3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

14.6.11

DDD eli Kolmen D:een Demari ? Suomalaiset vaihdettava egyptiläisiin.

SDDDP, Dumb-Dumber-Demari eli Kolmen D:een  Demari ?  Suomalaiset vaihdettava egyptiläisiin.

Hallituksen muodostamisesta tuli vaalit niukasti voittaneelle Kokoomus-puolueelle tavallista mutkikkaampaa etenkin Persujen jytky-voiton jälkeen. Entisten kolmen suuren ja riitelevän puolueen sijasta Suomeen saatiin nyt neljä suurehkoa ja riitelevää puoluetta. 
Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen lähti ovet paukkuen hallitusneuvotteluista, mutta totuus oli, että Jutalta meni sisu kurkkuun tosipaikan tullen. Teatteria Jutalta löytyi ennemmän kuin rahkeita, ja vanha viisaus tuntui pitävän paikkansa tässäkin Jutan roolisuorituksessa ... eli, ”tyhjät tynnyrit kolisee eniten”. 

DDD  eli Kolmen D:een Demari eli ”Dumb-Dumber-Demari   (Suomeksi: Tyhmä-Tyhmempi-Demari).

Moni onkin kysellyt, että kuka SDDDP:tä  tällä hetkellä oikein johtaa? Näyttää siltä, että Heinäluoma johtaa SDDDP:tä ainakin silloin, kun hän on Suomessa.

SDDDP :n puheenjohtaja Jutta Urpilainen on tähän asti vain näyttänyt, että hän on täysin pihalla kaikesta. Jutta ei hallitse asioita, siksi hän sortuu tavan takaa hänelle niin tyypilliseen papukaijamaiseen  toistoon. Jutan epävarmuus näkyy kireänä kuttaperkkahymynä ja  välillä jopa agressiivisen puolustusmaisessa käytöksessä. Omaperäisiä ajatuksia Jutalta saa todellakin suurennuslasilla hakea, mutta eräässä asiassa hän on todellinen lahjakkuus, sillä hän osaa nyppiä rusinat toisten leipomista pullista. Entisenä kansakoulunopettajana hän onkin hionnut ulkoaopettelemisen taitonsa huippuun.  Jutta on kuin papukaija: jatkuvaa toistoa  ja toisilta lainattua - ei mitään omaa. Ei sellainen lainattujen fraasien latelija ja päälle puhuja voi neuvotella kun välillä pitäisi osata kuunnellakin.

Ja kaikkihan sen tietää että, jos Jutta Urpilaisesta tulisi pääministeri, niin  Soini-monsteri alias ”Jabba The Hutt” söisi hänen elävältä heti alkumetreillä. Heinäluoma olisi taasen Soinille aivan liian iso ja sitkeä pala haukattavaksi.

Did anyone get the point? (Suomeksi: Eikö kukaan ymmärrä mistään yhtikäs mitään?)

Tavallinen kansalainen ihmettelee ja kyselee tätä menoa seuratessa, että mistä ihmeestä näitä naiiveja elämän todellisilta kokemuksilta täysin säästyneitä poliitikkoja oikein tulee?

Persut osoittautuivat sittenkin vellihousuiksi. Ennen vaaleja puheet olivat kyllä kuin hevosen ostajalla, mutta kun kysytään tekijöitä ja vastuunkantajia, niin kappas vaan, Persujen riveissä on norsun mentävä aukko. Soinihan ilmoitti jo heti kättelyssä, ettei voisi luopua eu-periaatteistaan edes Audi-kyydinkään houkuttamana, vaikka totuus oli, että hän on helisemässä sekavan ja häröilevän kansanedustajajoukkionsa kanssa. Ja toisaalta opposition puskista hävyttömyyksien  huuteleminen on oiva lähtötilanne Soinille itselleen ensivuoden prseidentinvaaleja ajatellen, sillä kyllä presidentti on sentään aivan toista maata kuin ministeri.

Suomalaiset vaihdettava egyptiläisiin.

Minoonki tässä miettinny, että kun Suomen kansan työmoraali on laskennut tässä viimeisten vuosikymmenien aikana miltei nollatoleranssin alapuolelle, niin että kyllä tämä kansa ansaitsi kerrankin veroisensa päättäjät. Suomen kansa on vain entisestään laiskistunut, ja aina on käsi ojossa vaatimassa lisää etuuksia, ja sitten itketään, kun vierastyöläiset vievät työpaikat aivan nenän edestä. Suomalaisia ei enää kohta edes huolita raskaaseen ja vaativaan työhön, koska he kuitenii loistavat poissaoloillaan: milloin on noidannuoli ja milloin masennusta ja milloin taas burn outtia  ja sen sellaista.

Olen samaa mieltä, niitten kanssa, jotka ovat kyllästyneet näihin työkseen  ruikuttajiin, että nämä patalaiskat ja jatkuvasti kitisevät suomalaiset oikeastaan ansaitsevat Jutta Urpilaisen johtaman hallituksen. Kansakunta oli ennen vain tyhmä, mutta nyt myös laiska, siksi kansaa on rangaistava, ja siksi juuri Kolmen D:een puolueen johtama hallitus olisi aivan oikein tälle kansalle. Urpilaisen johtama hallitus johtaisi tämän uppiniskaisen ja kaikkeen tyytymättömän kansan siihen ahdinkoon, johon sen  kuuluisikin mennä. Soinin johtama hallitus olisi taasen aivan liian suuri rangaistus tälle uppiniskaiselle kansalle ... rajansa kaikella, sillä eihän kukaan haluasi palata takaisin kivikaudelle.

Kolmas vaihtoehto muistui mieleeni, kun aikoinaan Egyptin liikenneministeriö  konsultoi suomalaisia liikenneasiantuntijoita selvittämään miten Egyptissä liikennekulttuuria saataisiin parannettua ja se saatettaisiin Suomen tasolle. Selvitystyön tulos oli: että parannusta egyptiläisten liikennekulttuuriin saataisiin vain siten, että vaihdetaan egyptiläisten kuskien tilalle suomalaiset.  Siis, summa summarium, jotta tällaiseen pohjoisnmaiseen hyvinvointivaltioon  saataisiin tyytyväinen kansa, niin tänne pitäisi vaihtaa suomalaisten tilalle vaikkapa egyptiläiset .. .tai libyalaiset ... tai ihan mikä tahansa toinen kansakunta, sillä tällä kokoonpanolla me ajaudumme vääjäämättä kohti itsetuhoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.