3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

12.12.11

Mikä on euron ja EU:n tulevaisuus? Mennäänkö kohti Euroopan Liittovaltiota? Mennäänkö kohti Uutta Maailman Järjestystä?

Anne kirjoitti tämän maanantaina 12.12. 2011

Suomi ei yksinään pysty horjuttamaan EU:ta kovinkaan paljoa, mutta Britannia pystyy, ja ilmeisesti näyttää siltä, että Britannian mukana eurosta ja EU:sta irtautuu melko varmasti  Suomi, Ruotsi, Tanska ja Viro. Maaliskuun 2012 mennessä Suomen kanta eurobondeihin ja yhteneväisyysperiaatteeseen on valmistuttava, mutta pelkään, että eduskunnalle tulee alkutalvella eteen äänestys perustuslain muuttamisesta. Jos Suomi pitää pintansa, niin tästä Suomen vaalituloksesta ja negatiivisuudesta tukipaketteja ja EU:ta kohtaan syntyy ”lumipallovaikutus” (”snowball effect”) joka leviää muihin Eu-maihin, ja  tästä ilmiöstä maailman eliittipankkiirit ja illuminati-eliitti ovat enemmän kuin huolissaan.

Snowball effect, EU, euro in crash, lumipallovaikutus, EU ja euro romahtavat, Timo Soini, David Cameron.

Synkän maanantain 12.12. 2011 valjettua todettiin, että euron arvo suhteessa dollariin oli pudonnut maanantaina prosentin verrattuna perjantain huippukurssiin, mitä pidettiin epäluottamuksen osoituksena huippukokouksen päätöksiä kohtaan. EU:n huippukokous päätti tiukentaa talouskuria hallitusten välisellä sopimuksella ja yhteistyöllä, mutta mitään päätöstä ei syntynyt.

Pahimmillaan on Italian joukkovelkakirjojen korko käynyt jo yli kipurajana pidetyn 7 prosentin, ja tänäänkin se oli vain hieman alle 7 prosentin. Joukkovelkakirjojen korot olivat nousussa myös Espanjassa, jossa korko nousi viime perjantaihin verrattuna promillen eli 5,9 prosenttiin.

EU:n huippukokouksen päämääränä oli mm. markkinoitten vakuuttaminen, mutta toisin kävi. Muualla maailmassa brörssikurssit nousivat, kun taas Euroopassa ajauduttiin selvästi pakkasen puolelle.

Soini tapaus. ... Mikä tapaus?

Minua henkilökohtaisesti harmittaa valtavasti  (ja niin pitäisi teitäkin) Timo Soinin asettuminen presidenttiehdokkaaksi, koska näin me menetetään moneksi kuukaudeksi terävin ase tässä kamppailussa.
Perussuomalaisten puheenjohtajan ja presidenttiehdokkaan Timo Soinin mielestä Suomi voi vielä jättäytyä Euroopan pysyvän kriisirahaston ulkopuolelle (varsin laimea ilmaisu Soinilta). Jos Soini ei olisi presidenttiehdokkaana, niin hän sanoisi ilman muuta tapansa mukaan että : ”Nyt meillä on tuhannen taalan paikka lähteä ulos EU.sta ja eurosta!”

Soini kehuu sunnuntaina presidentinvaalisivustollaan Britannian pääministerin David Cameronin päätöstä pitää maansa EU:n vakausunionin ulkopuolella.

"Cameron käytännössä esti sen, että uutta perussopimuskierrosta ei aloitettu. Se on hyvä asia. (Saatiin harkinta-aikaa). Hallitustenvälisyys voitti komission ja EU-parlamentin", Soini kirjoitti.
Soini on sitä mieltä, että ilman Britanniaa EU olisi vain varjo entisestään, mutta Britannia tulee toimeen ilman EU:ta. 

