3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

22.8.11

Kenestä Suomen seuraava presidentti? Presidentivaalit 2012. Ehdokaslista.

Sdp:n presidenttiehdokkaaksi on jo ehtinyt ilmoittaa itsensä Paavo Lipponen (nr. 4) ja tulevaksi  presidentiksi on jo ilmoittautunut nr.18.

Panen oman korteni kekoon ja ravistelen hieman korttipakkaa ja heitän vain noin niin ko lonkilta muutaman presidenttiehdokkaan kaiken kansan ihmeteltäväksi. Lukijoille tiedoksi vielä, että tämä ei ole Suomen Tasavallan virallinen lista, sillä puolueet tulevat nyt syssymmällä sisäisellä äänestyksellä valitsemaan mahdollisen oman presidenttiehdokkaansa. Mutta tämä lista antaa kuitenkin osviittaa siitä, millaista presidenttiainesta Suomesta tällä hetkellä löytyy.

Ja, että mitäkö Nokian toimitusjohtaja (CEO, presidentti) nr.3  Stephen Elop tekee tällä listalla? No, katsokaas, kun alunperin sattui pieni lipsahdus; Elop luuli näetsen, että Finland on suomeksi Nokia, ja hän luuli näin ollen pääsevänsä Suomen presidentiksi. Kukaan ei ole hennonnut tätä Elopille vielä oikaista (mukava mies ja kaikkea), joten hänen pitäminen listalla on mielestäni vähintä mitä hänen hyväkseen voi tehdä, sillä onhan mies tullut Kanadasta asti perheineen tänne kylmään, kankeaan ja jäykkään ... öhöm ... Suomeen. Eikä sekään mielestäni mitään haittaa, että Elop ei ole syntynyt Suomessa, eikä sekään, että hän ei näin ollen tiedä Suomen asioista mitään, sillä eihän tuollainen pieni bagatelli ole ennenkään haitannut ehdokkuutta.

Sitten vielä tuosta kyselystä, eli callupista. Se oli sellainen nopea, psykologinen kysely, eli, että ehdokkaalle näytettiin mustetahraa ja ehdokkaan piti heti mainita joku lupaus tai ensimmäinen asia mikä mustetahrasta tuli mieleen. Ainoastaan nr.18 lausuma piti sensuroida. Hän alkoi sekoilla jostain Jumalan valitusta ja että häntä ei rakasteta jne. Ilmeisesti hän oli syönyt jotain sopimatonta tai sitten lääkkeet oli jäänyt ottamatta. Laitoinkin siihen sitten hänen lausuntonsa tilalle 3 mainintaa, jotka k.o. kandidaatti on jukisuudessa hyvin painokkaasti tuonnut viimeaikoina esille.

Moni aivan selvä presidenttikandidaatti on varmaan jäänyt pois tästä listastani, mutta he voivat vain syyttää siitä itseään, koska ovat niin harmaita, värittömiä ja mitäänsanomattomia, että en edes muista heidän ulkonäköään tai nimeään, puolueesta puhumattakaan. Lähempänä vaaleja laitan uudistetun listan, ja siihen asti on aikaa noilla  poisjääneillä tehdä jotain oman näkyvyytensä parantamiseksi. Tietenkin minua voi yrittää lahjoa, jotta pääsisi listalleni, mutta sanon nyt ja viimeisen kerran, että  ... se voi onnistuakin.

Varoitus: Anne Lindell ei ota vastuuta siitä, että joku hänen  listalla olevasta tulee valituksi presidentiksi. Vastuu on yksin äänestäjällä.

Anne Lindellin vaalikone, Suomen preidentinvaalit. Elokuun 2011 alkuasetelman mahdolliset preisdenttiehdokkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.