunnalla (esim. Espoossa, Vantaalla tai vaikka Kauhavalla) olisi joukko muslimitaustaisia, jotka ryöstäisivät, pahoinpitelisivät, raiskaisvat ja muutenkin aiheuttaisivat levottomuutta ja pelkoa kantaväestössä ja etenkin naisissa ja tyttölapsissa, niin Suomi, vaikka on pieni maa Irakiin verrattuna, voi tarjota muualla maassamme muslimitaustaisia pelkääville runsaasti asuinalueita, joissa on täysin turvallista ja rauhallista elää ja asua. (Välihuomautus: Siis, huomatkaa, minä en sano, että on, vaan sanon, että olisi). Ei meiltä tarvitse kenenkään kulkea läpi rauhallisen Euroopan esimeriksi Etelä-Afriikkaan, jotta voisimme kokea olevamme turvassa.



Ja sitäpaitsi, historiakin opettaa (vert. meillä evakot sodan aikana), että turvaan saatettiin aina enismmäiseksi naiset, lapset, mummot, vaarit, vammaiset ja jopa kotieläimetkin ja sen verran omaisuutta, mitä jaksettiin kantaa tai viedä hevosrattailla. Raavaat, hyväkuntoiset miehet jäivät puolustamaan asein kyliä ja kaupunkeja hyökkääjiltä. Ei evakkojen joukossa ollut sotiemme aikana terveitä ja raavaita nuoria miehiä lainkaan.

Kuvateksti: Vienan karjailsia evakkoja autetaan pakoon (naisia, lapsia, vanhuksia, vammaisia) sodan alta  (sotilaat auttavat). Yli 500 000 tuhatta suomensukuista, eli suomalaista evakoitiin vihollisen edestä Suomeen sekä ennen talvisotaa että toisen kerran jatkosodan edellä. Miehet lähtivät sotaan. Näin toimii sivistynyt yhteiskunta, jolla on oikea moraali ja oikea etiikka. ... Mieti, mitä tämä kertoo nästä "muslimi- partalapsi-.pakolaisista"?


Sotilaskarkuri ei voi saada pakolaisstatusta



Jos ISIS todellakin uhkasi Mohamedin jäljelle jätettyä perhettä (3 siskoa ja 2 veljeä ja aivan ilmeisesti myös vanhempia ja isovahempia), niin kaiken järjen mukaan hänen olisi pitänyt jäädä sinne puolustamaan perhettään, ja hän olisi aivan varmasti hallunnutkin tehdä näin, jos nimittäin kyseessä olisi ollut todellinen hätä. Siis Mohamed on vähintäänkin sotilaskarkuri, ja YK-lain ja säädösten mukaan sotilaskarkuri ei voi anoa turvapaikkaa toisesta maasta, eikä hänelle kuulu pakolaisstatus lainkaan. Hän on laiton maahantunkeutuja ja hänet tulee valittömästi käännyttää.

Kuvateksti: Naissotilaita Syyriassa, Irakissa ja Turkissa kurdialueilla, miehet pakenevat.Nuoret naiset taistelvat kylien, kaupunkien, kotien ja perheittensä puolesta


Elintasopakolaiset – ”elintasosurffarit” eivät ole ”pakolaisia”



Mutta minun mielestäni Mohamed on pikimminkin elintasopakolainen, eli ”elintasosurffari”, joka haluaa hyvinvointia suomalaisten veromaksajien kustannuksella. Mohamed sanoo: ” Haluan oppia suomea (paljon maiostettu kotuttamisohjelma), rakastua (Lue "rikastua". Muslimi ei mene rakkaudesta avioon eikä avioliittoa sallita toisuskoisen kanssa) ja löytää suomalaisen vaimon (paljon mainostetut suomaiskaunottaret)”. ... Työstä, itsensä ja ehkä vielä Irakissa olevien sukulaisten ja tulevan perheensä elättämisestä työllä hän ei mainitse mitään.



Muut Mohamedin perheen jäsenet jäivät tuohon ISIkesen ”uhkaamaan” kaupunkiin? Ja miksi Mohamed sai lähteä Suomeen ja miksi juuri Suomeen? - Syy: yksi perheestä lähetettiin Suomeen, sillä Irakissa mainostetaan Suomea ihanteellisena ja muslimimyönteisenä maana, jossa on hyvä ja kattava sosiaalijäjestelmä, ilmainen sairaanhoito, koulutus, asunto ja jopa ruoka ja kauniita, vaaleita naisia.

Kuvateksti: Suomea markkinoidaan tällaisin mainoksin Irakissa unelmamaana : ”maksetaan kaikki kustannukset ja palvelut, annetaan asunto, rahaa ..”


Jollet usko, niin lue tästä: - - - >






Synnit saa anteeksi, mutta ei tyhmyyttä



Ja Irakissa (myös esim. Afganistanissa, Somaliassa) tiedetään, miten tyhmiä ja sinisilmäisiä me suomalaiset olemme, ja siellä tiedetään varsin hyvin, että kun vain yksi perheenjäsen saadaan (kylläkin sikakalliisti mafialle maksetuilla rahoilla) Suomeen, niin loput perheestä tulee lentokoneella perässä, ja Suomen veronmaksajat maksaa nämä matkat, ja tietenkin heidänkin ylläpidon Suomessa. Tämä on sitä  ”perheen yhdistämispolitiikkaa” ... ja me maksamme tämä ”teatterin”, siivelläelämisen. Ja joka tätä hulluutta kiritisoi, niin hän saa rasistin leiman otsaansa.  Vert. Suomen päättäjät, virkamiehet, poliisi, valtamedia esim.Yle, HS jne -.kaikki ovat tästä vaienneet. Kukaan ei enää uskalla sanoa totuutta, vaikka kaikki näkevät sen.


Kuvateksti: Irakilaisia ”pakolaisia” valittaa heille tarjotusta ilmaisesta ruuasta samalla, kun nälkäisiä ja köyhiä kantasuomalaisia jonottaa leipäjonoissa.


Teillä on korvat, mutta kieltäydytte kuulemasta. Teillä on silmät, mutta kieltäydytte näkemästä. Teillä on aivot, mutta kieltäydytte käyttämästä niitä.

Kuvateksti: Nämä ovat todellsia pakolaisia, ja suurin osa heistä on kristittyjä, ja heitä on lähinnä Turkissa karmeissa oloissa pakolaisleireillä. Jos he olisivat jääneet Syyriaan, heidät olisi kaikki tapettu - lapsetkin. Heitä meidän tulee auttaa - Suomen, EU:n, YK:n jne ... kaikkien. He ovat todellisia pakolaisia.


Irakilaisen Mohamedin sanojen tulkinnan mukaan, myös meidän valtaapitävät ajavat samaa politiikkaa kuin ISIS



Totta vai tarua? Totta, sillä, jos uskomme Mohamedia, ja miksi emme uskoisi, sillä valtapitävätkin uskovat, niin tuo otsikko on Mohamedin mukaan totisinta totta.



Ja mitä tämä ISIksen ”uhkaaminen” Mohamedin omien sanojensa mukaan on? Mohamed sanoo: ” ISIS:in tavoitteena on pitää ihmiset tyhminä”.



Aaaaarghhh !!! Karseeta! Voi kauhistus ja pöyristys! Miten kamalaa!



Eivätkö nämä nuoret partalapset, laittomat massa-maahantukeutujat tiedä, että täällä Suomessa hallitus hoitaa tuon saman homman ja täysin laillisesti, emmekä me voi edes anoa sillä perusteella turvapaikkaa ulkomailta. Säälittävää!  Nämä reppanat n.s. ”pakolaiset” ovat ajautuneet ojasta allikkoon. Täällä heitä ei suojele tyhmyydeltä mikään eikä kukaan.

.............................................
P.S. 


Tasavallan presidentti on  täysin samoilla linjoilla kuin minä ... eli olemme kuin kaksi marjaa.  Lue presidentti Sauli Niinistön puhe kokonaisuudessaan. -  vatiopäivien avajaisissa 3.2. 2016 täältä  - - > http://www.presidentti.fi/public/default.aspx?contentid=341374&nodeid=44810&contentlan=1&culture=fi-FI
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Blomberg, talous-/uutiskanava ja -lehti: 25.12. 2015

18. "Pessimistin opas maailmaan vuodelle 2016"
Blomberg kontra Anne Lindell, ennustamaminen mahdotonta kalkyloimalla, matematiikalla ja tietokoneilla.
Anne Lindell´s (Finland)  prophecy for USA to year 2016. 
Blomberg talous-uutiskanava-/lehti raporoit tänään (25.12. 2015): Muka ”virallisia”, taloustieteilijöitten ja kaikenmaailman dosenttien ennustuksia ensivuodelle. Eli, Blomberg pyysi kymmeniä nykyisiä ja entisiä diplomaatteja, geopolitiikan strategisteja, turvallisuuskonsultteja ja ekonomisteja kertomaan pahimmat mahdolliset skenaariot vuodelle 2016. Vastaukseksi Blomberg sai muiden muassa seuraavanlaisia arvioita:

Blomgerg: –Öljyn hinta nousee 100 dollariin tynnyriltä.

Annen ennustus : Ei nouse. Venäjä pakotteet jatkuvat, vaikkakin ne on jo toedettu täsyin virhepäätökseksi, ja nöyryyttämisen sijaan pakottaa Putinia jopa mielivaltaisuuden rajoille asti (despootin eleet ja aikeet) ja typeriin ja harkitsemattomiin tekoihin ja pelättävissä on, että Suomenkin rajat ovat uhattuna idästä päin.

Blomnerg: –Iso-Britannia lähtee EU:sta. Pääministeri David Cameron aikoo järjestää kesällä kansanäänestyksen Ison-Britannian EU-jäsenyydestä.

Annen ennustus: Kyllä, koska Cameron ei voi enää perua vaalilupaustaan, ja Britannia lähtee todellakin ovet paukkuen ulos EU:sta ja muut pikkuhiljaa perässä, vaikka Suomella olisi suurin syy lähteä esnimmäisenä ja täysi oikeus lähteä (liittymisemme EU:hun ja euroon oli perustuslainvastainen; useita laittomuuksia tapahtui). Jollei Briannia lähde EU:sta, niin britit nousee päättäjiä vastaan (sisällisota) ja anargia voi kulminoitua tosi pahaksi muutenkin räjähdysherkässä tilassa, koska maassa on ennestään paljon muslimitaustaisa maahantunkeutujia  eli näitä ”muka pakolaisia”.

Blomberg: –Pankkeihin iskee kyber-hyökkäys.

Annen ennustus: Ei se ihan noin mene. Sanoisin, että rahamaailma romahdutetaan tahallisesti, koska se on illuminatin  eli rahamaailman valtaeliitin ”Suui Suunnitelma” (”Grand Plan”), jotta Uusi Maailman Järjestys, UMJ, eli NWO, New World Order saadaan ujutettua koko maailmaan vaikka väkipakolla. NWO:n aikaansaamiseksi ei pelkästään sodat ja nitten lietsoninen riitä ja esim. muslimien aseistaminen toinen toisiaan vastaan ja lähi-idän sotatilanteet, vaan viimeinen naula maailman talouden arkkuun on ”rahanmaailman romahduttaminen tahallisesti” kyberhyökkäyksellä. Ja tästä tietenkin syytetään joko äärimuslimeja tai ”hakkereita”  (Putinia & nörttejä).

Blomberg: –Israel hyökkää Iranin ydinohjelman rakennuksiin.

Annen enustus: Ei se näin mene.Päinvastoin Iran saa laukaisuvalmiiksi hyvin pian ydinaseen ja laukaisee sen ensitöikseen kohti arkkivihollistaan eli Israelia, mutta ”Taivasmaailma” tulee väliin ja estää laukaisun siten, että laukaisu menee täydellisesti pieleen. Ammuksesta tuleekin ”susi” ja vauriot ovat kohtalokkaat ... siis Iranille itselleen. ”Nappia” painetaan ja ammus lähtee, mutta sitten tapahtuu jotain täsyin käsittämätöntä: ammus räjähtää siinä paikassa missä se laukaistiin. Uumoilisin myös, että myös Pohjois-Korea "sekoilee" ydinohjelmassaan, ja se koituu heidän omaksi onnettomuudekseen tavalla tai toisella.

Blomberg: Iran saavutti kesällä sovun kuuden ydinasevallan kanssa ydinohjelmastaan.

Annen ennustus: Kyllä, näin semeni  ... taysin käsittämätön päätös. Ei mitään järkeä. Kuin antaisi byromaanille tulitikkuaskin. No, seuraukset tästä emätyperyydestä, sinisilmäisyydestä näkyy pian. Vert. edelliseen.

Blomberg: –Ilmastonmuutos kiihtyy.