Tämän on totuus vähän samaan malliin kuin, että ihminen ei tule toimeen ilman luontoa, mutta luonto tulee toimeen ilman ihmistä. Sama totuus koskee Suomea ja muita Pohjoismaita, vaikka päättäjämme toisin vakuuttavat.

Mennäkö etiäpäin EU:n  ja euron kanssa, vai onko nyt kreivin aika irrottautua kokonaan EU:sta ja eurosta?

Suomen talouskottavuuden ja -vakauden 3A:n -luokitus on nyt todellisessa vaarassa. EU:n rupusakkimaiden ylivelkaantumisen ja Jutta Urpilaisen allekirjoituksen vuoksi olemme vaarassa pudota 2A:n kastiin, mikä merkitsisi lainakorkojen välitöntä ja huomattavaa nousua. Suomen talouden taamantuma iskisi kansalaisten ja yritysten toimentuloon pahemmin kuin 90-luvun alussa. Tästä seuraisi ankara työttömyys ja konkurssiaalto.
Suomalaisten on päätettävä näemmekö nälkää vapaina kansalaisina vai Liittovaltion orjina? Sillä vaikeat ajat ovat edessä. Salamanopea irtautumnien EU:sta ja eurosta ja uudelleen orientoituminen Pohjoismaiseen markkina- ja talousalueeseen on nyt  ratkaiseva tekijä. Aika ei ole hukattavissa.

Lauantaina 10.12 -11 Alkexantrei Stubb sanoi TV haastattelussa, että Britannia pysyi Maastrichtin sopimuksen kyhäämisen aikoihin eli n. 20 v. sitten päättäneessä kannassaan mikä koskee euroa ja EU:ta. Joten Cameronin lausunto oli todella odotettavissa.

Ranskassa ja Saksassa vinoillaan briteille, että nyt he vissiin liittoutuvat U.S.A.n kanssa ja että Britanniasta tulisi U.S.A:n 51 osavaltio. Vinoilkaa rauhassa vain, sillä kohta hymynne hyytyy.

Maailmalla ei olla (takoituksenhakuisesti) noteerattu Suomen ”harkinta-aikaa” perustuslaillisen ongelman kanssa, koska maailmalla ja etenkin Saksassa pidetään 100% varmana sitä, että Suomi muuttaa perustuslakiaan, siten että uusi Vakausunioni eli uusi Talousunioni (lue ”Liittovaltio”) voisi toteuta. Kyseessä on ”Stabilitäts Gemeinsaft” ... ”Yksimielisyys periaate” ... kaikkien tulee olla samaa mieltä tai päätöstä ei tehdä. Tämä ei tule toimimaan, koska silloin voi yksi maa estää kaikki päätökset, joten Suomelle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin jäädä pois Unionista. Suomi ei tule koskaan liittymään Euroopan Littovaltioon ... se on jämtti,  sillä silloin menetämme viimeisetkin itseäisyytemme rippeet.

Lue uudempi kirjoitukseni NWO:sta, illuminati´sta ja muista salaseuroista, niin ymmärrät paremmin. Ymmärrät, että tämä kaikki on ennalta suunniteltua, siis rahamaailman romahtaminen on suunniteltu aikoja sitten ja ennustettu jopa Raamatussa (UT, Ilm.kirja). Kun tämän ymmärrämme, niin osaamme toimia oikein. Nykyisillä päättäjillämme ei tätä viisautta ole, sillä he elävät Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) lumossa ja harhoissa.

Oletan ja toivon, että Timo Soini ei kuulu tähän sokeaan ja pimeydessä harhailevaan massaan. Ehkä Sauli Niinistö on aikaisemmin kuulunut, mutta toivon ja oletan, että hän muutti mielensä sillä samaisella hetkellä, kun hän v. 2004 tapaninpäivänä roikkui kuoleman hädässä sähkötolpassa Thaimaan tsunamin tehdessä tuhojaan ympärillä. Niinistöltä kysyttiin, miten Tsunami-kokemus häneen vaikutti: … ”En osaa vastata. Ei kuoleman näkeminen anna vastausta elämän asioihin. Se herättää vain uusia kysymyksiä. En minäkään ymmärrä, miten minulla olisi voinut olla johdatus myötä kun sitä ei ollut heillä, jotka olivat viattomia. Pienillä lapsilla.”… Tuollaisesta onnettomuudesta selvineellä ei oletettavasti voi olla pahat ajatukset mielessä, vaan hän pyrkii aina toimimaan omantuntonsa mukaan ja toivottavasti oikein. Tähän luotan.

