3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

4.8.12

Avatkaa jo silmänne! EKP:n pj Draghi: ”Euro on peruuttamaton”. (!?) Lopun Aikojen ensimmäinen ratsastaja on saapunut: ”Hallava hevonen”

Mario Draghi, Euro is irrversible, EU, crash., EKP, EVM, NWO, Illuminati.  

Huom! Suurenna kuvaa ja katso eritoten  takaseinää

Tämä kirjoitukseni julkaistiin blogillani  Uusi Suomi verkkolehdessä 3.8.2012 

Kuulin ja näin torstaina 2.8.-12  klo. 18  YLE1:n uutisissa kuinka EKP:n pj. Mario Draghi lausui tuon selkäpiitä karmivan tuomiopäivän julistuksensa ” Euro on peruuttamaton” (”The euro is irrversible), ja näytti näin mikä tai mitkä vallat tätä maailmaa oikeastaan johtaa ja hallitsee. Hänen ilmeensä ja katseensa oli paljonpuhuva: pälyilevä katse, alaspäin suuntautunut, ja hänen kylmän pelottava ilmeensä jo paljasti tämän lausahduksen takana olevien valtojen ja voimien petollisuuden, kataluuden ja tarkoituksenhakuisuuden. Tuosta lauseesta lähti viesti maailmalle ja etenkin euromaille, että vastarintaa ja pakoon pyristelyjä ei tulla sallimaan, ja vastarinnan estää se/se  mikä/mitkä  on/ovat mm.EKP:n takana ja taustalla. 

Tuo otsikon lause ”Euro on peruuttamaton”  on valtaapitävän rahamaailman eliitin ensimmäinen varoitus. Tarkoittaa selkokielellä sitä, että kakki EU:n kansallisten ja toistaiseksi vielä demokraattisten valtioitten yritykset irrottautua eurosta tullaan tuhoamaan. Paluuta entiseen ei ole. Peruutusvaihde eurosta, EU:sta ja sitä kautta EVM:stä on sula mahdottomuus.  

Perjantaiaamuna (3.8.-12) TV3:n aamu-TV:ssä Erkki Liikanen vastasi papukaijamaisesti toistaen Darghi´a toimittajan kysymykseen: Voiko Suomi erota eurosta? Liikanen: " Euro on peruuttamaton”. Toimittajan kysymykseen, voiko EU-kaatua, Liikanen vastasi ennakkoon harjoitetulla  juhlaretoriikalla ja mitäänsanomattomalla höpinällä kasvusta yms., ja jätti kokonaan vastaamatta toimittajan kysymykseen. 

Vieläkö joku väittää, että lause "Euro on peruuttamaton", voisi merkitä sitä, että kyllä Suomi voi silti erota eurosta, vaikka itse "euro on peruuttamaton". Erkki Liikasen lausunto ei puoltanut tätä käsitystä. .. Eli kusessa ollaan, ja sitä syvemmälle EU:n likakaivoon upotaan mitä kauemmin olemme mukana eurossa
Jokainen vähänkin valveutunut kansalainen tietää, että tuo on Mario Draghin lause valehetta, pelkää p...kapuhetta ja pelkkää uhoa ja uhkailua, eli tässä on nyt se ”BÖÖ”, josta Lipponen rivienvälistä varoitti vaalimainoksessaan. Niinistö, Katainen ja Urpilainen ovat osallistuneet ”Bilderberg”-salakokouksiin (= NWO), ja Katainen ja Niinistö ovat puheissaan maininneet (ei vain yhden kerran vaan useasti ... video-linkit k.o. lausumiin löytyy s.4 tästä  blogistani), että maailmassa mennään kohti Uutta Maailman Järjestystä eli New World Order´ia  (NWO) . 

Yksi kuva sanoo taasen enemmän kuin tuhat sanaa, ja siksi neuvon tarkastelemaan tuota minun uutiskuvasta tietokonemanipuloinnilla hieman muunneltua  kuvaa kauan ja huolella ... tosi huolella (suurenna kuvaa klikkaamalla sitä, ja kiinnitä nyt täysi huomiosi mr. Draghin taustalla olevan seinää ja sen kirjoituksiin. Videossa kirjoitukset olivat toiset. ). Ja jollei viereisen kuvan  “salasanoma” vieläkään sinulle avaudu, niin neuvon skrollaamaan tämän blogini sivuja alaspäin 4:s sivulle , joss on lyhyt analyysi, kooste ”NWO”:sta  ( New World Order , Uusi Maailman Järjestys, ILLUMINATI” ). Tämä pieni analyysi on vain jäävuoren huippu, mutta selventää sinulle hieman taustoja näistä voimista, taustavaikuttajista ja niitten historiasta (Lue myös enneuneni vuodelta 1997 ... ja ihmettele!). 