Annen enustus: Valitettavasti  - ja syy on suurelta osin Kiina ja meidän palmuöjytuotanto (Neste mukaan lukien - sademetsien hakkuut) ja muitten sopimusten allekirjoittaneitten suoranainen välipitämättömyys. Sopimus on pelkkä paperinpala, koska sanktioista ei edes keskusteltu. Pelkkää teatteria kaikki tyynni.  Päästökaupankäynti eli päästöoikeksien myynti on ”perkeleestä” eli modernia ”anekauppaa”, sellainen on heti kiellettävä. Jokaisen maan ON tehtävä oma osuutensa. Välistävetämistä ei saa sallia. Sanktioista tulee tehdä päätös. Tuotteitten maahantuontikielto eli boikotti on tehokas. Kiina taipuu jos kaikki ovat ydessä rintamassa. Afrikan ja Etelä-Amerikan maat Indonesia ja Intia mukaan lukien on pakotettava 100%:sesti myös tähän ohjelmaan  (Kiinan ohella suurimpia saastuttajia). GMO- tuotanto ja Monsanto ja muut multikansalliset suuryritykset on saatava kuriin ja noudattamaan lakeja. Ei enää myrkkyjä ja antiobiotteja maaperään ja eläimille. Ei TTIP-sopimusta Euroopaan. Suomessa kaivoyhtiöitten villi-länsi saatava kuriin ja järjestykseen. Ulkomaiset louhintayhtiöt on saatava maksamaan veronsa Suomeen. Suomessa valtion metsiä ei saa myydä yksityiseille. Me omistamme metsät ja joet ja järvet ... ja pohjavedet. Niitä EI myydä ikinä.

Blomberg: –Donald Trump valitaan presidentiksi.

Annen ennustus USA:lle vuodelle 2016:  USA:ssa tulee voimaan poikkeuslaki - Martial Law. Maan sisäiset levottomuudet, luonnonkatasatrooffit (todella valtavan tuhoisat) ja äärimuslimiterrorismi tulee pakottamaan amerikkalaiset polvilleen. Barac Obama saa jatkaa toistaiseksi ja epämääräisen ajan (valitettavasti, sillä hänhän on muslimi).  Trump on epävarma. ennalta-arvaamoton preisdentiksi eikä Hillary. Hillary ole terve, on myynyt sielunsa ”pimeälle puolelle”, illuminatin kätyri – lausui taannoin, että ”Islam is a great religion” (Isalm on suuri/suuremmoinen uskonto).

Anne Lindell´s (Finland)  prophecy for USA to year 2016. 


United States will enter into force emergency law.- --- Martiala Law. The country's internal unrest, natur catastrophes (really huge devastating), and extremist Muslim terrorism will force Americans to their knees. Barac Obama may continue indefinitely time (sorry, but  he is a Muslim).. Trump is unbedictable and Hillary is not healthy, and she has sold her soul for the "dark side" (illuminati´s marionett) - said about that, "Islam is a great religion" (great  is in Finnish “suuremmoinen”, means that Islam is a fine or honourable religion). Both of them are impossible candidates.  

Blomberg; -Saksan liittokansleri Angela Merkel joutuu eroamaan.

Anen ennustus: Väärin - Merkel hakee itse eroa, sillä hän pelkää valtakunnasnyytteeseen joutumista valtiorikoksesta ... syy ”muslimipakolaiset” eli nämä ”elintasosurffarit”, joiden joukossa on äärimuslimeja (ks. kirjoitukseni (alla) ”Troijan-hevonen” Euoroopassa ja jopa meillä Suomessa). Saksa ajautuu kaottiseen tilaan .. samoin Kreikka, Italia, Ranska, Ruotsi ja Tanska (näissä maissa on peli jo menetetty) ... Norja ja Suomi voivat selviytyä, jos laittavat rajat heti kiinni ja karkoittavat ”maahantunkeutujat” eli nämä ”elintasosurffarit”, joiden joukossa on melko varmasti äärivaarallisia jihadisteja. Pienikin joukko näitä aineksia saa aikaan koko Europan ajatumisen kaokseen ... anargiaan ja sotatilaan. 

Lue myös tämä (jollet ole sitä aiemmin lukenut); Enneunenini vuodelta1997: ”Euroopan ja muun maailman talouskriisi ”. Touteutuvatko loputkin enneuneni ennustusksista? Pahalta näyttää.  http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

Bloomberg toimitus otsikoi tämän ennustuksia-jutun "Pessimistin opas maailmaan vuodelle 2016", millä haluttanee korostaa, että kyse on nimenomaan pessimistisistä arvioista.

Anne Lindell: Minä sanoisin kyllä, että tuo oli ”Optimistin opas maailmaan vuodelle 2016” --- Elämme nyt ”Lopun aikoja” ... vihan maljoja on alettu kaatamaan  kaiken lihan päälle. N. 3, 5 vuotta tätä on kestänyt ja vielä tarvitaan 3,5 vuotta .... ai että mihinkäkö tarvitaan... No, lue täältä lisää: http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.com
*******************************************************
19. Troijan hevonen. Suomi on peruuttamattomasti tuhoutumassa

ISIS, ISIL, IS, muslimimiesten massa-aahnmuutto Suomeen, Troijan -Hevonen, Suomi tuhoputuu

Kirj. Anne Lindell 10.12. 2015

Voidaanko enää mitään tehdä Suomen pelastamiseksi?

Vai ollaanko jo menty (hallitus ja eduskunta menneet) Suomen tuhoamisessa aivan liian pitkälle, niin että viimein Putin rientää ”apuun” ... ja sen ”avun” me osaamme kyllä arvata..

Tämä valtaisa massa-maahantunkeutuminen, tuhoaalto, tsunami vyöryy maamme rajojen yli hallitsemattomana virtana, ja jonka TE arvon päättäjät annatte täysin vapaasti tapahtua, vaikka se on maamme kaikkien lakien, asetusten, moraalin ja teidän omien velvollisuuksienne vastaista päättäjän roolissa, sillä TE olette vastuunkantajia, kuten te itse, arvon päättäjät, olette niin monesti julkisuudessa sanoneet.

Entä sitten jos kun maamme tuhoutuu ja joutuu joko tämän muslimi-”heinäsirkkaparven” tai ”jonkin” ulkoisen vallan ”avun” aiheuttaman tuhon omaksi, niin otatteko silloin vastuun päätöksistänne? Kannatteko silloin vastuun tihutöistänne tätä maata ja sen kansaa kohtaan?  … Eeeh … ei .. ja vielä kerran ei! Te olette satavarmoja, että teitä ei tulla syyttämään yhtikäs mistään. EU:ta ja rahamaailman valtaeliittiä te pyritte miellyttämään joka käänteessä ja hakemaan sieltä suosiota ja mahdollisesta hulppeapalkkaista pakastevirkaa (vert. Jyrki Katainen), mutta muistakaa - EU ei ole kaukainen valtio -  sinne ette voi paeta vastuunkantoanne, kuten lähihistorista löydämme tällaisiakin esimerkkejä.


Kansalla on elefantin muisti

Satavarma ei siis kannattaisi olla, sillä kansalla on oikeudentajua ja elefantin muisti. Valtakunnanoikeus on yhä Suomessa olemassa kuten samoin rikos/petos valtiota kohtaan … valtiorikos. Avatkaa siksi silmänne, jotta näkisitte mitä olette tekemässä ja hyväksymässä. Näitä maahantunkeutujia ei voi kotouttaa, sillä heidän päämääränään on saada meidät kotoutettavaksi heidän etiikan ja moraalin (islam) sääntöjensä ja lakinsa mukaan (sharia laki). Avatkaa silmänne ja lukekaa ja katsokaa uutisia ja dokumetteja maailmalta.  …. Huolestukaa edes!!!

Voiko noin  tyh…  aah … en voi tätä sanoa, koska tässä maassa ei ole sananvapautta – siis,  voiko päättäjät olla noin ”naiveja”, vaikka jopa nyt Ruotsin pääministeri Stefan Lövfen tunnusti, että he (päättäjat) ovat olleet tyh …  ”naiiveja”. Ruotsi on jo miltei menetetty. Tilanne siellä on kaottinen. Meillä ei enää kerrota uutisissa, mitä Ruotsissa tapahtuu. Ruotsissa on jopa kielletty mediaa käyttämästä ”pakolaisista” sanaa ”invandare”, ”maahanmuuttaja”, koska se on sävyltään negatiivinen ja suoraan suomeksi käännettynä se tarkoittaa ”sisäänvaeltajaa” eli  valtion sisään tunkeutujaa”.


Päättäjät väärällä asialla

Arvoisat päättäjät, teidän pitäisi edustaa ja puolustaa kynsin ja hampain Suomen kansaa ja sen asioita. Se on itsenäisen Suomen hallituksen ensisijainen tehtävä – ei mikään muu. Te olette nyt kääntäneet asian niin päin, ettei omalle kansalle tarjota juuri mitään oikeuksia ilmaista vapaasti huolensa (sananvapautta ja tiedottamsista estetään). Ei tarjota lohtua, sympatiaa tai edes sääliä, vaan huononnuksia, kiristyksiä kiristysten perään, ja oman maamme kansalaisten etujen ohi kävelee kymmenien tuhansien pataljoona muukalaisia, joiden oikeita nimiä, ikää, ”pakolais”-satusta (elintasosurffari, sotilaskarkuri, ISIksen käsikassara,) kansallisuuksia, lähtömaita tai edes oikeaa syytä tähän massa-maahantunkeutumiseen ei edes tiedetä?

Tämä tällainen strutsin tapainen pään piilottaminen hiekkaan ei ole valtion johtamista vaan sen tuhoamista.

Te ette nyt kertakaikkiaan suostu näkemään mitä maassamme tapahtuu!


Armeijan rooli hukassa

Esi-isämme olisivat jo aikoja sitten armeijan avulla pysäyttäneet nämä massa-maahantunkeutujat jo rajojemme ulkopuolelle. Missä on nyt armeija  … suojeluskunta …  poliisi … palokunta …. missä?

Lähetin puolustusministerille Jussi Niinistölle tästä epätavallisesta ja massiivisesta nuorten muslimimiesten maahantunkeutumis-havainnoistani tiedotteen joulukuun alussa (avoin kirje hänen omalle blogilleen), koska armeija pyytää ohjeissaan kansalaisia valppauteen ja tiedottamaan oitis armeijan johdolle kaikenlaisista poikkeavista havainoista rajoillamme ja maamme sisällä  Tein kuten kunnon kansalaisen tulee tehdäkin, eli ilmoitin havainnoistani tästä muslimimiesten massa-maaahatunkeutumisesta, mutta en ole vielä tähän päiväänkään mennessä saanut puolustusministeriltä Jussi Niinistöltä edes kiitosta valppaudestani. 

Sanonko minä teille missä meidän maamme ja kansamme turvaajat ovat? Vastaus:  suojelemassa, hyysäämässä ja paapomassa näitä maahantunkeutujia, jotka raiskaavat lapsia ja naisia ja ryöstelevät ja pahoinpitelevät kansalaisiamme, valittavat kaikkea sitä, mitä me heille hyvää hyvyyttämme lahjoitamme ja vaativat meitä pitämään heitä parempina ja etuoikeutetuimpina, koska me olemme heidän mielestään vääräuskoisina jopa ansaineet tulla tapetuksi, ja kaiken lisäksi pilkkaavat kaikkea sitä mikä meille pyhään on (vet. hautuumaan häväistysvideo).

Te olette avanneet ovet terroristeille ja kutsuneet maahamme ihmisiä, joilla ei ole mitään kunnioitusta maamme lakeja, etiikkaa, moraalia saati edes kansalaisiamme kohtaan.


Valtiopetos – valtiorikos … mikä se on?

Edellisen kaltainen ja kuvailemani häpeällinen valtiomiestyöskentely ja ennen kaikkea oman maamme kansalaisten turvallisuuden laiminlyönti on valtiorikos. Te, arvon päättäjät, olette Suomen historian valtiomiesten vastakohta ja irvikuva, te uhraatte koko Suomen kansan itsenne puolesta. Käytän yleisnimeä ”päättäjat”, koska lasken tähän päättäjien ryhmään myös kansanedustajat, joiden pitäisi edustaa nimensä mukaan kansaa, sillä te kansanedustajat voisitte kaataa tuon täysin holtittoman ja selkärangattoman hallituksen, jos vain haluaisitte. Mutta te ette halua. Kerta kerran jälkeen annatte luottamuksenne tälle Suomen tuhooja-hallitukselle


Tihutyö-troikka - ”SSS” -   on tekemässä todella pahoja ja peruuttamattomia virheitä.

Hävetkää maamme päättäjat ja eritoten pääministeri Juha Sipilä, sillä pelkästään teidän tempauksenne avata oman kotinne ovet laittomille maahantunkeutujille noteerattiin uutisissa kautta koko maailman kissan korkuisilla otsikoilla, ja tämä äärettömän naivi ja sinisilmäinen tempauksenne toimi vihreänä valona tälle masiiviselle maahantunkeutumiselle.

