3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

9.6.13

Poliittinen näyttämö täynnä valtaapitäviä narreja.


Onko ”arabikevät” tulossa Suomeenkin.

Jos itse saa arvostella omaa kirjoitustaan, niin itse pidän tätä kirjoitustani tähänastisista kirjoituksistani parhaimpana- sekä tyylillisesti että sisällöllisesti.
 
Artikkeli julkaistu Uusi-Suomi verkkolehdessa 13.3.2013. Tähän artikkeliini tuli 44 kommenttia, ja voit käydä lukemassa niitä täältä:  

http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/135212-poliittinen-nayttamo-taynna-valtaapitavia-narreja-arabikevat-tulossa

Myöhempi lisäys (syysk. 2016), sain lopulta elinikäiset "bannit" Uuusi Suomi verkkolehteen. Kirjoitukseni senuroitu. Myöhempiä kirjoituskiani sieltä löytyy nimihaulla. En poistanut blogiani.

Täystuhoparivaljakko "Dumb & Dumber, Eu, euro, tuho, crash, katastrooffi, Olli Rehn, Eurostoliitto, III Valtakunta
Suomen kansaa johtavat menneisyydelle omistautuneet poliittiset ryhmät, jotka ovat kykenemättömiä näkemään, etteivät  heidän toimintatapansa enää ole oikeat tämän päivän ja huomisen tarpeita silmälläpitäen. Silmät sidottuina  ja koppavina heidän vallankäyttäjänsä marssivat poliittisella näyttämöillä kuin parhaat näyttelijät. Epävarmoina suunnastaan ja  repliikeistään he siteeraavat varmuuden vuoksi toinen toisiaan, ja näin valheet alkavat elää omaa elämäänsä, ja pikkuhiljaa niitä aletaan pitää totuuksina. He puhuvat kansalle tuntematonta poliittista kapulakieltä. He latelevat tasapaksuja latteuksia varoen näin nostattamasta minkäänlaisia tunteita kuulijoissaan. He ovat myyneet sielunsa poliittiselle näyttämölle, ja porton tavoin he yrittävät miellyttää kaikkia kaikissa asioissa kätkien sielunsa, älynsä ja sydämensä äänen politiikan ryvettämään ”Pandoran” lippaaseen, johon avain on heillä, mutta heillä ei ole rohkeutta avata sitä ja puhua ja toimia siten kuin oikein ja kohtuullista on.  EXIT-kyltti vilkkuu  näyttäen tietä ulos politiikan  parrasvaloista näille uhoa ja itsetuntoa täynnä oleville vallan väärinkäyttäjille. 

Hallitus tietää sen. Eduskunta tietää sen. Ja kansa tietää, että nuo molemmat valtakoneistot tietäävät mitä kansa tietää. Hallitus ja hallituspuolueet yrittävät paikata aikaisempia vakavia virheitä uusilla vakavilla virheillä tietäen samalla, että kuilun pohja lähestyy eikä ylöspääsyä ole. Uusilla valheilla peitellään vanhoja valheita.

Hallitus on tullut tiensä päähän ja eduskunta sitä myöten myös. Tällaisille maanpettureille on vain yksi tie, ja se vie ulos. Kun on kysesesä monipuoluehallitus ei demokratia silloin toimi, koska oppostitio on "hampaaton".  

Viimestään nyt on uusien kasvojen ja uuden ajan hengen mukaisten kansanedustajien aika  eduskunnassa. ”Vanhat parrat” ja heidän vanhat tapansa ja  tottumuksensa eivät enää johda tarvittaviin pikaisiin ja jopa radikaaleihin uudistuksiin ja muutoksiin, joita tässä EU- ja euro kriisistä selviämiseen tarvitaan. Tarvitaan yhtenäinen kansa ja yhtenäinen eduskunta pakottamaan hallitus tekemään ratkaiseva päätös, jolla irrotaudumme EU:sta ja eurosta, sillä toinen vaihtoehto on tuhoutumine itsenäisneä maana ja kansakuntana. Kahdesta huonosta vaihtoehdosta on valittava sen vähimmän huono. Eu:ssa ei ole meillä tulevaisuutta. Itsenäisenä kansa on. Kansan on itse saatava päättää oman maansa asioista. Nyt EU päättää Suomen asioista.

Tänä aamuna Ruotsin TV-uutisissa kerrottiin Ruotsin olevan nyt  "deflaatiossa" (inflaation vastakohta), hinnat laskevat. Ruotsi ei ole mukana rupusakkimaiden rahoituksessa (joka rahoittaminen on Maastrichtin sopimuksen klausulin 125  vastaista) ... Ruotsi ei ole mukana eurossa, ja Ruotsilla pyyhkiin hyvin. Olkaamme siis aidosti kateellisia.

Kansalaiset ovat kurkkua myöten kyllästyneitä  poliitikkojen mitäänsanomattomiin puheisiin ja ympäripyöreisiin vastauksiin ja suoranaisiin  valheisiin. Valheesta kiinni jääneillä ja epämoraalisilla ja jopa vakaviin rikoksiin ja rikkomuksiin syyllistyneillä poliitikoilla ei saisi olla enää uudestaan mitään asiaa sellaisille tärkeille paikoille, jossa päätetään koko kansakuntaa koskevista asioista. 

