3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

6.8.12

Toteutuuko nyt karmea Hitlerin unelma: III Valtakunta?

Kirjoitukseni Uusi Suomi verkkoehdessä 5.8.2012 
                     EUROSTOLIITON syntysanat lausuttiin tässä:
Mario Draghi, euro, eu, crash, eurostoliitto, nwo, illuminati, dritte Rrich , III valtakunta
Taloustieteen professori Puttonen sanoi: ”Suomi väärässä kerhossa ja väärässä valuutassa”, ja minä sanon, että kohta olemme Eurostoliitossa, eli siinä mistä Hitlerikin unelmoi  - III:ssa Valtakunnassa. 

”EU:n perustukset murenevat", sanoi taloustieteen professori Vesa Puttonen Brittiläisen The Guardian -lehden haastattelussa: ”Emme ymmärrä, että meillä on kiire” (tark. irrottautua eurosta), sanoo  Puttonen  ja jatkaa: “enkä tarkoita sitä, että suomalaisten pitäisi olla epärehellisiä kelmejä, vaan pitää valita seuransa. Jos jotkut pelaavat eri säännöillä, niin eihän siinä pelissä ole pakko olla mukana”.

Olen Puttosen kanssa täysin samaa mieltä, ja myös siinä, että Timo Soini valitsi todella omituisen hetken tukiessaan viime viikolla eurossa pysymistä, eikä eurosta eroamista, kuin olisi osanut häneltä odottaa. Mutta ehkä hänkin oli muitten poliittikkojemme tapaan saanut ”oikeanlaista”  ohjeistusta harhautusten mestareilta eli euro- ja EU-lobbareilta. 

Näyttää ilmiselvältä, että Perussuomalaiset kansanedustajat eivät kykene enää vastustamaan selkeästi EU-virkamiesten ”ruusuisia” skenaarioita siitä, että kyllä tästä selvitään ja kaikki menee lopulta hyvin, eikä  etenkään EK:n pj. Mario Draghi (2.8.) uhkailua, että: ”Euro on peruuttamaton” ... ei paluuta entiseen ... no return ... ei peruutusvaihdetta jne. 

Ensin Kreikkalaiset ja sitten Espanjalaiset ja viimeksi Italialaiset yrittivät haukkumalla saada Suomea pysymään maksumiehenä. Ja kun haukuista huolimatta Suomen kansan tiedostavista  riveistä ja silloin vielä rohkeasta oppositiosta kuului vaatimuksia  erota eurosta, niin tarjottiin hunajaisia kehuja ja jopa +3A:n suosituksia, ja näin saatiin suomalaisten ja jopa oppositiopoliitikkojen suu messingille ja rinta rottingille luokittelemalla Suomi parhaaksi Etelä-Euroopan lypsylehmäksi,  ... ja jos sekään ei auta, niin keksitään uusi luokka Suomelle 4:n A:n  kultapossukerho. 

Tällaisenaan tämä luottoluokitusjuttu ja eritoten EKP:n puheenjohtajan pelottelu  kelpaa lähinnä marjapensaille räkättirastaita pelottelemaan ... minua ne eivät vakuuta eivätkä saa edes minua lotkauttavan korviani - toisesta korvasta sisälle ja toisesta ulos. 

Näyttää siltä, että Suomen 3:n A:n luokitus onkin vain kosmeettisen kaunistelun tulosta, ja johtuu suuresta eläkesäästökertymästä, joka virheellisesti laskettiin valtion budjettiin ... siis, hmmm ... opittiinko me kenties Kreikalta jotain? ... Kenties tilastojen sievistelemisen taito? Ketä tässä Suomen päättäjät oikein yrittävät huijata: suomalaisia veronmaksajia vaiko EU:ta vaiko luottoluokittajia vai näitä kaikkia? -  Vastaus: kaikkia. 

Professori Puttonen kutsuu Suomea EU:n mallioppilaaksi, mutta valittelee, että luokan muiden oppilaiden suoritukset ovat todella huonoja. Puttonen uskoo, että: ...  ” ...nykytilanteessa Suomea on helppo huijata. Meillä on perinteisesti pidetty sopimuksista kiinni, ja siitä ollaan oltu ylpeitä. Muut eivät kuitenkaan toimi samoin, ja silloin sääntöjen noudattaja kärsii. Suomen 3:n :n A - luokituksella voi pyyhkiä takamusta sen jälkeen, kun Kreikan on pakko irrottautua rahaliitosta. (Samaa minä sanon Jutan rankan ja sitkeä työn tuloksina  saaduista vakuuksista eli ”100%:n  takuutuksista”). Mutta Suomen hallitus on ajanut maamme ahdinkoon, mitä kiristäjävaltiot ovat käyttäneet häikäilemättä hyväksi”, sanoo Puttonen. 

Euro on nyt suomalaisille sama kuin keskiaikainen kidutuskammio ... ikuinen rääkki ja piina, jolle ei loppua näy muuten kuin hirttosilmukassa. Entinen Suomi mallikkaana hyvinvointivaltiona on hvyin pian pelkkää historiaa, jollei Perussuomalaiset ja Keskusta  tee yhteistä poliittista liittoa tai jopa liittoudu yhdeksi puolueeksi Kokoomusta ja SDP:tä vastaan, jotta nykyinen hallitus saadaan kaadettua alta aikyksikön. Mikä noita molempia puolueita estäsi koko kansan edun nimessä ja vuoksi yhdistymästä takaisin yhdeksi puolueeksi, kysyn minä,  ... muu kuin itsekkyys, ylpeys ja korskeus, sillä heillähän on yhteinen historia Santeri Alkiossa ja SMP:ssä. 