Kaiken lisäksi te pääministeri Sipilä, olette nyt kansalta salaa myymässä maamme pohjavedet ja järvet monikansallisten yhtiöiden käyttöön. Tämä kaskinen ja kaiken kärsinyt Suomen kansa ei tule sallimaan pohjavesiemme myyntiä IKINÄ! (vert. TTIP-sopimus). Te ETTE myy järviämme, sillä ne ovat kansan omaisuutta. Pohjavetemme eivät ole myytävinä. Jos sen teette, niin se on viimeinen pisara kansamme piripintaan täynnä olevassa kärsimysten maljassa.

Mikä ihmeen ”Lopun Ajan vitsausten parivaljakko” te oikein olette päämionisteri Juha Sipilä ja Aleksanteri Stubb? Kärsimysten, pelon ja turvattomuuden lisäksi vaaditte kansalta ymmärrystä ja suvaitsevaisuutta tähän maamme erittäin vaaralliseen ka alati laajenevaan ”miehitystilaan”, peräänkuulutatte moraalia kansalta, vaikka teillä itsellänne sitä ei tunnu olevan hitusenkaan vertaa (vert. veroparatiisit, ”laillinen” veronkierto).  Pakotatte oman maamme kansalaiset ”kuoliaaksisuvaitsevaisuuteen”.

Ja te Timo Soini? Mihin teidän puhtinne kansan syvien rivien puolustajana on hävinnyt? Audin takapenkillekö? Olitteko vain puskista huuteleva lammas suden vaatteissa? Olitte kansamme viimeinen toive … oljenkorsi. Tähän perustui ”jytkynne”.  Ja kun totuus rahkeitten puuttumisesta tuli ilmi, niin ”mätky” eli mahalasku on vääjäämättä edessä.

Kuunelkaa edes minua  Ottakaa edes kerrankin onkeen varoituksistani: Kehoitan nyt viimeisenä keinona (hätävarjeluna persuille) Perussuomalaisia lähtemään hallituksesta, ja kaatamaan ensimmäisenä työnänne oppositiossa jäljelle jäänyt tynkä-hallitus. Tämä on ainoa keino persuilla selvitä kunniallisesti ”mätkystä” ja päästä seuraavaan hallitukseen tekemään oikeita päätöksiä, niitä päätöksiä, joita me kansaiset Suomen kansalaisina odotamme. Kyllä me jonkinasteiset heikennyset kestämme, kunhan niistä luovutaan heti, kun taloutemme saadaan edes joten kuten kondikseen … mutta tuo ”muu” onkin sitten meille jo liikaa – pankaa tämä korvanne taakse.


”Troijan-hevonen” on rantautunut rajojemme sisälle

Nyt maamme ja kansamme on ajopuun lailla tuuliajolla. Ei ole edes mitään toivoa mihin tarttua. Maatamme kohtaan on tulossa monta uhkaa ja monelta suunnalta. Tämä muslimimiesten massa-maahantunkeutuminen ja ammattiliittojen ”henkseleitten paukuttelu” eli  lakoilla uhkaaminen ja yhteistyön puuttuminen on kuin ”Troijan hevonen”, kuin syöpä, joka syö sisältä päin maamme kykyä selviytyä edes talouskriisistä, Tämä Troijan-hevonen tekee maamme haavoittuvaiseksi ja helpoksi nujertaa, vallata, ottaa haltuunsa, jolloin vakavana uhkana on, että me olemme  pian orjakansaa. (Venäjä, Eurostoliitto, muslimien kalifaatti  … ”you just name it”). Maahamme ei enää investoida ja loputkin yritykset lähtevät täältä muualle. Se vielä puuttuisi, että alkaisi lakkoilujen suma: lakkoja - tukilakkoja - yleislakko  - - - > silloin me viimeistään tarjotaan Suomi Putinille kuin tarjottimella.


Suomen itseneäisyys on palautettava ja säilytettävä!

Tämänkö vuoksi isoisämme ja isämme taistelivat vapaus- ja puolustussodissa? Oma isänikin uhrasi 7 vuotta elämästään, kun hän lähti neljän alle kouluikäisen lapsen huoltajana taistelemaan itsenäisyytemme puolesta, ja nyt TE, päättäjät, olette melkein onnistuneet tuhoamaan esi-isemme uhraukset, työn ja saavutukset ja vain muutamassa kuukaudessa.
………………….

P.S  Munulla tuli mitta täyteen, niin kuin varmaan panit merkille (rajansa kaikella), joten minulle voit soittaa 050 5925131 tai lähettää e-meiliä: anne_margareta(at)hotmail.com. (laita e-meilisi otsikkoon ensin sana ”Troijan-hevonen”, jotta osaan pomia meilisi roskapostista talteen.).   ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ¨



20. Mielestäni meillä ei ole mitään syytä juhlia Suomen itsenäisyyspäivää

Suomi vaarassa, Finlan in danger, ennustus vuodelle 2016, sisäinen uhka, käärme paratiisissa
Kirj. 6.12. 2015

Itsenäisyytemme meni jo EU:hun ja euroon liittymisessä, ja nyt viimeisetkin rippeet kaikkovat tuhka tuuleen tämä valtaisan muslimi-massa-maahantunkeutumisen myötä. Suomi on menetetty. Presidentin linnan itsenäisyyspäivän vastaanotoo tuntuu tällaisissa olosuhteissa halvalta pilata ... farssilta.

Ja mitä tekee hallitus ja eritoten media hallituksen marionettina, kätyrinä?

Ei mitään. – Hallitus ja media hallituksen kärtyrinä  yrittää maalata tämän pakolaisongelman mustasta valkoiseksi, ja presidentti radiohaastattelussa harmitteli, että meillä ei ajoissa tajuttu ja reakoitu kyllin vakavalla tavalla tämä valtavan ongelman edessä, ...eli  nyt on jo liian myöhäistä. Hän toivoo vain, että nämä massa-maahantunkeutujat, alias ”pakolaiset” asuisivat ja eläisivät täällä Suomessa periaatteella ”maassa maan tavalla”. Aaargh ... anna mun kaikki kestää!

Kuva teksti: Tällaiselle dialogille ei todeallakan kannata avautua ... vai mitä? Joskus se inhimmillisyyden ja myötätunnon ja ymmärtämisen raja vain tulee vastaan. ...Netistä poimittua kuvafaktaa (kuvat eivät valehtele): länsimaisen etiikan, moraalin, ideologian ja demokratian vastaisia mielenosoituksia ....EU:ssa !?. On täysin oikeutettua sanoa, että me emme halua tätä kulttuuria rikastuttamaan  koto-Suomea.
Nämäkö muka suostuisivat oitis sopeutumaan MEIDÄN llänsnimaisen lain, etiikan, moraalin, uskonnon ja kulttuurin sääntöihin, paragraaffeihin ja etikettiin? Ei, ei ikinä ... älkää unta nähkö!



Miksi melkeinpä vain miehiä? Erkki Tuomiojako syyllinen moiseen ilmiöön?
Satoja tuhansia raavaita miehiä "pakenee" EU-maihin.  EU:n ulkopuolinen maa ei kelpaa.  Outoa vai?

Miksi maahamme on tunkeutunut ja tunkeutuu yhä melkeinpä vain nuoria, raavaita miehiä muslimimaista? Jos he ovat pakolaisia ja väittävät pelkäävät jotain, niin miksi naiset, lapset ja vanhukset jätetään kauheuksien keskelle? Miksi ei ensin lähetetty naisia, lapsia ja vanhuksia turvaan? Miksi nämä raavaat nuoret miehet eivät jääneet puolustamaan hengellään ja verellään perhettään, sukulaisiaan ja omaisuuttaan, jos ISIS on heiille vaaraksi ja vihollinen?  Miettikääpäs tätä! - Näin tekivät esi-isämme ja minunkin isäni (7 v. sodassa). Keitä me oikein hyysäämme täällä vastaanottokeskuksissa? Paljon on viimeaikoina esitetty julkisuudessa arvioita, että näitten massa-maahantunkeutujien joukossa olisi Euroopassa jopa 8000 – 9000 äärimuslimia ... siis  äärimmäisen väkivaltaisia terroristeja, jotka ovat soluttautuneet heitä pakenevien palolaisten joukkoon



Suomeen ei ole tullut juuri lainkaan pakolaisia, siis oikeita pakolaisia esim. Syyriasta ja Ukrainasta, jossa on molemmissa aito sotatila. Pääosin Suomeen on tullut maahantunkeutujia Irakista, ja syy tähän on tässä: Suomella ei ole vieläkään  pakolaisstatuksen evätyiltä maahantunkeutujille palautusoikeutta Irakin kanssa. Siis nämä maahantunkeutujat, sotilaskarkurit voivat karkoituksenkin jälkeen häädä Suomeen, vaikka sotilailla ei YK:n mukaan ole oikeutta pakolaisen statukseen. Heitä koskevat muut sopimukset. Suomeen nämä tulivat siksi, että Suomella ei ole Irakin kanssa palautussopimusta, toisin kuin muilla pohjoismailla. Erkki Tuomioja aikoinaan ei suostunut sellaista tekemään. Soini yritti tätä äskettäin, mutta epäonnistui. Herää eittämättä kysmys, että tiedetäänkö Irakissa, mitä miehiä nämä oikein ovat, eivätkä siksi halua heitä takaisin?





Rotat (karkurit) jättää laivan” – naiset, lapset ja vanhukset Isiksen armoille, ja näitä karkureita meillä hyysätään.

Miksi raavaat nuoret miehet jättävät naiset, lapset, vanhukset isisksen armoille? Mikä tässä on takana? Why young and stong men live wifes and children, parents and grandparents to ISIS (ISL, IS) and self escape. Do you thik this is o´kay?

Viranomaiset myöntävät vihdoin avoimesti, että vastaanottokeskukset ovat täynnä karkuun lähteneitä muslimipoliiseja ja -sotilaita. Huomioittavaa on, että  nämä ”karkurit” on  koulutettu taistelemaan ja käyttämään aseita. Merkillepantavaa on, että joa vain yhdessä vastaanottokeskuksessa saattaa olla satoja tällaisia sotilaskarkureita, jolloin on hirvittävä riski lähettää sinne yksi poliisipartio selvittämään heidän välisiä kahakoita.

Nämä "pakolaiset" ovta tyhjentäneet kauppojen ja bensa-asemine puukko- ja veitsivarastot - faktaa? Mitteikään miksi? Puukko /terävä veitsi on helppo piilottaa.   ... On vain ajan kysymys milloin EU-maissa ja meilläkin alkaa satunnainen ohikulkijoitten puukottaminen, kuten nyt on käynnissä Israelissa.  



Kun poliisitkaan eivät tahdo pärjätä näitten ”pakolaisten” välisten kahnauksien rauhottamisessa niin, miten kuvittellette, että tavalliset kansalaiset pärjäisivät heille? 

Kuinka kauan kuvittelettee maamme viranomaisten kykenevän pitämään ”aisoissa” tällaisen erittäin ”epävakaan” ihmismassan? ... Ennustukseni on, että ei kauaakaan.Jo nyt maamme kansalaiset ja eritoten nuoret tytöt pelkäävät mennä ulos kotaan. Ja kauhistatuttavinta on, että hallitus ja viranomaiset vähättelevät tätä pelkoa. Niin kauna he vähättelevät, kunnes joku heidän lapsistaan tai läheisistä sukulaisistaan raiskataan tai tapetaan.





Ja silti ministerit valehtelevat, että kansalaisten turvallisuus voidaan turvata.



Nuoria, alaikäisiä tyttöjä raiskataan miltei joka päivä eripuolilla Suomea, eikä meillä ole muka syytä huoleen. Lapsiin kohdistuneita raiskausuutisia tulee käytännössä päivittäin, vaikka poliisi ja media yrittävät parhaansa mukaan peitellä turvapaikanhakijoiden roolia näissä iljettävisä ja järkyttävissä rikoksissa.





Ovatko vihreät ja vasemmisto pääsyyllisiä asioitten vääristelyyn ja  tosiasioitten peittelyyn?
 
Esimerkiksi vihreillä oli sivuillaan asiasta seuraavanlainen kirjoitus; ”Turvapaikanhakijat eivät lisää rikollisuutta tai levottomuuksia. Turvapaikanhakijoiden ei ole todettu lisäävän rikollisuutta tai muita ongelmia. Myöskään vastaanottokeskusten lähiseutujen turvattomuus ei ole lisääntynyt. 


Turvapaikanhakijoiden kotoutumiseen panostetaan ja heille opetetaan suomalaista kulttuuria ja arkea.”

