3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

9.6.13

Vapaamuurarit eli essu-rapparit julistettava laittomaksi järjestöksi

 Essu-rapparit savustettava ulos koloistaan
 
Artikkeli julkaistu Uusi-Suomi-verkkolehdessä 22.1.2013. Voit käydä lukemassa artikkeliin tulleita 54 kommenttia täältä:  


Vapaamuurari, freemasons, Suom., ev.kut. luopiokirkko, NWO, UMJ, Illuminati, Bilderberg-salaseura
Maanantaina 21.1. esitettiin TV 1:ssä dokumentti Vapaamuurareista. MOT, klo. 20:00  (Ohjelman voi katsoa areenasta osoitteesta:  http://areena.yle.fi/tv/1772018).

Hieno homma! Upeeta! Mahtavaa! Hyvä MOT ja TVI 1:nen ja toimittaja Risto Vuorela ja syntymäpaikkakuntani (Veteli) naapurin poika Erkki Valtamäki Seinäjoelta oli myös ihailtavan rohkea kannanotoissaan.

Lopultakin tuota Vapaamuurarien salaseura-mafioosojen epäeettistä, moraalitonta, puolirikollista osaksi jopa rikollista toimintaa aletaan kaivaa päivänvaloon.

Vapaamuurarien salaseura-looseihin kuuluu Suomessa yli 7000 henkilöä, jotka kuuluvat 160 eripaikkakuntien loosiin, mutta heidän vaikutusvallastaan suomalaisessa yhteiskunnassa ei ole juuri lainkaan tietoa. Ja kun salaseurasta kun on kyse, niin tietoa ei saa edes kaivamalla.

Loosit ovat eräänlaisia kultapossukerhoja, valtaeliitin mafia, johon kuuluu vain miehiä, ja jotka ovat pääsääntöisesti talouden ja politiikan eliittiä.

Tästä salaseurasta ei ole juuri saatavana tietoa ja se pitää erittäin matalaa profiilia. Itse se markkinoi itseään jonkinlaisena hyväntekeväisyysjärjestönä ja päämääränä jäsenten henkisen kasvun edistäminen,  kuten Suomen vapaamuuraien järjestön edusmies professori Reijo Ahtokari on todennut. Sinne ei naisilla ole asiaa. Vapaamuurarit kokoontuvat omissa looseissaan ja niillä on omat salaiset rituaalinsa ja menonsa. Jäsenet ovat yhteiskunnan kermaa, ja järjestö pyrkii kasvattamaan veljeyttä jäsentensä välille. Järkyttävintä on, että demokraattisessa nyky-yhteiskunnassa toimii vielä keskiaikaisia salaseuroja, jotka suojelevat mafian tavoin toinen tosiaan menttaliteetilla ”rapparia ei jätetä”.

Suomessa vapaamuurareita on nyt jo n. 7000 jotka toimivat 160 eri loosissa. Kokoukset ovat kerran kuussa. Muurareihin liittyminen on prosessi, joka kestää yli vuoden. Useat henkilöt keskustelevat hakijan kanssa ja luotaavat tämän mielipiteitä ja maailmankatsomusta. Hakuprosessissa on monia vaiheita.Jos jossain tyrii, niin hakijasta ei koskaan tule vapaamuuraria. Loosin on hyväksyttävä hakija jäseneksi kokouksessaan yksimielisesti. Näin taataan jäsenten samanhenkisyys. Kriteereistä, joiden avulla päästään jäseneksi, ei kerrota. Vapaamuurarit väittävät arvojensa perustuvan kaikkialla maailmassa kristillisiin periaateisiin, mutta miksi sitten arabimaissa vapaamuurait vannovat Koraanin nimeen?

MOT:ssa haasteltavana ollut pastori Eero Kavasto on ihaliltavan arohkeasti ja sitkeästi vaatinut luterilaiselta kirkolta ja eritoten arkkipiispa Kari Mäkiseltä vapaamuurariuden tuomitsevaa kannanottoa, koska huomattavan suuri prosentti Suomen ev. lut. kirkon miespuolisista papeista arkkipiispaa myöten kuuluu tähän Luciferia palvovaan salaseuraan. Taannoin eräässä toisessa TV-ohjelmassa toimittaja haastatteli uutta arkkipiispaamme ja kysyi suoraan tältä, että onko arkkipiispa vapaamuurari (epäilyksiä tästä kun oli)? Arkkipiispa vaikeni kuin muuri, vaikka toimittaja toisti kysymyksen. Arkkipiispa vaikeni siksi, että näin ovat vapaamuuratriveljet evastäneet piispoja ja pappeja toimimaan, jos heiltä kysytään heidän vapaamurarijäsenyydestä.
Siis, kysykää oitis seurakuntanne papilta, kuuluuko hän vapaamuurareihin. Jos hän ei kiellä vaan vaikenee , niin hän kuuluu rappareihin. Itse erosin viime vuonna Suomen ev. lut. kirkosta mm. juuri tämän vapaamuurarikysymyksen johdosta. En halua kuulua kirkkoon, jonka papit kumartavat Luciferia eli Saatanaa. Tietoisesti taikka tietämättään antikristusta palvovat vapaamuurarit tuovat piispojen ja pappien mukana seurakuntiin hengellisen kuoleman.

