3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

20.8.11

Miksi Timo Soinista ei tule presidenttiä?


Kyllä Soinista voisi tulla presidentti, mutta ei näillä eväillä ja tällä taustajoukon kokoonpanolla.
Äänestäjät saavat juuri sellaiset kansanedustajat kuin ovat äänestäneetkin. Perususomalaisten olisi pitänyt olla tarkkaavaisempia kansanedustajaehdokkaittensa valinnoissa. Ehkä seuraavalla vaalikaudella on jo opittu jotain aikaisemmista virheistä. 

En voi vaiteta siitä totuudesta, että eduskuntavaalien  2007 ja sitä ennen Perususomalaiset  keräsivät rasistisia ääriaineksia ympärilleen ja etenkin Toni Halmeen mukana. Tiedän, että PerusSuomalaiset eivät näin tahtoneet, mutta näin kuitenkin kävi. Tämä taitaa olla se ikävin juttu, joka jälkikaikuna voi olla pahimpana esteenä Soinille tulevissa presidentinvaaleissa.  Timo Soinin tehtävä tuon sekavan ja vaikeasti aisoissa pidettävän ”lauman” johtajana on todellakin mahdoton (mission impossible). Ja sinä tiedät Timo mitä sinun tulee tehdä; jäljellä ei ole enää kuin yksi vaihtoehto – sinun on otettava johtajan asema takaisin perususomalaisten johdossa. Et voi olla niin naiivi, että kuvittelet, että yli puolet äänestäjistä äänestää sinut presidentiksi, kun et edes saa pidettyä omiasi aisoissa.

Asiat ovat sekä Suomessa, että etenkin muualla maailmassa, menossa todella huonoon suuntaan. Emme tarvitse tällaisessa maailmanlaajuisessa kaaostilanteessa presidenttiä, joka on poliittisesti räväkkä, lupsakka, hyvä suustaan ja suosittu kansan syvien rivien keskuudessa, vaan me tarvitsemme presidentiksi Kekkosen kaltaisen jykevän ja samalla myös lahjakkaan ja järkevän ”luotsin”, joka osaa navikoida jopa globaalien tulevien ja todella suurten ongelmien viidakossa, joiden jälkikaiut vaikeuttavat jopa meidän pohjoisten kansakuntien elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.