 Jokin aika sitten vihreiden entinen presidenttiehdokas Pekka Haavisto vaati, että maahanmuuttoa Suomeen ei saa mitenkään rajoittaa (kirjoitus on nyttemmin poistettu)..



Mihin näitä vastahankaisia maahantuntkeuttujia voi enää ”kotouttaa”?


Meillä on edessämme valtava ja vakava ongelma siitä, että  mitä käyttöä/ hyötyä näillä sotilaskarkureilla on suomalaisessa yhteiskunnassa? Heitä ei voi päästää aikaisempaan ammattiinsa – sotilaiksi/sotilaspoliiseiksi. Luopioina ja raukkamaisina karkureina he ovat jo osoittaneet, ettei heistä sellaiseen enää ole. Mitä muuta heillä silloin enää on näkyvissä kuin ura järjestäytyneen rikollisuuden palveluksessa? ... Tämä on totuus.  ...Ei kai vai kukaan kuvittele, että heitä voisi uudelleenkouluttaa vaikka auttaviksi käsiksi vanhustenhoitoon tai lastentarhoihin?





Pelkomme on aiheellista eikä sitä tule vähätellä



Kun poliisitkaan eivät tahdo pärjätä näitten ”pakolaisten” välisten kahnauksien rauhottamisessa niin, miten kuvittellette, että tavalliset kansalaiset pärjäisivät heille? 

Kuinka kauan kuvittelettee maamme viranomaisten kykenevän pitämään ”aisoissa” tällaisen erittäin ”epävakaan” ihmismassan? ... Ennustukseni on, että ei kauaakaan.

Lapset ja nuoret tytöt pelkäävät jo nyt, ja samoin isät ja äidi, mummot ja vaarit pelkäävät .... poliisit pelkäävät. Ainoat, jotka eivät pelkää ovat hallitus ja oppositiosta vihreät ja vasemmisto. 



Ja siksi koko kansa pelkää ja kauhuissaan, ja täysin aiheellisesti, sillä tämä maa on tullut hulluksi. Meidän maamme johto on päästänyt ”käärmeen” kotiimme, eikä tee asialle mitään. -  Mihinkä me lähdemme pakolaisiksi?


Entä jos joudumme itse lähtemään pakoon? Otetaanko meidät lämminsydämin vastaan? Epäilen vahvasti.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

21. Kolme vakavaa asiaa, jotka uhkaavat Suomea
Suomi vaarassa, Finland in danger, Finland i fara, NWO, Eurostoliitto, EU-federation, muslims, Putin. illumnati, WW3

Ennustus lähivuosille



1. ISIS (ääri-islamistit) jouduttuaan ahtaalle Lähi-Idässä levittäytyy raivoisasti Eurooppaan ja  Suomeen saakka.



Saksassa, Ranskassa, Belgiassa, Hollannissa tulee olemaan jopa kymmeniätuhansia  ISIS-terroristeja. Ahtaalle jouduttuaa he haluavat kylvää vain tuhoa ympärilleen. He ovat mielipuolisen raivosia – kuin demoonien riivaamia.



Tämä on lopun ajan vitsaus – vihan maljat vuodatetan kaiken lihan päälle.



Suomessa raiskaukset, kidnappaukset, huume-, omaisuus- ja henkirikokset lisääntyvät räjähdydmäisesti.



Maahantunkeutujat tuovat tullesaan kuolemnavakavia tartuntasairauksia, jotka meiltä

on jo hävinnyt (esim. tuberkuloosi) ja HIV ja muut sukupulitaudit lisääntyvät.



Maassamme vallitsee laittomuus ja anarkismi.Lakeja ei enää kunnioiteta. (lue enneuneni ”Puhe tuomareille” täältä. Artikkeli nr. 10: - - - > http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/16-annen-omia-enneunianakyjatiedonsanoja.html

 ).



Joukkopako kaupungeista maalle on valtava. Kokonaisia kerrostaloja jää tyhjiksi.  Kaupungeissa paljon ryöstöjä ja liikeyritykiä lopetataan. Kaupungeista loppuu ruoka.



Lue tästä enneuneni vuodelta 1997: ”Euroopan ja muun maailman taloudellinen katastrofi”. artikkeli nr  2  . klikaa edellistä linkkiä!





2. Eripuolilla Suomea kahakoidaan ... kuin olisi sisällisota



Suomalaiset taistelevat asein laittomia maahantunkeutujia vastaan.Vastasxa on nuoret muslimi-miehet.



Tämä hallitsematon yksinäisten, nuorten muslimimiesten massa-maahantunkeutuminen johtaa sisällisotaan, eli kantaväestö ottaa ohjat omiin käsiinsä, koska maamme johto, armeija eikä poliisi tee mitään kansalaisten suojelemiseksi – eivät todellakaan yhtään mitään....  ja seuraukset ovat sitten mitä ovat.



Olisi ollut parmepi sijoittaa nämä nuoret miehet Etelä-Suomeen samalle paikkakunalle haja-asutusaluelle kaukana muusta asutuksesta, jossa he ovat paremmin hallittavissa ja myös paremmin karkotettavissa. Ympäri Suomea hajoitettuna he aiheuttavat valtavaa tuhoa ja pelkoa. Naiset ja lapset kokevat olonsa erittäin turvattomiksi.



Mediat ja poliisi vaikenee hallituksen käskystä eivätkä enää jaa kuin minimaalisen vähän tietoa kauheuksista. Kansa osaa etsiä tietoa nopeammin ja paremmin sosiaalisen median  kautta.





3. Suomi miehitetään joksikin aikaa.



Venäjällä tilanne myös eskaloituu eräänlaiseksi sisällissodaksi muslimit (jodossa muslimi-oligargit) vastaan muut Venäjän kansalaiset.



Muslimitaustaiset ääriainekset  militarisoituvat – saavat varoja ja aseita muslimi-mailta läheltä ja kaukaakin..



Venäjä on tehnyt pahan virheen, kun on ottanut armeijan ja poliisin siälle muslimitaustaisia henkilöitä. Korruptio, kirsitys ja suorat rikokset ja henkirikokset kasvavat Venäjällä räjähdydmäisesti.



Venäjällä poikkeustila. Putin julistautuu Venäjän yksinvaltiaaksi .. ”tsaariksi”



 Puolisotilaalliset (ei valtiovallan ) joukot hyökkäävät  Baltianmaihin ja myös

 Suomeen.. Sama tilanne kuin oli pahimmillaan Ukrainassa.



Venäjältä ajetaan kaikki juutalaiset maanpakkoon ja  hartaaat kristitytkin joutuvat ahtaalle, heitä vainotaan. Suuri osa Venäjän juutalaisista tulee Suomeen. Suomessa silloin vähiten muslimeja. Pohjanmaan ruotsinkielinen rannikkoseutu pidetty miltei täysin muslimivapaana. Tämä oli viisas päätös.



Suomalaiset ottavat juutalaisia kotehinsa ja piilottelevat heitä vainoojilta aivan kuten piiloteltiin Hitleriltä.



Kaikki tämä johtaa siihen, että nämä  Venäjän puolisotilaalliset (”villit”) ja sekavat joukot marssivat Suomeen. Pohjois-Suomi miehitetään. [ katso kartta, allaolevassa linkissä ka artikkeli 7.]. Tilanne ei ole niin vakava kuin miltä se näyttää. Suomalaiset rukoilevat todella paljon . kuin talvisodan aikana. Ihme tapahtuu. Suomea varjellaan yliluonnollisesti. Suomelle koituu siunaus, koska täällä on siunattu Israelia Jumalan lupausten kansana ja monet suomalaiset auttava salaa juutalaisia.



(Lue 2 ennunta  artikkeli nr. 7. 1. Muslmit ja 2.  Bunkkeri  tästä , klikaa tästä linkkiä,
http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/16-annen-omia-enneunianakyjatiedonsanoja.html



Suomalaisia koetellaan, koska he ovat säätäneet  Raamatunvastaisa lakeja. Suomen hallitus hajoitetaan kaksi kertaa kevääseen 2017 mennessä, ja tilalle tulee viimeksi virkamiehallitus – hätätilahallitus. Hallitus ja eduskunta kokoontuu muualla kuin Hlsingissä. Helsinkiä ei pidetä turvallisena.



Suomen ev. lut. kirkko hajoaa.   Ja hyvä näin ... ei kannata surra ... ”luciferin-kirkko”

......................................................

.

P.S. Minulla on ollut jo kauna aikaa sellainen tuntemus, että me eletään ”Lopun Aikoja” , eli juuri niitä aikoja josta Raamatussa profetoidaan sekä Vanhassa – että Uudessa Testamentissa - Tämä takoittaa sitä, että 7 vuoden vaivan ajan ajanjakso on oikeastaan jo alkanut. Itse olen jo kuullut ”pasuunoitten äänen” ( lue pasuunoista täältä. Artikkeli nr. 3.: http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/5-elammeko-juuri-nyt-lopun-aikoja.html  }.  Monet muukin Jeesuksen toisen tulemisen ennusmerkit ovat täyttyneet ja täyttymässä.  Lue enemmän näistä enneusmerkeistä edellisestä linkistä.


  .......................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 

22. Avoin kirje puolustusministeri Jussi Niinistölle
 


Miksi varhaisnuoria naisia, nuoria tyttöjä, vielä  lapsia raiskataan maassamme? Vastaus: kysykää itseltänne - tiedätte kyllä.
 
Tämän (avoimen) kirjeen laitoin puoustusministeri Jussi Niinistön omalle nettisivustolle. Nähtäväksi jää julkaiseeko hän sen ja vielä kiinnostavampaa on, että kommentoiko hän millään lailla sitä – eli saanko lainkaan vastausta.

Puolustusministeri Jussi Niinistölle 24.11. 2015
Anne Lindell

Palaan tässä toistamiseen samaan aisiaan, josta kommentoin tänään facebookseinälläsi:

Eli, tästä luvattomasta massamaahantunkeutumis-aiheesta ei juuri uskalleta sanoa mitään. Minut heitettiin ulos (bannit, elinikäinen porttikielto) Uusi Suomi verkkolehdestä, kun uskalsin ensikertaa avata suutani tästä ns. ”pakolaisongelmasta” (kirjoitus löytyy täältä http://annelindell.blogspot.com).

Huuleni ovat nyt sidotut, sillä tässä maassa ei ole enää sananvapautta. Itsenäisyytemme ja vapautemme on nennyttä. Pelko ja kauhu jäytää luitani ja puristaa sydäntäni, sillä huoli lasteni ja lastenlasteni tulevaisuudesta on todellista - ei kuviteltua, ja siksi rohkenen kysyä: Miten Suomen päättäjät aikovat suojella maamme naisia ja tyttöjä? ... Miten? Kertokaa minulle, ja muillekin äidille, isille ja vaimoille ja aviomiehille, sillä yhtään vastausta en ole kuullut tai nähnyt missään tiedotusvälineissä. Pelkää hyssyttelyä ja suitsuttelua monikulttuuri-rikastumisesta. Olemmeko ”kuoliaaksisuvaitsevaisia”? Toimivatko päättäjät ja virkavalta tai armeija vasta sitten, kun joku niiden johtoportaasta joutuu omakohtaisesti kohtaamaan tällaisia kauhutekoja (vert. esim. Kempeelen raiskaustapaus) täällä meidän omassa maassamme? - Puolustakaa miehet meitä turvattomia naisia, tyttöjä ja lapsia ?

Miksi kukaan muu ei reakoi kuin minä. Mihinkä insatanssiin pitää ilmoittaa havainnosta, että virkavalta ja maan hallitus reakoisivat kansalaisten odottamalla tavalla? Me Suomen kansalaiset emme voi emmekä halua eikä meillä ole resursseja maamme huonosta taloudellisesta tilantesta jotuen, vastaanottaa tälläistä määrää uhkaavasti käyttäytyviä nuoria miehiä, jotka tulevat maista, joissa ei ole EU:n eikä YK:n määritelyjen standardien mukaista sotatilaa. Meillä on raiskaajia, väkivallantekijöitä ja rikollisia ja ilmeisesti myös terroritekoja suunnitteleviä yksilöitä tunkeutunut mahamme. Suomi on nyt yhtälailla vaara-aluetta omille kansalaisille, kuin ne maat,  josta nuo maahantunkeutujat saapuvat, mutta silti emme takuuvarmasti saa pakolaisstatusta, jos vaikka haemme tuvapaikkaa esim. Irakista.  Jos minua vainotaan ja henkeäni uhataan täällä Fosbyyssä muutan pois – vähän kaummaksi. En muuta Afrikkaan tai Arabi-Emiraatteihin ja vaadi heitä elättämään minut ja kotouttamaan ja tuomaan perheenikin sinne, vaan muutan sinne missä saan asua ja elää rauhassa ... esim Kaustsille tai Lievestuoreelle, sillä silloin voin tavata sukuani ja ystäviäni.

