3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

7.6.12

Totuus EU:n velkakriisistä ja EVM:sta ja Eurostoliitosta (Euroopan Liittovaltiosta)


Jutta Urpilainen, EU, euro, Eurostoliitto, Euroopan Liittovaltio, nälkävuodet, raatajat rahanalaiset

Olen rivikansalaisena seurannut aktiivisesti tätä eurokriisiä ja maamme hallituksen jo alkuunsa tuhoon tuomittuja toimenpiteitä sen hoitamiseksi. Ja tähän asti on kyseessä ollut vain ja pelkästään hallituksen tolkuton tyriminen kerta toisensa jälkeen.

Viime aikoina on tiedotusvälineissä käyty paljon keskustelua tekeillä olevasta EVM-sopimuksesta ja sen yksityiskohdista, ja eduskunnan pitäisi äänestää sopimuksesta Suomen osalta vielä ennen juhannusta. 

Tässä vakaussopimuksessa on kyse EU:n liittovaltion eli Hitlerin Euroopan Liittovaltio-ajatuksen ajamisesta keittiön oven kautta sisään, sillä Euroopan pysyvä vakausmekanismi (EVM) vie Suomen eduskunnalta sen budjettivallan, joka on itsenäisen valtion oleellinen tunnusmerkki. EVM eli Euroopan vakausmekanismi perustetaan n. kuukauden kuluttua eli heinäkuun 2012 alussa. Kansalaisten tulee muistaa, että EU-politiikka on ihastuttavien kiertoilmaisujen politiikkaa, eli, ei näitä roskapankkeja kutsuta totuudenmukaisesti roskapankeiksi, vaan hienostuneesti  vakausmekanismeiksi. Väliaikaista EU:n roskapankkia kutsuttiin Euroopan rahoitusvakausvälineeksi (ERVV), ja nyt toimintansa aloittavaa pysyvää Euroopan vakausmekanismiksi (EVM).

Myös Suomi on menossa EVM:ään mukaan, jos eduskunta antaa jäsenyydelle siunauksen. Ja, kun kyse on hallituksen esityksestä, niin pelättävissä on, että eduskunta antaa silloin siunauksensa, koska ryhmäkuri on ennekin mennyt kansallisen edun edelle. Ja pelkona on, että tässä yritetään taasen viedä kiireellä ”käärmettä väkisin pyssyn piippuun”. Katainen ja Urpilainen luottavat siihen, että kansanedustajat eivät osaa näin kesälomien alla ja juhannus-huumassa olla tarepeeksi varuillaan ja painavat noin niin kuin vahingossa ”Jaa”-painiketta.

Tämä sopimus herättää kansalaisten piirissä paljon huolestuneita kysymyksiä, eikä syyttä, sillä Euroopan vakausmekanismi eli EVM on siis monikansallinen rahoituslaitos, jolle Suomi sitoutuu maksamaan 12,6 mrd euron alkupääoman ilman mitään vastinetta. Onko todella niin, että sitoudumme myös jatkuvaan maksuvelvoitteeseen eli, kun yhtiö päättää tarvita lisärahoitusta, meidän tulee mahtikäskystä maksaa tuo summa tilille 7 päivän aikana? Näin mitä ilmeisimmin on asian laita. Huolestuttavaa on myös, että maksumääräys menee aina jäsenmaan oman budjetin ohi.

Huom! Suomen kansalaiset! Lukekaa tämä nyt tarkkaan: Suomi on  luovuttamassa taloudellisen päätösvaltansa luxemburgilaiselle, voittoa tavoittelevalle pankille, jonka sijoitukset me näin turvaamme veronmaksajiemme selkänahasta, eli kaiken kärsineen, kaskisen kansan selkänahasta.

Sopimuksen mukaan tämän ”EVM –OY/AB:n” kaikki omaisuus, rahoitus ja työntekijät nauttivat täydellistä koskemattomuutta ja syytesuojaa, eli, kukaan ei voi koskaan vetää heitä oikeuteen tai vastuuseen mistään, kävi miten kävi. Yhtiö on siis vapautettu kaikista rajoituksista, sääntelyistä, tarkastuksista ja maksujen keskeytyksistä. Työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus eikä heidän tarvitse maksaa veroja. Kaikki dokumentit ja kirjanpito ovat salaisia, samoin EVM:n tilat. 