Yritin vielä torstai-iltana (2.8.) katsoa kaikki uutiset, ja sama Draghin puhe näytettin joka uutislähetyksessä ja kaikilla kanavilla, mutta yhdessäkään ei enää ollut tuota Draghin kammottavaa lausetta: ”Euro on peruuttamaton”, se oli editoitu pois … siis  EI yhdessäkään. Olen varma, että YLE:n n johto sai ohjeet ”korkeammalta” taholta, poistaa tuo lause tästä uutis-videopätkästä, mutta onneksi kansalaiset ovat hereillä ja varuillaan. Onneksi on vielä ”vartijoita”, jotka varoittavat vaarasta, vaikka tietävät tasatarkkaan kohtaavansa vain naurua, pilkkaa, panettelua ja ivaa.  

Sanon vielä kerran ja puhtaasta sydämestäni, että Suomen hallitus ja kansanedustajat tekisivät  hyvän teon Suomen kansalaisille, jos he  päättäisivät yksimielisesti, että Suomi eroaa eurosta … ja jopa EU:sta, koska uusi mahdollisuus uuteen yhteistyöhön lähinaapureitten (ja jäljelle jäävän  EU-”luurangon” ) kanssa avautuu heti eromme jälkeen. Pohjoismaissa odotetaan hartaasti milloin eroamme. Mitään emme tule erossa menettämään  (ellei päättäjät ole jo kansan tietämättä lahdanneet euroja esim. Kreikkaan), vaan voitamme, mutta vain jos eroamme heti. Aikaa ei ole tuhlattavissa viikkoa eikä edes  päiviä, vaan heti on eduskunta ja hallitus kutsuttava koolle äänestämään eurosta erosta. Takaan, että noista jo tehdyistä ja naurettavista callupeista huolimatta, kansan huomattavan suuri enemmistö on puolellanne ja tukee päätöstänne.  

YLE TV :ssä lauantaina 4.8.-12 uusintana esitetty dokumenttiohjelma ”Dokumenttiprojekti: Talouden madonluvut”. Ohlema on 97 min pituinen. Ohjelman katseluaikaa netissä n.3 viikkoa jäljellä, eli vielä voitte katsoa tuon ohjelman viimeistään 28.8.-12 YLE-Areenassa. Tässä linkki, jota klikkaamalla  avautuu tuo video:

Maailman historian suurimman pyramidihuijauksen päätähdet ja insinöörit alkavat paljastaa pelikorttejaan. Tästä on ennustettu Raamatussa, UT [ Matteus 24:1 ->, Luukas 21:10, 20->, Joh. Ilmestyskirja 1->].  

Ilmestyskirjan ”Hallava hevonen”  taltioitui videolle Egyptissä Kairossa n.s. ”arabikevään” kansannousun aikaan.

Katso video Kairossa kuvatusta ”haamuratsastajasta”, The Pale (hallava, kalpea)  Rider, tai "White (valkoinen) Rider", Johanneksen Ilmestyskirja 6:3-4.  kirjoita videon otsikko ´MUST SEE !!! FIERY RED HORSE OF WAR (Egypt) Revelations 6:3-4 ´ hakusanaksi YouTobe ´een, sillä jostain syystä juuri tämän (parhaan ja selkeimmän) videon suora linkki on poistettu.

Ennenkuin alat ajattelemaan, että: "Ahas .. .tää on taas sellaista uskiksien hömppä hömppää" , niin kehottaisin sinua (vaikka olisit vannoutunut ateisti)  lukemaan nuo Raamatun kohdat Uudesta Testamentista …siis ainakin ne, ja katsomaan tuon yllä mainitun dokumenttiohjelman "Talouden madonluvut" YLE!:n Areenalta (arkistosta, huom. näyttö ilm. lopetettu elokuussa -12).  

Eihän sinun tarvitse Raamatun ja maailman viisaitten ja ”näkevien” ihmisten vakuutteluihin ja varoituksiin tällä hetkellä uskoa pätkääkään, mutta jos kuulet, näet ja kohtaat vielä eläessäsi jotain sellaista, mitä niissä kerrotaan ja varoitetaan, niin tiedät sitten mistä on kyse. 

Ja Raamatusta löytyy myös neuvoja miten sinun, rakkaimpasi, ystäväsi ja naapurisi tulee toimia, ettei käy köpelösti. Sillä, eikö ole itsestään selvää, että, jos rakastat heitä ja välität heistä, haluat heille samaa kuin itsellesikin, eli kuten Jeesus sanoi: ” Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. ”, niin silloin myös varoitat heitä, aivan niin kuin minä varoitan sinua. Ja rukoile, että Suomi tulee selviämään ainakin joten kuten kuiville tästä turbulenssista ja kaaoksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.