Kuka on keksinyt tämän pakolaispolitiikan? Kuka? Se vastakoon nyt seurauksista – ei me kansalaiset. Me olemme sellaiseen syyttömiä, mutta me joudumme maksumiehiksi ja kärsijöiksi.

Tiedoksi puolustusministeriölle

Armeija pyytää ja jopa kehoittaa kansalaisia tarkkaavaisuuten, jos pyytää valittömästi ilmoittamaan, jos havaitsemme jotain outoa liikehdintää maassamme. Koko Suomen kansa on havainnut erittäin poikkeuksellista ja outoa ja jopa uhkaavaa liikehdintää maamme rajojemme sisäpuolella. Kymmeniä tuhansia vieraan vallan kansalaisia ja lähinnä nuoria miehiä on luvattamme ja kutsumattamme tunkeutunut ja tunkeutuu yhä maahamme ja vaativat neiltä rahaa ja ylläpitoa. Siis, selvennykseksi vielä kerran, eli, luvattamme ja kutsumattamme on maahamme röyhkeästi tunkeutunut kymmeniä tuhansia vieraan vallan (valtojen) kansalaisia - etupäässä vain raavaita miehiä. Mielestäni minulla on tämän maan taysivaltaisena kansalaisena oikeus pyytää armeijaa puuttumaan pikaisesti asiaan, koska maamme hallitus, eduskunta, virkavalta eikä edes poliisi tee mitään

Terveisin 34.11. 2015 

Anne Lindell


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

           Sensuroitu kirjoitus!
Tämä alla olva kirjoitukseni tästä tulenarasta pakolaisiheesta sensuroitiin Uuusi Suomi verkkolehdessä (sunn. 27.9. 2015)  ja sain seuraavana päivänä elinikäisen porttikiellon (eli ”bannit”) k.o. lehteen. 


23. Viisaat sulkevat rajansa ajoissa – katastrofi on ovella

Kirj. 27.9. 2015
Suvakit ovat "kuoliaaksisuvaitsevaisia", koska pakolaiset eivät ole osoittanutuneetkaan pakolaisiksi ... vaan todelliseksi uhaksi.  Nuorten, muslimi."partalasten", massa-maahantunkeutumineb on kuin "miehitys", "sota" ilman vastarintaa. Vieraan vallan kansalaisia valuu maahamme täysin vapaasti, ja he vaativat palveluja ja rahaa, ja harrastavat väkivaltaa,  ryöstelyä ja raiskaavat naisia ja tyttölapsia.
Tämä on kuin sota, miehitys, joka on jo alkanut. Koko kevään ja kesän olen ajatellut, että en puutu tähän ”pakolais”-ongelmaan, ennenkuin tiedetään, mistä tässä giganttisessa, laittomassa maahantunkeutumisessa, eli muslimi-partalasten-kansainvelluksessa (tai mistä lie) on oikein kysymys. Mutta nyt  tuon esiin pelkoni ja pahat aavistukseni, sillä tässä ilmiössä on mukana eräs omituisuus, joka huolestuttaa ilmeisesti kaikkia muita kuin poliitikkoja ja viranomaisia, nimittäin, kyseessä on naimattomien, nuorten (n. 18-32 vuotiaitten) muslimimiesten massamuutosta Pohjois-Afrikasta, Irakista, Iranista, Syyriasta, Afganistanista, Marokosta, Turkista yms. muslimimaista EU:n hyvinvointivaltioihin. Heille ei kelpaa EU:n köyhät maat kuten esim. Unkari, Bulgaria tai esim.Romania.


Onko näistä elintasosurffareista tulossa aikapommi?

Rajansa varmistavat (lue sulkevat)  nyt kaikki ne maat, jotka eivät halua jäädä maahanmuuttotulvan jalkoihin. Ymärrettävää on, että Italia ja esim. Kreikka ovat hankalassa tilanteessa pitkien rantaviivojensa vuoksi, mutta mitä tekee Suomi? Emähölmönä Suomen viranomaiset tarkastelevat nyt vain ”pakolaisten” henkilötietoja ja kuljettavat bussilasteittain ja jopa taksilla näitä ”pakolaisia”,  etupäässä nuoria ja raavaita miehiä halki koko Suomen-maan.


Entäs´ sitten, kysyn minä?  Mitäs´sitten? Mitäs´ sitten viranomaiset ja muut asianosaiset aikovat tehdä?

Näillä näkymin ei mitään. ... Me Suomen kansalaiset, jotka olemme esi-isistämme lähtien rakentaneet tätä yhteiskuntaa ja monissa sodissa taistelleet itsenäisyydestämme kohautamme nyt olkapäitämme ja sanomme, että:” Emmehän me mitään voi tehdä”.  ... Nyt maahamme vyöryy sellaisia nuoria miehiä halki Euroopan, Tanskan ja Ruotsin, jotka ovat jättäneet sisarensa, vanhempansa ja vanhuksensa turvattomiksi ja jopa ISIksen käsiin, ja näitä me kutsumme pakolaisiksi, turvapaikanhakijoiksi. Suurin osa heistä ei ole kuitnekaan nähnyt sotaa muualla kuin televisiossa.  Meillä Suomessa muutama vuosikymmen sitten tällaisia kutsuttiin sotilaskarkureiksi, luopioiksi, ja jos heitä jäi kiinni, niin te tiedätte varsin hyvin, miten heille kävi. ... Nyt me paapotaan heitä ja otetaan avosylin vastaan. Ovatko he kaikki hätää kärsiviä? EI  --- Ja vielä kerran -  EI ainakaan näytä siltä  Oikea ja aito pakolainen on kiitollinen siitä mitä saa, mutta nämä mukamas pakolaiset nurisevat kaikesta mitä he saavat ilmaiseksi ja korvauksetta: palvelut ovat kehnoja, ruoka on mautonta, asuntoja ei siivota kyllin hyvin, tupakka ja alkoholi (alkoholi ja tupakka on "halaal", synti, Koraani kieltää) on näille muslimeille liian  kallisita, rahaa saa aivan liian vähän ja naiset ja pikkutytöt panevat hanttiin, kun heitä yrittää yksin tai porukalla raiskata.  

Tästä on kyse, kun nuoret miehet, ”partalapset”  tulevat tänne ja lausuvat vai nyhden sanan ”asylum”( = turvapaikka) tarkoittaa se samaa kuin ”sesam”, aukene .. ja otamme oitis  heidät avosylin vastaan.  Todella apuatarvitsevat on jätetty sodan ja kauheuksien jalkoihin tai ovat jossain pakolaisleireillä Syyrina naapurimaissa, ja toivoat vain, että sota lopuisi, jotta he pääsisivät takaisin kotimaahansa. Heitä meidän tulee sääliä ja auttaa  ... ei näitä. YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n ja kansainvälisen IOM:n ja EU on autettava tehokkaammine näitä pakolaisleirejä, jotta turvapaikanhakijat eivät vyöryisi Pohjoismaihin saakka.

Tornion kautta saapuvista turvapaikanhakijoista vain hyvin pieni osa on sotapakolaisia. He ovat ”hyvinvointipakolaisia”, jotka etsivät parempaa elämää ja toimeentuloa ilman vastinetta, sillä näin on heille luvattu kotimaassaan mainoksilla. .

Maamme hallituksella ei ole tilanne alkuunkaan hallussa, sillä he eivät ole edes tajuneet, mistä tässä valtavassa muslimi-kansainvelluksessa, maahantunkeutumisessa Eurooppaan ja eritonen Suomeen on oikein kyse. Suomi on nyt monen nuoren muslimimiehen päätepiste, Elodorado, paratiisi. Näin heille on kerrottu kotimaassaan. 


Miksi Suomi on näitten nuorten, naimattomien muslimimiesten Eldorado – paratiisi?
Kauhua, horror, terros, Finland, peace-loving country in danger, muslim migrants, pic. Anne Lindell
Miksi he eivät halua jäädä Tanskaa tai edes Ruotsiin? No, katsokaas, heille on selvinnyt, että Tanskassa on maahanmuuttajien etuuksia tuntuvasti alennettu ja Ruotsissa on jo aivna liikaa muslimeja ... liian vaarallista jopa muslimeille.

Miettikää mitä pahimmassa tapauksessa tästä voi seurata? Suomessa voi  alkaa samanlainen laajamittainen sekisiorjakauppa kuin esim. Alankomaissa, minne Itä-euroopasta (Romania, Bulgaria, Ukraina, Unkari, Moldovia, Latvia, Liettua jne)  epärehellisellä keinoilla houkutellut tai jopa ryöstetyt nuoret naiset houkutellaan muka työpaikkalupauksilla ja osa näistä on jopa työstetty ja huumattu, jotta eivät pysyt panemaan hanttiiin Jopa keskenkasvuisia tyttöjä (alk. 6-7 vuotiaat) kidnapataan ja myydään seksiorjiksi. On vain ajan kysymys, kun meillä alkaa nuoria naisia ja tyttölapsia katoamaan omituisesti.

Ruotsissa ei enää raiskauksia edes julkisteta, koska siellä pelätään (ja täysin aiheellisesti), että  ruotsalaisten mitta tulee pian täyteen. Mieluummin he siirtävät tämän ”ongelman” Suomelle, kuten olemme jo panneet merkille..

Suomeen, Ruotsiin, Saksaan, Englantiin ja Ranskaan nämä muslimi-nuorukaiset pyrkivät päästäkseen osallisiksi näitten maiden anteliaista sosiaalitukijärjestelmistä. Suurinpana pelkona on kuitenkin se, että nyt tulevien ”pakolaisten” joukossa on myös ääri-islamisteja, jotka ovat todella kauhistuttava uhka turvallisuudelle ja kansalaisrauhalle.


Miksi "pakolaisia " turvallisista maista?

Otetaan esimerkikkitapaukseksi Somalia? Somalia on todettu suurelta osin tuvalliseksi, mutta silti yhä suuri osa tänne tunkeutujista on Somaliasta, ja somalialaisten ”pakolaisten” perheitä yhdistetään koko ajan. Miksi heitä ei aleta jo palauttaa Somaliaan?  Miettikääs´ tätä! Esim. jos Suomessa jollakin paikkakunnalla on joillekin suvuille tullut riitaa ja perheenjäseniä uhkaillaan, niin eivät uhatut muuta Etelä- Euroopaan tai Afrikkaan, vaan esim. kaustislaiset muuttavat Veteliin ... naapurikuntaan tai vähän kauemmaksi Suomessa, jossa on rauhallista elää ja asua. Tästä on kyse. Me olemme tyhmääkin tyhmempiä, kun emme tajua tätä somalialaisten ja esim. irakilaisten ”pakolaiskikkailua”. Miten hallitus ja viranomaiset selittävät tällaisen typeryyden?


Tässä minun reseptini

Mielestäni tämä turvapaikanhakuanomusten käsittely pitäisi lopettaa heti ja kokonaan, sillä toiminnalle ei ole olemassa mitään järkisyitä. Siis, astaanottokeksuksiin majoittaminen ja  kotuttaminen ei ole tässä katastorofaalisen giganttisessa maahantunkeutumisessa  edes relevanttia. Resursseja, aikaa ja rahaa tuhrantuu mielettömästi ja aivan turhaan. Laskua ei osaa arvioida kukaan. Täysin järjetöntä köyhän Suomen kansan varjojen haaskausta. Maamme on tuhon oma alta aikayksikön.

Ainoa mahdollisuutemme selvitä tästä itsenäisenä kansakuntana on radikaali: Ruotsin ja Venäjän rajat on suljettava, ja  kaikkien tulijoiden tarkastamista on jatkettava, sekä turvallisilta alueilta kuten esim. Irakista, Iranista, Somaliasta, Venäjältä ja Turkista tulevien palauttaminen on heti aloitettava. Nämä maat on luokiteltu turvallisiksi. Sotaakäyvistä maista kuten Syyriasta tulee ottaa pakolaisia vain lähialueen rauhallisiin musliminaapurimaihin esim.Turkkiin, Iraniin. Irakiin, Egyptiin, Saudi-Arabiaan, Arbiemiraatteihin, Bahrainiin, Qatariin etc,  ja nimenomaan ja vain ja ainoastaan pakolaisleireihin – hyvinvarustettuihin sellaisiin, joissa heidän pakolaisstatuksensa on todella tarkasti selvitetty.

 Ja jos minulta kysytään, niin EU:n, USA:n ja muitten rikkaitten valtioitten on esim. YK:n  ja Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun  kautta tuettava näitä sotaakäyvien naapurimaitten pakolaileirejä, niin kauan, että näistä voivat pakolaiset palata kotimaahnsa tilanteen niissä rauhoituttua.