Kuulostaa aivan pankkiirin unelmaduunilta päästä pelaamaan uhkapeliä rajattomilla panoksilla vailla mitään riskiä sijoitustensa epäonnistumisesta. Vastuun siis kannamme me kansalaiset, sinä ja minä, mutta voitot hyödyttävät vain tuota pientä rulettia pelaavaa rikkaana rahamaailman porukkaa.
Ovatkohan kaikki kansanedustajat todella tietoisia, millaiseen sopimukseen he ovat sitoutumassa painaessaan JAA-nappia suuressa salissa? Epäilen pahasti että eivät ole.

Maailman raharikaat ottavat nyt viimeistään vallan, eli, peljätty ”illuminaatti” astuu nyt selvästi ja vääjäämättömästi valtaan. 

Kriisimaiden velat ovat niin megalomaanisia, että mitkään maailman rahat eivät tule niihin riittämään ja uutta velkaa tehdään koko ajan lisää tsiljoonatolkulla. Illuminatin eli NWO:n ( New World Orderin, Uuden maailmanjärjestyksen) takoituksena onkin globaalin rahamaailman tahallinen romahduttaminen uuden järjestyksen (systeemin) esiintuomiseksi. Käviväthän Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen veronmaksajien rahoilla "yksityishenkilöinä" salaisessa Bilderberg-kokouksessa U.S.A:ssa n. viikko sitten illuminatistien evästettävinä. (Lue aikaiemmasta blogikirjoituksestani, mitä olen  kirjoittanut mm. tuosta mega-salaisesta Bilderberg-ryhmästä ja illuminatista).

Meitä on vain 5 miljoonaa, vähemmän kuin jossain Euroopan suuressa kaupungissa. Joten laittakaa arvon päättäjät nyt vihdoin järkeä käyttävä töpseli seinään. Harmi vain, että Suomi on tainnut menettää aimo kasan pelimerkkejä viimeaikaisilla mukamas vakuus-vaatimuksillaan, joilla ei kuitenkaan ole saavutettu muuta kuin sisäpoliittista etua. Tulipahan SDP:n pidettyä ainakin promillen verran vaalilupauksistaan, vaikkakin Jutta Urpilaisen hehkuttamat vakuudet olivat kuin olivatkin kuin ”Keisarin uudet vaatteet” eli : yhtä tyhjän kanssa.

Saksa ja Merkel siis sanelee, mitä muiden AAA-luokiteltujen maiden (enää kolme jäljellä) kuten esim. Suomen pitää tehdä uppoavan EU-laivan pinnallapitämiseksi, joka on jo ajautunut karille. Suomella ei enää kaiken oikean järjen mukaan ole varaa mennä enempää ja syvemälle EU:n syövereihin. 

Urpilainen ja Katainen heittäkööt mega-paksun pelastusrenkaan Suomi-neidolle, jos aikovat vielä pitää Suomen pinnalla, sillä heidän EU:ta syöttämillä eväillä Suomi on kohta loppuunsyöty ja kuiviin imetty.
Yhteisvastuu etelän ”Helppo-Heikki-maiden” veloista kaatuu pian suomalaisten veronmaksajien niskaan. Kiitos tästä totaalituhosta koituu Urpilaiselle ja Kataiselle.

Lisää Eurooppaa” on ollut komission ja joidenkin euromyönteisten päämiesten tapa kuvailla talouspoliittisen ohjausvallan siirtämistä Brysseliin eli käytännössä komissiolle. ”Lisää Eurooppaa” tarkoittaa selkokilelellä ”enemmän Liittovaltion suuntaan”.

5.6.2012  HS,Berliini. Saksalaisviestinten ja The Wall Street Journalin mukaan EU-johtajat valmistelevat uutta, merkittävää askelta velkakriisin selättämiseksi ja EU:n saattamiseksi entistä yhtenäisemmäksi.  ... siis entistä yhteneväisemmäksi. Miettikääpäs tätä! Jos olisin hankkiutunut ongelmiin yhdistämällä talouteni maksukyvyttömän naapurin kanssa, en odottaisi helpotusta yhteistyön laajentamisesta, vaan päinvastoin, yhteistyö holtittoman naapurini kanssa loppuisi siihen ja sassiin ...elikkäs HETI. 

Näin pitäisi Suomen valtiovallan ja sen päättäjien toimia nyt EU:n kanssa ... ja HETI. Suomi ulos EU:sta ja eurosta ...heti eikä hetken päästä!

Allekirjoita adressi, sillä Suomea ollaan viemässä kohti turmiota.

http://www.adressit.com/itsenaisen_paatosvallan_puolesta_-_for_suvereniteten_14062012
 

Mikäli epäröit allekirjoittaa, katso video ja hämmästy! http://www.youtube.com/watch?v=VD_3sUVU3FQ&feature=share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.