Ekumeenisen ev. lut suuntauksen tutkimuslaitos hyväksyi okkultistisen vapaamuurariuden kristinuskoksi (??!!). Vapaamuurarit väittävät arvojensa perustuvan kaikkialla maailmassa muka kristillisiin periaateisiin, mutta miksi sitten arabimaissa vapaamuurait vannovat Koraanin nimeen? Maailmalla on lukuisia kirjoja ja kirjoituksia ja dokumetteja, jotka kertovat vapaamuurareiten yhteyksistä okkultismiin, spiritismiin, salatieteisiin (esoterismiin), hyvävelijärjestelmiin, mafia-, huume- ja rahanpesukartelleihin ja etenkin politiikan- ja rahamaailman kytköksiin.


Monet "urbaanit muurarilegendat" jäävät vaille vapaamuurarien näkökantoja, koska järjestö vetäytyy julkisuudesta ja kieltää jäseniltään – valan sitomana – asioista puhumisen. Kaikkein pöyristyttävintä on, että oikeusistunnossa saattaa hyvin mahdollisesti olla tuomarina vapaamuurari ja esim vastaajana myös vapaamuurari, ja silloin on toisen osapuolen, kantajan on näin ollen mahdotonta saada oikeutta osakseen, sillä vapamuurariveljet ovat valan vannomina sitoutuneet suojelemaan veljiään kaikissa tilanteissa ... myös oikeudessa.

Suomi muka oikeusvaltio – (pthyi!) - ei ikinä, ei niin kauna kuin tällaisen salaseura-mafioosoyhteisö on laillista. Vapaamuurariseurat ovat suomalaisen yhteiskunnan kannalta pahinta laatua olevaa järjestäytynyttä rikollisuutta. Salaseuratunnuksen kerran ottanut on aina valanvelvoittmana salaseuralainen. Valan velvoittamana on alimmankin asteen (asteita 33) rappari sitoutunut toteuttamaan ylemmän johdon antamia puolirikollisia tai jopa täysrikollisia määräyksiä.

Kohua ja maailmallakin suurta milelenkiintoa herättänyt TV7:n  2-osainen haastetteluohjelma Isännän pöydässä - Haastateltavana oli entinen ja korkeimman asteen vapaamuurari Juhani Julin, joka kuoli vain muutama viikko ohjelman esityksen jälkeen onnettomuudessa. Ohjelma nauhoitettiin kesäkuun 6. päivänä 2011 ja Jumala kutsui Juhani Julinin Taivaan kotiin kesäkuun 23. päivänä. Katso koko haastattelu tästä ja hämmästy!


Vapaamuurareista irtautuneita painostetaan, perheitä pelotellaan ja työpaikka saattaa lähteä alta. Ehdoton lojaalius ja kuuliaisuus on järjestön toimintakyvyn säilymisen kannalta ensiarvosien tärkeätä. Siksi väkivallalla uhkailusta on tullut arkipäivää.

Tummat puvut päällä istuvat Vapaamuurari-Mafioosot ja heidän jäsenluettelonsa pitää vaikka virkavallan avulla vetää loosiensa koloista kaiken kansan nähtäville ja koko seura on tuomittava laittomaksi. Tuoko iljettävä nahkaesiliinaporukka tätä Suomemme kotimaata on kaiken aikaa johtanut? Hyi hel---ttiä, meidän tulee koko maailmassa äkkiä päästä eroon tuosta paholaisen merkkejä ja vihkimismenoja kantavasta rekvisiittaväestä ja julistaa koko järjestö laittomaksi !!!

PS. Myös täällä blogissani olen kertonut tästä järjestöstä marr. -12 Illuminatista kertovassa artikkelissa.

Ja tässä lisää linkkejä ko. aiheesta kiinnostuneille:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.