Tästä me (siis me eurooppalaiset ja etenkin köyhä Suomi) selviämme. Nykyinen tilanne on vähänkin vielä jatkuessaan  katastrofaalinen ja tuhoaa länsimaisen yhteiskuntamme ja kansallisvaltiomme.

Ja mitä tekee EU ?... Aaargh ....anna mun kaikki kestää! Kokouksia kokousten jälkeen ja mistä on kyse? Mistä siellä kiistellään?  – Pakolaiskiintiöistä. Eivätkö he tajaua, että jopa Suomeen on jo tullut muutamassa päivässä moninkertaisesti yli meidän vuosikiintiömme verran pakolaisia ... muista maista puhumattakaan.  - Missä ihmeen pöntössä EU:n päättäjät oikein elävät?
.....................

Ps. Tästä ennustin (ja pahemmastakin) v. 1997: Nämä profetiaaninisen enneuneni tapahtumat, joilleka silloin aikoinaan  v. 1997 ja vielä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä naureskeltiin ja hymähdeltiin, ovat nyt totisinta totta. Nyt ovat hymyt hyytyneet. Tässä tuo enneuni v. 1997:kokonaisuudessaan: ”Euroopan ja muun maailman talouskriisi ”. Touteutuvatko loputkin enneunen ennustusksista?  http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

Kandi tuolla sivustollani katsoa pari muutakin enneuntani: esim. 1 Muslimit ja 2. Bunkkeri.
.......................................................................... 
24. Väyrysen väyrystelyt-  uusi puolue - höttö, hötömpi, kaikista hötöin

Kirj. Anne Lindell. 4.2. 2016
Keskustan europarlamentikko Paavo Väyrynen on perustanut kokonaan uuden puolueen tai ainakin tuki-ry:n  ... tai mitä lie. Siitä ei nyt ota selvää vanha-Erkkikään, mitä hän on perustanut tai perustamassa.

Paavo Väyrynen on rekisteröinnyt oman tukiyhdistyksensä  Ja mitäköhän varten?  No presidentivaaleja varten tietenkin. Väyrynen ei anna periksi ennen kuin hän on presidentti. Esitän tässä nyt Väyrysen  rekisteröimän uuden Kanslaispuolueen 10 teesiä, toimitaperiaatetta, (Löytyy muuten täältä. http://www.paavovayrynen.fi/kansalaispuolue Käykää pian katsomassa, sillä ennustan, että tuo sivu häipyy kohta). Näistä Paavon teeseistä viimeinen  nr. 10 on ehkä yllättävin, sillä siinä manitaan selkokielellä, että tämän uuden kanslaispuolueen jäseniksi ei voi kansalaiset rekisteröityä lainkaan. Suora sitaatti lopusta (quote): ”Kansalaispuolueen jäseneksi voivat päästä vain kansanedustajat ja Euroopan parlamentin jäsenet.”



Kyllä edelleenkin olen sitä mieltä, että Paavolta on ilta- ja aamulääkeet menneet sekaisin, sillä uuden puolueen tulee saada lain mukaan vähintään  5000 kannattajaa ennenkuin se voidaan edes rekisteröidä puolueeksi, ja etenkin, että se voisi  asettaa ehdokkaan tai ehdokkaita seuraaviin eduskuntavaaleihin. Ei taida Paaavolle riittää jäseniä uuten puolueeseen, koska jäseneksi otetaan vain  kansanedustajia  europarlamentikkoja.

Tässä nuo Paavon 10 teesiä, ja jokaisen teesin alla on oma kommenttini (ihmettelyni). ...................................................................................

Paavo Väyrysen ry -  tukiyhdistys



1. Paavo Väyrynen: Kansalaispuolueen tarkoituksena on vaikuttaa Suomen valtiolliseen elämään, Euroopan unionin kehitykseen ja koko ihmiskunnan tulevaisuuteen.



Anne Lindell: Aah ha haa .... Anna mun kestää!  Sairasta! .... Miten ihmeessä ”Kansalaispuole voi vaikuttaa Suomen valtiolliseen elämään”, kun siitä karsitaan kansalaiset kokonaan pois? Paavo on useaan kertaan julkisuudessa sanonut olevansa EU- ja euro ”kielteinen” tai ainakin vähintää EU ja euro ”kriittinen” ... ja nyt hän haluaa vaikuttaa EU:n kehittämiseen. Siis, nyt hän on EU- ja euro myönteinen.  Ja mitä ihmettä EU:lla on ihmiskunnan kehityksen kanssa tekemistä. EU on jopa hyväksymässä paljon parjatun TTIP-sopimuksenkin GMO:sta tai muista ihmisten elinehtojen vastaisista direktiiveistä ja paragraaffeista puhumattakaan



2. Paavo Väyrynen: Yhdistys hakeutuu puoluerekisteriin kun tarvittava määrä kannatusilmoituksia on saatu kerätyksi. Kannattajakortin voi tulostaa  ja lähettää sen allekirjoitettuna osoitteeseen Paavo Väyrynen, Pohjantie 34, 94400 Keminmaa.



Anne Lindell:  Siis, Paavo, unohidit mainita,  että vain kansanedutajat ja europarlametikot voivat rekistetöityä  kannattajiksi/jäseniksi ... joten pahalta näyttää. Ei hyvä. 



3. Paavo Väyrynen: Suomen linjaan Kansalaispuolue pyrkii vaikuttamaan ennen muuta eduskuntavaalien kautta.



Anne Lindell:  Paavo ... toistan ... ei ehdokkaita ... ei osallistumista vaaleihin ... ei vaikutusta eduskunnan kautta ... Sorry, Paavo, mutta on pakko sanoa tämä vielä kerran ja vääntää oikein rautalangasta, eli, Suomessa ei ole olemassakaan niin monta kansanedustajaa tai parlamentikkoa, jotta voisit perustaa kokonaan uuden puolueen.



4. Paavo Vayrynen: Kansalaispuolue toimii siten, että se voi olla mukana kokoamassa laajemminkin yhteen samanmielisiä poliittisia voimia. Raja-aitoja ei rakenneta.

.

Anne Lindell: Aaarrggggh! Paavo, kulta, juurihan rakensit raja-aitoja. Vaadit, että kaikki on samaa mieltä kanssasi ja mukaan pääsee vain kansanedustajia ja EU- parlamentikkoja. Sehän on valtavan korkea raja-aita tavalliselle ruohonjuurikansalaiselle.



5. Paavo Väyrynen: Kansalaispuolue puolustaa maamme itsenäisyyttä ja puolueettomuutta. Tämä edellyttää suunnanmuutosta Suomen Eurooppa-politiikkaan ja maamme säilymistä sotilaallisesti liittoutumattomana maana.



Anne Lindell: Voi, voi, Paavo. Ei sellaista voi enää puolustaa, mikä on jo aikoja sitten menetetty. Eikö olisi viisainta ensin vaatia Suomen itsenäisyyden palauttamista, eli, 3E (Exit EU Euro)  .. irti EU:sta ja eurosta? Kuulehan Paavo, etkö muista mihin Suomi sitoi itsensä Walesissa vuonna 2014 Naton isäntämaasopimuksen allekirjoittamisella (alias kumppanuussopimuksella)? Herää jo todellisuuteen, ja lakkaa höpisemästä jonnin joutavia.



6. Paavo Väyrynen:  Kansalaispuolue on aktiivinen ihmiskuntapolitiikassa. Se toimii köyhyyden poistamiseksi ja ympäristöllisesti, yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävän kehityksen edistämiseksi kaikkialla maailmassa.



Anne Lindell: Blää blää blää  ... höttöä. Sinulla on, Paaavo, ollut aikuiselämäsi aikana monen monta tilaisuutta päättää (ministerinäkin) ja vaikuttaa maamme asioihin, joten,  miksi ihmeessä me enää uskosimme tuohonkaan sanahelinään ja noihin korulauseisiin?



7. Paavo Vayrynen: Kansalaispuolue on edistyksellinen voima, joka nojautuu henkisiin, hengellisiin ja yhteisöllisiin arvoihin. Se toteuttaa tervettä talouspolitiikkaa ja pyrkii rakentamaan tasa-arvoista ja hajautettua ihmisyyden yhteiskuntaa.



Anne Lindell: Ei ... Paavo, en jaksa enää .... Tuo oli Keisari Neron neron leimaus: ”Hajoita ja hallitse”, eli, hajautettua ihmisyyden yhteiskunta  Ei toimi enää ... keksi parempaa! ...Hmmm ...  tai  sitten tarkoitit, että ihmisyys tulisi hajauttaa. Hmmm ... ei ... molemmat huonoja. En hyväksy. Eikä varmaan kukaan muukaan hyväksy. Suorastaan sairasta. Epäilen vahvasti, Paavo, että et ole tolkun mies.



8. Paavo Vayrynen: Vastustamme keskittävää metropolipolitiikkaa, joka on vahingollista sekä pääkaupunkiseudulla asuville että maakuntakaupunkien ja maaseudun ihmisille. Kehitämme tasapuolisesti koko Suomea.



Anne Lindell: Maailmassa on ollut ainakin 2000 vuoden ajan metropoleja ...ei ne ole vaarallisia. Miksi vastustat palvelujen yms. keskittämistä esim kaupunkeihin, kauppaloihin tms. Pitäisikö lapin.miehen mennä jonnekin jänkhälle poistattamaan kantapäänsyylää ja taas 150 km toissen suuntaan pitkospuita pitkin hakemaan saunakaljaa? Täh? - Miksi et puhu mitään siitä, mikä todellisuudessa uhkaa ”metropoleja”, kaupunkeja, kauppaloita ja kyläyhteisöjä, eli, mitä niihin tällä hetkellä keskitetään, ja joka on vaaraksi kantaväsestölle? Avaa suusi, hyvä mies, ja puhu asioista asioitten nimellä.



9. Paavo Vayrynen:  Kansalaispuolueen vaikutusvalta on sitä suurempi mitä vahvemman tuen se kansalaisilta saa. Pelkällä olemassaolollaan se vaikuttaa muiden puolueiden politiikkaan, joiden on kilpailtava sen kanssa kansan kannatuksesta.



Anne Lindell: Kielsit kansalaisilta jäsenyyden. Miten kansa voisi silloin  tuollaista tukea /kannattaa? Ei ole mitään kilpailua ellei ole kannatusta, eikä kannatusta tule olemaan ellei ole kannattajia.  ... Minulta taitaa mennä hermot sinun kanssasi, Paavo.



10. Paavo Väyrynen: Kansalaispuolueen jäseneksi voivat päästä vain kansanedustajat ja Euroopan parlamentin jäsenet.



Anne Lindell: Joo joo  ... tuohan on nyt varsin selkeästi tullut selväksi kaikelle kansalle..Tavalliset taaveti pysykööt poissa tästä puolueesta tai mikä se nyt olikaan ... Paavon tukiyhdistyksestä ... what ever. 

................................

Anne Lindell: Loppukause:



Pöyrityttävää!



Et, Paavo, puutu sanallakaan kansan perushyvinvoinnin tuhoavasta ja  EU:n ja EKP:n sanelemasta  "talouskurista", pakotteista, pakkolaeista, rakenneuudistuspaketeista (lue - kurjistamispaketeista”). Et puhu mitään siitä, että nyt pitäisi investoida ja elvyttää sillä aseella millä se voidaan tehdä, eli, omalla, itsenäisellä talouspolitiikalla (= omalla valuutalla ja keskuspankilla)? Ei kiristyksillä ja leikkauksilla elvytetä ... sellainen tuhoaa.

Miksi et mainitse mitään Venäjä-suhteiden palauttamisesta etkä Venäjä-pakotteiden purkanisesta ainakin Suomen osalta? Eli, Paavo, sinä kummarrat EU:lle ja pyllistät samalla Venäjälle. 
 

Paavo,  et puhu mitään, et sanaakaan kaikkein suurimmasta uhasta, joka on kaikkien Euroopan ja Suomenkin kansalaisten nähtävissä ja valitettavasti jo joittenkin kokemaa, eli, et puhu mitään massiviisesta nuorten muslimimiesten laittomasta maahantunkeutumisesta. Ei halaistua sanaa tästä mega-ongelmasta joka vain paisuu ja paisuu.  Sitä ei näytä sinulle olevan olemassakaan.



Miksi, Paavo, et mainitse mitään maamme ja Naton sotavalmisteluista (esim. reservin nopeampaa kutsumista harjoitteluun) ja mm. EU-armeijasta tai Euroopan Liittovaltion (Eurostoliiton”) uhasta?  Oletko Paavo edes hereillä?



