3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

17.6.11

Jytkystä mätky, Ps-puolue, tukisäätiö sotku, Timo Soini, Raimo Vistabacka


Jytkystä sotku – sotkusta sätky – sätkystä mätky - eli mahalasku
Kirj. Anne Lindell 17.6. 2011 ja Vistabackan TV-haastattelu-lausunnon mukaan hänen kohdallaan ajantasalle muokattu joulukuussa  2012
Ps-puolueessa hutera peusta. Onko vain ajan kysymys, kun Ps-puolen kannatus  romahtaa? Jytkystä mätky. Ps-puolueen tukisäätiösotku, Raimo Vistabacka , Timo Soini, Kuva Anne Lindell

Oliko ”persujen jytky” sittenkin vain vain pelkkä "höttöjytky", joka ei kestä vuosien saatossa?  Kestääkö tätä  ”gloriaa” 4-5 vuotta korkeintaan  ...? Siis sanon korkeintaan 5 vuotta, koska kansaa ei voi kusta silmään kuinka kauan tahansa.

Ei tässä enää tiedä itkisikö vai nauraisko, koska ei hullumpaa touhua ole näillä politiikan suhmurointimarkkinoilla näkynyt. Perussuomalaisten kassa on miltei tyhjä, eikä tukisäätiön ”säästöpossuun” pumpatuista miljoonista tunnu tietävän kukaan mitään. Onko niitä rahoja, vai eikö niitä ole? Mistähän syystä vapaamuurari on valittu Perussuomalaisten tukisäätiön tilintarkastajaksi? Minä en luottaisi tällaisen tilintarkastukseen. Jos tämä tieto tilintarkastajata pitää paikkansa, niin kertooko se myös siitä, että nämä "hyvät veljet" ovat ottaneet jopa Perussuomalaisen Puolueenkin valvontaansa?

Jos vaistoni sanoo oikein, niin me tullaan pian kuulemaan  Soinilta ja Vistbackalta tällaisia selityksiä kuin, että olemme toimineet täysin lain mukaan. Epäilenpä pahasti, että  Soini & Vistbacka Co.tulisivat kameroitten eteen selittämään, miksi PS-puolueen tukisäätiö köyhdyttää puoluetta ja rikastuttaa säätiötä, ja vieläpä sellaisilla säännöillä ja paragraaffeilla, että mahdollisiin säätiön miljooniin (jos niitä edes on olemassa enää) ei pääse edes puolueen lopettamisen tai edes konkurssinkaan jäkeen käsiksi kukaan muu – kas´ kummaa ... kuin "Soini & Vistbacka Co". .. Epäilettekö tekin? Hyvä, koska on syytäkin epäillä.

Lammas susien vaatteissa

Aika näyttää, sanokaa minun sanoneeni, että jytky osoittautuukin hötöksi, ja että perussuomalaiset on enää pelkkä valeoppositio. Enää ei jakseta edes puskista huutaa. Hallitukseen ei uskallettu lähteä, ja jos seuraavissa vaaleissa vielä tulee toine jytky, niin sitten on jo pakko ottaa hallitusvatuu, Saamme nähdä, sanokaa minun sanoneenim että silloin Soini viimeistään  näyttää todelliset kyntensä (lue ”lammastossut”, ja alkaa selitellä, että "mutta kun" ja "ottia tuotani" ... ja sitä rataa, eikä tee yhtikäs mitään pysyäkeen aikaisempien uhojensa takana - kääntää takkiaan niin monta kertaa, ettei loplta enää tiedä kumpi on oikea ja kumpi nurjapuoli , Ja lopulta, ku nuskottavuus ja kannatus romahtaa, nähädäänkin että mukanva kansanmies olikin äärimmäisen ahne ja itsekäs ketale  - susi lampaan vaatteissa.

Nyt on myös eräs valveutunut perussuomalaisten rivijäsen (Seppo Hauta-aho) huomannut, että puolueen kassa on miltei pumpattu tyhjiin ... tukirahat ovat menneet ”parempaan talteen”.  Eikä kukaan näytä tietävän, että onko tukisäätiön säästöpossussa enää mitään? Pahinta on, että puolueen johtoa ja säätiön kritisoijia aletaan savustaa ulos puolueesta. Olen varma, että Seppo Hauta-aho vaiennetaan tehokaasti ja lopullisesti.  Kitiikkiä ei sallita.  Aika näyttää, mihin Soini kykenee ... jos kykenee mihinkään.

Perin omituinen säätiökikkailu

Miksi puolueen rahat piti saada heti ensimmäisen jytkyn jälkeen parempaan talteen? Mitä "Soini & Vistbacka Co." pelkää? Tietävätkö he jotain sellaista, mitä persujen rivikansanedustajat eivät tiedä? Ehekei Ps-puoleen olemassoloa olekaan suuniteltu kestämään kauemmin kuin Soini ja Vistbacka ovat puolueen kärkimiehiä.

PS-puolueen tukissäätiössä on ollut jo alusta alkaen käsittämättömän salamyhkäistä ja perin outoa meininkiä. Tukisäätiön hallitus EI ole demokraattisesti valittu - puolueen jäsenet eivät voi valita henkilöitä säätiöön, vaan se täydentää itse itseään. Säätiön kokoukset ja päätöksenteko ovat salaisia.