Kansa ei enää hyväksy poliittista kieroilua ja maton vetämistä  kolleegojen  jalkojen alta vain oman edun tavoittelun vuoksi. Eikä myöskään omien suojelu saa  koskaan mennä totuuden edelle. Valehteluun ei saa koskaan eikä missään tilanteessa ryhtyä, vaan totuus on kerrottava, vaikka siitä oma pesä likaantuisikin.

Eduskunta- ja hallitustyö ei saa enää koskaan olla poliittista valtataistelua. Vaikeita päätöksiä ei tule jättää tahallaan vaalikauden yli seuraavan eduskunnan päätettäväksi, kuten tähän asti on kaikkina aikoina pääsääntöisesti ollut tapana tehdä. Kukin hallitus ja kukin eduskunta pesköön itse oman likapyykkinsä. 

Puoluepolitiikka ovat uuden ajan merkkien mukaan selvästi väistymässä, ja puolueet lähestyvät ideologioiltaan ja tavoitteiltaan toinen toisiaan. Tarvitaan uusia innovaatioita, uusia skenaarioita ja uudenlaista näkemystä yhteisten asioiden hoitamiseen kohti terveempää ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. Päättäjiltä vaaditaan muutakin kuin vain korvia. Koko kansaa koskevissa päätöksissä tarvitaan kaikkia aisteja ja ennen kaikkea viisautta ja myös sydäntä. Päättäjien on  opittava kuuntelemaan ja näkemään sydämellä, kuten kettu sanoi pikku prinssille Antoine de Saint  Euxpéryn kirjoittamassa maailmankuulussa lastenkirjassa Pikku prinssi: ” Sydämellä näkee paremmin”.  Uuden ajan päättäjiltä vaaditaan tätä ”näkemistä” -  näkijän ja tietäjän kykyä . Ei vain näkemistä oman vaalikautensa päähän vaan seuraavan sukupolven taakse. Tämän päivän ratkaisut  kantavat hedelmää usein vasta vuosien tai jopa vuosikymmenien kuluttua 

Tarvitaan uuden ajan hengenmukaisia kansanedustajia ja päättäjiä, jotka pystyvät toimimaan yhteistyössä yli puoluerajojen utilitarististen eli kaikkia hyödyttävien tavoitteitten saavuttamiseksi. Tarvitaan tulisieluisia poliitikoita, jotka panevat itsensä likoon koko kansakunnan hyväksi. Oma etu  tai puolueen etu ei saa koskaan mennä kansan edun edelle. 

Ennen vaaleja ehdokkaat lupaavat kansalaisille ummet ja lammet, ja eduskuntaan päästyään he pyrkivät näkymään julkisuudessa hinnalla millä hyvänsä. He laskeskelevat vain omia kannatuslukujaan sen sijaan, että he kuuntelisivat kansalaisten  todellista hätää. Pelokkaat ja epävarmat päättäjät ovat teettäneet kansan niskanahasta revityillä verorahoilla tähtieteellisen kalliita tukimuksia ja calluppeja,  jotka 3 %:n virhemarginaalilla vakuuttavat heidän olevan oikeassa ja kansan väärässä.  Lapsellisten itsestään selvyyksien tukimiseen (vert. Himasen lähes 1 milj. e. tutkimus) ei enää saa myöntää sentin senttiäkään, sillä ne rikastuttavat ja hyödyntävät ainostaan hyvävelijärjestelmää ja ovat siten kierteistä korruptiota.

Vaalikonekyseilyissä tulee kysyä miespuolisten ehdokkaitten vaapamuurarisidonnaisuudesta (naiset eivät voi liittyä vapaamuurarijärjestöön).
Kansanedustajille: te edustatte ensisijassa kansaa, äänestäjiänne ... ja vasta toisijaisesti puoluettanne. Puoluekuri on siten täysin demokratian-  ja perustuslainvastiasta. Perustuslain 29 §:ssä todetaan, että kansanedustaja on velvollinen toimiessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta, eivätkä häntä sido muut määräykset. Kansanedustajat ovat vapaassa demokratiassa vapaita äänestämään ”jaa” tai ”ei”. Tämän valtuuden he ovat saanet suoraan äänestäjäiltä – ei omalta puolueeltaan.  

Hallitus on kuin hedelmäpuu– ”Jos hedelmäpuu ei kanna hedelmää – se kaadetaan” : sanoi mestari Jeesus. Muistakaa, että eduskunta pystyy kaatamaan kykenemättömän hallituksen, paitsi, jos eduskunta itsekin on kykenemätön ... kuten valitettavasti tähänkin asti on ollut. 

US-verkkolehden blogisti Päivi Ruippo kirjoitti osuvasti: ...”Kokoomus tulisi laittaa elinikäiseen oppositioon. Niin karmeaa kärsimystä ja jälkeä se on ihmisille ja Suomelle aiheuttanut.” ... Itse lisäisin tuohon vielä Keskustan (lähentelee jo Kokoomusta), sillä todelliset karmeudet ovat vasta edessäpäin, ellemme me yhtenäisenä kansana ala jo reakoida ja toimia nopeasti. 

Täystuhoparivaljakko Katainen & Urpilainen Co. tulee panna syytteeseen tunaroinneistaan ja kansakuntamme kurjistamisesta maailman rikaitten pankkien ja näiden sijoittajien hyväksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.