Sanot puolustavasi kansaa, mutta miksi et puhu mitään kansan enemmistön tahdon kuulemisesta ja kaskisen, kaiken kärsineen kansan kunnioituksen ja arvostuksen palautuksesta.  Maamme päättäjät kävelevät ylitsemme mennen ja tullen ja puhuvat muunneltua touutta eivätkä edes häpeä saatikka että pyytäisivät anteeksi. Etkä mainitse mitään demokratian  ja sananvapauden palauttamisesta ja sensuurin lopettamisesta. Sinulla olisi ollut nyt hyvä näytön paikka, mutta tyrit senkin, koska rahkeesi eivät riitä tosipaikan tullen.



Paavo, miksi et vaadi enää Suomelle itsenäistä talouspolitiikkaa, eli, et puhu enää lainkaan oman keskuspankin ja markan palauttamisen puolesta? Miksi ihmeessä nyt tällainen täyskäänne? Mitä on tapahtunut, Paavo? Mikä tai kuka on saanut sinut hiljennettyä? .... Ai, nyt ymmärrän - presidentiksi halajat  - taas – ja haluat samalla näpäyttä Juha Sipilää, koska hän ei kuunnellut sinua. Siksi tällaista jonnin joutavaa höttöä. 



.Miksi me enää uskoisimme sinua, Paavo? Miksi?

................................

P.s. Tässä aikaisempi kirjoitukseni (lyhyt journalistinen tutkielma) Teflonpoliitkko Väyrysen väyrystelyistä vuosien varrelta, mm. jalasmökkihuijaus, noottikirje http://annelindell.blogspot.fi/2011/06/varsinainen-vayristelija-paavo-vayrynen.html
...............................................Ok.  - annan periksi. Saan paljon sähköpostia ja ihmiset haluaisivat myös jutella (lyhyesti, kiitos) puhelimessa (ei törkysoittoja eikä haukkumisia..Vain kehuja vastaanotetaan), joten tässä puhelinnumeroni 050 5925131
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

25. Fortumin ulkomaille myydyn sähkönsiirtoyhtiön Carunan sikailu oksettaa
Kuva Anne Lindell. Valtion veronkiertoa, verokikkailua, veroparatiisi, Fortum, Caruna, Neste, Eläke Varma jne ... piiri pieni pyörii ja isot kihot siinä hyörii ... ja köyhän ja kaskisen ja kaiken kärsineen kansan niskanahasta revitään rahat

Kirj. Anne Lindell 2.2.2016
Kuva: Anne Lindell. Ei oli  pitänyt myydä ulkomaille. Niin, ei olis´ pitänyt. Nyt nähädään seuraukset. Soneran myynin  seuraukset ovat  näkyneet jo kauan. Kaikki lupaukset on rikottu. Kaapeli-TV.-linjoja on melläkin revity alas. TV:t on piemeinä. Syrjäkylien asukkaista ei ole väliä, Kukaan ei puolusta heitä.

Mm. demarit paukutteli henkeseleitään ja vakuutti kansalle, kun Fortum myi Sähkönsiirto-osakkuutensa Carunalle kaupan yhteydessä lupauksella, että: ”Sähkönsiirron hinta on omistajasta riippumatonta liiketoimintaa”. Tuohan oli törkeä vale. Suomen hallitus eikä mikään muukaan instituutti tai viranomainen voi mitenkään vaikuttaa sähkönsiirtohintoihin, koska Caruna on monopoliyhtiö. Silloin juuri ja nimenomaan sähkönsiirtohinta riippuu omistajasta ... ei kilpailusta. Tämän Carunan monopoliaseman on edellinen hallitus itse päättänyt, ja eduskunta säätänyt (antanut siunauksensa). Jan Vapaavuosi (Kokoomus) oli ”pääpukarina ” junailemassa Cornalle myyntiä. Korhjausliike voidaan tehdä, jos tahtoa riittää. Se on vain tahdosta kyse. Mikään mahti maailmassa ei estä Carunan monopoliaseman purkamista. 

Lue tästä. (Varaa pesuvati viereesi!). - - - >
http://yle.fi/…/yhtio_teki_50_miljoonan_euron_voito…/8638094

Lue myös tänään (2.2.1-6) Sdp tunnustaa … Eero Heinäluoma (Sdp): “Mitä ihmettä tässä on oikein mietitty?” - - - > http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/caruna-ihmetys-radiossa-%E2%80%9Dmit%C3%A4h%C3%A4n-ihmett%C3%A4-t%C3%A4ss%C3%A4-on-mietitty-jan-vapaavuori%E2%80%9D/ar-BBp0q2m?ocid=mailsignoutmd

Tavallisen kansan on vaikea ymmärtää tätä valtionvallan siunamaa ja valtio nitsekin harrastamaa "laillista" veronkiertoa. tämä kaavio selittää miten tuo "verokikkailu" toimii.
Tämä on valtiovallan siunaama "laillistettu" veronkierto, verokikkailu, kaavakuva ... siis, huom! Laillinen rikos, jota myös valtio itse harrastaa, ja siksi se ei voi julistaa sitä laitfomaksi.
Että tämmöstä. Vieläkö ihmettelette miksi tätä "laillista" veronkiertoa, verokikkailua ei saada juurineen kitkettyä Suomesta. Tässä vielä kerran tuo Verohallinnon opaskyltti (löytyy ylimmäisestä kuvasta).. hieman selitystä  
Kuva: Anne Lindell. Valtion ja suuryritysten "turvaparkki" ... Luxenburgin veroparatiisi ... Valtio varastaa itseltään eli meiltä, ja säästöt jaetaan osinkoina suuromistajille ja bonuksina, tähtitieteellisinä palkkoina ja kultaisina kädenpuristuksina yhtiön johdolle. Sikamaista ryöstöä kansalta.
Ulkomaille myydyltä Carunalta shokkihoitoa Suomelle
Poliitikot tekivät 4 emämokaa – "Ei olisi kannattanut leikkiä nerokasta". Varsinkin sodan, selkkauksen tai kriisin aikana oma infrastruktuuri ("infra") on äärimmäisen tärkeä.. Entä, jos Caruna ja TeliaSonera keksivät myydä verkkonsa Putinille? Entäs´ sitten?

Eikä mitään ole opittu! Samat virheet toistaan. Aaaarggh! .... Anna mun kaikki kestää! ... Lue tästä: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/360999-caruna-kohu-poliitikot-tekivat-4-emamokaa-ei-olisi-kannattanut-leikkia-nerokasta
...................................

Tässä koko pöytäkirjaan merkitty keskustelu hallituksen ja eduskunnan välillä eduskunnan täysistunnossa 12.12.2013 koskien juuri tätä Caruna-kauppaa.  - - - > uskomatonta valehtelua hallitukselta ja hallituspuolueilta ... Voi huh huh! . .. Soini taas oikeassa. http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/211163-fortumin-sahkoverkkojen-myynti-alaston-totuus-eduskunnan-poytakirjan-sivuilta
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

26. Sairas sairaanhoito – SOTE ei riitä
Sairas sairaanhoito, SOTE-uudistus ei riitä,  romahduttavatko yksityiset terveydenhoidon, Anne Lindell

Anne Lindell. kirj 16.12. 2015

Lääkekuluihin, sairaalamatkoihin,  ensiapu- polikliniikka- ja teveyskeskusmaksuihin ja muihin terveyden-, vanhus- tai vammaishoidon palvelumaksuihin tulisi ehdottomasti luoda ”tuloperusteinen kattojärjestelmä” (korvausjärjestelmä), jonka vähennysprosetti sisällytettäisiin Kela-korttiin (luettava siru), johon sisällytettäisiini kaikki edellä mainitut vähennyskelpoiset kustannukset. Nykyinen järjestelmä ei toimi, sillä moni vanhus ei muista tai ei tiedä mistä hän voi saada alennusta tietyn kattorajan tultua täyteen. Nykyinen järjestelmä on toimiessaankin kallis ja viranomaisten ja kunnallisten palveluntarjoajien työtä ja siten kustannuksia lisäävä. Tuloperusteisella kattojärjestelmällä voidaan inhimillistää vaikeasti sairaiden ja paljon sairastavien mahdollisuutta saada tarvittavaa hoitoa, palveluja  ja lääkkeitä.. Nyt monet vähävaraiset ja paljon sairastelevat jättävät lääkkeet ja lääkärissäkäynnit kokonaan pois, jolloin pitkittyessään hoitamaton ja pahentunut sairaus nielee huomattavasti enemmän yhteiskunnan (veronmaksajien)  varoja kuin hyvin ja ajoissa hoidettu sairaus.

Tämä mainitsemnai systeemi on myös eräänlaista ”negatiivista verotusta”, joka mahdollistaisi eri sosiaalitukien ja Kela-korvausten poistamisen kokonaan, koska pieneistä tuloista ei maksettaisi veroa lainkaan ja yllättävät n.s. Force Major tilanteet ja olosuhteet voidaan nopeasti ja joustavasti korvata negatiivisella verotuksella, jolloin verottaja on silloin antajan roolissa (vert, toimeentulotuki tai Kela-korvaukset). Negatiivisessa verotujärjestelmässä yhdityvät eri byrokratian alojen valtavia varoja nielevät ”dinoraurukset” ja päällekäiset laitokset kuten Kela, Sosiaalivirasto ja Verovirasto . Ehdotan tämän yhdentyneen, uuden viraston nimeksi ”KESOVE”, jossa tietokanta olisi yhteinen ja tiedot kulkisivat eri-osa-alueilta nopeasti ja joustavasti, ja eritoten siten, että jok´ ikisessä sairaanhoidon yhteydessä olisi yksikkö, joka oitis potilaan saatua diagnoosin, saa suoraan lääkäriltä tiedon hoitotarpeesta ja lääkkeistä, ja  lisäksi järjestelmä antaa tiedon KESOVE-keskusvirastolle lääkkeitten  mahdollisesta korvausprosentista,  ja mikä tärkeintä saadaan tuo potilaan henkiläkohtainen korvauprosentti oitis liitettyä sähköisesti potilaan tietokantaan ja nykyisen ”Kela”- kortin korvaavaan  potilaskorttiin” jo ennen kuin potilas on edes kerennyt lähteä apteekkiin.

Ja vielä yksi rittäin tärkeä asia,  miksi sairaaloitten ja terveyskeskuksien yhteydessä ei ole Suomessa lainkaan apteekkia? Näin on muualla maailmassa (omakohtaisia kokemuksia). Tällainen tulisi olla pakollinen, jotta potias saa lääkeet oitis mukaansa. Ja samalla tulisi apteekkien monopoliasemaa höllentää. Tämä merkitsisi myös lääkkeitten halpenemista huomattavasti.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


27. Mitä ihmettä perussuomalaisissa oikein  on meneillä?
Persujen, ps-puolueen kannatus romahti, tuli se mistä ennustin eli "Mätky",  Timo Soini, lammas suden vaatteissa, ps-puolueen kansanedustajat, puoluekuri puree ... vai pureeko, Anne Lindell
Kirj. 8.12. 2015

YLE:n  teettämässä kyselyssä perussuomalaisten kannatus laski syys–lokakuussa yli 4 prosenttiyksikköä ja päätyi 10,7 prosenttiin. Puolue putosi viidenneksi suosituimmaksi puolueeksi, ja jopa vihreät nousi perussuomalaisten edelle. Vihreiden kannatus nousi 12,7 prosenttiin. Perussuomalaisten kannatus on ollut näin alhaalla viimeksi elokuussa 2010.

Näin jyrkkä kannatuksen romahdus on Suomessa todella harvinainen. Sellaista ei ole nähty Suomen politiikassa ainakaan pariin kymmeneen vuoteen.


Ja näin Soini selittelee ”mätkyä”: 

1. Timo Soini ei usko, että turvapaikanhakijoiden määrän kova kasvu on vaikuttanut perussuomalaisten kannatukseen,

Anne: Pötyä, nimenomaan tästä on kyse. Kansa uskoi ja luotti, että ainakin tässä asiassa Ps-puolue näyttäisi, että se on kansan puolella ja puolustaa maatamme ja sen turvallisuutta. Nyt on nähty vain hampaatonta politiikka perussuomalaisten taholta ... vain laimeata, lammasmaista lässytystä kuin, että: Eihän tämä tämmönen nyt käy  ... ”kyllä nyt pitäisi jne ” ... ei muuta,  ja siihen se sitten jääkin.

2. Timo Soini: ”Puolueen eduskuntaryhmä on Soinin mukaan yhtenäinen” .... ”Ei meillä ole eduskuntaryhmässä mitään kapinaa”. 

Anne: Eipä tietenkään ole erimielisyyksiä, koska  närä-äänet vaiennetaan (vert. James Hirvisaari ja nyt Sebastian Tynkkynen) ” - - - > ”Napoleon-sundrooma”.

