3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

9.6.12

Hypätään Titanicista, sillä Eu:n AAA-kerhon psyykatut velkaholistit vievät kaikki turmioon.


Vanha suomalainen sananlasku sanoo: ”Mies se tulee räkänokastakin, mutta ei tyhjännaurajasta”.

Valokuvasta näkyy, että Jutta Urpilaisella on hauskaa (nauraa vääränä vammaiselle), kun ”piikki” on auki taivaisiin. Ja tätä Jutan räkänaurua Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble ihmetellen katsoo ”monttu auki”

Perussuomalaiset jättivät eilen (pe 8.6.-12) välikysymyksen eurokriisistä, Euroopan "liittovaltiosta" ja Suomen tulevaisuudesta. Timo Soini kuvailee tilannetta Euroopassa ”erittäin vakavaksi”. Soinin mielestä Suomen pitäisi olla tässä tilanteessa ”itsekäs” ja erota eurosta.

Perussuomalaisten näkemys on, että euroa ei voi enää pelastaa, mutta itsemme voimme pelastaa irrottamalla köydet tästä Titanicista. ”Tämä on Titanic, jossa Suomi on parilla pikkupurrella kiinni. Köydet irti, mitään eivät voi”, sanoi Soini.

 EU-Titanic uppoamassa, sinking, Timo Soini oikeassa, Suomi on pelastettava.

Nyt on sitten SDP ja Kokoomus jakamassa meille lisää vastuita kaiken maailman lisäsopimuksilla. Ihmettelenkin suuresti sitä miksi Suomi Jutan ja Jyrkin ilmoituksien mukaan menee mukaan ehdottomaan EVM:ään. Siis sellaiseen Luxenbugrilaisen yhtiön "rahalaitokseen" (roskapankkiin), joka on suojattu kaikelta rikosoikeudelliselta vastuulta, niin henkilöiden kuin yhtiönkin kohdalla. Suomikin on siis menemässä mukaan varsinaiseen ja nimenomaiseen veroparatiisiyhtiön toimintaan. Annetaan tuon yhtiön käyttää hyväksi meitä veronmaksjia tulevina lisäsijoitusten maksajina aina kun yhtiö rahaa pyytää (eli sijoitukset epäonnistuneet). On aika varmaa, että nuo sijoitukset tulevat tulevaisuudessakin epäonnistumaan ja lisäsijoituksia (pelastuspaketteja) AAA-mailta tarvitaan.

Onko meidän johdossa olevat politiikkomme täysjärkisiä vai onko heidät vähintäänkin hypnotisoitu Bilderberg-salakokouksissa palvelemaan illuminaatin eli Uuden Maailmanjärjestyksen tarkoitusperiä? Jollet usko, niin katso lyhyt videokooste: http://www.youtube.com/watch?v=NTM57NS5_DM

Jokainen tavistallaajakin on jo ymmärtänyt, että Suomi menee konkurssiin tehtyjen vastuiden kasvattamisen seurauksena. Ja oikeuskansleri Jaakko Jonkka nukkuu ruususen unta, kun pitäisi tehdä töitä ja valvoa virkamiesten ja päättäjien täysjärkisyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.