3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

16.6.13

Karmiva totuus: Kypros on koekaniinina? Mille?


Artikkeli julkaistu Uusi Suomi verkkolehdessä 29.3.2013. Tähän tuli 21 kommenttia, ja voit käydä lukemassa niitä täällä:  
Ottakaa suomut silmiltänne! EU euro, romahdus, cash, NWO, illuminati
Ihan säälitti eilen illalla uutisankkuria, joka tiesi syöttävänsä valheita kuin Pohjois-Koreassa konsanaan. TV-uutisissa selvästi näyteltiin EU-sumuttajien käsikirjoituksen mukaan tuotetussa uutisvideossa Kyproksen tilanteesta, kun pankit vihdoin avasivat ovensa. Luuleeko Yle, että me suomalaiset nielemme tuollaista potaskaa?  Ei tiedä itkiskö vai nauraisko. Luulevatko EU-illuminatisti, jotka ovat ottaneet mallia EU-propagandassa Kim Jong  Ung´iltä, tosiaankin,  että meitä suomalaisia voi aivopestä?  Eilisessä uutisvideossa suorastaan valehdeltiin törkeästi: mukamas Kyproksesta ei ole nimeksikään paennut valuuttaa, ja mukamas kyproslaiset jopa laittavat tilille rahaa auttaakseen maataan selviämään kriisitä. ... Naurettavaa!

Siis, hey come on, kuka tuollaista p...kaa uskoo. Luuleeko Yle tosissaan, että me suomalaiset emme lue muunmaanlaisia lehtiä emmekä katso uutisia muualta kuin Suomesta? Onneksi me suomalaiset olemme kielitaitoisia ja onneksi meillä päin näkyy RT ja Bloomberg  ja Ruotsin TV. Suomen EU-potaskapropagandalla höystetyt TV- ja Hesarin uutiset ovat naurettavia. 

Hesari suoltaa ihan samaa sumutusta kuin maamme muutkin mediat. Hesari teki propagandaiskun asiasta ja pyrki taitavasti vähättelemään venäläisten rahanvetämistä pois Kyprokselta. Jos luki vain jutun, eikä tiedä muuta, niin sai sellaisen kuvan, että vain muutama miljoona olisi vedetty pois rahoja. Nekin lähinnä humanitaarisiin tarkoituksiin.  - Tsiisus!

Putin järjesti hätäkökuksen viime viikon maanantaina  Kyproksen pankkien suljettua ovensa ja tilinsä, ja kuuli Venäjän hallinnon edustajia ja taloudellisia neuvonantajia. Kyproksen pankeissa on ollut todella paljon venäläistä rahaa - yli 30 miljardia. Putin ärähti Kyproksen päätökselle, ja jotain tapahtui hyvin nopeasti sen jälkeen Kyproksessa. Totteliko Kyproksen  suurimman pankin pääjohtaja Putinia? Koko viikon onkin ollut yllättävän rauhallista asiaan suhtautumista Venäjän taholta. Putin olisi ilman muuta raivonnut edelleenkin, mikäli venäläiset olisivat menettäneet rahaa. Tämä hiljaisuus on nyt ymmärrettävissä, sillä on selvinnyt, että Putin voitti EU:n ja nyt selvisi kuka päättää ja sanelee säännöt EU:ssa. 

Raaka totuus on, että  suuri osa venäläisistä suursijoittajista (oligargeista) on onnistunut siirtämään rahansa turvaan, ja kiitos siitä Kyproksen suurimman pankin pääjohtajalle. Pankki piti salaa ja ilman lupaa Lontoon sivukonttorin auki, jotta venäläiset kerkesivät siirtää suurimman osan rahoistaan muualle turvaan. Erotetulle pääjohtajalle on aivan ilmeisesti maksettu jonnekin veroparatiisisaarelle about 10  milj. egeä, ja aivan ilmeisesti palkkiona tästä Putinin junailemasta  porsaanreiästä. Pääjohtajan erottaminen lienee pelkkä näytelmä, jolla pyrittiin häivyttämään epäilyjä lahjonnasta. 

Eikä tässä vielä kaikki: viikkoa ennen pankkien sulkemista maan presidentti kertoi sisäpiirille ongelmista. Pankeista virtasi ulos tällöin 4,5 mrd euroa. Hyvävelisysteemi toimiin Kyproksellakin. 

Pörssikurssit oireilee hermostuneesti osin tästä syystä ja myös Italian poliittisen  kaaoksen myötä.
RT:n ja  Bloomber-kanavan haastattelema markkina-analyytikko ja talousneuvonantaja Warren Pollock sanoo, että tapahtumat Kyproksella ovat osa laajempaa  kokonaisuutta: "Kun lainatilanne muuttuu pahaksi, ainoa resurssi, joka jää  jäljelle, on  talletukset". Pollock uskoo, että ennemmin tai myöhemmin Kyproksella nähty  varastaminen tileiltä saattaa tulla laukaisemaan suuria levottomuuksia kaikkialla. "Me näemme ehdottomasti, että pienemmissä maissa  kokeillaan nyt miten säästöjä voidaan varastaa isommassa mittakaavassa. Tämän on vain kokeilua, jos se onnistuu, niin eurosi eivät ole turvassa missään EU-maassa, eikä sen jälkeen edes patjan alla - eikä edes veroparatiiseissa, koska pian romahtaa koko maailman talous – ja sitä myöten romahtaa myös kullanarvo. Jos olet rikas, niin säälin sinua. 