3. Timo Soini selittelee:”Vasemmalta tuli nyt koukku” ... ” Nyt ollaan Egyptin korvessa, mutta täältä noustaan” ...

Anne: Eli demareitten vika - vitsi. Tuo korpi-juttukin oli vitsi, sillä  Egyptissä ei ole metsiä eikä silloin ole korpiakaan. Perussuomalaisia syytetään lähinnä vaalilupausten pettämisestä. Takkia on käännetty niin monta kertaa, että enää ei tiedetä mikä oikea- ja mikä nurjapuoli. Pahiínta oli kuitenkin Kreikan 3:nnen EVM-paketin hyväksyminen ... rahahanat kun piti panna kiinni.


Näin siinä käy, kun kääntä takkia liian monta kertaa. Onko Soini muuttunut Audin takapenkillä "seteliselkärankaiseksi"?


Ps-puoleueen johdon  uskottavuus laski pakkaselle

... ja niin alas, että sellaista lukemaa ei kyetä edes herkimmilläkään mittareilla lukemaan. Perussuomalaiset tekivä nyt juuri sen, mitä puoleen johto ja perustajajäsenet einiten aikoinaan inhosivat, eli ovat alkaneet pelata tosi näyttävästi ja röyhkeästi hyvävelisysteemi-peliä, eli  ovat alkaneet jakamaan palkkiovirkoja omilleen. Ei mikään ihme, että ensimmäinen kunnon virka on mennyt Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Raimo Vistbackalle. Outoa tässä nimityksessä on vielä se, että ehdolle aina ehdotetaan jotain henkilöa, mutta tässä tapauksessa Vistbacka asetti itse itsensä ehdolle RAY:n hallituksen puheenjohtajaksi, ja kuinka ollakkaan ...hänet valittiin  Perussuomalaiset ovat aikoinaan puhuneet kovasti ”vanhojen jäärien ” palkkiovirkoja sekä poliittista korruptiota vastaan. Nyt takki on kääntynyt tälläkin saralla. Mitä arvoja Ps-puoluella enää on jäljellä, millä kosiskellä tulevia äänestäjiä? ... Ei mitään. Siksi ennustan, että ensi vaaleisa on tulossa "Mega-mätky” ellei puolueen suunta ala muuttua enemmän jurilleen eli kohti SMP:tä, kohti maaseutua ja maaseudun rehellisiä, aitoja ja pyhiä arvoja..
 


Napoleon-syndrooma

Onko ongelmana loppujen lopuksi Soini ja n.s. ”Napoleon-syndrooma” ... eli eriäviä mielipiteitä ei sallita. Hän itse hän on uhonnut useasti mediassa, että perussuomalaisissa ei ole puoluekuria (sehän on perustuslainvastaistakin, 29§ ), mutta todellisuus näyttää Ps olevan täysin päinvastainen. Eli, jokainen Ps-kansanedustaja saa vapaasti äänestää miten itse haluaa, mutta Soini sanoo mitä tämä kansanedustaja haluaa. 

Kansanedustaja James Hirvisaari sai lähteä Ps-puolueesta ja kansanedustaja Sebastian Tynkkystä on riepoteltu oikein olan takaa. Millä mielellä muut istuvat kansanedustaja ja ministerit ja eduskunnan puheenjohtaja suhtautuvat tähän outon tilanteeseen, sillä nyt näyttää siltä, että entiset äänestäjät ovat kääntäneet nyt selkänsä Ps-puolueelle. Silloin on turha uhoa kannatuksesta, kun sitä ei juurikaan ole.
Jotenkin, jos minulta kysytään, muuta eihän kukaan minulta kumminkaan kysy, mutta vastaan silti, että kyllä Soini on mielestäni lammas suden vaatteissa. Ja minoon sitä mieltä, että teot ne lasketaan ... ei puheet. Kansaa on jymäytetty, sahattu linssiin, ja siitä kansa ei tykkää.

Kansa on vihdoin tajunnut tämän ja siksi kääntää selkänsä PS-puolueelle. ... Harmi että persuille kävi näin, sillä nyt köyhällä ja kaiken kärsineellä kaskisella kansalla ei ole enää yhtään puoluetta mihin turvata. ... Sääli. ... Suomi on nyt todellakin ajautumassa tuuliajolle ... eli sinne minne EU-meitä vie ...eli Eurostoliittoon, josta ei  pääse vapaaksi, muuten kuin asein.

Tietenkin on yksi mahdollisuus jäljellä .. .ei perussuomalaiset alkavat panna hanttiin Soinille, laittavat Soinin seinää vasten ja vaativat jämeriä tekoja vitsailun, vähättelyn ”entisen mallin puskista huutamisen” sijaan. 


Näytön paikka

Soini - nyt ollan hallituksessa, joten se on nyt näytön paikka.  ... Muussa tapauksessa ulos hallituksesta ja takaisin huutelemaan puskista.

Taisi muuten myös Raimo Vistabackan nimittäminen Veikkauksen johtoon olla se viimeinen niitti persujen arkkuun kaskinen kansa ei näetsen  tykkää  "hyväelijärjestelmästä". Miettikääs´ vähä
n ... mikä tai mitkä seikat saattoivat olla syynä (turvatoimena) siihen, että Vistbackalle suotiin tämä varsin hulppeapalkkainen "palastevirka". ... Panee ajattelemaan ...vai?


Tästä varoitin muutama vuosi sitten. Perusta ja periaatteet pitää "Jytkyä" havitellessa olla selvillä, eikä saa olla luurankoja kaapissa, sillä huipulla tuulee. "Mätky" tule nopeammin kuin "Jytky", kuva: Anne Lindell
......................................
P.S. Tarvittaisiinko Suomeen nyt kaskiselle ja kaiken kärsineelle kansalle kokonaan uusi puolue ... vaikka 3E-puolue  (”Exit EU Euro”) ... ehkäpä. En tiedä, mutta minä en enää jaksa uskoa persuihin .. olen yritänyt, mutta enää en kykene.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

12 kommenttia:

  1. "Civilmotstånd utan våld effektivaste sättet genomföra revolution – räcker med 3.5% av befolkningen", http://kristofferhell.net/civilmotstand-utan-vald-effektivaste-sattet-genomfora-revolution-racker-med-35-av-befolkningen/ Sivustosi varmasti omalta osaltaan auttaa herättämään 'matrixista' tarvittavan, vähintään 3,5% suomalaisista, jotka ovat valmiita aseettomaan vastarintaan quisling-/NWO-rikollis-vallanpitäjiääme vastaan, jotka 1980-luvun jälkeen ovat saattaneet Suomenkin Kreikan tielle!

    VastaaPoista
  2. Käyppä Anne Kokkolan pääkirjastossa. Aulassa on VEU:n esitetaulu.
    VEU=Vaihtoehto EU:lle.
    Toimintaa vetää Kokkolassa Mauri Nygård.

    VastaaPoista
  3. Miksi Anne kirjoituksesi ovat loppuneet?

    VastaaPoista
  4. Parahin nimimerkki "anonyymi" . En ole pitkään aikaan kirjoitellut politiikasta, sillä olen toipumassa järkytyksestä ... eli kokoomuslaisten sekoilusta; nuo luupäät valitsivat Stupin puheenjohtajaksi. ... .Aaaargh ... aharistaa! .... En tiedä myöskään aionko enää pysyä Suomessa vai haenko poliittista turvapaikka Ruotsista. ...No, eiköhän se tästä. Hyvää kannattaa odottaa.

    VastaaPoista
  5. Hei Anne! Kunpa sinunlaisia ihmisiä olisi enemmän..jotka uskaltaisivat puhua asiaa! Olen myös ihmetellyt kirjoitustesi loppumista. Luullut ymmärtäneenikin.
    Saisimmepa tuon kokoomuksen(anteeksi kokoomuslaiset) sähläämästä ainakin. Koko traditio tuolla "ylhäällä" vuotaa kuin seula..
    Voimia ja jaksamista Sinulle ja elämääsi :)
    TaivaanIsä pitää kyllä huolen omistaan.

    VastaaPoista
  6. Porukka on viimein kypsynyt EU:hun.Anne: Nyt on aika!

    Mielenosoitusta, mitä vaan. Mukana ollaan ja E3 toimimaan! Olet nähnyt valtavasti vaivaa asian eteen; kiitos suunnitelusta! On hyvä, että kaikki oheistuotteet on suunniteltu valmiiksi.(Todella tyylikkäitä!)
    Kannattaa kaivaa netistä esiin myös kunnollisten asiantuntijoiden mielipiteitä, jotka tajuavat, että ero koko EU:sta on ainoa mahdollinen tie Suomelle.Mutu-asiantuntijat ei käy!
    p.s. Kai olette i allekirjoittaneet kansalaisaloitteet?

    terveisin 3E:n kannattaja

    VastaaPoista
  7. Pieni virhe tuossa Sebastian Tynkkysen kohdalla.Hän ei ole kansanedustaja.puoluekokouksessa nimenomaan haluttiin valita yksi puheenjohtajistoon joka ei ole kansanedustaja

    VastaaPoista
  8. ihmetelin mihin olit hävinyt uusi suomi puheenvuoro palstalta no selitys löytyi
    Nyt asiaan tänä aamuna näyn maapallon pohois osan Suomen
    näin Enkelin lähtevän Suomesta suomen lippu kädessään kohti taivasta
    Taivaasta ojentautui käsi ottamaan lipun käteensä mutta ei vielä ottanut
    Miten Anne tulkitset näkyni onko Suomi menettämässä itsenäisyyden vai joutumassa sotaan koska pohjoinen pallon puolisko oli tummana

    VastaaPoista
  9. Lukiessani muslimien Euroopanvalloituksesta muistui mieleeni teosofi Pekka Ervastin ennustus 20-luvulta:- sen mukaan vaikka muslimit valtaavat Euroopan tulevat pohjois-Saksa ja Skandinavia säilymään kristittyinä,toivon mukaan asia on näin? Kuuntelin myös noita pasuunan ääniä mutta eivät kyllä tuntuneet mitenkään pelottavilta,vain mielenkiintoisilta avaruusääniltä. Kiitos monista ajatuksia herättävistä artikkeleistasi.

    VastaaPoista
  10. Olen täysin samaa mieltä kanssasi siitä, että rajat on laitettava kiinni. Nimittäin itäraja.
    Suomen suurin ulkomaalaisryhmä koostuu venäläisistä ja toiseksi suurin virolaisista, kolmanneksi eniten on ruotsalaisia.

    Jos tämän tekstin generoivan trollitiimin pomo ei ymmärrä Suomea, niin varmuudeksi vielä teidän kirjaimillanne: Путин, ты жалок.

    VastaaPoista
  11. Olipa kiva löytää isänmaallinen blogi.

    VastaaPoista
  12. Kiitos Anne suuresta työstäsi näissä tärkeissä asioissa. Ehkäpä tosiaan on perustettava uusi puolue. Siihen pitäisi saada mukaan rehellisiä ja järkeviä ehdokkaita. Esim. Pauli Vahtera- mikäli myös hänellä olisi halua osallistua Suomen pelastusyritykseen.
    Koska olet itse E-kolmen ideoinut, olisi luonnollista, että juuri sinä kutsuisit kokoon muut samanmieliset.
    Vaikkakin se valtavaa urakkaa tietääkin. Muutoin kaikki hyvät ja osaavat ihmiset napataan mukaan muihin puolueisiin.Moni odottaa puoluetta, joka ilman toilailijoita vastustaisi haittamaahanmuuttoa.
    Toisaalta taas: ilman yhteen hiileen puhaltamista on vaarana invaasiota vastustavien tahojen hajoaminen voimattomiksi pikkupuolueiksi- missä ei ole järkeä.Niin - tai näin. Koska iltalehtien kyselyissäkin suurin osa haluaisi ainakin rajoittaa maahanmuuttoa, olisi uudelle, tervehenkiselle puolueelle kysyntää.Saman asian huomaa nykyisin esim. Hesarin kommentoijista.Ei ole tarkoituskaan, että Suomesta muodostuisi joku koko maailman hollitupa yhden sanan kielitaidolla. Sellaiseen sirkukseen Suomella on liian vähän veronmaksajia.Se on fakta, josta on turha kenenkään väitellä.Tämän voisi aloittaa jonkinlaisena kansanliikkeenä, joka kasvaa puolueeksi.Ikävä kyllä ovat suomalaiset liian velttoja/arkoja/mietoja osallistuakseen mielenosoituksiin Meitä on niin monta, jotka ovat turhautuneet nykyiseen menoon.Turhautuneet lukemaan, kirjoittamaan ja katsomaan typeryyden jatkumista.Jos olet erimielinen, voi olla varma oman kotimaasi suorittamasta teletarkkailusta.Mitä voimavarojen tuhlausta sellainen onkaan.
    Kirjoituksistasi näkee, että olet pohtinut näitä asioita jo niin monelta eri kantilta. Olisi aika ottaa seuraava askel. Sinusta on siihen. Minusta on siihen. Me kaikki yhdessä olemme se muutos, mitä itse olemme turhaan odotelleet.

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.