Puolueen jäsenet eivät voi myöskään vaikuttaa siihen, miten ja kenelle säätiö jakaa avustuksia, vai jaetaanko vain  n.s. ”lahjapaketteja” – onko ylin päätösvalta tässä asiassa oikeasti jäsenistöllä, niin kuin sen sääntöjen mukaan pitäisi olla? Kenelle säätiön hallitus vastaa toimistaan?

Jopa puolueen keräämät jäsenmaksut ovat menneet ovelasti ”metsän kautta kiertäen” säätiölle eikä  puolueelle eikä edes piiritoimistoihin  tukemaan esim. kunnolla kansandeustaja - tai  kunnallisvaaliehdokkaita.

7.11. -12 Vistbacka myöntää viimein, että puolueen jäsenmaksuvaroja on siirretty perussuomalaisten tukisäätiöön. Hän tunnustaa myös, ettei säätiö ole tähän mennessä nimestään huolimatta tukenut itse puoluetta millään lailla.

Onkohan perussuomalaisten johtoportaan ”suhmuroinnissa” kyseessä näiden kahden ”seteliselkärankaisen” oivallus nyt viimeistään käyttää hyväksi kansanedustajien huomiokyvyn puutetta ja viedä ennen paljastuksia ”tuhkatkin pesästä” ... eikä kukaan huomaa mitään. Tällaisella menettelyllä puolue ei pääsisi käsiksi säätiön varoihin kuten ei mahdollisen konkurssipesän hoitajakaan tai ulosottomiehestä puhumattakaan. Ainoastaan säätiön harvalukuinen johtoporras pääsee käsiksi säätiön rahoihin, eli Soini ja Vistbacka ja  todella iäkäs Mikko Vainio (lähes 90-vuotias), siis tämä sama vakijäsenporukka, sama kolmikko, joka on istunut säätiön ”säästöpossun” päällä alkaen vuodesta 2001. Puskaradio kertoo, että Vistbacka suunnittelee säätiön kolmannen ja sangen iäkkään jäsenen tilalle omaa väyvypoikaansa, joten ympyrä Ps-puolueen säätiön miljoonien ympärillä sulkuetuu.

Pienpuolueena PS vastusti kiivaasti puoluetukia, mutta nyt oli ”jytkyn” jälkeen toinen ääni kellossa. Monet teistä tietenkin ajattelevat, että mitä sitä nyt kaivelemaan tämmöistä, ja että eikö nämä nyt ole kunkin puolueen oma asiansa mihin ne nuo puoluetukirahat panevat. Muistettava kuitenkin on, että puoluetukirahat on kerätty verovaroista, joten asia kuuluu meille veronmaksajille, ja näin ollen meitä kaikkia pitäisi myös kiinnostaa, että tukirahat käytetään siihen mihin ne on tarkoitettukin ... eli  puolueen tukemiseen eikä mihinkään muuhun. Ja, koska näyttää siltä, että perussuomalaiset kansanedustajat eivät näytä ymmärtävän näitten puoluetukirahojen suhmurointien kiemuroita, on meidän muiden vähintäänkin vihjaistava niistä heille.

Miksi pitää kierrättää puoluetukirahoja monen mutkan kautta säätiölle, joka köyhdyttää puoluetta ja rikastuttaa itseään? Mahdollisen konkurssinko vuoksi? Kyllä, sillä säätiössä varat ovat tallessa ja kasvaa säätiön omistaman puoluetoimiston muhkeilla vuokratuloilla koko ajan lisää, ja tämän vuokran maksaa puolue ... puoluetukirahoista (!!). Ja kaiken huippuna on se, että puolue lainasi rahaa säätiölle 1,7 milj., jotta säätiö voi ostaa kiinteistön. Miksei puolue voinut itse ostaa tuota samaa kiinteistöä, ja näin olisi puolue välttynyt maksamasta säätiölle n. 11 000 e vuokraa/kk.? Niin miksei?  Tämähän on täysin järjetöntä!  Entä kuka, ketkä saavat sitten käyttöön nämä säätiön varat mahdollisen konkurssin jälkeen? ... Niin kuka ... tai ketkä? Jos puolue joudutaan lopettamaan, niin miten käy säätiön varojen, joita ei voi konkurssissa ulosmitata. Palautuuko säätiön varat silloin kenties valtiolle? Ei suinkaan, sillä säätiön varoihin pääse käsiksi vain "Soini & Vistbacka Co", ja kaiken kukkuraksi, jos Soinia ja  Vistbackaa ei enää valita puoluejohtoon tai puoluehallitukseen, jää nämä tukisäätiön rahat siinäkin tapauksessa näitten herrojen käsiin.  Miettikääpäs, onko perussuomalaisilla enää edes varaa äänestää ulos tätä kaksikkoa, ja miettikääpäs, oliskohan tällä ovelalla järjestelyllä  "kiristävä" vaikutus näitten herrojen päämäärien saavuttamiseksi? He ovat turvassa, heitä ei voi äänestää ulos, mutta säätiön rahat eivät ole tuvassa. 

Vai, käykö niin että, jos konkurssi tulee, niin säätiön säästöpossu onkin silloin jo ... yllätys, yllätys ... TYHJÄ!  

Vaikka miten päin tätä outoa sotkua tarkastelee ja spekuloi, niin ainoa päätelmä, on että  teitä on kusetettu rakkaat persut!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.