Yhdysvallat on suututtanut Pohjois-Korean tekemällä eilen Korean niemimaalle näyttävän harjoituspommituksen uudenuutukaisilla  pommikoneillaan. Yhdysvallat halusi näin osoittaa sotilaallista mahtiaan. Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Ung on määrännyt eilen illalla maan ohjusraketit laukaisukuntoon. 

Mitä Venäjällä sitten tapahtuu? Eilen, kiirastorstaina Putin oli määrännyt massiivisen sotaharjoituksen Mustallemerelle, jossa on mukana tuhansia sotilaita. 

Suuri mullistus kohtaa koko maailmaa. Kaikki  mahdolliset vippaskonstit tullaan käyttämään ja on jo käytettykin, mutta  aikanaan totaaliromahdus tapahtuu, ja melko varmasti jonkin suuren valtion kautta, - Italian kautta todennäköisesti. Italiassa vaalivoittaja Bersani ei ole vieläkään onnistunut saamaan kokoon uutta hallitusta. Italia on kaaoksessa ja maan talous retuperällä.

Meidän pitää muistaa, että Saksaa lukuunottamatta kaikki euromaat velkaantuvat hurjaa vauhtia edelleen. Ranska on nyt myös menossa kohti suuria vaikeuksia.

Tässä välissä voisit käydä lukemassa tuon ennustuksen, joka on nyt toteutumassa:
http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

Italia on tuon enneunenikin perusteella ja muutenkin suurin kandidaatti kaatamaan koko eurosysteemin. Romahduksen jälkeen tulee Liittovaltio, se on varmaakin varmempaa. Nyt jo sumutetaan kansaa puhumalla ”menemisestä syvemmälle liittoutumaan” ... eli Liittovaltioon. Mitkä maat ovat siinä mukana on kysymysmerkki. Koko sydämestäni toivon, että Suomi onnistuu irtautumaan heti EU:sta, koska Liittovaltiosta ei irtauduta muutoin kuin asein. 

Maailmalla kuohuu ja rahamaailma romahtaa ja suursodan uhka väijyy nurkan takana, ja Suomessa samaan aikaan pääministeri ja hallituksen ministerit kehuskelevat parrasvaloissa omaa erinomaisuuttaan:”Kyllä me ollaan hyviä”. Täystuhoparivaljakko Katainen & Urpilainen Co  hymyilivät suu messingillä  ja uhosivat rinta rottingilla alkuviikosta, että nyt toteutui sijoittajavastuu ja, että näin me toimimme jatkossakin,  - eivät tainneet aivan tarkoittaa tuota nyt paljastanutta valtaapitävien emärötöstelyä. 

Nyt pitää kaataa hallitus ja heti, ja uuden hätätilahallituksen on ensitöikseen irrotettava Suomi pois EU:sta ja eurosta. Jollei tämä onnistu eduskunnan suosiolla, niin eduskunta hajoitetaan ja järjestetään uudet vaalit. Suomen ja suomalaisten on varauduttava nyt pahimpaan. EU:lle (illuminatisteille, tulevalle Eurostoliitolle) ei tule enää syytää sentin sentiäkään suomalaisten rahoja. Tulevana aikana me tarvitsemme kaikki varat itse.
Kyproslaiset kysyy EU:n ulkopuolella tuotetuissa uutivideoissa:"Miksi meidän pitää maksaa, kun emme ole tehneet mitään?

Ja ihan samaa voisin kysyä suomalaisena: ”Miksi meidän pitää maksaa eu- ja eurolaskua, vaikka emme ole edes tehneeet mitään?”  Katainen ja Urpilainen vastatkaa! Vastatkaa kunnolla älkää enää höpiskö, että:  ”koska olemme osa EU:ta ....  ja että, jos haluamme hyötyä tästä ... miten Suomen käsvisi, jos lähtisimme EU:sta ... kamalaa ” ... jne. jne. jne ... tuo on jo kuultu tuhat kertaa ja se on täyttä potaskaa.
Totuus on, että  Suomen ei kävisi EU:sta ja eurosta eron jälkeen mitenkään, ja eroaminen on vain ilmoitusluontoinen asia. Missään EU:n sopimuksessa eikä laissa ole estetty yhdenkään jäsenvation eroamista. Ei missään. Mutta jollemme eroa nyt, olemme kohta Liittovaltiossa, Eurostoliitossa, ja silloin eroaminen estetään Liittovaltion lainsäädännöllä. ETA ja Schengen sopimukset ovat eronkin jälkeen voimassa. Joten turha on päättäjien pelotellakaaan vientiyritysten konkurssiaalloilla. Oma valuuttamme kestää, vaikka euro romahtaa ja maailmantalous kaatuu. 

Olette varmaankin huomanneet vasemmiston heränneen, kun huomasivat heitä huijatun osinkoverotusjutussa. Ehdotan, että vasemmisto lähtee hallituksesta, sillä sillloin voi oppositio kaataa heti hallituksen. Kristilliset pysykööt hallituksessa niin kauan kuin se vain on vielä pystyssä, sillä he ovat myyneet sielunsa  EU:lle.
Olen aikaisemmissa kirjoituksissani uumoillut mahdollisesta kolmipuoluehallituksesta: Keskusta, Perussuomalaiset ja Vasemmisto. Jollei tämä onnistu, niin sitten virkamiespohjainen hätätilahallitus, jotta ero EU.sta ja eurosta saadaa pikaisesti tehtyä. 

Ehdotan pikaisesti palaveria Soinin, Sipilän ja Arhimäen kesken. Kansan syvät rivit ovat takananne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.