Anne Lindell´in  neuvot siitä, miten EU:n ja euron kanssa mennään tästä eteenpäin.
 
Suomalaisilla päättäjäillä on periaatteessa tuhannen taalan paikka tehdä irrottautumispäätös EU:sta ja eurosta  n. 2-3 kk sisällä, sillä sen jälkeen olemme EU:n ja euron kanssa vankoissa kahleissa.

Timo Soinin on pantava syrjään presidenttihaaveensa, ja alettava hoitamaan kuntoaan. Ruokavalioon ja liikuntaan on panostettava, sillä ensi kevät helmikuusta alkaen tulee olemaan kuohunta-aikaa niin Suomessa kuin muuallakin. Soinia tarvitaan uuden hallituksen pääministeriksi (nykyinen hallitus kaatuu ja eduskunta hajoitetaan). Ennustan jopa mielenosoituksia ”Occupy Wall Street”-hengen mukaan. Siis rauhallisia ja maltillisia, mutta todella vaikuttavia joukkokokoontumisia kaikkialla Suomessa. Kansa lähtee suurella joukolla vastustamaan hallitusta ja eduskuntaa. Uudet parlamenttivaalit edessä. Voipi olla, että valitsemme toisella vaalikierroksella samalla uuden presidentin ja uuden eduskunnan.

Myös itä-naapuissamme Venäjällä tapahtuu pian perin ”outoja” asioita ,  ... millaisia, sitä en uskalla kertoa, sillä pelkään sananvapauteni menettämisen puolesta. Mutta lukijani ovat älykkäitä, joten luotan siihen, että te tiedätte mistä on kysymys.

Euroopan Unioni hajoaa toukokuussa 2012, jäljelle jää vain Ranska ja Saksa ja muutama pikkuvaltio, ja he säilyttävät Euron valuuttanaan. Saksan ja Ranska politiikka lähestyy toisiaan. Saksalaisten ”Ordnung” (järjestys) ja ranskalaisten ”laxsismi (löysyys) löytävät kultaisen keskitien. Euroopan Unionista heitetään ensimmäiseksi ulos Kreikka ja sitten  Portugali, Espanja, Italia, Belgia ja Irlanti, jotka ottavat pikaisesti köäyttönsä omat, entiset, kansalliset valuuttansa).

Pohjoismaat: Norja, Ruotsi, Suomi ja Tanska (ja mahdollisesti myös Viro) perustavat oman talousliittonsa Scandinavian Unionin (eli SU:n ), joka perustuu jäsenmaiden täysmääräiseen itsemääräämisoikeuteen. Uusi valuutta luodaan: Nordo (lausutaan nuurdo). Uusi valuutta Nordo laitetaan kellumaan 6 k:ksi, ja sen jälkeen se vakautetaan joko Euroon tai Ameroon. 

Niin, nimittäin U.S.A.n dollari romahtaa samoihin aikoihin, ja uudeksi Pohjois-Amerikan valuutaksi tulee Amero. 

Ehdotan nordoa pienemmän kolikkojen nimeksi iiroa, pitkäaikaisen valtionvarainministerin Iiro Viinasen kunniaksi. Esimerkiksi syksyllä 2012 puolenkilon juustopaketti maksaisi marketissa 3 nordoa ja 75 iiroa.  

Siunausta, ja muistakaa katua syntejänne ja rukoilkaa ahkerasti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.