Nyt ainakin näyttää siltä, että Perusssuomalaiset eivät enää  tarpeeksi voimakkaasti ja selkeästi vaadi eurosta eroamista, koska näyttää siltä, että Sonin johdolla ovat euro-eroäänet näin kunnallisvaaleja ajatellen tyystin vaiennettu.  Kysynkin: Onko Soinilla mennyt puput housuihin? Onko Perussuomalaisilla muita mielipiteitä kuin Soinin mielipide? Onko Keskustan uusi puheenjohtaja Sipilä liian sovitteleva, myötäilevä ja varovainen ja kaikkia miellyttävä, niin että kansaa puolustavat särmät puuttuvat. 

Perussuomalaisten on lopetettava puskissa lusmuileminen, ja Keskustan on lyötävä ”isännän nyrkki pöytään” ja myös vasemmiston ja kristillisten on tajuttava hallituspuolueitten sokeutuminen elämän reaaliteeteille ja lähdettävä tukemaan opposition kahta suurinta puoluetta. Opposition on yhdistettävä voimansa. Nyt on oppositiopuolueitten lopetettava puoluepolitiikalla pelaaminen ja kannatuslukujen laskeminen ja alettava tehdä yhdessätuumin töitä oikein olan takaa, jotta meille saadaan pikaisesti uusi hätätilahallitus (virkamieshallitus) ja uudet eduskuntavaalit kunnallisvaalien yhteydessä, sillä tuon ”täystuhoparivaljakon” tihutyöt on saatava loppumaan välittömästi.

Katastroffi lähestyy, eikä enää ole aikaa kannatuslukujen laskemiseen ja kaikenkarvaisiin calluppeihin. Kunnallisvaalit ovat silloin toisijainen asia, jos ja kun Suomi menettää kokonaan itsenäisyytensä. Liittovaltiossa meillä ei sitten enää ole edes kunnallispolitiikkaa, vaan kaikki sanellaan Saksasta käsin. Hitlerin unelma III:sta  Valtakunnasta on pian totta. 
                                                                        -

Tähän kirjoitukseeni tuli US-sivustolla 6.8. mennessä 35 kommenttia, joten laitan niistä vain muutaman  nasevan ja huomionarvoisen tähän.
............................................................................................................
Asta Meriläinen"26 § : Ennenaikaisten eduskuntavaalien määrääminen. Tasavallan presidentti voi pääministerin perustellusta aloitteesta ja eduskuntaryhmiä kuultuaan sekä eduskunnan ollessa koolla määrätä ennenaikaiset eduskuntavaalit toimitettavaksi." Ei tule tapahtumaan. Ja välikysymyksilläkään tätä pellelaumaa ei saada nurin, koska puoluekuri. Lailliset keinot tämän karusellin pysäyttämiseksi ovat aika vähissä, laittomia en suosittele. Pistän toivoni Räsäskään, josko tuo ehtisi jossain seksi-/viinakeskustelun tuoksinnassa suutahtaa kunnolla hallitustovereille ja lähtisi lätkimään aitopaikalta. Tai ehken potkupallo-Paavo kasvattaa vielä vanhoilla päivillään munat ja tekee miehen työn.

Ulf FalleniusJos nyt Suomen pitää väkisin olla mukana tässä kaatuvassa eurossa niin olisi edes niin fiksu että ilmoittaisi selvästi että yhdessäkään tukipaketissa ei olla enään mukana, oli sitten reaktiot mitä tahansa. Euron loppu häämöttää päivä päivältä sanokoon Draghi mitä haluaa joka muutenkin muistuttaa täysipäiväistä pelleä ilman valtaa. Kokoomus ja demarit tämän maan suurimmat tuholaiset tällä hetkellä vailla suntaa ja täynnä eurouskovaisia idiootteja. Toivottovasti hallituskriisi iskee ja uudet vaalit koska nyt on Suomen vakavin paikka ja nämä kaksi tietämätöntä nousukas politiikkoa ei hallitse tätä yhtään,nyt on viisaiden aika ottaa yli. Suomessa on kaikki varoitusmerkkit megalamasta muutenkin päällä niin nyt täytyy olla aurinkoa tarkempi päätöksissään

Eero TillanenVähän asian sivusta, mutta kuka järkevä ihminen enää uskoo luottoluokittajia, jotka antoivat Goldman Sachsin CDO-johdannaisille AAA-luokituksen, vaikka tasan tiesivät niiden olevan paskapaperia arvottomampia? Vaikka eivät olisi tienneetkään, niin yhtä kaikki. Kyseessä oli joko luottoluokittajien harkittu petos tai täydellinen ammattitaidottomuus. Todellisuudessa ensin mainittu. Tuollaisista luottoluokittajista ei kannattaisi välittää yhtään, mutta silti niitä vaan kuunnellaan. Mikä vika ihmisten päissä oikein on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.