3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

29.8.13

Keskustan filunkipeli ”kahdella rysällä” on paljastettu.
Suomi protestoi, EU romahtaa, Eurostoliitto, Euroopan Liittovaltio, UMJ, NWO, nälkä, kurjuus, antikristus


Myöhään  illalla 24. 8. -13 annettiin julkisuuteen mielenkiintoinen lehtitiedote. Timo Soini ruotii täysin samaa aihetta, josta aiemmin kirjoitin - eli ketkuilijoita Väyrynen & Rehn Co. Näyttää siltä, että Soini on kanssani täysin samaa mieltä: jokin tässä Keskustan mahdollisten 2:n EU-edokkaan julkisessa ulostulossa ”haiskahtaa”. 

Tuo aiempi kirjoitukseni kommntteineen löytyy myös täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147774-hupaisa-tuo-elakelain...
.......................................
Suora lainaus tuosta lehtitiedotteesta: 24.08.2013 :”Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini uskoo, että EU-komissaari Olli Rehn (kesk.) ei lähde ehdolle ensi vuoden eurovaaleihin.
Soinin mukaan Rehnin mahdollinen ehdokkuus hermostuttaa keskustan kenttäväkeä, koska talouskomissaari lukeutuu kriisimaiden tukipakettilinjan toteuttajiin EU:ssa. Soini sanoo, että keskusta "yrittää kalastaa EU-vaaleissa kahdella rysällä". Hänen mukaansa kansalta halutaan EU-kriittiset äänet Paavo Väyrysen linjalla, vaikka tämäkin oli kannattamassa Kreikan ensimmäistä tukipakettia. Keskustan tosiasiallinen tähtäin on kuitenkin kannattaa Rehnin linjaa heti, jos hallitusovet aukevat, Soini arvioi. "Rehn tosin sopisi paremmin kokoomuksen kuin keskustan ehdokkaaksi", Soini sanoi tiedotteessaan. Rehn on ilmoittanut kertovansa syksyllä, lähteekö ehdolle”.
.......................................
Eli, Soinin mainitsema kielikuva "kahdella rysällä" tarkoittaa, että Keskusta yrittää "vanhanaikaista" (jääkiekkotermi), eli kalastaaa sekä EU- vastaisia äänestäjiä (takinkääntäjä Väyrynen) ja liittovaltio-myönteisiä äänestäjiä (isänmaanmyyjä Rehn). 

Todella mielenkiintoista ... todella mielenkiintoista. Ja mitä tekee Timo Soini ... odottaa ... mutta mitä? Ihmettä!  

Persuista ei tuota ”ihmettä” läydy, joten minun neuvoni Soinille on, että pirautapa Toimi Kankaanniemelle, sillä siinä on mies, joka ei paljoa takkiaan kääntele. Persut tarvitsevat "kärkiehdokkaan", jota koko kansa äänestää, ja sinä Timo "hevosmiehenä" tiedät mistä ”hevosesta” nyt on kyse. Kohta on niin Suomessa kuin EU:ssa ja jopa maailmanlaajuisestikin todella tiukat paikat, ja silloin ei kannata "helppo-heikkejä" EU:hun lähettää, vaan kokenut konkari, joka ei vähästä säikähdä. Suomi itsenäisenä, kansallisena valtiona on säilytettävä.

P.S. Rehn ja Väyrynen - teidät on paljastettu!  - Ei onnistunut. Pieleen meni. Miten olisi, jos yritettäisiin välillä pelata ihan rehellistäkin peliä – ilman filunkia ja taka-ajatuksia? 

Artikkeli on julkaistu myös Uusi Suomi -verkkolehden sivustolla 25.8.2013, ja siihen tuli 23 kommenttia, jotia voit käydä lukemassa täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147844-keskustan-filunkipeli-%E2%80%9Dkahdella-rysalla%E2%80%9D-on-paljastettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.